Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

bak dilek de gelmedi
bi anlatmadı yaa
aklım da hep onda aslında var ya
neler yapıyor acaba prensesiyle
bi toparlansa da gelse yaa
bilmiyormu biz çatlarız meraktan

günaydın canım dileğim nasılsın bitanem ben iyiyim tansiyonumu ölçtürdüm bugün 8-5 çıktı halsiz hissediyorum kendimi
elifcim sen nasılsın canım
ilsum yetişemedim sana

günaydın canım dileğim nasılsın bitanem ben iyiyim tansiyonumu ölçtürdüm bugün 8-5 çıktı halsiz hissediyorum kendimi
elifcim sen nasılsın canım
ilsum yetişemedim sana

iyiyim canım ben

iş guc ugrasiyorum. sana bisi soyluycem benim tansiyonum kendimi bildim bileli cok dusuktur. 9-6 8-5 7-4 yani hayatımda olcturdugum en yuksek tansiyonum 10-7 idi
hayret etmistim.
kac doktora sordum super bisi dediler. daha ne istiyorsun dediler.
yani anladıgım kadaıyla dusuk tansiyon iyiymis..

evet canım benimde hep düşük çıkıyodu 10-7 9-6 ama bugünlerde 7-5 8-6 8-5 çıktı bugün enson ölçtürdüğümde evet iyi düşük tansiyon ama çok halsiz bırakıyo canım

evet canım benimde hep düşük çıkıyodu 10-7 9-6 ama bugünlerde 7-5 8-6 8-5 çıktı bugün enson ölçtürdüğümde evet iyi düşük tansiyon ama çok halsiz bırakıyo canım

canım ben tansiyon dusuklugu nedeni ile cok tuzlu yiyorum..
tuzlu ayran a bayılıyorum :)

tatlıda pek gozum yok tuzlu da tuzlu

DİLEGİM CANIM
sen olmasan napardım bilmem inan bana..
destegin sicacik sevgin yuregimi hep umutla doldurdu..
haftaya persembeye kadar hicbi doktora gitmiycem
oturup bekliycem :)

canım benim yaaaa
sadece seni ve yaşadıklarını duygularını hissetiklerini acılarını çok çok iyi anlıyorum hepsi bu elif kuş
herşey çok güzel olucak görüceksin bak

elifcim bende tuzlu ayranı içmeyi çok severim dün 4 bardak içtim tansiyonum 8-6 oldu ayranı bende severim canım

dileğim canım nasılsın bitanem az kaldı şukufenin gelmesine

yok ya dieğim değilim gibi geliyo banada canımsın inş. ama bakalım salıya belli olur eğer olmazsam ğerş.günü test yapacam allah hayırlısını versin elifcim dileğim yüzümzü güldürsün bizim

canım salı günü yapim bari erken olunca çıkmaz ilk hamişliğimde adetimi 4 gün geçince silik çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…