Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

amin canim...
ayyy nisan ayinda hamis sayisi artacak bence kizlarrrr..
pitir pitir tomurcuklar acacak :)

herkese mrb kızlar ne polur kusra bakmayın bebkten ve ağrılarımdan fırsat bulup giremedim hepinizin iyi dilekleri ve güzel sözleri için çok teşekkür ederim beni sorarsanız yorgun stresli ve buınalımdayım gerçekten çok zor kızlar tabii ben bide sezeryan olunca dikişlerim çok ağrıyor karnımın içi yanıyor çok fenayım bebektede sarılık vardı hafif bugün tekrar gittik çok şükür değerleri düşmüş yoksa yatıracaklardı çok korktum onsuz bie gece geçireceğim için herkes derdi doğurunca keşke içimde kalsın dersin derlerdi gerçekten doğru çok minik ve muhtaç bende yerimden 10 dk anca kalkıyorum kızımla fazla ilgilenemiyorum buda beni çok üzüyor kahrediyor altını yeni yeni değiştiriyorum çok sancım oldu......
gerçi siz bana bakmayın bunlar zorlukları ama bir yandan da o bana bakınca sanki dünyanın en mutlu insanı oluyorum onun sesi gelince içim kaynıyor allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguları melek gibi uyuyor şimdi banyomuzu yaptık emdik ve şimdi uyuyoruz zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyorum o yanımda ya ona bakıp bakıp ağlıyorum o ağladımı yine ağlıyorum ne bilim çok karışık duygular tam toparlanamdım bi toparlanayım daha ayurıntılı yazarım piskolojim darma dağan hepinizi çok seviyorum hepiniz için çok dua ettim allahım sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin canım arkadaşım dilek ve zeytin ede hamile kalmayı nasip etsin kendinizi iyi bakın dikiş ağrılarım geçsin yazarım tekrar öptüm sizlri

canım benim ya kendini bırakma girme bunalıma sakın meleğin kollarında ya tadını çıkar canım öptm kib bitanem iyi dileklerin için sağol

evet teyzeleri bu minik iklimsu daha çok küçük biraz büyüsün yeni resimlerini koyacağım hepinizin ellerinden öper minik yiğeniniz

Canim... seni o kadar iyi anliyorum ki.
1994 yili Aralik ayi kar yagisli ve cok soguk. Capa Millet Hastanesi 4.kat.
hasta odasinin kapisi kapali isiklar sonuk icerde sadece annem ben ve bebek..
insanlarin odaya girmesini yasaklamisim isiklarin acilmasinida..
hemsireler ve doktorlar haric kimseyi sokmuyorum odaya.. kimseyi gormek sesini duymak istemiyorum..
yan odalardan insanlar geliyor annem iceri alamiyor cunku ben yeni dogum yapmis disi kopek modundayim.. kimsenin bebegi gormesini istemiyorum sadece cok sevdigim insanlar harici :)
dunya ile tek bagim annem.. hastaneden cikiyoruz kocam bizi eve goturuyor. bende surat bes karis kayinvaldem ve eltilerime nefretle bakiyorum ( yanlis anlasilmasin hepsini canim kanim gibi severim. Kayinvaldem vefat etti halen aglarim dusundukce, eltilerimle bosandigim halde gorusuruz onlar bitane)
Annem diyor bende evime gidiyim bi ust bas degistiriyim. ben basliyorum aglamaya annem gidemezzzz... kocamdanda nefret ediyorum bu arada eve girmesini istemiyorum. gormek bile istemiyorum :) sevgili kayinvaldem gelip oglumu kucagina almak istiyor ama ben kafayi ciziyorum annem zor frenliyor..
bunun gibi bir suru manyakca duygu.. cok zor gecti benimde lohusaligim canim arkadasim. kadinlar genelde duygusallasir hassaslasir ben resmen vahsilesmistim :)
Iklimsum bebeginin kokusunu doya doya icine cek.. bebeklikleri o kadar cabuk geciyorki anlayamiyorsun bebekliklerini ozlüyorsun hep..
Usutme dikkat et kendini cok iy kolla , coraplarini sakin cikarma ayagindan... sicak tut kendini.. dur bakalim bi 20 gun flan gecsin nasil guzel oalcak hersey, agrin sizin bitmis olacak evladinla doya doya ilgilenmeye baslayacaksin ve anneligin tadini cikaracaksin..

Not: Iklimsuyum ne olur benim icinde dua et, su an senin kollarinda bir melek var yuce rabbim kabul eder dualarini, karnimdaki minicik bebegime Guzel Allahim can versin ne olur dua et..

canım benim çok duygulandım okurken .şuanda böyle hassas ve ağlamaklı olman normal ama yine de çok koyverme sakın kendini .
sen zayıf hassas bir yapıda olduğun için belkide acıların daha siddetli olmuştur diye düşünüyorum tatlım .iyi olunca muhakak doğum hikayeni bekliyoruz .İklim Su yada bayıldım nekadar güzel ve duru .Allah sizi ayırmasın inş en kısa zamanda da ağrılarından kurtulup bir oh cekersin bitanem.

ıklımsu canım gÖzlerın aydın olsun allah evladınızı sıze baĞıŞlasın ... Hepsı lohusalıkdan canım bır kaÇ gÜn sonra geÇer .... AĞrıların ıÇınde allahım acıl Şıfalar versın daırıs baŞımıza ......

canım benim ya. çok duygulandırdın hepimizi. ama çok şükür bebek de sen de iyisiniz.
evet canım ilk zamanlar böyle ağrılar ve psikolojik olarak gelgitler yaşanıyormuş.
ben de şimdiden korkmaya başladım ne yapacağım diye ama Allah bir kolaylık verir herhalde diyorum. önemli olan o minik melekleri sağ sağlim kucağımıza almak. Allah herkese yaşatsın böyle mutlulukları.

canım sen fırsat buldukça bol bol dinlen ve yavrunla vakit geçir. sana yardımcı olan birileri vardır herhalde evde. inşallah çok kısa zamanda ağrıların geçer ve normal hayata dönersin. güzel haberlerini ve toparlandığında doğum hikayeni ayrıntısıyla bekliyoruz. zira burada telaşlı ve korkan bir arkadaşın var, beni biraz rahatlatırsın belki.

ayrıca prensesin çok güzel ve çok masum. Allah nazarlardan saklasın , sağlıklı ve uzun ömürlü , hayırlı bir evlat olsun ve analı babalı büyüsün inşallah. darısı başımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…