Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

esteryacığım hiç üzülme lütfen
inan sağlıksız bebekler böyle düşüyor genelde
inş 2. ye güzle bir şekilde kucağına alırsın

bence de bence de
hemencik toparlanacak benim arkadaşım
aynı bizler gibi
oturup ağlamak sızlamak yokkk
ne kadar erken toparlanırsan o kadar çabuk gelir meleğin
sakın söylemesi kolay deme küserim valla
ilk sayfalarını oku bak bu sayfanın
bu arada sakıncası yoksa cnm ismini söylermisin
anlamışsındır ben dilek
zeytin sinem
istiridye özgül

canım benim adım Elif
bana oyle bir destek oldugunuz ki inanin sayenizde uzulmuyorum
ne oalcaksa olsun bitsin tekrar devam edeyim istiyorum inanin

evet canım düşük olmasını engelliyor düşük tehlikesi olanlara veriliyo bide hamiş kalmak isteyenlere rahim tabakasını kalınlaştırmak için veriyo dr.lar ilaçlardan tam 7 kilo almışım yaaa buay ilaç kullanmadım ne olacak sonuç merak ediyorum elifcim çarş. mı gidecektin dr.

Progeston tÜrkıyede hep dÜŞÜĞÜ Önleme amaclı kullanılıyor
aslında progeston eksıklıĞı olanlara verılmesı lazımmıŞ

Selam herkeze 18 mart itibariyle kızım minik kuşum dünyaya merhaba dedi 3400 kilo 50 cm boy ikimizde iyiyiz kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim kzım çook tatlı çok ta sağlıklı başından beri istediğim normal doğum olmadı sezeryan oldum ama olsun Allah a çok şükür hiç bir sorun olmadı Allah sizlerinde tamamına erdirsin böyle güzel bir duygu yok gerçekten de hala inanamıyorum benim için mucize gibi birşey meleğim, doğum hikayemi iyice iyleşince yazarım hoşçakalın...

evet guzelim carsamba gidicem
bu arada ne agrım ne kanamam var
okuyorum nette
normalde saglıksız dollenmeyi vucut dısarı atar diyor ama benim vucutun bırakmaya niyeti yok :)

prpgeston hamile kalmayıda kolaylastırıyormus sanırım doktora sorcam ben regl olayim bittikten sonra kullanayımmı diycem. yas 36 olacak mayısta kızlar. nisanda hamile kalsam 2010 da yani 37 yasinda dogurcam , tren kacmadan yakalayim diyorum :)hihoyyyt

canımmmmmmmmmmmmmmm gozun aydın
Allah analı babalı buyutsun coks evindim senin adına
sende onceden bos gebelikmi gecirmistin?

EsracıĞım ne mutlu sana .
BebeıŞın kollarında artık
ıyı hıssedınce kendını yazarsın doĞum hıkayenı
tebrıkler canım

Darısı bÜtÜn hamıŞlere bebeĞını kucaĞına almayı nasıp etsın olmayanlarada hamıŞ kalmak ve doĞurmayı nasıp etsın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…