Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

başakşehir devlete gidiyordum.. kürtaj olduğum dr. çok ii s.çiftliği medıcal park ta hadiye hanım.. ona gitmek istiyorum.. annemler geçicez olmaz ise orda kalırım sabahı gider muayene olurum.. umarım güzel haberler alırım.. tam bu ay kendimi üzmüycem stres yapmıycam zamanı var deyip rahat geçirmeyi planlıyordum.. pat bu telefon .. üf moralim bozuldu vallahi sanki ben istemiyorum
acaba ovulasyon testimi alsam.. geçmi kaldım adetim biteli 4.günümdeyim.. dün akşamda çalıştık bu arada

deryacım hoşgeldin güzelim
canım hazır adetinde yeni bitmişken bi git dediğim gibi yumurtlaalrına bakar olgunlaşmış mı nezaman catlar ona göre sana şu günlerde birlikte olun der. yani bence ihmal etme güzelim.

selam kızlar. beni unutmadınız dimi.

ya ben kendimi pek iyi hissetmiyorum o yüzden de pc başına oturamıyorum bir türlü. kusura bakmayın lütfen. şu zorlu dönemi atlatınca inşallah daha sık gelirim aranıza. yarın saat 17:00 gibi dr a gidicem. inşallah kalp atışlarını duyarız. çok heyecanlıyım ve bir o kadar da korkuyorum. inşallah rabbim bu sefer yüzümü güldürür. sizler de üzmeyin kendinizi kızlar. önümüzdeki aylarda hepiniz birer birer hamiş kalacaksınız inşallah. buna inanıyorum. özgülcüm üzme kendini canım. kontrol amaçlı git tabi dr a iyi olur, ama moralini bozma sakın. yaşlılar böyledir. evlendin hemen ertesi gün çocuk sormaya başlarlar. sen daha yeni kürtaj oldun sayılır dr bana bir süre korunmamı söyledi falan deyip geçiştir boşver. onların demesiyle olmuyor hiç birşey. Allah ne zaman nasip kısmet ettiyse o zaman olacak inşallah. ben hiç birinizin öyle aylarca bekleyeceğini sanmıyorum. dilek, ilsu, sen, derya, aysima hepiniz birden bu ay inşallah hamile kalırsınız.
kızlar ben cuma günü gelişmelerden haberdar ederim sizleri. dua edin benim için nolur.

hoşgeldin canım
unutur muyuz hiç aaaaaaaa
yaprakcım herkesini şleri yoğun ve site çok yavas onun için hareket yok şu günlerde sayfamızda
ben çok içten inanıyorum ki yarın kalp atışlarını gümbür gümbür dinleyeceksin.7 haftalık oluorsun yarın tam .
mide bulantıların umarım artmaz yaprakcım kusma boyutuna gelmez .yasayan bilir tabi sıkıntısını ama yine de bebeğin için değer .

ilk önce dualarım sonra da kalbim yüreğim seninle olucak güzel dostum
anladın sen onu:1hug:

benimki de aynı
ikisine de klava:
ben artık takmamayı öğrendim sen de dene işe yarıyor bitanem:1hug:

sana ne söyliyeceğimi bilemiyorum
sanki benim içimdekileri benim duygularımı yazmışsın
gözlerimde yaşlarla okudum yazını
ama seni teselli edebilecek sözüm yok benim
sadece seni çok seviyorum cimcime çokk:1hug:

günaydın
hepinize iyi sabahlar
bende bayrama kadar o kadar yoğunum ki siteye giremiyorum
bayramdan sonrada 1 hafta yokum iş sebebiyle şehir dışında olucam
o yüzden 2 hafta beni biraz idare edin

aynı olay bende de var
bende çok yoğunum ve bayramda 10 veya 15 gün şehir dışında olucak
uzaklaşmak iyi gelicek diye düşünüyorum herkesden herşeyden

seni çok özledim fıstıkım yaaaa
sen çok rahatlatıyorsun beni
artık msn de de karşılaşamıyoruz o kadar yoğunluk var ki
masama oturamıyorum ama en kısa sürede seninle bi şey konuşmam lazım:1hug:

dilekcim de gelmemiş kaç gündür ama inş.herşey yolundadır
oğluşu iyiden iyiye hissediriyordur kendini şimdi
canım benim yaaaa
dualarım seninle ve meleğinle güzel kız
allaha emanet olun özellikle yaprakcım ve dilekcim

günaydın arkadaslar
dün dilek bir gelmiş pir gelmiş vallahi
konuşalım arkadasım benim msn acık olur bgn müsait bi vakit bulursan dertleşiriz.

Günaydin ilsucum...

Evet bombom bir gelmiş pir gelmiş.. Herkes ile tek tek ilgilenmiş.... Canim ya.. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah...

Aysima canim bende çok üzüldüm yazdiklarina ... Umarim her şey çok güzel olur senin için.. Dualrim hepimize....

Yaprak çok güzel haberler ile gelecek.. Ay vallahi pek heyecanli ve endişelidir... Ama korkma tatlim.. Meleğin çok sağlikli .. Bak ver gör... Pit pit pit..
Duyuyormusun anniş.... ??????????? :)

Günaydın canım,
baksana ne cabuk haftasonu geldi dimi ...
sanirim yine sen ve ben varız:):)) sayfanın demirbaşları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…