Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

dileeeek nereye kayboldun, çıktınmı yoksa. ışığın yanıyor işe mi daldın. yemek yapıcam daha ama seni yakalamışken biraz laflayalım dedim, gördünmü bebişimi ? beğendinmi?

evet canım ilaçsız oldu geçen ay kullanmıştım buayda etkisini sürdürüyo galiba adam 4. günü gördü sağda1 solda 2 genelde solda 1 tane olurdu hayırlısı iyi akşamlar öptm canım

allahım maşallah maşallah yaaaaaaaaaaaaaaa
kısss nasıl gülüyor öyle yaaaa
tam melek yarabbim yaaaaa
kır bin kere maşallah bitanem
bak annesi ne kadar mutlu ve sağlıklı meleğin daghi sen de rahat ol biras tamam mı

bu arada ne başlık parası yaaa aşkolsun size
ah özgülcüm ahhh
başlık parası diyor bu kız anneleri yaaa
napcaz kızım yaaa

bu ara yaprakım evet kardeşi fikri çok doğru
bak bu da başka bi boyut bitanem
çok haklısın

canım benim sağol ya, inşallah en kısa zamanda senin de meleğin ya da meleklerin olur canım. hadi bu ay bize müjde ver, ilişki sayısı az da olsa tutma ihtimali çok yüksek canım. bizde de o dönem sadece 2 kez ilişki olmuştu, 8-10 tane ilişki olduğu aylarda bile olmamıştı yani olacağı varsa oluyor. sen içini ferah tut, hiç üzme kendini, sıkıntı stres yok. takma bişeyi. kulağını tıka, gözünü kapa. ama bir kenara yaz sonra çıkarırsın herşeyin acısını. ay ne fenayım dimi, nasıl örnek oluyorum. çok kinciyimdir ben :mymeka:. hiç bişeyi unutmam :dilcikar:. 50 senelik meseleri bile ısıtıp ısıtıp dile getiririm, eskiden daha fenaydım da bu bebiş beni yumuşattı biraz.

ooooo 3 tane yani sinem
çok çok iyi cnm
yumurta takibi yapıcak bu ay di mi
yani çatlama iğnesi falan

maşallah ya ne çok yumurtanız oluyor sizin böyle. dilek senin de böyle canım ya, 2 şer, 3 er, 4 er. sıkıntı,stres yapmazsanız gelsin ikizler üçüzler.
ama çoğul gebelik de çok kolay değil ya. dırımkızı birsen çok zorluk çekiyor bak. hala hastanede sanırım. Allah yardımcısı olsun onunda inşallah. bebişlerini kucaklamak nasip olsun.

ayy yaprak çok doğru söylüyorsun valla gülüm
tekrardan günlük yazmaya başlamalıyım
hamile kalınca yazarım diyordum ama
çok rahatlatıyor insanı

ben çıkıyorum kuşum
kocaman öpüyorum seni
yarın daha erken gelmeye çalış olur mu

tamam canım, sen tut günlüğünü. zamanı gelince de meleğine gösterirsin. ben de istiyorum da bir türlü başlayamadım. artık toptan yazıcam sanırım.

inşallah canım, bizimkinin işlerinden fırsat kalırsa ve pc yi bana verirse gelmeye çalışırım.
sana da iyi akşamlar. çok çalışıyorsun ya, biraz dinlen. bu saatlere kadar çalıştırmasın o kocan seni, oklava gelir bak sonra ona göre ayağını denk alsınklava:

kizlar benim degerim dun aksam saat 21 de belli oldu yani pztesi aksamı.
3409 cıkmıs degerim ikiye katlamamıs ama artmıs.
doktor kuzenimle konustum hic acele etme bekle sonucta degerin artıyor dedi.
sagolun kızlar bana cok moral verdiniz artık sadece dua ediyorum panik yapmıyorum

günaydın kızlar nasılsınız yine kaynatmışsınız canlarım cimbomlum takip ediyo ama ilaç kullanmadım bu ay belki çatlatma iğnesi vurul der bilmiyorum 10. gün çağırdı haftaya pazt. gidecem senin adetin ne zaman canım yaprak sende benim gibisin bende kinciyim hiç birşeyi unutmam kocama sinirlendimmi bebek istemiyorum diyorum hemen belkide o yüzden olmuyo dr. bana dedi ki bazen insan insanı sevmiyo yumurta da spermi sevmez karşılaşırlar ama döllenme olmaz dedi güldüm bende iyi bir dr. cerrehisi de iyi hayırlısı bakalım pzt. yumoşlar belli olur ama yine baskıyı hissediyorum büyüyolar galiba

GÜnaydın kızlar....

GerÇekden Çok gÜzel sohbetler olmuŞ trabzon kemerlerı baŞlıklar altınlar havada uÇmuŞ.....

En gÜzel ÇÖÜzmÜde yaprak bulmuŞ :)) kardeŞ ...............

Cımbomum bızım oĞlumuz kımı ıster beĞenırse onu alırız gÜcÜmÜz yettıĞınce deĞılmı......

Sınem canım ınŞallah bu dr. Un sana uĞurlu gelcek ......

Yaprak kızında pek bı gÜleÇ mıŞ ya maŞallah ..... Daha ne gÜzel fotoĞrafları olacak buraya ekleyeceksın.....

Darısı baŞımıza ınŞallah .....

kızlar
ben bugun doktora gittim. pztesi kan degerim 3409 idi
doktor baktı iki kese gordu
ama bebis gormedi
ikiz gebelik dedi ama 1 hafta sonra nedir ne degildir
ikiside devam eder mi etmez mi belli olmaz dedi
cok sasırdım kızlar şoktayım

ay canım ne kadar büyük bir süpriz olmuştur sizin için, hayırlı olsun.
canım belkide ikiz olduğu için değer bu kadar yükksek çıkıyorsur ve sanırım daha yeni bir gebelik seninkisi. inşallah 1 hafta sonra bebişlerini de görürsün. sanırım senin oğlun vardı, belki bunlar da kızdır. eviniz şenlenir valla. inşallah hakkında hayırlısı olur canım. stres yapma, sürekli kafanı da bununla meşgul etme. 1 hafta sonra güzel haberler vermen dileği ile.

bugün sayfa gayet sessiz kızlar, dünkü gibi kaynatmamışsınız. olsun arada bir de olsa böyle şenlendirmek lazım sayfayı.

canım cok sagol
ama doktor haftaya belli olacak dedi
ikiside dolumu birimi dolu
bakalım neler olacak
bu hamileligim hep suprizlerle geciyor
belkide ikiz oldugu icin keseler ufak gozukuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…