Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

selam kızlar. bu sabah yine erkencisiniz.
aysima hanım bomba gibi dönmüş, umarım bundan sonra daha sık aramızda olur. yoksa dedikodunu yapmaya devam ederiz bak ona göre:roflol:
özgül canım stres yapmazsan daha çabuk gelir meleğin. ilsucum zaten bu konuda hiç stres yapmıyor maşallah. bu gidişle ilk aydan hamiş kalacak gibime geliyor.
kızlar aslında o bekleyişlerden çok benim durumumda stres daha fazla. insan hep endişe ve korku içinde oluyor. hep aklında acabalar oluyor. ilk önce keseyi görebilecekmiyim. şimdi de gelişiyormu, kalbi ne zaman atacak, ilk 3 ayı rahat atlatabilecekmiyim. testleri nasıl çıkacak falan eskisinden daha fazla endişe ve telaş oluyor . bilmiyorum sadece ben mi böyleyim ama bu bekleyiş daha zor zaten sizler de daha önce hamilelik yaşamış kişiler olarak bunları çok iyi biliyorsunuz. Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyim.

caınm günaydın
evet kimsecikler yok
hoşgeldin sende
valla sabah otobüsle işe giderken aklıma geldin
sizin sayfaya girip soracaktım nasılsın nasıl gidiyor diye

caınm günaydın
evet kimsecikler yok
hoşgeldin sende
valla sabah otobüsle işe giderken aklıma geldin
sizin sayfaya girip soracaktım nasılsın nasıl gidiyor diye

cnm ya iyiyim valla biraz huysuz çocuk gibiyim
asabiyetnvar azcık ...rutin kasık ağrısı bel ağrısı var genelede yatıyorum eşim yapıyor işleri.............bende haftaya gideceğim doktora bakalım ne varr ne yok kalp atışı duyamayız sanırım ama keseyi yada keseleri görürürzz

ilk zamanlar klasik şeyler işte canım .o bel ve sırt ağrısı feci .bak evdeyatma sansın var yine ne güzel ii değerlendir bak eşinde ne güzel işlerini yapıyor .bir alkış ona...
keseleri görecekmişsiniz gibime geliyor

sağlıklı ve hayırlı rabbimden gelen herşeye razıyım cnmmmm

yeterki sağlıklı olsunlar yaprak kalp atışı duymaya gitti dimi:sm_cool:

valla genelde bakıyom mide bulantısı felan oluyor millette bende tık yokkk hahah bazen şüpe duyuyom hereks 2 ayda görürsün diyo

Selam kizlar... Hayirli sabahlar...

Dirimle yaprak mide bulantisi olmamasin dan şikayetçi ama görcekler bir kaç gün sonra.. Aman olmasin bulanti öylede sağlikli bebkler olur.. Endişeye yer yok sizde....

Ilsu sen nasilsin... Yapraki merak ediyorum bende... Inşallah mutlu haberlerle gelecek....

cnm yaaaa bişey hissetmiyoruz yaaa bi belirti olsunda bizde hamileyiz diyelim diyoruzz

daha çok yeni bitanem
baslasında görürsün ozaman

evet cnm çokk yeni teyzelerii çokkk küçüklerrr sincaplarımmkaydirigubbakcemile3

Ay inşallah ikiz olur... :) ya bende istiyom heme ikiz.. çok hevesleniyorum ikizlere...
Müthiş birşey...
Dirimcim hadi hayirlisi... Rabbim gönlüne göre versin siz sağlikli olunda...

selam kıslar ben geldim:lepi:,
nasıl gidiyor hayat,
bu gün de okul yok benim,evdeyim,,
yapraknil nezaman gidecekti doktora,
dırımkızı,hadi hayırlısı bakalım,bu sayfa güzel müjdeli haberlerle doldu taştı,senin sincapların bizim umutlarımızı çiftledi,artık kimsa bizi tutamaz değil mi,
allahım ben de birtane pardon pardon 3 tane mucizeye ev sahipliği yaparmışım ay ayyy ne hoş olurdu değil miiii,beklediğim her yıla bir bebek:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

-DUYURU-
kadınlarda folikülü arttıran,yumurta sayısını arttıran kürrrrrrrr:
8-9 tane kuru inciri soğuk suda yıka,ikiye böl ve yarım litre suda 8-9 dk kaynat,
bu suyun yarısını sabah kahvaltısından önce,diğer yarısını öğle yemeğinden önce iç.
20-25 gün boyunca uygula,
haydi şifaa niyetine afiyet şeker bir de bebek olsun...

kimse tutamaz cnm evetttt inş... cnm mucizelere kapımızz açıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…