Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

14. günü bekleme ama .kolmenle yumurta çok büyüyor eğer seninkilerde catlamassa yumurtaık kisti oluşur benim demek istediğim o.o kislerin farkına varamassın sen zaten adetle atılıyor

canım
şimdi biraz daha iyiyim zorlada olsa birşeyler yemeye çalıştım
başımda biraz hafifledi ama arada çok şiddetleniyor
bence ilsunun dediği gibi sen erken git
benim bu ay bir arkadaşım yaptırmıştı yumurta takibi yumurtanın olgunlaştığı gün iğne olmuştu
ve şimdi oda hamile
sen en iyisi erken git emi :)))

hmmmm anladım canım ama dr. 14 .günü gelsin demiş ben gene 1 gün erekn gidiyorum 13 gün gidecem hayırlısı ya buay olmazsa kısmet artık ne zamana

sinemcim
eğer 26 günde bir oluyorsan mantık olarak 26-14=12.gün yumurtlama oluyor dimi
ben o yüzden erken git diyorum
arkadaşım 10.günden itibaren gitmişti ki onun 16. günde yumurtlaması oldu
sen erken git boş ver doktorun dediğini geç gitmektense erken gitmek daha iyidir dimi güzelim

canım yok şimdi 27 günde oluyorum bir kürtajdan önce 25 günde birdi yani dr. dediği tarih normal aslında ama bilmiyorum zaten 13. günü gidecem

bende işte duyduğum şeyler
klomenle cabuk olgunlasıyor yumurta. bir tanıdığım benimde 14. günü gitmişti dr çok büyümüş iğne yapamayız catlarsa kendisi catlasın demişti kıza.

yok canım gitmedim , buralardayım hala. bugün eşimden kaptım pc yi ama maalesef sayfada kimseler yok. o yüzden bende başka başlıklara bakıyordum.
sen haftasonları pek girmiyordun, bugün de çalışıyormusun?

geçmişi okudumda klomene başlamışsın galiba, ben de birkaç sefer kullandım klomen ama kullandığım aylarda maalesef hamile kalamamıştım. ama herkes bir olacak diye birşey yok. sadece sıkı takipte ol. zamanında çatlamazsa yumurta kist yapar, ben de öyle oldu çünkü. bende senin gibi 15. günde mi ne gitmiştim 30 mm yani 3 cm olmuştu yumurta yani kist. o saatten sonra da çatlamaz dedi dr. ve kistin gitmesi için 1 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım hem de o kadar çocuk isterken. yani sen 12. günden itibaren gün aşırı git canım. tecrübe sahibi biri olarak benden sana tavsiye.

günaydın yaprak nasılsın tavsiyelerin için sağol canım 13. gün gidecem dr. hayırlısı olsun ne yapim evet günleri kaçırmamaya çalışıyorum canım ben ilk hamişliğimi gonaphone ile kaldım

Günaydın kızlar
ben keyifsizim baya hatta çok kötüyüm bu sabah dedemi kaybettik malesef öldü
tokatta olduğu için gidemiyorum çok kötüyüm

başın sağolsun canım allah geride kalanalara sağlık versin allah mekanını cennet etsin ilsum kendine iyi bak hamişsin

günaydın kızlar
ilsucum başın sağolsun çok üzüldüm.allah mekanını cennet eylesin.canım kendine dikkat et çok önemli bir dönemdesin.
sinemcim sanada günaydın hadi bakalım bende senin için cumayı sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…