Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yaprakcığım aldıkların hayırlı olsun bitanem
kesinlikle insan çok ağırlasıyor
şimdi ben merdiveni bile nefes nefese çıkıyorum kimbilir sen nasıl yorulmuşsundur dünkü alışveriştie
bende park yatak düşünüyorum
sen resmini ekle canım bizede fikir olmuş olur

sağol canım, daha güzellerini sizler alırsınız inşallah.
evt ilsu ya bende öyle klasik hamile görüntüsü de yok, yani henüz kışlıkları giydiğim için saklıyorum da hatta bazıları 8 aylık olduğuna eminmisin, 5-6 aylık gibi duruyor diyorlar. dr a gidiyormusun, kontrollerin yapılıyormu falan diyenler de var. yani iltifat mı ediyorlar hakaret mi anlamadım neyse.
demek istediğim o kadar ağırlaşmadığım halde yine de çabuk yoruluyorum, çok dolaşınca yerçekimine uzun süre maruz kalınca karnım aşağı çekiliyor sanki.

o nefes sıkışmaları ve daralmaları bende de olıuyor canım ya. özellikle yemeklerden sonra.
bu yüzden dr um bana kardiyolojiye gidip kontrol olmamı söyledi. dün sabah gittim, eko çekildi. çok şükür bişey çıkmadı. sanırım bebek ağırlaştıkça sıkışma oluyor, onunla alakalı yani.

evet canım park yatak kullananlar memnun olduklarını söylüyor, bakalım kullanıp görücez. 3-4 yıl kullanılıyormuş. ben o yüzden ben biraz koyu renk aldım. bu akşam kurarsak foto çekip koyarım.

iltifat ediyorlardır canım sen öyle algıla bence
işte bir laf söyler bizim millet ne olduğunu anlamasın:)
ne güzel işte çok fazal cıkmadıysa karnın catlamaz vucudun benim epey çıktı karnım

canım benim inşallah senin de bu heyecanlarını paylaşıcaz sayfada.
az kaldı bahar ayları senin ayların olacak inşallah, bak yeğenlerin de geliyor. ilk yeğenimiz bugün dünyaya gözlerini açtı inşallah. senin meleğin gelmeden dururmu, o da sabırsızlanıyordur artık, gelecek inşallah.

ilsummmmmmmmm
nasıl da büyümüş yaaa kırk bi kere maşallah
ayyy nasıl büyümüş yaaaaaa aman aman yerim prenseslerimi ben yaaaaa
ne güzel yaa darısı başıma inş.
öteki sayfada dilek biye bi arkadaşım vardı
onun da yaşı bana yakındı aşılamayla ikiz oğlu var şimdi
onunla konuştum msn de epeyc bi bilgi verdi sağolsun
dua edicem sana dedi söylücem oğullarıma onlarda edicek demez mi
beni yaşlar hemen dökülüverdi tabi
bu dostluk bu kardeşlik çok başka bi şey yaaa
yaşamayan anlamaz
kendimi çok şanslı hissediyorum ben

yaa canım aşılamayla ikizi mi olmuş vay masallah
inş sana da oyle olur canım benim
bir tasla iki kuş vurmuş olursunuz .
2 tane oğluşun olurmuş birde :)

yorumların içinde çok tşkler kuşum baya büyük benim göbüş kalçamda küçük olunca daha göz önünde oluyor

benim de kalça hiç yoktur ee malum azcık göbişte var
desene bende hamile kalırsam koca göbiş olucam
inş. tez zamanda görürüm o günleri
ayy ilsum yaaa ikiz olursa aklımı oynatırım heralde ya ben
bakımlarından korkmuyorum da
gebeliği zor oluyor işte riski de var ya
o korkutur beni
aman düşündüğüm şeylere bakarmısın

canım maşallah göbeğine. prensesin güzel gelişmiş. ama göbek dışında pek kilo almamışsın. böyle de devam eder umarım. ben de çekmeye çalıştım göbeğimi ama teknoloji özürlü olarak makineden pc ye atamadım henüz atabilirsem gönderirim.
canım bende şu an çatlak yok, bundan sonra olurmu bilmem. krem falan da sürmüyorum aslında çok fazla. eşim bana jojoba yağı diye bişey almış ara sıra ondan sürüyorum. yumuşasık oluyor ama düzenli sürmek lazım tabi, ben aklıma geldikçe sürüyorum.

