- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.781
günaydın kızlar nasılsınız yine kaynatmışsınız canlarım cimbomlum takip ediyo ama ilaç kullanmadım bu ay belki çatlatma iğnesi vurul der bilmiyorum 10. gün çağırdı haftaya pazt. gidecem senin adetin ne zaman canım yaprak sende benim gibisin bende kinciyim hiç birşeyi unutmam kocama sinirlendimmi bebek istemiyorum diyorum hemen belkide o yüzden olmuyo dr. bana dedi ki bazen insan insanı sevmiyo yumurta da spermi sevmez karşılaşırlar ama döllenme olmaz dedi güldüm bende iyi bir dr. cerrehisi de iyi hayırlısı bakalım pzt. yumoşlar belli olur ama yine baskıyı hissediyorum büyüyolar galiba
canım cok sagol
ama doktor haftaya belli olacak dedi
ikiside dolumu birimi dolu
bakalım neler olacak
bu hamileligim hep suprizlerle geciyor
belkide ikiz oldugu icin keseler ufak gozukuyordu
evet canım olabilir, belki dediğin gibi ikiz diye böyle ilginç seyrediyordur kan değerlerin. doktorun ne dedi bilmiyorum ama sen şimdi 1 hafta kan testi falan yaptırma, hiç kendini strese sokma. progestan diye bir hap var ondan verdimi doktorun. bebeklerin tutunmasını sağlıyor. ben ilk 3 ay içmiştim. bir de folik asit ve vitamin de içebilirsin. doktoruna danış tabi.
uyy yaprakcığım çok güzel bir kızın var
nasılda gülüyor baksana
Masallah
GÜnaydın kızlar....
GerÇekden Çok gÜzel sohbetler olmuŞ trabzon kemerlerİ baŞlıklar altınlar havada uÇmuŞ.....
En gÜzel ÇÖÜzmÜde yaprak bulmuŞ :)) kardeŞ ...............
Cİmbomum bİzİm oĞlumuz kİmİ İster beĞenİrse onu alırız gÜcÜmÜz yettİĞİnce deĞİlmİ......
Sİnem canım İnŞallah bu dr. Un sana uĞurlu gelcek ......
Yaprak kızında pek bİ gÜleÇ mİŞ ya maŞallah ..... Daha ne gÜzel fotoĞrafları olacak buraya ekleyeceksİn.....
Darısı baŞımıza İnŞallah .....
haftaya carsambaya kadar ne kan testi yaptırıcam ne doktora gidicem canım
Allaha havale ediyorum artık herseyi
Hakkımızda hayırlısı
ayy iklimsucuğum eğer hafif acıa dayanabilceksen bak acılmanda olmuş kuşum epidural normalle doğur
benimde akıntılarım için fitil verdi kullacağım .
mantar enfeksiyonundan korkma herkeste oaln şeyler bunlar
doğuma da 1 hafta kaldı
çok heyecanlıyım senin adına
Anaaaammmm
bende heyecanladnım kızlar ya ......
İklİmsu canım az kaldı sİnyaller gelİyor ... MeleĞİn gelİyor ......
İlsunun dedİĞİ gİbİ normal doĞumu epİdural İle yapabİlİrsİn . O gÜzel ana Şahİt olursun ne gÜzel hemde acısız :)
rabİm bİ avazda kurtarsın hepİmİzİ İnŞallah ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?