Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

enrika erken canım daha 8. haftada kalp atışları duyulan bile var beklemek en iyisi hemen karar verme canım bende de kalp atışları duyulmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım 10 hft. hayırlısı olsun pozitif düşün canım

sinemcim kafam karışık ruhum karışık
zor günler gewçiriyorum biras
ama işde geçirmeye atlatmaya çalışıyorum
eskisi gibi olabilirsem gelicem hatta bıkıcaksınız benden ama
umut yüklenmeye ihtiyacım var

enrika hoş geldin cnm burdaki hepimiz hemen hemen boş gebelik yaşadık evet ama 6+3 erken olabilir canım yaaaa ben 8.haftaya kadar beklemiştim belki geç döllenmedir bence stresini biras daha ertele

normal sartlarda 6+3 ken vaginal görülmesi gerekli aslında ama 8. haftaya kadar bekle derim. belki geç yumurtlamşısındır.

sinemcim iyi tatiller cnm
iyi bak kendine

enrikacım ilk 10 sayfayı oku bak biz burda neler yaşadık neler paylaştık beraber ağlayıp beraber güldük ve 1-2 kişi hariç hepsi yeniden hamile hatta doğumu yaklaşanlar bile var allahım izniyle dualarımız seninle allahın izniyle p.tesi iyi haberlerle geliceksin bu sayfaya ama mutlaka bizi haberdar et merak ederiz seni burdaki dostluklar anlık değil cnm herkes elinden geldiğince yardımcı olur sana allahım yardımcın olsun ama yine söylüyorum stresini ertele çünkü daha çok erken bu arada benim adım dilek

:asigim::jeyyar:slm canım umarım kendini toplar en kısa zamanda gelirsin buraya canım ilsu ok canım dr. yarın sabah 6:30 dedi tatilde sabahın köründe artık

burdayım burdayım
ilsu hn baktım msn e çıktın sandım
6 da çıkıyorsun yaaa
yarın sana msj çekicem sende bana tamam mı
anladın sen onu

ilsu canım bu tuana bebek senin bebişin mi. maşallah ya ne kadar büyümüş. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
ben de dün ayrıntılı usg ye gittim. 3 hafta önce gitmiştim gerçi ama yüzünü tam inceleyememişti dr, dün onun için gittim. bana da verdi fotolar ama eklemeyi bilmiyorum. cd de benimkiler. uğraşırım, bakalım becerebilirsem ben de eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…