Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

sorma tatlım ya havalar çok soğuk dışarı çıkmaya korkuyorum hasta olurum diye doktor 10 marttan sonra her an gelebilir dedi yani almam lazım nerden baksan 2,5 ay kaldı bu hafta sonu havalr güzel oursa çıkıp beşik puset çanta gibi büyük şeyleri almayı düşünüyorum geçen bir baktım süper şeyler var .. canım sanırım 62 ile doğururum son ay çok kilo almazsam tabii hayatım ben normalde de çok yemek yiyip az kilo alanlardanım bide çok haraketliyim karnım baya büyüdü bizim nerdeyse 7.aydayım bu aya göre küçük diyorlar biraz iç karnım var sanırım ... cinsiyeti pek önmeli deil allahım sağlık sıhat versin de bizde 5 kız kardeşiz ve hep diyorum ki keşke 2 kız kardeşimiz daha olsaydı herşeyin hayırlısı

iklimsu nerdesiniz yaa hiç kimse girmiyo artık sayfaya hep tek kalıyorum valla arada başka sayfalara takılmaya başladım ne yapim konuşacak kimse yok

canım haklısın ya ben girmeye çalışıyor ama bu ara kızama bir hırka başladım onu bir an önce bitirim diye başımı kaldıramıyorum .. haklısın vallahi siteminde bizim sayfamız çok fualdi ben de çok özledim uzun uzun sohbetlerimizi sabahtan bir başlardı akşama kadar ama herkes iş güç fırsat bulamıyor sen nasılsın

bende iyiyim canım adetime 4 gün kaldı onu bekliyorum olacam diye bebişin büyümüş maşallah kib byee canım

iklimsu iyi dileklerin için çok sağol canım. inşallah hepimiz sağlıklı olarak bebeklerimizi kucağımıza alırız ve doğumlarımız da kolay olur ve çabuk toparlanırız inşallah.
canım ben de ilk hamile kaldığımda 65 kiloydum. ama ilk 3 ay 4-5 kilo verdim.yani 60-61 kiloya kadar düştüm. 13. haftadan sonra yavaş yavaş iştahım açıldı. 17. haftada 63 kilo olmuştum. geçen cuma yani 21. haftanın başında gittiğimizde ise 66 kilo idim. dr biraz daha dikkat etmemi söyledi. yani daha yavaş kilo almalısın, ekmek ve hamur işlerini azalt biraz dedi. ben de şu an daha dikkatli olmaya çalışıyorum. geçen ay gerçekten bayramdı yılbaşıydı derken fazla kaçırdım, çok hamurişleri, pasta, börek çörek ve abur cubur yedim. şimdi normal öğünlerimi hariç daha çok meyve yiyorum. yoksa ben kilo almaya çok müsaitim. ama senin kilon iyi canım. 7. ay için toplamda 7 kg. yani aylık 1 kg ki bu çok güzel. benim gibi abartmamışsın. aslında ben de başlangıca bakarsak 1 yada 2 kg almış gözüküyorum. 5.5 aylık için normal gibi ama alıp vermeler hızlı oldu bende. bundan sonra daha dikkat edicem.
canım ya sen şeker testi yaptırmışmıydın, mutlaka yazmışsındır sayfada ama untmuşum. ben de 10 gün sonra falan yaptırıcam. o şekerli su sıcak suda mı oluyor yoksa soğukmu. biz glikozu aldık 50 mg lık yapılacak. dr a da soramadım. tahlili farklı biryerde yaptırıcam o yüzden sana sorayım dedim. ayrıca aç mı tokmu yapılmıştı sana. bir de tadı çok kötü oluyormuş, limon sıkıp içmeyi düşünüyorum. canım hatırladığın kadar yazarsan sevinirim.
sen de kendine ve prensesimize iyi bak.

yaprak ilsu derya cimbomlum hiçbiriniz yoksunuz

slm kıslar geldiniz mi ya unuttunuz sandım buraları

iklimsu nerdesiniz yaa hiç kimse girmiyo artık sayfaya hep tek kalıyorum valla arada başka sayfalara takılmaya başladım ne yapim konuşacak kimse yok

canım valla ne desen haklısın. malesef sayfamızın eski neşesi ve muhabbeti yok. eskiden çok güzel muhabbetler olurdu bu sayfada. şu an sağolsun ilsu ve sen sayfayı ayakta tutuyorsunuz. benim eşimin bir projesi var ve pc daha çok onda oluyor ama arada özellikle akşamları kapmaya çalışıyorum ama tabi o zaman da sizler olmuyorsunuz.
eskiden cimbomlu dileğimiz çok sık gelirdi ve sayfa onun sayesinde coşardı ama şu ara onun da pek keyfi yok, iş güç, ev falan taşıdı yoğundu bu aralar. o gelse sayfa yine coşar. aysimamız vardı o hele hiç gelmiyor. hamile arkadaşlar herhalde hamilelik problemleri nedeniyle falan sık giremiyorlar. yani sen de haklısın. başka sayfalara gitsen de sana sitem etmeye hakkımız yok canım. istediğin topiklerde takılabilirsin. inşallah en kısa zamanda o neşeli muhabbetlerimiz yeniden başlar, eşimin işleri de hafiflerse ben de daha sık aranızda olurum inşallah.canım adetine çok az kalmış inşallah adet olmazsın ve sen de hamişler kervanına katılırsın.

evet canım çok soğuk çok üşüyorum işe gelene kadar umarım idrar yollarım iltihaplanmaz üşütmeden ötürü .

