Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kızlar gelemedim bayrama kadar idare edin ne olur
çok yoğunuz bayram öncesi toptancılar alıyor işte
çocuk giysisi çok satılır yaa
bizim için çok güzel oluyor özellikle şeker bayramı
pazarcılar falan da çok gelir bu hafta
ama inannı aklım burda

bu arada inş. ben çok eminim yaprakım senin meleğin misler gibi ama kızlar benim çok da güzel yolk saç vardı dr bu çok iyi demişti bir kaç gün daha bekleyelim dedi ama bebeğim yoktu yani çok kesin olmuyor işte maalesef
ilsu bu arada bayram diye es geçmeyin gebertirim haa kullan cazibeni
özgül ne yaptı acaba
derya nerelerde test yaptı mı
cimcimem yok yine

canım sen işine bak. bayramdan sonra inşallah daha sık görüşürüz. zaten site çok yavaş.bizler de pek yazışamıyoruz.

evet dilekcim haklısın ben hep söylüyorum ya hamile kalmakla iş bitmiyor. önemli olan kucağına alabilmek. hiç bir şeyin garantisi yok canım. Allah yardımcımız olsun artık. inşallah sorun çıkmaz artık. hepimiz sağlıklı olarak evlatlarımızı kucağımıza alırız.

evet arkadaslar site yavaslığından ötürü bende bişi yazamıyorum kabul etmiyor gönderdiklerimizi
birasdan çıkacağım mesaimiz bitiyor hepinizi öpüyorum.

hayırsız özlem geldi yine kıslar,-tatlicadiarzu-
çok hoşuma giden bir söz var bilir misiniz?
NAMAZ KILMAKTAN AYAKLARI ŞİŞEN BİR PEYGAMBERİN UYUMAKTAN GÖZLERİ ŞİŞEN ÜMMETİ OLDUM BEN YAAAAsenağlama
bu ramazan beni fena çarptı arkadaşlar,sınıfta kalamaktan korkmuyorum artık neden mi çünkü daha büyük bir korkum varkuldan atılmak,:Saruboceq:
ne deseniz haklısınız.
bu benim için klava:klava:klava:siz hiç zahmet etmeyin elleriniz yorulmasın

dilekciğim en umutlu anında regl olmuşsun,meleğin naz yapıyor anlaşılan,aaah ahhh onların nazı bile bambaşka değil mi?canım geç olsun da güç olmasın sen nelere göğüs gerdin bunu da atlatırsın,şimdi yeni ufuklara yelken açma zamanı,yalnız değilsin biz de aynı gemideyiz, fırtınasız denizlerde yelken açmayı daim etsin yaradan.

liseden bir arkadaşım var,geçenlerde duydum rahminde problem vardı,artık problem kökten halledilmiş maalesef,yanirahmi alınmış,bebeği yoktu daha,bunu neden yazdım biliyor musunuz,bizim haala dünyalara sığmayan umudumuz var,güzel rabbim umuda hasret kalanlara sabır versin:Saruboceq:

istiridyeciğim,denizler altında yaşam nasıl gidiyor,incin seni biraz daha bekletmeye karar vermiş anlaşılan,üzülme demek bizim için kolay değil biliyorum ama sen yine de kalbini ferah tut,bu yaramazların elimizden çekeceği var,nazlansınlar bakalım,onları beklemek bile dünyanın en güzel işi,
biraz daha sabırdan ve duadan :Saruboceq:başka yapacağımız birşey yok
bak iklimsu ve yapraknile sabrettiler ve vuslata erdiler,onlar da çok bekledi ama hep umutla,aşkla..ve mutlu son,
daha genciz güzeliz kariyer de yaparız bebek dekaydirigubbakcemile5:CüvCüv:
öpüyorum gül yanaklarından....Şeniz

haaaaa unutmadan: bakın yine arkadamdan bir cee dedi kaçtı demeyin haaaaa,dedikoducu karular siziiiiii,
şaka şaka arkamdan konuştuğunuzu bilmek,arada bir nerede kaldı bu kız yine demeniz bile güzel,ben hayırsızım ama sizler bambaşkasınız,neyse benim dizi başladı(yaprak dökümü)umarım yine tv karşısında uyuyup kalmam,
öptüm hepinizi ŞenizŞeniza.s.

