Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım benim, ne güzel umutlusun.
sakın umudunu kaybetme, bu sabrının ve mücadelenin karşılığını alacağına inanıyorum.
dualarım hep seninle canım. o konuda endişen olmasın.
pzt inşallah güzel haberler verirsin bize.

evet dilek teyzesi prensesim küsmüş bana, biraz kapris yapıyor. ama ben de onun gönlünü almaya çalışıyorum. güzel güzel mamalar veriyorum ona, güzel müzikler dinletiyorum. ay inşallah kaprisli olmaz ya. akıllı, uslu ve canayakın bir bebek olur inşallah. en önemlisi de sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması tabi.

uy uy yesinler yaprakcım o meleği
küsmüş gibi bakmı sanki hıh demiş :)))

evet ilsu teyzesi, küstü sanırım annesine. ama barışması için elimden geleni yapıyorum. inşallah yüzünü güldürürüm. ama iştahım çok da açılmıyor nedense.
herkes hamile eşittir yemek gibi düşünüyor ama ben de öyle değil nedense. yani normal yiyorum.
bugün oy verirken tam öğle civarı gittik, sandık görevlilerinden biri yemek yiyecek herhalde ama ama adam bir türlü yiyemiyor. oy verme işlemi de uzun sürüyor tabi. ben de kenarda oturuyorum. adam bana bakıp duruyor. en sonunda çıkardı sandvic gibi bişey, önce bana sordu istermisiniz hanfendi diye. ay yok dedim. size afiyet olsun. içimden diyorum ben senin bildiğin hamilelerden değilim, yemek içmekle işim yok diye. eşim de gözümün içine bakıyor canın bişey istiyormu diye ama ben de diyorum o dönemler geçti. aş erme faslı bitti, zaten öyle birşey de yaşamadım diyebilirim. sadece 1 kez taze fasulye çekti canım. onu da hemen yapıp yedim. bidaha da öyle şiddetli bişey olmadı. yani canımın çektiği şey de yeşil fasulye. vejeteryanlık var ruhumda. ama inşallah şu son haftaları güzel değerlendiririm ve bebişim normal kilosunda doğar.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım yeni hafta umut getirsin bizlere elif yaprak iklimsu dileğim ilsum özgülüm hepinizi öpüyorum benim yarın olmam lazım bakalım hayırlısı grip oldum gibi birde kızlar burnum akıyo

canimcim yarini iple cekiyoruminan bana :) ve icim umut dolu.. guzel haberler alacagiz Allahin izni ile senden :)

günaydın elifim sağol canım ama sanki benim umudum yok gibi yaaaa neden bilmiyorum belkide her ay umutlanıp sonu hüsranla bitiyo o yüzden kötüye alıştırıyorum kendimi
iklimsu bebeğine maşşallah canım allah nazardan saklasın seninde ağrıların çabuk geçsin bebeğini doya doya seversin inş.

kasiklarin agrimiyor mu?
goguslerin ne durumda
anlat bakayim belirtileri
anlarim ben :)

ben geldim evdeyim canlarım
herşey yolunda gitti çok şükür
bugun için ağır iş yapma
yarın normal hayatına dönebilirsin dedi dr
10 nisan kan testi yaptır dedi
10 nisan da doğum günüm
pek parlak geçmemiştir şimdiye kadar ama
hayırlısı bakalım
sizler nasılsınız
zeytin kuş
kalbim seninle

canım benim
aşılaman hayırlı uğurlu olsun.
Allah tamamına erdirsin ve inşallah yüzünü güldürsün bu ay.
doğum gününde çifte kutlama yaparız artık.
canım sen şimdi işi gücü boşver, işler bir şekilde olur. önemli olan meleğin sana sıkı sıkı tutunsun.
bu süreçte çok sakin ol, hiç birşeyi umursama, streste yapma sakın.
sanırım bir süre işe de gelmeyeceksin, daha güzel. kuzenin gelecekti dimi.
birlikte gezersiniz ama kendini çok yormadan.
şansına hava da çok güzel.
inşallah herşey istediğin ve beklediğin gibi olur hatta daha da güzel.
kendine iyi bak canım. tüm arkadaşlar gibi benim de dualarım seninle.:1hug:

kızlar, elif sinem inşallah bu hafta sizden de çok güzel haberler almak nasip olur. dualarım sizlerle.

hamiş arkadaşlardan ne haber. ilsu, özgül nasılsınız kızlar, nasıl gidiyor.

ben bildiğiniz gibi son haftalarımdayım artık ve yavaş yavaş şikayetler artmaya başladı. dün hava güzel diye biraz dolaşalım dedik eşimle. deniz kenarına gittik, sanırım üşüttüm. hava güzel de olsa sahil kenarı esiyordu. bugün bütün gün çatlayacakmış gibi sürekli başım ağrıdı.sabah da burnum kanadı. grip mi oluyorum bilmiyorum. evde de benim içebileceğim türde ağrı kesici kalmamış, yakınlarda da eczane yok hiç. eşimi bekliyorum gelirken getirecek. içince geçer belki. arada kasılmalarım oluyor. inşallah 37-38. haftaları bekler bebişim. haftaya dr kontrolüm var yine. nst ye girecem yine sanırım. bakalım doğum konusunda ne diyecek dr um. bende durumlar böyle kızlar.

yaprakım benim
canımın içi
ne güzel yazmışsın her zaman ki gibi
yok ben çok sakindim inan ki sabah saatlerinde
allaha şükür herşey istediğim ve beklediğim gibi oldu
çok da umutluyum
içim çok huzurlu
olucak galiba bu sefer
evet kuzenimde geldi her an beraberiz
evdeyim bitanem bugun hep yattım dr yarın normal hayatına dönebilirsin dedi
kasıklarım azcık ağrıyor ama normaldir heralde
özellikle sol taraf yumurtalar ordaydı
bu arada seninde kasılmalar başlamış grip oluyormuşsun
gülüm allah aşkına iyi bak kendine gerçi havayı güzel görünce kendini deniz kenarına attın tabi haklı olarak ama ne olur hasta olma yaaa
valla tüm hamişler ve melekleri allahıma emanet ne diyeyim ki
elimde olsa hepinizi pamuklara sarardım valla

canım benim
senin için herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim.
inşallah sonuç da çok güzel olacak.
ağrılarının olması da normal bence, yumurtalar olgunlaştı, çatladı. şimdi döllenme zamanı.
hayırlısı olsun canım.
normal hayatına dön tabi ama ağır işler yapma, ağır şeyler kaldırma. bir süre işe de gitmeyeceksin sanırım. senin için iyi olacak. fırsat buldukça dinlen, gez ama kendini çok yormadan. kuzeninle iyi vakit geçirin. kafan dağılır böylece. sürekli aşılama meselesine odaklanmamış olursun.

canım valla biraz hava alayım diye çıktık ama aldım havamı, çarptı resmen.
dikkat ediyorum şimdi. bu akşam uygun bir ilaç aldım. şimdi daha iyiyim. tabi artık daha dikkatli olmam lazım.
sen de kendine iyi bak. 10 nisan senin günün olacak inşallah :CüvCüv:. öpüyorum seni :1hug:.

günaydın kızlar griptim dün izin aldım bugünde pek iyi sayılmam sol kasığım hala ağrıo ama göğüslerim fazla şişmedi arada karnımda ağrıyo ama anlamadım canlarım dileğim inş. bebişin sana tutunurda doğum gününde annesine hediye olarak gelir yaprak elif özgül ilsu iklimsu hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…