Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

bacım sen susuz kalmışsın
ya buhaftanda bile dışarı çıkarıosun yani
su iç bol bol bebişler susuz kalmasın .
peki vucudun nasıl kuruyunca kasıntıda olur catlakta olur yani ii bişi değil üzüldüm
serumlar inş iyi gelir
yaprak arada sırada uğruyor
onunda kızı olacak canım inş yolundaymış herşey .

5 gün kala çıktıysa ben mutlaka alıp yapim yaaa umarım çıkar

evet güzelim tabiki çıkar
ben sana o yüzden bugün alıp yap diyorum
ama yarın sabah ne olduğuna dair bize mutlaka yaz gerçi ben anca pzartesi işe gelince öğrenebilirim ama sen yinde yaz bizi merakta bırakma

çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelirsin
hastanede yatman belki senin için daha iyi olur en azından doktor kontrolünde olursun

cnm susuz kaldık 4 gün oldu ilaç alıyordum ama fayda etmedi yiğenim allahtan ebe
doktorumla tanıştırıdım o yapar evde takibi .....valla ben ikitane diye böle olduğunu düşünüyorum inş. toplanırım kuzularıma işey olmaz
demek yaprak iyi kızı olacak aman çok iyi yaaa

canım ikiz olduğu için öyle
bak bizim temmuz annelerinde de bir arkadasın senin gibi şarıl şarıl kan gelmiş .dr a gitmişler bişi yok demiş dr da rahim ağzından gelmiş olabilir demiş .bebekleri seninkiler gibi sağlıklıymış .sorunlu zor geçiyor ikiz .yarıladın yolu ama hele gayret.

deyacığım takvimin altına yazıyı nasıl yazdın ben siteye girdim ama bulamadım tarif edebilir misin canım

sağol ilsucuğum takvimi hasırlayan arkadaş yanlış yapmış gebelik takvimi benimkisi inş. böylede kalır canım ya iklimsu nasılsın canım

sağol ilsucuğum takvimi hasırlayan arkadaş yanlış yapmış gebelik takvimi benimkisi inş. böylede kalır canım ya iklimsu nasılsın canım

canım mrb ben iyiyim her zamanki gibi evdeyim ve tıkınıyorum çok soğuk bugün hava bende hafif grip belirtileri var senin içinde dua ediyorum inşallah hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz tabii hayırlısı ile

Deryaacığım çok sevindim hamile olmana allahım hayırlısı ile sonuna kadar gitmeyi ve kucağına almayı nasip etsin sana kendine çok dikkat et bol bol c vitamini al mide bulantıları içinde hatırlarsan yaprak hep bana aman midem neden bulanmıyor diyordu bende sabret bulanacak dedim sonra hastanelik oldu mide bulantısından mide bulantıları 6.haftanın sonunda başlıyor ve uzunnnnnnnnnnnnnnnnnnn bir süre devam ediyor hem miden bulanacak diye bir şartta yok bunları düşünme sadece minik meliğine konsantre ol

Dırımkız canım çok geçmiş olsun içini ferah tut bebeişlerin çok iyi ve öyle olacaklar yeterki sen kendini üzme ve stres yapma benimde çok mide bulantılarım ve kusmalarım oldu şimdi hatırlıyorumda kustuktan sonra yere çöker dakikalarca ağlardım çok zor seni çok iyi anlıyorum ama bunlarda geçecek sabret biraz daha hem serumla beslenmen çok iyi daha faydalı vitaminler var içinde kendine iyi bak

kızlar kendinize iyi bakın
pazartesi günü görüşürüz
zeytincim inş. hayırlı haberlerini alırız
hepinize iyi hafta sonraları :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…