- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #5.941
seni yakalamşısken yazıyım canım.
sen artık yavaş yavaş basla güzelim almaya cicileri .az kaldı nede olsa. süper canım çok az kilo almışsın 60 'ı biras geçersin sanirim .inş bende senin gibi olurum fazla kilo almam . aslında ilk bebekte pek önemli değil cinsiyeti ama yine de insan çok merak ediyor işte canım. karnın nasıl büyüdü mü ?
iklimsu nerdesiniz yaa hiç kimse girmiyo artık sayfaya hep tek kalıyorum valla arada başka sayfalara takılmaya başladım ne yapim konuşacak kimse yok
herkese kocaman günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yapraknil canım bende sizleri çok özledim kısmet olmadı göürşemedik ama hep aklımdasın umarım herşey böyle yolunda gider sonuna kadar allahım bu sefer bize meleklerimizi nasip eder canım seninde bir kızın oluyormuş çok sevindim sağlıklı sıhatli doğsun inşallah bana doktor güya pipisini bile göstermişti ama yanıldı sabırsızımada başta erkek demişlerdi sonra kız dediler üçümüzde aynı kaderi yaşadık ama ben çok memnunum hep kız istiyorum allahım gönlüme göre verdi kendine ve yiğenime çok iyi bak ikinizide öpüyorum
İlsu canım mrb vay be demek ikili test yaptıracaksın senin minik büyümüş kocaman olmuş yerim onu ben allahın izni ile odanda bişey çıkmayacak tatlım sorma ben yavaş yavaş hazırlıklara başladım zıbınlar hastane çıkışları battaniyeler ufak tefek bişeyler tabii kendimede pijama takımları falan aldım ama çok eksiğim var daha beşik falan bakmadım bile gittikçede ağırlaşıyorum 57 kilo olmuşum 49.50 ile hamile kaldım potansiyel hep açım canım arkadaşım sorma doktor iyi gidiyorsun diyor bak ilsu senin oğlun olacak sana diyim burayada bir yakışıklı prens yakışır
yaprak ilsu derya cimbomlum hiçbiriniz yoksunuz
slm kıslar geldiniz mi ya unuttunuz sandım buraları
iklimsu nerdesiniz yaa hiç kimse girmiyo artık sayfaya hep tek kalıyorum valla arada başka sayfalara takılmaya başladım ne yapim konuşacak kimse yok
evet canım çok soğuk çok üşüyorum işe gelene kadar umarım idrar yollarım iltihaplanmaz üşütmeden ötürü .
evet sinemcim hayırlısıyla işn cumartesi gününü de sağ salim atlatsaydık
ne marifetli bir annein canım sen hırkada örermiş aman aman.iklim su doğduğunda hava soğuk olur büyük ihtimalle giyer hırkasını .ne renk örüyorsun.
ben hiç anlamam öyle şeylerden denerim ama yine de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?