Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

Günaydınnnn
derya nasıl oldun canım geçti mi ağrıların
sinemcim en iyi gün aşırı ama , yumurtlama günlerinde üstüste yapıncada tutma sansı artıyor . özgül öyle yapmıştı yumurtlama günlerinde 3 gün üstüste yaptı tuttu.
Yine sen bilirsin ,eşinde sorun yoksa üstüste deneyebilirsin asırıya kaçmamak kayıdıyla .

sağolun kıslar eşimde problem yok haftasonu hergün hafta içi gün aşırı yaparım olmazsa çünkü evde yurtdışına şubatta gidecek çalışmıyor onun için problem olmaz canlarım çarş. per. çalıştım:)) bugün çalışsam mı ne diyosunuz ben adetim bittikten sonra yumurtluyorum sanırım ama ayın 23 de belli olur ne zaman yumurtladığım canım hayırlısı bakalım

OZAMAN YAPIN CANIM
26. GÜN ADET OLDUN DEMEKKİ ADET BİTİMİNDEN HEMEN SONRA YUMURTLUYOSUN SENkaydirigubbakcemile3

benim ağrılarım geçmedi
hergün başım ağrıyor
bu arada mide bulantılarım başladı çok fena kusmuyorum ama sürekli midem bulanıyor
hiç bir şey yiyemiyorum yemek görmek bile bulandırıyor
ben ne yapıcam böyle beslenemiyorum benim için böyle kötü oldu
bebişim aç kalıyor ((

evet canım ben 27 güne düşmeye başladı kürtajdan sonra 30 çıkmıştı şimdi düşmeye başladı geçen ay 14 aralıkta oldun bu ay 10 ocakta bu adetimde 6 şubatta olur tahminim hayırlısı bakalım canlarım çalışmaya devam o zaman:))

canım üzülme deryacım bebeişin aç kalmaz meyve falan yemeye çalış o senin enerjini alır kuzenim 9 ay boyunca doğru düzgün beslenmedi ama bebişi normal doğdu canım sen yinede burnunu kapat bişiler yemeye çalış kokusunu almamaya çalış yemeklerin

Deryacım bebek depodan besleniyor bişey olmaz .eğer çok bulanırsa dr a söyle bulantı hapı kullanırsın meptamid diye.

sinemcim
gerçekten de bu mide bulantısı çok fena bir şeymiş önceden ne güzel iştahla yerdim.şimdi yemek görmeye tahammül edemiyorum.
canım sende çalışmalara devam et ben ay gönülden senin tutturacağına inanıyorum.çalışırkende kendi rahat bırakmaya çalış kafandan bebek düşüncesini çıkar.sanki bebek içinde değilde normal bir günmüş
gibi düşünmeye çalış tamam mı canım hadi bakalım :))

Evet bulantı çok kötüdür benimde bulandı ara sıra ama kusmadım
senin böyle gidiyorsa kusmanda yakındır deryacım

inşallah kusmam çünkü kusmak normalinde de beni hep dah kötü yapmıştır
ama yeterki bebişim iyi olsun ben herşeye razıyım

ya kıslar iki sayfayı birden idare edin ayrı ayrı açın ben öyle yapıyorum umudumuz umut olsun diye hamiş kalmak isteyen ve kalamayanların sayfası tabi hamişlerimizde var iki sayfada açık bende 2 tarafa birden yazabiliyorum

incim canım nasılsın hiç sayfaya uğramıyosun seni çok merak ediyorum dr. gittin mi bebişin nasıl canım etrafa söyledin mi hamiş olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…