canım kan ve idrar tahlili yaptır. kan değerlerin düşükmü acaba. ayrıca gebelikte idrar yolu iltihabı çok sık oluyormuş o yüzden en az ayda 1 kez idrar tahlili yaptırılmalıymış. ben geçen ay yaptırmıştım, şeker testi için gittiğimde tekrar yaptırıcam. sen de ihmal etme. 2 li test için gittiğinde normal kan ve idrar tahlili de yazsın dr un. inşallah bişey yoktur ama tedbir olsun yinede.

evet sinemcim hayırlısıyla işn cumartesi gününü de sağ salim atlatsaydık

canım atlatacaksın inşallah. stres yapma, bebişin etkilenmesin. bakalım cinsiyet tahmini yapılacakmı sana da. inşallah hayırlı haberlerle gelirsin. bizi yine gelişmelerden haberdar edersin cabım. kendine ve bebişine iyi bak.

günaydın kıslar nasılsınız ben yiyim canlarım irtibatı koparmam başka topiğe gitsem bile evet kimse girmiyo sayfaya yanlız canım sıkılıyo

sağolasın sinemnmcim .sen arada gir yaz geride kalmasın.
4 günün kalmış adetine vay be
var mı belirtiler falan canım

yaprakcım sen ilk zamanlarda kilo verdiğin için avantajlısın baya .
şuanki kilonda çok abartılı değil ama .
temiz çıkmıştı idrarım kan tahllierinde değerlerimde iyiydi .ama 1,5 ay oldu yaptıralı testleri .en iyisi sağlık ocağına gidip yeniletiyim bu tahlillerimi ben. gerçi tuvalet ederken yanma sancım olmuyor .

günaydın canım nasılsın ilsucuğum ben bilmiyorum belirti yaşıyorum sonra yiyorum kırmızı kartı oturuyorum popomun üstine bu ay çok dinlemedim kendimi ama idrarımın rengi değişti ve akıntım var bide canım goruk la çiğ köfte istiyo ama goruğu goruğun yerine çağla turşusu yedim ama çiğ köfteyi yiyemem pişmemiş et olduğu için yaaa karnım göğüslerim ağrıyo adetle aynı belirtiler canım belli olur 3 güna kadar

bide bu ay strese girmeden yaptım yapmış olmak için değil canım istediği için yaptım dur bakalım sonucu ne olacak

canım hadi bakalım
inş hamişlik belirtsidir bunlar
sakın pişmemiş et yeme
gerçi bende hamile olduğmu bilmeden salam jambon falan yemiştim Alalha şükür toxo testim temiz çıkmıştı .ama yine de önlemini almamız lazım

ne marifetli bir annein canım sen hırkada örermiş aman aman.iklim su doğduğunda hava soğuk olur büyük ihtimalle giyer hırkasını .ne renk örüyorsun.
ben hiç anlamam öyle şeylerden denerim ama yine de .

Selam kızlar..... Yaprak gelmiş iklimsu gelmiş.. Ben eksik kalmışım galiba...

Ilsu cum insan kendi meleği olunca örmek ister bende beceremem ama bir tane numune de olsa örmek isterim onun hevesi başka olur canım...

Sinem tatlım ya az kalmış gününe inşallah çift çizgi görürüsün bu ay çok beklemezsin.... Bu sayfa bi hamiş daha kazanır allahın izni ile.....

Kilo muhabbeti olmuş sanırım en şişko ben olucam .... :)) hep açım hep açım..
Bulantılarım ahal devam ediyor aç olunca feci şekilde bulanıyor.. Bişeyler atıştırıyorum ama kilo alıyorum öle oluncada... :)

kızlar dr banada erkeğe benziyor dedi bakalım sonu ne olucak ..
Aman sğlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değel...

ya teyzesi fırka başladım ama omu beni örüyor ben mi onu bilmiyorum bitmiyor ... canım öyle örnekli falan deil kü şeker gibi 5 ters 5 düz gibi bişey rengi şeker pembesi ttalım benim martın ortası gibi doğarsa havalar mayıs sonuna kadar aman aman ısınmaz oradada giyer kırkı çıkana kadar seninkinin cinsiyeti belli olsun onada örerim aynısından ablası ile bir örnek giyerler

yapraknil canım ben şeker testini baya oldu yaptıralı ama ben aynı hastanede yaptırdım kesinlikle aç olman lazım benim glikozlu suyumu hemşire hazırladı soğuk suydu aman aman da kötü deildi sadece içtikten sonra biraz midem bulandı çok kötü deil tadı limon falan sıkmadı içine sende doktora sormadan koyma derim yani o kadra kötü deil bu arda sende fazla kilo almamışsın ilk aylarda kızlarımız çok nazlı olduğundan yiyemedik iyide oldu hani seni çok öpüyorum kendine iyi bak prensesimize çokkkkkkkkkkkkkkk iyi bak

günaydın kıslar nasılsınız incim maşallah bebişin büyüyo 12 haftayı atlattın hamile olduğunu söyledin mi eltine falan canım

canım ya güle güle giysin bebişimiz .
bi hatıra olur enazından sen ördün ya.
buarada ben rüyamda bu aksam bir kız bebeğimin olduğunu gördüm .ikizmiş hatta birisini doğurmuşum birisi içimde kalmış nasıl doğurcam diye düşünüyordum.ismini de tuana koymuuşm bebeğin:))kasının üstünde de ufak bir beni vardi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…