- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #6.981
Arkadaşlar herkese merhaba ben İKLİMSU nun eşiyim. Bugün nurtopu gibi bir kızımız dünyaya gözlerini açtı. Eşimin ve küçük iklim suyun sağlığı çok iyi. Başarılı bir operasyon oldu.
Dualarını ve desteklerini esirgemeyen siz dostlarına teşekkürü bir borç biliyoruz. Bugünkü yazılarınızı eşime telefonda okudum, hepinize çok selamları var.
Eşimi pazartesi öğle saatlerinde hastahaneden çıkartacağız.Fotoğraf makinasını ve kamerayı hastahanede unuttuğım için resimleri buraya ekleyemiyorum. Sanınırım eşim hafta başında bunları sizlerle paylaşacaktır.
Tekrar hepinize teşekkür ediyorum.
Herşey gönlünüzce olsun.
Arkadaşlar herkese merhaba ben İKLİMSU nun eşiyim. Bugün nurtopu gibi bir kızımız dünyaya gözlerini açtı. Eşimin ve küçük iklim suyun sağlığı çok iyi. Başarılı bir operasyon oldu.
Dualarını ve desteklerini esirgemeyen siz dostlarına teşekkürü bir borç biliyoruz. Bugünkü yazılarınızı eşime telefonda okudum, hepinize çok selamları var.
Eşimi pazartesi öğle saatlerinde hastahaneden çıkartacağız.Fotoğraf makinasını ve kamerayı hastahanede unuttuğım için resimleri buraya ekleyemiyorum. Sanınırım eşim hafta başında bunları sizlerle paylaşacaktır.
Tekrar hepinize teşekkür ediyorum.
Herşey gönlünüzce olsun.
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napıyorsunuz sayfamızın güzelleri
koca göbüşleri
koca göbüş adayı sinem nasılsın cimcime
ben de iyiyim hem de çok
nasıl iyi olmam yaaa
ilk meleğimiz ilk göz nurumuz minik prensesimiz geldi dünyamıza
Günaydın esteryam dileğim nasılsınız ben iyiyim dün kasığım çok sancıdı yürürken bile ağrı yapıyodu neden bilmem allah hayırlısını versin her zaman canlarım
esteryam sağlık olsun canım hepimize sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir doğum nasip etsin allah
esteryacım cnm
aferim sana
süper böyle düşünmem
olumlu düşününce eminim ki
yeniden bu sefer sağlıklı meleklerimiz bir an önce
gelicekler
keçi boynuzunu evet duydum bende ama bi fikrim yok maalesef cnm yaaa
netten bi araştır bakalım
yapraknil uzman bu konularda bu arada
sinemcim nasılsın kuşum
yumurtan çatladığı için ağrıyordur bence bitanem
dün gece yatakdan sağa sola dönerken sol kasığıma bi kramp girdi anlatamam
nefesim kesildi ödüm patladı resmen
allahtan çok çok kısa sürdü
sanırım benimkilerde gelişiyor
bu sefer soldalar galiba
bu arada yarın ilacım bitiyor prş-ya da cuma çağırır beni
canım diyorlarki ymurta soldan gelirse erkek sagdan gelirse kız olurmus dogrumu acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?