- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #5.901
canım nasılsın, hiç karşılaşamıyoruz artık ya. çok özledim seni. sen geliyorsun ben yokum, ben geldiğimde de sen yoksun. neyse umarım yakında daha sık karşılaşırız.
ben ayrıntılı usg ye girdim cuma günü, çok şükür bir problem çıkmadı, iyiymiş bebişim. ama yüzünü tam dönmedi o yüzden 3 hafta sonra tekrar gel, yüzünü inceleyelim dedi dr. ultrason probunu bastırdıkça korkup elini yüzüne kapatıyor ya, yavrum kendini korumaya çalışıyor. çok etkilendim. bu arada benim de bir prensesim olacakmış dr öyle söyledi. hayırlısı olsun. sağlıkla doğsun ve uzun ömürlü olsun inşallah. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin.
yaprakcım hayılrlı oplsun prensesin geliyomuş .
bu sayfada herkesin prensesi oldu. senin iklimsu sabırsız.
bakalım özgülle benim neyim olacak
cimbomlum üzülme canım hayırlısı olsun yaprakçığım pernsesin geliyomuş allah kucağına almayı nasip etsin ilsucuğum sende olmasan kimse yok sayfada incim nerdesin
Merhaba yaprak demek seninde prensesin olacakmış hayırlısı olsun canım Allah kavuştursun tüm bebekleri annelerine bakalım bizimde kızımız olacak doktorun söylediğine göre sağlıkla gelsinler inşallah Allah tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın bizde doğum zamanı yaklaştıkça heyecan artıyor bakalım doğum ne şekilde olacak İnşallah Allah bir avazda kurtasın hepimizi birbirimizin doğum hikayelerini de okumak nasip olur inşallah buradan herkese selama.s.
yerim senin o prensesini yerin senin o meleğini
güzel annenin güzel kızı olur
allahım miniğim benim korkarmış yüzünü kapatırmış yerim onu yaaa melekler sizinle olsun melekler korusun sizi
tüm hamişlerimizi ve meleklerimizi melekler korusun
canların kader arkadaşlarım benim
yaprakcım bu cumartesi benim ikili testim var ayrıntılı ultrasyonla bakacaklar sanirim .erkekse sanirim kendini belli eder. benim içimden pek bişey geçmiyor ama ağrılıklı kız olacakmış gibi geliyor.birde bulantım olmadı ya o sebeple acaba erkek mi diye de düşünüyorum .sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil .
Kızına ne isim düşüniyorsunuz karar verdiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?