kısçeler kahve yaptın gelin içelim,hamişler siz sakın sulanmayın size yok maalesef,ama ballı süte hayır demiyeceğinize eminim,buyrun bekliyorum,
tatlı rüyalar,gerçekleşmeyi bekleyen güzel düşler görmeniz dileğiyle..:Saruboceq::Saruboceq:a.s.Şeniz

dilekciğim kıssss,sana bilemeyeceğin bir soru soracağım,bu soru kesin seni sınıfta bırakacak,
kısss sen bu alıntıları aynı anda aynı sayfada nasıl oluyor da kullanıyorsun anlayamadım gitti,şunu bir öğretiver cahıl bacına,bak bu sorunun bütünlemesi yok ona göreeeekötükedihüsoklava:

kıslar biri beni durdursun,sayfa elimde oyuncak oldu gitti,editörler kafamı kıracakkötükedihüso valla bu gidişle,ya da elime oyalanmam için oyuncak verecekler,,mirmirmirmir:ecrin_bebek:
haa bir de unutmadan nevroskim sayesinde alttaki resmi ekledim güzel olmuş mu ,siz de bir eksiklik görebiliyor musunuz,hani minicik birşeycik,ama eksikliği en kısa zamanda dolduracağım haberiniz olsun,elinizi çabuk tutun a.s.a.s.:ecrin_bebek:

süpersin aysimaaa.... sabahleyin gülümsememi sağladın.... allah ne muradın varsa versin...

herkese günaydınlar............ ben bu sabah çok iyim.. keyfim yerimde.... allahıma bin şükür....
moralimi hiç bir şeye bozmayacağım artık... amannn.. stresden bu hallere geldim ben.. takmıycam artık hiç bişeyii..

evet aysimanın dediği gibi bizim bebişler nazlı.. ama beklemekde güzell.. :))

bu ay bütün herşeyi bırakıyorum... ateş ölçme adaçayı çörek otu.. gün sayma.. ilişki günü ayarlama.. cart curt.... uğraşmıycam stresde yapmıycam.. eşime tembihledim sana bıraktım dedim emir komuta sende sen ne zaman çalışalım dersen dedim... ama bilmesi gerekenleri söledim olması gereken günleride.... :)) bu ayda böle deniycez... ya kısmet ya nasip dedim çıktım yola... hep beraber mutlu haberler alacağız.... allahın izni ile......................

ooohhh nihayet birini daha buhrandan kurtardık,tabi kızım bırak gitsin,biraz da kocişler düşünsün değil mi,ben de senin gibi yapmıştım 1 senelik uğraştan sonra,bırakmıştım herşeyi,dedim ki ben kendim daha bebeğim bebekle ne işim olur dedim,herşeyi tesadüfe bıraktım,3-4 ay sonra hamile kalmıştım sorunlu da olsa,önemli olan stres yapmamakmış,kafayı boşaltacaksın ciğerim başka yolu yok bunun,

neyse bugün erken kalktım kıslar,maalum dersim yok ,şööle bir temizlik yapayımhihoyyyt
heeeeeyyyyytttt savunun kendinizi tozlar temizlik neferi geliyooorrrrrr..klava:

günaydın kızlar

nasılsınız ben bugünlerde biraz yoğunum giremiyorum siteye

istiridye ve ilsucum sizede günaydınlar nasılsınız bu sabah yine erkencisiniz

cimbo,yaprak,iklimsu hepiniz iyisinizdir inşallah

benim bugün çok uykum var gözlerim kapanıyor hafta sonu bir gelsede uyusam diye dört

gözle bekliyorum sahurdan sonra bir türlü uyuyamıyorum sonrada böyle sersem gibi

oluyorum

günaydın arkadaslar nasılsınız
sana da günaydın ilsucuğum,sen nasılsın?
,walla ben bugün nüklüer bomba gibiyim,heran patlayabilirim ve tüm dünyayı etkim altına alabilirim,kapınızı pencerenizi açık tutun kimyasal değil doğal mutluluk etkisi sizi de bulsun,
hepinize günaydın kıslar,dünyaaa:sm_cool::sm_cool: sana da günaydın,a.s.a.s.

4x 4 aysima hanim hoşgeldiniz
ne güze enerji dağittin bizlere allah razi olsun
bugun okulda yokmuş keyfine bak işini yap sonra yan gel yat valla

selam kızlar günaydın herkeze günlerdir giremedim inşallah herkez iyidir ben bu aralar sizlerden uzak kalıcam bayramda memlekete gideceğiz nasipse zaten buay gezme tozma derken zaten düzenli çalışamıycaz kendi haline bırakcam oyüzden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…