- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.161
slm ilsum valla bilmiyorum aslında pek belirtim yok ama kokulara karşı biraz hassas oldum sanki yinede bilmiyorum dün gecede rüyamda ölü erkek bebek gördüm ya hayırdır inş. canım ondan önceki günde ultrasonda 10 haft. falan bebeğin kalp atışlarını kaburgalarını falan görmüştüm bilmiyorum neden görüyorum çok düşünmüyorum aslında ama
yaprakcım sen yemeye devam et bebişimiz azıcık tombiş doğsun
Sabırsızım Dilaraya masallah
Kime benziyor?
Yaprakcığım gördün dimi İklim Su bebeği nekadarda masum güzel
Dr un dediğini dinleyerek ozaman sen yemeye ver kendini ama sağlıklı seyler ye .Gerçi bebişini sen herkesten çok düşünürsün annesi .
canım benim yaaaaaaa
inş. bu sefer olucak bitanem yaa
allahın izniyle
gözyaşlarım dinicek inş.
çok seviyorum seni yaprakım yaaa çokkkk:1hug:
İşte benim minik kuzum kızlar maşallah deyin lütfen...
ay ay ay maşallah minik prensese. Allahım nazarlardan saklasın onuçok güzel esracım ya.
yaprak teyzesi gibi beşiktaşlı. sevdim ben bu miniği.
ben de mi alsam prensesime bjk forması. canım ona uygun formayı nerden buldun ya. bursada pek yok böyle şeyler. ya da bana denk gelmedi.
güle güle büyüt kızını canım. darısı bizlerin başına inşallah.
günaydın kızlar nasılsınız bugün ben iyiyim bugün cuma 2 gün tatil var yaşasınnn hihoyyyt
kizlar hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz..
bugun gebze ora bura dolastım cok yogundum yazamadım bisi..
belki bana manyak diyeceksiniz ama kalktım baska bi doktora daha gittim
bahcelievler medical park a ..
kadın baktı yolk sac benzeri bisi var ama fetus goremedim dedi
haftaya gel renkli doppler ile bakalım dedi
hic uzulme dedi, sonucta hamile kalabiliyorsun iki ay korunur gene yaparsin dedi..
oldu dedim 2 ay korunurum, ayol adet olur olmaz yine denerim dedim :)
günaydın kızlar nasılsınız bugün ben iyiyim bugün cuma 2 gün tatil var yaşasınnn hihoyyyt
canım benim, ben de seni çok seviyorum. her zaman dualarımdasın.
ağlamak yok artık, gülmek var. Allah gönlüne göre versin inşallah.
bernaya çok sevindim gerçekten. çok sabretti o da ve mükafatını aldı. Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah. darısı başına canım.
Teşekkür edreim canım dayısı almış bjk store den ama İstanbul dan almış gelmiş dayısı beşiktalı da burda da zor bulunuyo canım ya ama netten alabilirsin istersen seninde minik prensesi doğunca biran önce bekliyoruz resmini koymanı canım hayırlı doğumlar olur inşallah:
uy uy yesinler yaprakcım o meleği
küsmüş gibi bakmı sanki hıh demiş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?