Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Yaprakcım benim işyerim yanında var sağlıkocağı giderim bende kayıt olurum .
Zaten kan sayımını falan orada yaptırıyorum ücretsiz olarak .
Ya sen hala öğrenemedin demek cinsiyetini çok nazlı bir bebiş olacak anlaşılan annesi.

mrb ilsucuğum valla karar veremiyorum eşim uzaklara gidiyor ben çalışıyorum çocuk olursa annem bakacak zaten annemler kaynanamlar çok istiyo benden de çok ben daha zamanı var diyorum ama kısmet eşimde böyle yapınca hiç çocuk yapasım gelmiyo içimden

kızlar selam
nasılsınız.zeytin,ilsu,yaprak,inci gelip gitmişler
kızlar benim kasıklarımda ara ara sancı var ama bilemiyorum adet sancısı mı başka bir şeymi
biliyorsunuz çarşamba günü adet olucam bakalım herşeyin hayırlısı
kızlar bugün ben biraz işten erken çıkıcam
pazartesi günü görüşürüz hepiniz kendinize iyi bakın
öpüldünüz :)))))))

kıslar yemeklerinizi yediniz mi herkese afiyet olsun kızlar surat ifadelerini koyamıyorum buraya nasıl yapılıyo bişlen var mı gelişmişten yazıyorum ama msj yazdığım tarafa atamıyorum ifadeleri

slm deryacığım iyiyiz ilsu burda galiba ben bugün tatile giriyorum 5 ocakta işbaşı yapacam haber verim dedim fırsat bulursam girerim evde internet yok çünkü umarım döndüğümde güzel haberler alacağım

deryacım o kasık ağrıları hamilelik belirtisi de olabiliyor benimde yumurtalamadan sonra baya olmuştu rahatsızlık vermişti bana .umarım seninkide bebek habercisidir güzelim .

buarada dilek ile konuştum arkadaslar sanirim adet olacağım diyor ,lekeler gelmeye baslamış .buay tasınıyor Dilek .bizde tasındıktan sonra hamile kalmıştık inş o da bu ay sevinçli haberi alır .

ilsucuğum allah hayırlısını versin yeni ev yeni umutlar yeni bir yıl allah herkesin dileklerini kabul etsin inş. hamişsindir dilekciğim ama olmasanda üzülme yeni evinde hamiş kalacaksın inş.

kıslar hepinizin yeni yılı kutlu olsun sağlıklı mutlu bol bol hamiş haberli nice yıllara kendinize iyi bakın ben 9 günlük tatile giriyorum canlarım öptm hepinizi byee iyi akşamlar

slm kardelen nasılsın c.tesi yaz ama merakta bırakma bizi

merhaba canım cumartesi doktor olmadığı için gidemedim biraz önce gittik gördük bebişi büyümüş 7 haftalık herhengi bir sorun yok yarın testlerim var onları yaptırıcam folic plus' ı değiştirdi daha iyi bir vitamin ilacı verdi darısı başına canım

Merhaba,

Merhaba öncelikle herkese iyi seneler. Ben de 1,5 hafta önce boş gebelikten dolayı kürtaj oldum. Bebeği çok istiyordum ve bu olay beni fena sarstı. Ama çabuk toparladım. Hamile kalmak için uğraşmadım yani 2. ayımda hamile kalmıştım. Ve tekrar biran önce bebeğim olsun istiyorum. Korkum hamile kalamamak. Kürtajdan sonra hemen hamile kalanlar var mı aranızda acaba?

evet teşekkür ederim:) birden fazla doktorla görüştüm ama işte biliyorsunuz insan böyle durumlarla karşılaşmış ve de herşey yolunda gitmiş insanları görerek daha umutlu oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…