- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.241
Evet yaprakcim..kendimi çok kötü hissediyorum.. Herkesin haberi ver bir benim yok.. Sorduğum halde demedi.. Moralim o kadar bozuk ki anlatamam...
Yani hani sormasam test yaptin sonuç ne çikti diye.. Söylememesini anlarim ama sorduğum halde yalan söyledi değilim dedi............
Eşim sabah kaynimi aradi midesi bulaniyormuş dr.a götürmüş kontrole.........
Aman vallahi pazar söleselerdi bu kadar üzülmezsin sanirim çünkü adet olmamiştim umudum vardi oysa dün öğrenmem adet olduğum gün.. üzüldüm işte...........
Ne kötü kalplimiyim yaaaa
günaydın güzellerimmmmmmmmmmm
yaprakım fıstıkım annişim bugün nasılsın bakalım
özgülcüm canım benim yaa seni o kadar iyi anlıyorum ki benzemese de bende geçen hafta ona benzer bi sıkıntı atlattım zor bi durum kesinlikle çok zor çok iyi biliyorum bunu ama sana yapılanı sen de onlara yap bitanem ya da aslında olaya şöylede bakmak lazım belki senin üzüleceğini düşünmüşde olabilirler yaas ne bileyim zor işte zor
ilsu bitanesi canım bak aramızda 3 gün var en önemlisi de 28 günde adet olman bu süper bi şey bitanem beraber gün sayıcaz demek oluyor bu da
özlem yine yok yine yok
dilekcim güzel annem ne yapıyor acaba ama daha da bi düzeldi di mi artık
yaprakcım kaç gündür aklımda bi türlü soramadım
annecin nasıl odu bitanem
ağrıları hafifledi mi
morali nasıl bitanem
yaprakcım bencebebeğin çok güzel gelişiyor baksana geç yumurtlamana rağmen kesen son adet tarihiyle uyumlu yani
sen hastanede vaginal ultrasyon yok demişsin gittiğin zamanda 6+1 olacaksın sanırım .göremesseniz karından yolk sac varmış eğer o kesenin içindeyse kesin bebek var demekmiş onu sorarsan dr a görünüyor mu diye:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?