- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #4.381
inşallah bu ay hamile kalırız kızlar ya.. ben iice bunaldım
selam kızlar. beni unutmadınız dimi.
ya ben kendimi pek iyi hissetmiyorum o yüzden de pc başına oturamıyorum bir türlü. kusura bakmayın lütfen. şu zorlu dönemi atlatınca inşallah daha sık gelirim aranıza. yarın saat 17:00 gibi dr a gidicem. inşallah kalp atışlarını duyarız. çok heyecanlıyım ve bir o kadar da korkuyorum. inşallah rabbim bu sefer yüzümü güldürür. sizler de üzmeyin kendinizi kızlar. önümüzdeki aylarda hepiniz birer birer hamiş kalacaksınız inşallah. buna inanıyorum. özgülcüm üzme kendini canım. kontrol amaçlı git tabi dr a iyi olur, ama moralini bozma sakın. yaşlılar böyledir. evlendin hemen ertesi gün çocuk sormaya başlarlar. sen daha yeni kürtaj oldun sayılır dr bana bir süre korunmamı söyledi falan deyip geçiştir boşver. onların demesiyle olmuyor hiç birşey. Allah ne zaman nasip kısmet ettiyse o zaman olacak inşallah. ben hiç birinizin öyle aylarca bekleyeceğini sanmıyorum. dilek, ilsu, sen, derya, aysima hepiniz birden bu ay inşallah hamile kalırsınız.
kızlar ben cuma günü gelişmelerden haberdar ederim sizleri. dua edin benim için nolur.
ilsu benim moralim bozuldu yaaa...
az önce kayınvalidem aradı napıyonuz kızım bana müjde vermiyonmu dedi... üf yaaa...
çok istekli.. en az benim kadar... dr. git dedi bekleme zaman geçirme dedi.. ne bileyim.. üzüldüm neyse.. allahım nolur bekletme artık bizleri bizlere hayılı evlatlar ver ne olur rabbim
yani ümitlenmiyeyim öyle mi dersin gerçi hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum
hayirlisi allahtan
ama tam 1 haftadir gaz ancisi çekiyorum regle olacak gibi
selam kızlar,
yaprakcığım kontrolerin normal gitmesine çok sevindim,darısı tüm bebek özlemiyle yananların başına inşallah,
dünden beri neşemi kaybettim,içimde kimselere duyuramadığım kocaman,dünyalara sığmayan bir umut vardı,ama maalesef dün regl oldum,bu kadar yıkılacağımı hiç beklemiyordum,kendimi olumsuzlıklara hazırladığımı zannederek kendimi kandırmışım,
elimde cam bir küre var sanki,meleğimi kaybettiğimde bu cam küre de tuzla buz oldu,
ama yılmadım ve bu kürenin her parçasını sabırla yerine yapıştırdım,son parçayı da ekledikten sonra başladım beklemeye,ama daha dün yine parçalandı,zaman geçtikçe parçalar daha da küçülüyor ve ben zorlanıyorum,...
yine ümitle, dağılan parçaları birleştirmeye başladım bugün yüreğimdeki kırıklara inat....
son parçasına yaklaştıkça belki daha bir istek ve şevkle toplayacağım kırıkları ama tek dileğim bu son dağılışım olur,
yüreğim çok kırgın,içimde kabullenemediğim bir sızı var,hep bir parçam kayıp,aramaktan yorulacağım diye çok korkuyorum,
:Saruboceq::a015:güzel rabbim yapma bunu bize,istediğimiz öyle küçük bir şeyki,lütfen çok görme artık bu meleği bize,yuvamın bu meleğe çok ihtiyacı var rabbim,yüreğimin kırgınlığına suçlu aramak istemiyorum,lütfen bitsin artık yüreğimde alemlere sığamayan bebek özlemi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::a015:
günaydın
hepinize iyi sabahlar
bende bayrama kadar o kadar yoğunum ki siteye giremiyorum
bayramdan sonrada 1 hafta yokum iş sebebiyle şehir dışında olucam
o yüzden 2 hafta beni biraz idare edin
hoşgeldin canım
unutur muyuz hiç aaaaaaaa
yaprakcım herkesini şleri yoğun ve site çok yavas onun için hareket yok şu günlerde sayfamızda
ben çok içten inanıyorum ki yarın kalp atışlarını gümbür gümbür dinleyeceksin.7 haftalık oluorsun yarın tam .
mide bulantıların umarım artmaz yaprakcım kusma boyutuna gelmez .yasayan bilir tabi sıkıntısını ama yine de bebeğin için değer .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?