Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

gerçekten mi ilsucuğum sevindim ya öyle olduğuna tutacağı varsa tutar dediğin gibi kısmet allah hayırlısını versin canım

yerim senin o prensesini yerin senin o meleğini
güzel annenin güzel kızı olur
allahım miniğim benim korkarmış yüzünü kapatırmış yerim onu yaaa melekler sizinle olsun melekler korusun sizi

tüm hamişlerimizi ve meleklerimizi melekler korusun
canların kader arkadaşlarım benim

yaprakcım hayılrlı oplsun prensesin geliyomuş .
bu sayfada herkesin prensesi oldu. senin iklimsu sabırsız.
bakalım özgülle benim neyim olacak

cimbomlum üzülme canım hayırlısı olsun yaprakçığım pernsesin geliyomuş allah kucağına almayı nasip etsin ilsucuğum sende olmasan kimse yok sayfada incim nerdesin

sağolun kızlar, Allah size de minik prensesler nasip eder inşallah.
ilsucum sen ne istiyorsun bilmiyorum ama kalbinden ne geçiyorsa o olsun canım. tabi herşeyden önemlisi sağlıklı olsunlar ve kucağımıza almak nasip olsun inşallah. Allah olmayanlara da en kısa zamanda nasip etsin.
evet canım sayfanın kaderimidir nedir prensesler geliyor hep. hayırlısı olsun.

sağol canım, ben de ilsuya onu diyordum sayfanın kaderi herhalde, sen, ben, iklimsu hepimiz prenses bekliyoruz. bakalım ilsununki ne olacak. aman sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar da gerisi önemli değil.
evet canım senin doğumun da epey yaklaşmış Allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin hepimize. sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Allah en kısa zamanda isteyen tüm arkadaşlarımıza da nasip etsin.

ay ay ay canımın içi, ne güzel şeyler yazmışsın sen. sayfayı canlandırmışsın bir anda ya. artık pek giremiyoruz canım, toplanıp yoğun muhabbetler ettiğimiz günleri özlüyorum. inşallah en kısa zamanda yine toplanırız.
canım benim Allah senin gibi güzel bir anneye de güzel bir prenses nasip etsin inşallah. sayfa bu gidişle sırf prenses anneleriyle dolacak herhalde. tabi herkesin gönlünden geçen ne ise o olsun. en önemlisi de sağlıkla doğsunlar inşallah.
evet canım ya bizimki usg den ürktü herhalde, yüzünü kapatıyor, parmağını emiyor, elini kafasına koyup düşünüyor çok ilginç fotolar verdi ama alamadım 3 hafta sonra tekrar gidicem o zaman cd verecek dr. sizlere de gösteririm.
Allah hepimizin evlatlarını korusun, hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

yaprakcım bu cumartesi benim ikili testim var ayrıntılı ultrasyonla bakacaklar sanirim .erkekse sanirim kendini belli eder. benim içimden pek bişey geçmiyor ama ağrılıklı kız olacakmış gibi geliyor.birde bulantım olmadı ya o sebeple acaba erkek mi diye de düşünüyorum .sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil .
Kızına ne isim düşüniyorsunuz karar verdiniz mi ?

canım ilk haftalarda yapılan cinsiyet tahminleri pek doğru çıkmıyor, iklimsu ve bende aynısı oldu ya. 2 li test zamanı erkeğe benziyor demişti dr. hatta iklimsuya daha kesin konuşmuştu dr u sanırım ama 5. ayda daha kesin oluyor hatta bazen 7. 8. ayda bile değişenler oluyormuş. hayırlısı olsun, sağlıklı olsunlar da önemli olan o tabiki.
yok canım daha isim düşünmedik benim aklıma gelen isimler oluyor da eşimle daha konuşmadık. o da son aylara kalacak sanırım. ayrıca hazırlık olarak da daha hiç birşey almadık biz. erken diye düşünüyoruz. şubat gibi falan başlarım herhalde. Allah hem bizlere hem de bebişlere sağlık, sıhhat versin de hepsi hallolur hayırlısıyla.
canım inşallah senin 2 li testin de çok iyi çıkar ve için rahatlar. hayırlı heberlerini bekliyoruz.

canım bugun benimde aklıma geldi o :)) iklimsuya %90 erkek demişlerdi hatta .
evet daha erken en uygunu 7. ayda falan almak

bebişleriniz nasıllar iyi bakın onlara adetime az kaldı engeç 6 gün sonra olmam lazım ya pazar yada pzts.

ama kıslar kimsecikler yok yine eski günlerinize imrendim de üye oldum buraya ama kimse uğramıyo artık

herkese kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yapraknil canım bende sizleri çok özledim kısmet olmadı göürşemedik ama hep aklımdasın umarım herşey böyle yolunda gider sonuna kadar allahım bu sefer bize meleklerimizi nasip eder canım seninde bir kızın oluyormuş çok sevindim sağlıklı sıhatli doğsun inşallah bana doktor güya pipisini bile göstermişti ama yanıldı sabırsızımada başta erkek demişlerdi sonra kız dediler üçümüzde aynı kaderi yaşadık ama ben çok memnunum hep kız istiyorum allahım gönlüme göre verdi kendine ve yiğenime çok iyi bak ikinizide öpüyorum

İlsu canım mrb vay be demek ikili test yaptıracaksın senin minik büyümüş kocaman olmuş yerim onu ben allahın izni ile odanda bişey çıkmayacak tatlım sorma ben yavaş yavaş hazırlıklara başladım zıbınlar hastane çıkışları battaniyeler ufak tefek bişeyler tabii kendimede pijama takımları falan aldım ama çok eksiğim var daha beşik falan bakmadım bile gittikçede ağırlaşıyorum 57 kilo olmuşum 49.50 ile hamile kaldım potansiyel hep açım canım arkadaşım sorma doktor iyi gidiyorsun diyor bak ilsu senin oğlun olacak sana diyim burayada bir yakışıklı prens yakışır

seni yakalamşısken yazıyım canım.
sen artık yavaş yavaş basla güzelim almaya cicileri .az kaldı nede olsa. süper canım çok az kilo almışsın 60 'ı biras geçersin sanirim .inş bende senin gibi olurum fazla kilo almam . aslında ilk bebekte pek önemli değil cinsiyeti ama yine de insan çok merak ediyor işte canım. karnın nasıl büyüdü mü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…