Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ayy muhabbet koyulasmıŞ
aĞırlıĞınca altın ıste ıklımusu:)))) dıloŞum Şımdıden baslık parasını bırıktırsın

ay canım bebeği hayırlı uğurlu olsun daha ilk bebekmiş niye dert ediyor kardeşin ikinciside kız olur herşeyin hayırlısı canım ablamında boyu kısa 1.55 falan 20 kilo aldı doğumda zaten 8 kilosu gitti sonra emzirmeden sonrada diyet yaptı hatta 21 kilo verdi doğumdan sonra yavaş yavaş verir allah başka dert vermesin ilk torun ya şimdi heveslidir annen benim annmede ablam hamile kaldığında öyleydi allahım sağ salim kavuştursun

Canım 32. Haftaya kadar ÇalıŞcam ıŞte sonrfa ıne ayrılacaĞım. Bazı ekonomık sebeplerden ÖtÜrÜ ıŞı bırakamıyorum malesef .
GerÇekten de Çok zor hem ıŞ hem hamıŞlık uzanmak dınlenmek ıstıyorum hep ama nerdeee

canım anlıyorum seni kendini fazla yormamaya çalış bide yolunda uzak insanı en çok o yorar gerçi senin hamileleliğin aman aman zor geçmedi ne mide bulantısı ne de başka bir sorun olmadı çok şükür seni çok engelleycek neyse 32.haftadan sonra nerden baksan 8 haftan var bol bol dinlenirsin hemde yaza geliyor ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gelirsin ben sen iklimsu üsküdara sahile gideriz .............. deniz havası alırız ...
iyi canım fazla kilo almamışsın senin boyun uzun fazla belli etmez benim gibi 1.50 deilsin ya ben 20 haftalıkken 2 kilo falan almıştım sanırım

cimbomlum nasılsın canım ben iyiyim sizleri sohbetleri çok özledim işlerim yoğun pek katılamıyorum aranıza iyi akşamlar öptm canım byee

teşekkür ederim cnm
kardeşimin boyu da 1.55 ödü kopuyor şişko olucak diye
güzellik takıntısı var da
seneye bi tane de kız yapıcam diyor
dedim ya erkek fikrine yeni yeni alıştırıyor kendini
kaynana olucam di im diye teselli ediyor kendini deli

herkese selam,
yine kaynatmışsınız bakıyorum. akşamları da gelsenize hatunlar.

iklimsu dün gece saat 10 a kadar falan bekledim canım gelirsin diye ama yorgundun sanırım.

bakıyorum kız alıp verme diyalogları başlamış, dünürler oluşmuş oh ne güzel.
ama ben kızımı istanbula vermem, sizin oğullarınız bursaya gelir. içgüveysi verecek olan varsa bursaya, beklerim :roflol:

kuşum hoşgeldin
napıyorsun
ya ben dileğin kızını alıcaktım ama baksana kuşum neler istiyor hanım
ama oğlumu bursaya da veremem büyük konuşmıyım ama
ee geriye kaldı ilsunun tuannası
artık bakıcaz

kızlar ben de bugün doktora gittim. büyümüş maşallah benim prensesimde . 1900 gr olmuş. ama ben de şişmişim yani geçen aydan bu yana 3 kg almışım. bir türlü ayarlayamıyorum şu kilo işlerini ya az ya da çok alıyorum. ama yine de 7-8 aylık hamile gibi durmuyorum. biraz boy, biraz da kış olması nedeniyle öyle çok hamile görüntüsü yok. yani dışarda gören dikkatli bakarsa anlar ancak. aman bebişim iyi olsun da önemli olan o.doktorumuz bir problem yok dedi çok şükür. artık 2 haftada bir gidiyorum. önümüzdeki haftada ayrıntılı dopler ultrasona giricem, inşallah onda da sorun çıkmaz. bende haberler böyle kızlar. becerebilirsem bebişimin usg fotosunu ekleyeceğim.

oh oh maşallah prensesime benim
bak gördünmü yaprakım boşuna stest yaptın kuşum yaaa
prenses de sana inat kilo aldı annesi
foto foto foto foto
hadi kız bakıyorum oğluma

niye göndermiyormuşsun bakalım bursaya, bursa çok güzel. olsun canım, illa sevgili veya eş olmaları şart değil bizimkiler de kardeş olur dimi ama. sonuçta biz de kardeş sayılırız, onlar da bizim çocuklarımız abla kardeş olurlar.
sen adaşının kızı için başlık parasını topla şimdiden, iki dilek iyi dünür olursunuz siz.

tamam tatlım şimdi biraz uğraşayım bakalım, ilsu öğretmişti ama bakalım yapabilecekmiyim. bekleyecekmisin, çıkıp gitme bak.

oh oh maşallah prensesime benim
bak gördünmü yaprakım boşuna stest yaptın kuşum yaaa
prenses de sana inat kilo aldı annesi
foto foto foto foto
hadi kız bakıyorum oğluma

ay sorma canım ya doğana kadar benim stresim bitmez. eşime göre doğduktan sonra da bitmez senin huyun böyle diyor. ne yapayım ya, çok kolay gelmedi bizim bebişler belkide o yüzden böyleyim. Allah sağlık sıhhat versin, hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah. darısı en kısa zamanda senin başına canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…