Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Evet sorduğum halde öyle söyledi ... Lafa gelince biz bir aileyiz... Ma değilmiş demek nede olsa ben yabaciyim .. Eltim onlarin kuzenleri oluyor kaynanamin kardeşinin kizi... Kendimi çok ayri hissettim...

anladım canım
sende ona göre davranırsın ve hamile olduuğn zaman söylemessin sanirim ilk aydan kaldı dimi

diğer arkadaslar nerdeeee
biz çalıştığımız için erkenciyiz seninle
deryada calışıyor ama çok yoğundu şu sıralar

günaydın kızlar. yine her zamanki gibi erkencisiniz.

özgül demek eltin söylemedi ha. ne demek istiyorlar anlamıyorum sanki biz kısırız söylerlerse nazar değdiririz falan diye mi korkuyorlar anlamıyorum bu insanları. hem sen de hamile kalıyorsun ki, başına böyle bir talihsizlik gelmemiş olsaydı kaç aylık olacaktın şimdi. hem onun garantisi varmıymış ki. hamile kalmakla iş bitmiyor. bunu en iyi biz biliyoruz önemli olan tamamına erdirmek. benim de böyle çok yakın bir arkadaşım vardı ve benden saklamıştı hamile olduğunu benden önce başkalarına söylemiş halbuki. hiç anlam verememiştim ve çok kırılmıştım. ondan sonra zaten ilişkiyi koparmıştım. inşallah sen de önümüzdeki ay hamiş :CüvCüv: kalınca hiç söyleme. 3 aylık olunca söylersin. niye sakladın derse sen niye sakladıysan o yüzden dersin. hem onun şimdi çok dikkatli ve sürekli kontrolde olması lazım akraba evlilikleri biraz riskli olabiliyor. tabi bütün bebeklerin sağlıklı doğmasını isterim, onların bir suçu yok çünkü

ilsucum sana da günaydın canım. evet benim bebiş kağıt üzerinde büyüyor da inşalah gerçekte de büyüyüp gelişiyordur. hep korku içindeyim. Allah'ım korusun onu inşallah.bakalım cuma akşam gidicem gelişme varmı bakacak dr. ama hastanede vajinal usg yok. karından da ne derece görülür bilmiyorum. inşallah görürüz bişeyler.
canım demek adet oldun. bu sefer çalışın artık tembellik yapmayın. önümüzdeki ay senden, dilekten, özgülden, özlemden, deryadan, nakkaddan müjde bekliyoruz inşallah.
özgül sende bayram seyran deme çalış canım.
dilekcim dün geç saatte gelmiş karşılaşamadık ya. çok yoğunlaştı onun işleri de. kendi işi olunca insan daha bir sarılıyor işe.

Evet yaprakcim..kendimi çok kötü hissediyorum.. Herkesin haberi ver bir benim yok.. Sorduğum halde demedi.. Moralim o kadar bozuk ki anlatamam...

ay boşver canım ya zaten kendi sıkıntılarımız bize yetiyor bide başkalarının meseleleri yüzünden moralimizi bozmayalım. zamanı geldiğinde yüzüne vur, amacının ne olduğunu sor. ben de hamile kalabiliyorum, ama hamile kalmakla iş bitmiyor de, kimsenin bebeğinde gözüm olmaz falan de. biraz da o sinir olsun. yani alttan almamak gerek aslında seni sinir edenleri kesinlikle sen de sinir edeceksin. ay kimse beni kötü bilmesin diye susarsan kendini yıpratırsın ayrıca yine de yaranamazsın. bu konularda çok tecrübeliyimdir.

Yani hani sormasam test yaptin sonuç ne çikti diye.. Söylememesini anlarim ama sorduğum halde yalan söyledi değilim dedi............

Eşim sabah kaynimi aradi midesi bulaniyormuş dr.a götürmüş kontrole.........

Aman vallahi pazar söleselerdi bu kadar üzülmezsin sanirim çünkü adet olmamiştim umudum vardi oysa dün öğrenmem adet olduğum gün.. üzüldüm işte...........