Aaaa kızlar nereye kayboldunuz ya, hepiniz çıkmışsınız. ben resim yükleyene kadar akşam oldu tabi.

aman da aman ikiz mi istermiş benim arkadaşım.
1 kız 1 erkek ne güzel olur dimi. sende yumurta bol canım neden olmasın. kontrollerini düzenli yaptırırsan bir problem olmaz herhalde ya. dırımda epey problem çıktı gerçi ama o da şu an gözetim altında, atlatacaktır inşallah.
bak gülben ergene yaş dayanmış kırka, ikiz doğuracak hiç de korkmuyor valla. daha da doğurur o kadın gibime geliyor.

canım bende kalça var malesef o yüzden karnım çok belli olmuyor sanırım. yine de belli tabi ama kalça geniş olunca çok dikkat çekmiyor sanırım.

gitmişsin kaçırdım seni yaprakcım ama
gördüm göbüşünü
çok tatlı yaaa
çok kibar bence
çok orantlıl kilo almışsın cnm
canlarım yaaa hepinizin öyle güzel göbüşleri var ki
eminim ki özgülün de öyledir
allahım sizleri ve meleklerinizi korusun
o minik melekden bi tane de bana versin inş. tez zamanda

canım benim ya, inşallah senin de en kısa zamanda olacak. son gülen iyi güler derler ya. sen öyle olacaksın. çok güzel bir meleğin veya meleklerin olacak.

Vallahİ maŞallahın var yaprak Çok gÜzel gÖbÜŞÜn.. Benİmkİ senİnkİnden bÜyÜk.....

Ben dokuz aylık olunca napcam yav :s

sağol canım, demek sizler de öyle düşünüyorsunuz.
aslında son aylarda 2 şer, 3 er kilo aldım ama başlarda hiç almadım, hatta vermiştim. birde kalça basen kısımları fazla ben de . sizlerde o yok sanırım. ben bir türlü oralardan kilo veremiyorum. çok sıkı bir spor yapmam lazım ama onu da yapamamışımdır hiç. en fazla yürüyüş ve kondisyon bisikleti çeviririm. onu da arada sırada. bakalım doğumdan sonra eski kiloma çabuk dönerim umarım.

oooo sayfada kimler var kimler
maşallah kızlar yaa
ama ben çıkmak zorundayım
yolum uzun
hepinizi kocaman öpüyorum
p.tesi güzel haberler alıcaz inş.
diloşumuzdan
ne mutludur şimdi kardeşim benim yaaa
darısı sizlerin başına güzellerim
sonra da benim ve sinemin esteryanın
ve tüm isteyenlerin
bu zor ve sabır gerektiren bi yolculuk ama
sonu çok güzel işte
herşeye değiyor
anne oluyor yaaa
var mı ötesi

yaprakcığım masallah
çok güzel çok
özgülünde dediği gibi biz senin gibiyken düşünrmiyorum karnımı:)))
şua 5-6 aylık gibi duruosun en fazla

yaprakcığım masallah
çok güzel çok
özgülünde dediği gibi biz senin gibiyken düşünrmiyorum karnımı:)))
şua 5-6 aylık gibi duruosun en fazla

sağolasın canım, sizinki de çok fazla şişmez ya. hem şişse ne olacakki, içlerinde dünyalar güzeli prensesler, prensler var. doğumdan sonra veririz kiloları inşallah. yeterki onları sağlıkla dünyaya getirelim. önemli olan bu.

Arkadaşlar herkese merhaba ben ıKLıMSU nun eşiyim. Bugün nurtopu gibi bir kızımız dünyaya gözlerini açtı. Eşimin ve küçük iklim suyun sağlığı çok iyi. Başarılı bir operasyon oldu.
Dualarını ve desteklerini esirgemeyen siz dostlarına teşekkürü bir borç biliyoruz. Bugünkü yazılarınızı eşime telefonda okudum, hepinize çok selamları var.
Eşimi pazartesi öğle saatlerinde hastahaneden çıkartacağız.Fotoğraf makinasını ve kamerayı hastahanede unuttuğım için resimleri buraya ekleyemiyorum. Sanınırım eşim hafta başında bunları sizlerle paylaşacaktır.
Tekrar hepinize teşekkür ediyorum.
Herşey gönlünüzce olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…