Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Adaşım canım kolay gelsin yoğunmuşsun allahım iş yoğunlusu versin hem çalışınca zaman çabuk geçer çalışmalara başlarsın bitanem allahın izni ile hayırlıs bir evlat naisp etsin canım benim ...

güzel haberleriin devamını bekliyoruz canım
herşey gönlünce olsun

günaydın kızlar....

cimbomum iyim canım ya sağol sen nasılsın..inşallah mutlu haberler alırız bu ay.............

yaprakcım sende iyisindir inşallah...

ilsu iklimsu derya herkese hayırlı günler hayırlı sabahlar diliyorum...

dilekcim bak göz acıp kapayıncaya kadargeçiyor gördün mü ,yumurtlama gününw çok az kalmış bitanem.
benimkide arefe günü çok mübarek bir gün yumurtlama günüm:))

günaydın kızlar

nasılsınız ben bir kaç gündür yoktum hafta içi işler yoğundu hafta sonuda bildiğiniz gibi evde bilgisayar

yok o yüzden görüşemedik

hepinize iyi haftalar bu haftayı atlattık mı tatiliz :)))))))

ilsu,istiridye,cimbom,yapraknil,iklimsu hepinize sevgilerrrrrrrr

geldimmmm evet ya kimsecikler yok
haftasonu full dum kızlar 2 aksamda iftara misafirim vardi
oruç olmadığım için yemeklerin tadına bakarak yaptım ol yönden iyiydi yani

selam kızlar. herkese iyi haftalar diliyorum.
bu aralar çok giremiyorum midem gittikçe kötüleşiyor. ama sizlerden uzun süre ayrı kalmak çok zor o yüzden kendimi iyi hissettiğim sürece girip yazarım.
iklimsucum da gelmiş haftasonu karşılaşamadık bir türlü. bebişi de büyüyor maşallah.
sizin de yumurtlama günleriniz çok yaklaştı kızlar peşpeşe hamile kalırsınız inşallah.

hoşgeldin tatlım
canım çok zorlama kendini kendini ii hisseitğinde girersin.
miden her geçen gün daha da kötüleşiyor sanirim ,bulantı diyordun al sana bulandı hehe:))dileğin cumartesi günüymüş benimde arefe günü sa .9 .günden itibaren ısımı ölçmeye baslıcam . 10-13-14-16-18-20 günlerini düşünüyorum eğer bir aksilik olmassa

evet canım bulantım yok deyip durdum senmisin yok diyen. hiç bişey yiyip içemiyorum. tuzlu kraker içimi bastırıyor biraz. midem boş olduğu için su bile midemi bulandırıyor. işim zor yani ama bebişim sağlıklı olsun yeterki herşeye razıyım.
canım evet ya gelmiş sizin yumurtlam günleri, hele dilekciğimin çok kısa ya. kendini üzdüğüne değmiyor hemen geliyor. ama en zor ve sıkıcı olan çalışmalardan sonraki bekleme aşaması. ama inşallah hepinizin hayırlısı ile olur bu ay.

Canim sen perşembe günü mü gidiceksin şimdi dr a kalp atişi için .
Baksana yumurcağa 6 hafta 4 günlük olmuş

Canim sen perşembe günü mü gidiceksin şimdi dr a kalp atişi için .
Baksana yumurcağa 6 hafta 4 günlük olmuş

ay canım şimdi farkettim msjını. site çok yavaş girilmiyor.
evet canım perş. akşamüstü gideceğiz inşallah görürüz ve çok sağlıklıdır inşallah.
bu arada mide bulantıları tam gaz devam ediyor. hele yemek yersem vay halime. o yüzden yiyemiyorum. siteyede giremedim. yeni gördüm yazdıklarını.
evet canım takvime göre 6+4 inşallah gerçektede o kadardır. cuma akşamı dr kese büyümüş 6 haftalıksın dedi. o günden bugüne 3 gün geçti o kadar olmuştur umarım.
niye kimse gelmemiş bugün ya ne dilek, ne özlem, ne iklimsu. sadece özgül sabah gelmiş sanırım birde sen uğruyorsun ilsucum. dileğimin işleri yoğun yine sanırım. Allah bol kazançlar versin inşallah. bayram geçsin daha sık görüşürüz inşallah.

günaydın
hepinize iyi sabahlar
bende bayrama kadar o kadar yoğunum ki siteye giremiyorum
bayramdan sonrada 1 hafta yokum iş sebebiyle şehir dışında olucam
o yüzden 2 hafta beni biraz idare edin

günaydın
hepinize iyi sabahlar
bende bayrama kadar o kadar yoğunum ki siteye giremiyorum
bayramdan sonrada 1 hafta yokum iş sebebiyle şehir dışında olucam
o yüzden 2 hafta beni biraz idare edin

günaydın canım
anlıyoruz seni herkesin bayram öncesi feci bir yoğunluğu var
dilekte o sebepten giremiyor pek
iyi yolculuklar şimdiden sana cnım:teytey:

ilsucum teşekkür ederim canım
yoğunluktan bir bakıp çıkıyorum
gerçektende bizim sayfada kimseler yok, herkes bayağı yoğun demek
inşallah bayram sonrası tekrar toplaşır dertleşiriz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…