Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım sen baktınmı benim usg fotosuna profilimde albumume ekledim

yok canım bakmadım ya, bir bakayım pek de anlamam ama yine de bakayım.

ayrıca keçiboynuzu kürü çok işe yarıyor. sen şimdiden yap eşine. ben aylarca içirdim. benim ilki de boştu ya işe yarıyor yani.
ayrıca kendine de şu bal tarçın çörekotu karışımını yapıp ye. ben birarara yemiştim. o da çok faydalı. sitede bu kürlerin tarifleri var. çörekotu karışımını haftalık falan yapabilirsin de keçiboynuzu kürü taze hazırlanmalı.
dilekcim benim için bitki uzmanı demiş sağolsun. valla bu siteden öğrendiklerimi uyguladım ben de ama işe yarıyor ama düzenli kullanmalısın.

neden bide umutlandım biliyormusun bugun goguslerim epey bir agrıdı
acaba dedim ..
gerçi mide bulantım falan yok
tabi bunlar net belirti degil..
fakat ne bileyim umut uyanıyor insanın icinde en ufak bisiyden

canım gördüm usg fotosunu.
kese var evet ve kesenin içinde de bişey var. yolk sacmıymış o. yani o oluşunca bebeğin oluşması yönünde umut var diye biliyorum tek sorun seninki biraz geç kaldı. yani geç döllenme desek bu kadar gecikebilir mi acaba.
canım en az 1 hafta daha bekle bakalım. başka birkaç dr a da git istersen. yani biliyorum sürekli dr larda dolaşmak da stres yapıyor ama bu önemli bir konu. zaten sen şu an olumlu ya da olumsuz neticeye hazırladın kendini ama iyice emin olmadan müdehale yaptırma. onun için diyorum başka bir dr a git diye. bursada olsan sana kendi dr umu tavsiye ederdim, çok tecrübeli kendisi ama istanbulda da çok iyi dr lar var tabi. üniversite hastanelerinden birine de gidip bir göstersen prof veya doç lar dan bu konuların uzmanı vardır. ama dediğim gibi iyice emin ol. inşallah bir mucize olur senin için canım ya.

canım zaten haftaya cmtesi den once bir mudahele yaptırmayı dusunmuyorum.
daha once kese hep bostu ilk defa dun icinde bisiler gozuktu :)
bakalım bu bebek ya cok nazlı olacak yada yaw bu nasıl dunya savaslar kanlar kavgalar gelmiycem ben bana musade dedi :)
takdir Allahındır, boyun egip hayırlısını dilemek duser bize sadece :)

canım evet öyle yap, biraz daha bekle.
evet senin bu bebek nazlı sanırım biraz. mucize bebek.
doğum hikayeleri bölümünde okumuştum mucize bebekle ilgili bir hikaye. dr lar yaşamaz, yaşasa da sağlıklı olmaz dedikleri halde maşallah sağlıklı olarak dünyaya gelmiş bebek. inşallah seninki de sağlıklı olur ve gelişir canım. deddiğin gibi bundan sonrası Allah'ın takdiri.

Annnaaammm bu ne gÜzellık bÖle maŞallah maŞallah .....

Sabırsızım allah analı babalı bÜyÜtsÜn acısnı gÖstermesın ınŞallah gÖzÜn aydın olsun tekrardan .....

günaydın kızlar burdayım esterya senin albumünü bulamadım bakamadım ultrason resmine canımyaaaa nerden bakacam tarif edin bana

Sabırsızım Dilaraya masallah
Kime benziyor?

Yaprakcığım gördün dimi ıklim Su bebeği nekadarda masum güzel
Dr un dediğini dinleyerek ozaman sen yemeye ver kendini ama sağlıklı seyler ye .Gerçi bebişini sen herkesten çok düşünürsün annesi .

Esterya biraz bekle bakalım tekrar gidipte bebekte bir canlanma görünmesse alınır .
Mucize gerçekleşir inş

slm ilsum valla bilmiyorum aslında pek belirtim yok ama kokulara karşı biraz hassas oldum sanki yinede bilmiyorum dün gecede rüyamda ölü erkek bebek gördüm ya hayırdır inş. canım ondan önceki günde ultrasonda 10 haft. falan bebeğin kalp atışlarını kaburgalarını falan görmüştüm bilmiyorum neden görüyorum çok düşünmüyorum aslında ama

yaprakcım sen yemeye devam et bebişimiz azıcık tombiş doğsun

Selam

bende ıyım ıŞler aynı ıŞte koŞturuyom kızlar .yav

oturduĞum yerde nasıl koŞturmaysa :d

akŞamda temızlık yapıcam eŞım kurtlar vadısını ızler . Evım kırlı h.sonu evde olmuycam yapamam barı bu gÜn akŞam yapımde temız olsun bıraz ev....

ay kolay gelsin canım gördüğüm rüyaları okudun mu yukarda yazmıştım canım yorumun ne olacak hayırdır diyimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…