Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

güzel rüya canım sende olmasan bu sayfaya giren yok ilsucuğum nasılsın canım ben iyiyim bugün cuma yarın çalışmicam uyuyacam :))

kızlar günaydın;
ben uzun süredir yoktum.çok hastaydım ve işe gelemiyodum.
çok ağır grip oldum ve 30 aralıktan beri yatıyordum.hiç ayağa kalmaya bile halim yoktu.
bugün daha yeni geldim işe.hemen sizlere birşeyler yazmak istedim.
şimdiiiiiiiiiiiiiii sıkı durun hepinize müjdem varrrrrrrrrrr
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMM :)))))))))))))))
kızlar allaha çok şükür bu sefer yüzüme güldü.bu ay tutturduk.
inşallah kalp atışınıda duyarızda rahatlarız
bebeşim teyzeleri bugün 5 hafta 2 günlük

zeytincim inşallah sende bu ay hamile kalırsında bebişimin arkadaşı olur.bu arada zeytincim senin yaşadığın belirtilerin aynılarını bende yaşadım bu ay adet olucam zannetmiştim ama olmadı:))))

yuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppiiii derya hamiş çok sevindim canım umarım bende hamişimdir 2 günüm kaldı canım benim senin belirtilein nasıldı anlatsana canım ya çok sevindim göslerim doluyoooo

canım sen kürtaj olmuştun değilmi yanlış mı hatırlıyorum kaç ay sonra hamiş kaldın hemen herkese söyleme yani çevrene canım göze geliyo bebişin umarım iyiydir kontrole ne zaman gideceksin

canım benim çok sağol
güzelim adet olucakmışım gibi kasımlarım ağrıyordu ama göğüslerde bir belirti yoktu.
birde adet tarihinden birkaç gün önce canım mantı istemişti gece vakti kendi kendime gülmüştüm
daha adet geçmeden aş mı eriyorum diye
birde zeytincim 2 gün beklemene gerek yok
oncomed isimli bir gebelik testi var gebeliğin 7. gününden itibaren doğru sonuç veriyor
bir alıp dene istersen fiyatı da uygun 2,5 tl
inşallah sende hamilesindir canım arkadaşım senin için dua edicem

canım sen kürtaj olmuştun değilmi yanlış mı hatırlıyorum kaç ay sonra hamiş kaldın hemen herkese söyleme yani çevrene canım göze geliyo bebişin umarım iyiydir kontrole ne zaman gideceksin

canım bende kürtaj olmuştum 5 ay önce zaten sizden başka kimseye söylemedim
geçen seferden akıllandım.olan olaylardan dolayı.birde senin dediğin gibi nazar olmasından çok korkuyorum.inşallah bu sefer hayırlısıyla yolun sonuna kadar gidebiliriz.

canım bugün alabilirsem alim o zaman beklemim oncomed dimi canım benim göğüslerim de şişti gerçi ilk hamişliğimde de şişmişti elletemiyodum ama canım çiğ köfte istiyooooo yiyemiyorum çiğ et var diyeee toxoplazma yapıldı testim temiz çıktı ama riske atamam dimi hayırlısı olsun canım allah sağsağlim kucağına almayı nasip etsin aramızda 12 gün falan olur eğer hamişsem

senle yakın zamanda olmuşuz o zaman benimde 5 ay oldu bende söylemicem kimseye bende akıllandım canım sakın karnın büyüyene kadar söyleme canım

canım inşallah hamilesindir
çiğ köfteyide her ana karşı yinede yeme.eğer canın çok istiyorsa mercimekli köfte yapıp yiyebilirsin.sanki çiğ köfte yiyormuşsun gibi yiyebilirsin :)))))))))))

ayyy gerçekten çok sevindim canım yaa allah kem gözden korusun seni bebişini dikkat et kandine kontrole ne zaman gideceksin canım

valla sarılıktan korkmuştum ayın 16 sında tüm testlerimi yaptırdım hormon hepatit kan sayımı hepsi güzel çıktı o yüzden gebelikten şüphelensem mi ki son adet tarihin kaç canım benimde bayağı koyu akıntım da var kısmet canım yaaa üf kendimi kaprımakta istemiyorum

canım benim son adet tarihim 3 aralık
senin ne zaman
bak sen benim sözümü dinle git bir tane test al.
iş yerinin çevresinde hiç eczane yokmu.
ben olsam dayanamaz gider alırdım hadiiiiiiiiiiiiiiii

deryacım çok çok tebirk ederim seni
seni gözlerim hep aradı ama yoktun.
bu grip hep hamilelikle birlikte gleyior bende öğrendiğimde griptim :=))
okadar sevindim ki ya üsper bi haber
hiç beklemeden bak süpriz oldu.
doğum tarihin nezaman ?

Derya canım tebrikler ya çok sevindim tam sayfayı açıyodum ilsu haber verdi süper.. Ya maşallah bebişine.....

Ilsu ben sen grip olduk hamişliğin ilk zamanı demek belirti diyebiliriz buna :d

süper ya çok güzel haber çok....

Sinem tatlım sıra sende derya nın dediği gibi yakınlarda bir eczane bul da yapı ver .. Güzel haberler devam etsin inşalah canım benm.....

canım benim çok sagol
çok kötü hasta oldum
gripten dolayı hamile olduğuma bile sevinemedim.sürekli yattım ilaçta içemedim
gerçi hale gribim ama en azından ayağa kalka biliyorum

ilsucum hayırlısıyla bir kalp atışınıda duysam o zaman rahatlıcam
teyzesi bebişimiz 9 eylülde doğucak hayırlısıyla :))))

canlarım hiç eczane falan yok işyerim 4 km dışında şehrin şehre inmem lazım bakarım eğer bugün inecem nöbetçi ecz. rastlarsam alırım olmazsa yarın alırım canlarım bende merak ediyorum deryayla belirtilerimiz aynı kıslar kendimi kaptırmakta istemiyorum hayırlısı bakalım

incim çok sağol
ne diyeceğimi bilemiyorum heyecanlıyım ama yinede kalp atışını duymadan rahat edemicem galiba
çünkü hamile olduğuma inanamıyorum

birde size bir şey sorucam mide bulantılarınız ne zaman başladı
sanki mide bulantısı yaşayınca bebeğin sağlıklı olduğuna o zaman inananıcakmışım gibi bir halim var

siz gerçi benim ne demek isteğimi anlarsınız :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…