Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

izmire gidicem canım bizim şirketin bir şubeside orada
oradaki işleri kontrol edicem bir hafta sonrada dönücem
biraz yorucu olucak ama ne yapalım artık idare edicez :))))))

oo baya yorucu geçecek senin için .eşinden ayrı birde zor olur .ama iş sonuçta .

hu hu hanımlar neredesiniz ?bakın yine safayı kurtardım 2. sayfadan :))

oo baya yorucu geçecek senin için .eşinden ayrı birde zor olur .ama iş sonuçta .

hu hu hanımlar neredesiniz ?bakın yine safayı kurtardım 2. sayfadan :))

SEN NE DİYORSUN BEN 3.SAYFADAN KURTARDIM.. DURUM VAHİM.. AMA BAYRAM SONU DÖNÜŞ MUHTEŞEM OLUCAK SANIRIM :))

BU ARADA ÇOK AÇIM :)

SENİN NASIL GİDİYO ÇALIŞMAYA BAŞLADIN MI YOKSA ??kaydirigubbakcemile3

Kizlar bişey sorabilirmiyim
ben09.07 de bebişimin kalbi atmadiği için kürtaj oldum
ilk reglem kürtajdan sonra 35 gün geldi
ikincisi 21 gün sonra geldi
üçüncü sü daha yok en son 01.09 da regle oldum bugün reglemin 23 günü daha düzene girmemişmidir sizce

Canim düzene sanirim bu ay girer .
Benimde ilki 32 ikincisi 28 gün sonra gelmişti .
2 veya 3 .adette öncelerde nasil oluyorsan o şeklide geliyor genelde

canim düzene sanirim bu ay girer .
Benimde ilki 32 ikincisi 28 gün sonra gelmişti .
2 veya 3 .adette öncelerde nasil oluyorsan o şeklide geliyor genelde

yani ümitlenmiyeyim öyle mi dersin gerçi hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum
hayirlisi allahtan
ama tam 1 haftadir gaz ancisi çekiyorum regle olacak gibi

selam kızlar,
yaprakcığım kontrolerin normal gitmesine çok sevindim,darısı tüm bebek özlemiyle yananların başına inşallah,
dünden beri neşemi kaybettim,içimde kimselere duyuramadığım kocaman,dünyalara sığmayan bir umut vardı,ama maalesef dün regl oldum,bu kadar yıkılacağımı hiç beklemiyordum,kendimi olumsuzlıklara hazırladığımı zannederek kendimi kandırmışım,
elimde cam bir küre var sanki,meleğimi kaybettiğimde bu cam küre de tuzla buz oldu,
ama yılmadım ve bu kürenin her parçasını sabırla yerine yapıştırdım,son parçayı da ekledikten sonra başladım beklemeye,ama daha dün yine parçalandı,zaman geçtikçe parçalar daha da küçülüyor ve ben zorlanıyorum,...
yine ümitle, dağılan parçaları birleştirmeye başladım bugün yüreğimdeki kırıklara inat....
son parçasına yaklaştıkça belki daha bir istek ve şevkle toplayacağım kırıkları ama tek dileğim bu son dağılışım olur,
yüreğim çok kırgın,içimde kabullenemediğim bir sızı var,hep bir parçam kayıp,aramaktan yorulacağım diye çok korkuyorum,

:Saruboceq::a015:güzel rabbim yapma bunu bize,istediğimiz öyle küçük bir şeyki,lütfen çok görme artık bu meleği bize,yuvamın bu meleğe çok ihtiyacı var rabbim,yüreğimin kırgınlığına suçlu aramak istemiyorum,lütfen bitsin artık yüreğimde alemlere sığamayan bebek özlemi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::a015:

korunmuyorsan inş hamilesindir canım .
Düşükten sonra daha kolay kalınıyor diyor herkes.

ilk reglemden itibaren korunmayi biraktim dr öyle demişti
ikincisi 21 gün gelmişti
bakalim 3 reglem ne zaman gelecek
evet herkez ayni şeyi söylüyor inşallah hamişimdir tabiki hayirlisi ile inşallah
hafta sonuna kadar bekliyeceğim bakalim belki bebiş gelir
belki de regle gelir,
hayirlisi allahtan

çok özledim hepinizi yaaa
aklım sizde
çok yoğunum kızlar
şimdi girdim ve şimdi çıkıyorum
ve şimdi hepinizi çok ama çok öpüyorummmmmmmmmmm

ilsu benim moralim bozuldu yaaa...
az önce kayınvalidem aradı napıyonuz kızım bana müjde vermiyonmu dedi... üf yaaa...
çok istekli.. en az benim kadar... dr. git dedi bekleme zaman geçirme dedi.. ne bileyim.. üzüldüm neyse.. allahım nolur bekletme artık bizleri bizlere hayılı evlatlar ver ne olur rabbim

canım dur bi üzülme
kötü niyetli olarak düşünmemiştir aslında
eski insanlar hep öyle sanki ha diyince cocuk oluyor
istersen bi kontrol amaclı gidebilirsin güzelim yumurtalarının durumuna bakar ona göre size gün önerir .benim bir ark öyle hamile kamıştı .

merhaba kızlar
gerçekten sitede istiridye ve ilsudan başka kimseler yok

isridyecim boşver sen kayınvalidenin dediğini zaten bizleri en çok yıpratan çevredeki söylemler değilmi
sıkma sen güzelim canını sonra stres yaparsın bu seferde bebişin gelmesi gecikir

yok o kötü amaçlı değil de çok istekli torunum olsun diyor... yani böyle demesi beni üzdü bende çok istiyorum ama gecikiyor meleğimin gelmesi.. napsam ben ya ?
dr.a mı gitsem tekrar.. bi muayene olsam orda belli olurmu yumurta falan ilişki günleri ne dersiniz ? bayramdan önce bu hafta yani gideyimmi ?

bence en iyisi doktora git en azından kafandaki soru işaretleri gider
bayramdan sonraya bırakırsan bu sefer bayramda iyice kafaya takar kötü bir 9 gün geçirirsin
bugün al randevunu yarın yada cuma git
bu arada hangi hastaneye gidiyorsun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…