selam kızlar nasılsınız. hızlı bir şekilde geçmişi okudum çok fazla hareket olmamış sayfada yine.
ilsu canım başınız sağolsun, deden için üzüldüm. ne kadar yaşlı da olsa insanın bir yakınını kaybetmesi çok acı gerçekten. Allah rahmet eylesin canım. o yattıkça Allah sizlere ve bebeğine uzun ömürler versin.
hamilelik nasıl gidiyor canım, herşey yolundadır umarım.
iklimsu canım sen de pek girmiyorsun sayfaya, doğum zamanı gittikçe yaklaşıyor, umarım prenses iklimsu iyidir, annesini üzmüyordur.
ben de dün şeker yükleme testi yaptırdım, çok şükür şekerim normal çıktı. ben şeker çıkar diye bekliyordum, çünkü pko vardı ben de dolayısıyla insilün direnci. tatlıyı da çok seviyorum. üzülüp duruyordum çıkarsa tatlı yiyemiycem diye. sadece tatlı olsa iyi, hamur işi, pilav, makarna birçok şey yasak olacaktı. çok şükür açlık kan şekerim 87, 50 g glikoz içtikten 1 saat sonra da 115 çıktı. çok sevindim. ama kan değerim düşük çıktı. geçen ay 12 idi bu ay 11 olmuş. demir ilacı başladım. diğer tahlillerim de normal çıktı.
ayrıca sağlık ocağına gittim tetanos aşısı oldum, 1 ay sonra 2. dozu olucam. hemşire bebeğin kalp sesini dinledi biraz hızlı atıyor cuma günü tekrar gel dedi. ona biraz canım sıkıldı. ama dün çok gezdim ve yoruldum o da etkilermiş. ayrıca tansiyonum 8-5 e düşmüş. çok yorulmamak gerekiyor yani. ben de dinleniyorum. yarın tekrar gidicem bakalım. inşallah sorun yoktur. insan doğurana kadar hep endişe içinde oluyor ya.
zeytin canım sen ne yaptın, dr a gittin mi. yumurtan büyümüş mü? inşallah sonuç alırsın canım ya. Allah yardımcın olsun.
deryacım senin hamişlik nasıl gidiyor, bulantıların varmış. 1-1.5 ay daha olur canım. zor bir dönem ama inşallah atlatacaksın. bebişinin sağlığı için yemeye çalış.
dilekciğim de pek gelmiyor sayfaya ama gecikmeli de olsa mailden haberlerini alıyorum. inşallah o da yakında bize müjde verecek.
kızlar bakın pek girmiyorum ama girdiğim zaman da destan gibi yazıyorum. biz eskiden hep böyleydik aslında ama nazar değdi sanırım sayfa çok ıssız kaldı, en yakın zamanda tekrar aynı hareketli günlerimize dönmeyi diliyorum. yine gelip gelişmelerden haberdar ederim sizi. kendinize iyi bakın.