- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.261
kızlar gelemedim bayrama kadar idare edin ne olur
çok yoğunuz bayram öncesi toptancılar alıyor işte
çocuk giysisi çok satılır yaa
bizim için çok güzel oluyor özellikle şeker bayramı
pazarcılar falan da çok gelir bu hafta
ama inannı aklım burda
bu arada inş. ben çok eminim yaprakım senin meleğin misler gibi ama kızlar benim çok da güzel yolk saç vardı dr bu çok iyi demişti bir kaç gün daha bekleyelim dedi ama bebeğim yoktu yani çok kesin olmuyor işte maalesef
ilsu bu arada bayram diye es geçmeyin gebertirim haa kullan cazibeni
özgül ne yaptı acaba
derya nerelerde test yaptı mı
cimcimem yok yine
dilekciğim kıssss,sana bilemeyeceğin bir soru soracağım,bu soru kesin seni sınıfta bırakacak,kızlar gelemedim bayrama kadar idare edin ne olur
çok yoğunuz bayram öncesi toptancılar alıyor işte
çocuk giysisi çok satılır yaa
bizim için çok güzel oluyor özellikle şeker bayramı
pazarcılar falan da çok gelir bu hafta
ama inannı aklım burda
bu arada inş. ben çok eminim yaprakım senin meleğin misler gibi ama kızlar benim çok da güzel yolk saç vardı dr bu çok iyi demişti bir kaç gün daha bekleyelim dedi ama bebeğim yoktu yani çok kesin olmuyor işte maalesef
ilsu bu arada bayram diye es geçmeyin gebertirim haa kullan cazibeni
özgül ne yaptı acaba
derya nerelerde test yaptı mı
cimcimem yok yine
ooohhh nihayet birini daha buhrandan kurtardık,tabi kızım bırak gitsin,biraz da kocişler düşünsün değil mi,ben de senin gibi yapmıştım 1 senelik uğraştan sonra,bırakmıştım herşeyi,dedim ki ben kendim daha bebeğim bebekle ne işim olur dedim,herşeyi tesadüfe bıraktım,3-4 ay sonra hamile kalmıştım sorunlu da olsa,önemli olan stres yapmamakmış,kafayı boşaltacaksın ciğerim başka yolu yok bunun,süpersin aysimaaa.... sabahleyin gülümsememi sağladın.... allah ne muradın varsa versin...
herkese günaydınlar............ ben bu sabah çok iyim.. keyfim yerimde.... allahıma bin şükür....
moralimi hiç bir şeye bozmayacağım artık... amannn.. stresden bu hallere geldim ben.. takmıycam artık hiç bişeyii..
evet aysimanın dediği gibi bizim bebişler nazlı.. ama beklemekde güzell.. :))
bu ay bütün herşeyi bırakıyorum... ateş ölçme adaçayı çörek otu.. gün sayma.. ilişki günü ayarlama.. cart curt.... uğraşmıycam stresde yapmıycam.. eşime tembihledim sana bıraktım dedim emir komuta sende sen ne zaman çalışalım dersen dedim... ama bilmesi gerekenleri söledim olması gereken günleride.... :)) bu ayda böle deniycez... ya kısmet ya nasip dedim çıktım yola... hep beraber mutlu haberler alacağız.... allahın izni ile......................
sana da günaydın ilsucuğum,sen nasılsın?günaydın arkadaslar nasılsınız
günaydın arkadaslar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?