Ne kötü kalplimiyim yaaaa

günaydın güzellerimmmmmmmmmmm
yaprakım fıstıkım annişim bugün nasılsın bakalım
özgülcüm canım benim yaa seni o kadar iyi anlıyorum ki benzemese de bende geçen hafta ona benzer bi sıkıntı atlattım zor bi durum kesinlikle çok zor çok iyi biliyorum bunu ama sana yapılanı sen de onlara yap bitanem ya da aslında olaya şöylede bakmak lazım belki senin üzüleceğini düşünmüşde olabilirler yaas ne bileyim zor işte zor
ilsu bitanesi canım bak aramızda 3 gün var en önemlisi de 28 günde adet olman bu süper bi şey bitanem beraber gün sayıcaz demek oluyor bu da
özlem yine yok yine yok
dilekcim güzel annem ne yapıyor acaba ama daha da bi düzeldi di mi artık

kötü kalplilik hiç uzaktan yakından alakası yok bitanem yaa
hatırlarsan bende aynı sıkıntıyı görümcem hamile olduğunda yaşadım üstelik hastanede onunlaydım yani öğrendiğinde ağlamamak için nasıl zor tuttum kendimi allahım işyerinde murata babasına çaktırmamak için ne kadar mücadele verdim allahım ne iğrenç bi gündü bana göre hiç haketmediği emek vermediği halde hamile kalımıştı ama bak 3 gün sonra düşük yaptı inan ki çok üzüldüm hem de çok
bu kötü kalplilik değil bitanem
bilmiyorum yaaa çok istiyoruz yaa acı bi tecrübe yaşadık ya ondan heralde o olay olmasaydı karnımız kocaman olucakdı bebeklerimiz için birşeyler alıyor olucaktık isimleri hazır olucakdı düşünsenize
şöyle düşün karnın çok aç yemek var önünde ama ona bi türlü uzanamıyorsun
zor ya zorrr
en zoru da güçlü olmak yada güçlü görünmeye çalışmak

yaprakcım kaç gündür aklımda bi türlü soramadım
annecin nasıl odu bitanem
ağrıları hafifledi mi
morali nasıl bitanem

selam canım hoşgeldin. bugün bizimlesin ne güzel.
canım valla dün kötüydüm, midem fenaydı bugün iyiyim. aklım hep bebekte gelişiyordur ve sağlıklıdır inşallah.
annem daha iyi canım ama tabi ağrıları oluyor. hafta sonu yatmaktan sanırım mide bağırsak problemi oldu. ama dr u 1 ayda ancak kendine gelir demiş inşallah o da iyileşir biran önce.

canım sen nasılsın. 3 gün geçti bak şurda kaldı 1 hafta. ilsunun da senin de adet döngünüz kısa. o yüzden hemen geliyor çalışma zamanı. inşallah bu ay tutturacaksınız.

hoşgeldin bitanem
bizimde elektrikler yoktu şimdi geldi işte
evet aramızda 3 gün var ay ne güzel birlikte gün sayarız inş . gerçi bayram falan giriyor araya inş boş gecmeyiz :))

yaprakcım bencebebeğin çok güzel gelişiyor baksana geç yumurtlamana rağmen kesen son adet tarihiyle uyumlu yani
sen hastanede vaginal ultrasyon yok demişsin gittiğin zamanda 6+1 olacaksın sanırım .göremesseniz karından yolk sac varmış eğer o kesenin içindeyse kesin bebek var demekmiş onu sorarsan dr a görünüyor mu diye:)))

inşallah öyledir canım ya. inşallah gelişiyordur bebişim.
zaten dr bu hafta kalp atışı için çağırmadı sanırım o senin dediğin yolk kesesine bakacak. o bile olmuş olsa geliştiğini gösterir ay inşallah görürüm bu sefer ya. evet hast de vajinal usg yok. dr un özelinde var. o yüzden idrara çok sıkışık gitmem lazım ay sonrada hast. tuvaletlerine girmek istemiyorum ama altıma yapacağıma girerim artık yeterki bebişimin geliştiğini göreyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…