Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

buradayım canım
biraz işlerim var bir yandan onları yapıp bir yandan yazmaya çalışıyorum

işi nezaman bırakmayı düşünüyorsun buarada canım
zor oluyor gerçektende
uzanma hissi geliyor sıonra uyku uff

ilsucum alooo nerdesin hiç buraya uğramıyosun

BACIM GİRİYORUM YAZAMAIYORUM İŞLERİMDE YOĞUN. BURAYI AÇTIM İSİM MEVZUSUNA TAIKLDIM ... DR. ERKEK OLABİLİR DEYİNCE İSİM BULAMADIM
:)) ÇOK ERKEKN AMA OLSUN.. DEMİ...
DR.A GİDELİ ÇOK OLDU 2HAFTA SONRA KONTROLÜM VER BEBEĞİM İYİDİR İNŞ. ALLAHIN ZİNİ İLE AMA BENİM BULANTILAR DEVAM EDİYORUM RAHATSIZIM SÜREKLİ... GEÇMESİNİ BEKLİYORUM AÇIKÇASI... KEYİFSİZ OLUYOR İNSAN NE ÇALIŞASIM VAR NE DE BİŞE YAPASİM VAR...

SEN NASILSIN CNIM NASIL GİDİYOR.. ?

DERYA CNM SENİNDE BULANTILARIN BAŞLAMIŞŞ ALLAH YARDIMCIN OLSUN UMARIM HAFİF GEÇER......

GENELDE MUTLUYUM BEN KARNIM BÜYÜDÜ :d HAMİŞİM DİYOM delikafaduldendelikafadulden

DARISI SİNEM DİLEK AYSİMA VE DİĞER BÜTÜN ARKADAŞLARA...

RABBİM KİMSEİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN AMİN...:Saruboceq:.

ooo maşallah bümüş bebişin allah nazardan saklasın bütün hamişleri canım bende kolmen kullanıyorum buay umutluyum bakalım ne olacak canım umarım herşey yolundadır allah sağlık versin kucağına almayı nasip etsin canım habersiz bırakma bizi

evet canım ekonomik kriz git gide kötüleşiyo 74 işçiyi işten çıkarıcaklar bugün allah sonumuzu hayır etsin ilsucum

incim hamiş haberini aldığımız daha dün gibi aklımda zaman çabuk geçiyo kıslar yaaa allah sağlık versin herşey boş

incim ben sana demiştim galiba bebeğin erkek olacak diye sanki öyle hatırlıyorum eltin ne dedi bu duruma çok şaşırmıştır hamiş olduğuna eminim allah nazardan saklasın canım tüm hamişleri

incim ben sana demiştim galiba bebeğin erkek olacak diye sanki öyle hatırlıyorum eltin ne dedi bu duruma çok şaşırmıştır hamiş olduğuna eminim allah nazardan saklasın canım tüm hamişleri

VALALHİ GAYET DOĞAL KARŞILADIRLAR... ERKEK OLABİLİR DEDİK .. KAYNANAM SEVİNİYO BU MEVZUYA KESİNLEŞİRSE PEK MUTLU OLUR ..:):CüvCüv:

canım yaa incim ama sana çok sevinmiştim hatun bize dua etmeyi unutma canım ok deryoş piiiişt hiç sesin çıkmıyo canım çalışıyomusun

bilmiyom günde 1 defa adetin 5. günü başla dedi dr. 14. günüde yumurtama bakacak takip için verdi sanırım benim yumurta olgunlaşıyo ama çatlamıyo bu hap çatlatmak için ilk hamişliğimdede klomen kullanmıştım günde 1 defa hayırlısı bakalım ben erken yumurtluyorum sanırım 14 günden önce gibi geliyo dr. gidince belli olur haftaya cuma gidecem canım

canım 14. günü kistleşir bence sen 14. günü diil 12. günü falan git eğer catlamıyorsa .14. günü bekleme

ilsucum ayın 10 da adet oldum 23 de gidiyorum iyimi erken mi gideyim ne dersin ben erken yumurtluyorum bende kist olmadı canım hiç merak etme hatta geçenlerde günde 2 defa içtim 1 az gelir diye adet oldum günde 1 iyi ama yumurtama bakılması lazım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…