Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

elifcim geçmiş olsun canım sağsağlim kürtajdan çıkarsın inş. korkma bitanem kib moralini yüksek tut canım hayırlısı böyleymiş

canım 8 ya oldu bitanem ama benim koca yurt dışına gidiyo daha denk getiremedik senin koca yanındaysa daha erken gebe kalırsın cankuşum

eğer koçişi kandırırsam yarın sabah yaparım canım akşam eczaneye gidiyim alayım olmazsa ama geç çıkıyo ilk hamişliğimde adetim 4 gün geçmişti yani 29. günde yapmıştım silik çıkmıştı o yüzden perş. beklim diyorum canım per. 28. gün varsa çıkar zaten

herkese mrb kızlar minik kızım uyurken sizlere yazim dedim hepinizi çok özledim sosya hayatı özledim ama az kaldı dönüşüm muhteşem olacak kızlar geçen hafta çok zor ve sıkıntılıydı iklimsuda sarılık 15 e kadar çıktı 17 olsaydı doktor hastanede yatıracaktı çok şükür o kadr yükselmeden tekrar 12 civarlarına düştü çok korktum endişelendim onu hastanede bırakma duygusu beni mafetti ve 2 gün boyunca ağladım anne olmak çok farklı sadece hayatınız o oluyor aman uyandı emsin altı değişsin derken zaman çok çabuk geçiyor şimdi hamile olanlar bu günlerinizin kıymetini bilin ablam derdiki doğunca keşke içimde kalsın dersin dedi gerçekten öyle stres çok oluyor kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz daha uykularımız emme düzenimiz oturmadı ama idare ediyoruz ben ise hala ağrılarım var kızlar sezeryan çok güzel ama sonrası çok zor normal doğurabiliyorsanız doğurun hala karnımı sanki bıçak kesiyor ve gaz sıkışmaları ve sancıları çok yoğun yani daha tam toparlanamadım kendimi çok yetersiz hissettim kızama bakamdım ilk hafta altını değiştiremedim üstünü değiştiremedim inanın kucağıma alıp gazını bile çıkaramadım ama artık yavaş yavaş yapıyorum ağrılar azaldıkça daha da iyi olacak geçmişi okuyamadım kusura bakmayın hepinizi çok öpüyorum umarım herkes çok iyi dir en kısa zamnada doğum hikayemi yazacağım unuttum sanmayın kendinize çok iyi bakın....................

merrhaba arkadaşlar benımde adetım 8 gunn geçmesine rağmen kan değerım 67 den 86 ya çıkmış dr.gelişmiyo buyuk ıhtımalle olmuş kurtaj olması gerekıyo demış eşime senağlamasenağlamasenağlama bende çok uzuluyorum cumartesi bı daha bakacak dr.durum aynıysa kurtaj olacakmışım senağlamasenağlamasenağlama bırde kurtajdan sonra 2-3 ay korunmak gerekıyomuş rahmın kendını toparlayıp sağlıklı bır mahılelık olabılmesı ıçın.

ben kürtajdan sonra hiç korunmadım ama anca 3. ayda hamile kaldım. ama bilinen bişey var ki en azından 1-2 ay korunmak lazım. içinde bulunduğun duruma ne kadar üzülüyorsun bilmiyorum ama hepsi geçiyor. bak ben bu konuyu açalı neredeyse bir sene olacak... ve doğum yapmama 1.5 ay kaldı.

kizlar merhaba

beni merak etmeyin iyiyim evdeyim dinleniyorum
zeytinim guzel haberlerini bekliyorum

aaa defneciğim sen hamile misin hiç girip bilgi vermiyorsun ki
doğumunu da az kalmış güzelim
kızın mı olacak oğlun mu

elifcim geçmiş olsun bitanem
nasıl geçti kürtaj kolay dimi
moralini yüksek tut
bende hastayım evde yatıyorum işe gidemedim

iklimsucum hoşlgedin bitanem
sezeryan sana çok çektirmiş güzelim ya herkesin bünyesi bir olmuyor işte.epidural sebebiylede o ağrıların olabilir
minik prenses nasıl iyi mi

eee niye kimse bi şey anlatmamış ki
defnecim cnm mrb .ve tebrik ederim bitanem ama ilsunun dediği gibi gelmiyorsun hiç cnm yaaa
sen ev sahibisin

sinem cimcimesi nerelerde yaaaaaaa
çatlarız biz burda ama bilmiyor mu bunu

ilsum kuşum minnoşum
çok çok geçmiş olsun bitanesi dediğim gibi bol bol portakal suyu iç annem

elifim bitanesi çok çok geçmiş olsun canım benim yaaa
ne diyebilirim iki
sadece durmak yok yola devam
kötü günler geride kaldı
bundan sonra önümüz hep bahar hep açık hep güneş inş.

yaprakım da gelmemiş
inş. prensesi de kendisi de iyidir yemeklerini bol bol yiyordur

özgül kuşum da gelmemiş
çok yoğun o da bu aralar
çok çalıştırıyorlar bizim gayganayı yahu
olmaz ki böyle

adaşım diloşum bitanem
anne olmanın tadını çıkar doya doya canım
ağrıların olması normal sanırım
bünyeden bünyeye değişiyor maalesef
bir an önce ağrıların biter de doya doya prensesle ilgilenirsen sen
yetersiz kelimesini de hiç sevmedim ve sana yakıştıramadım ama ruh halini anlayabiliyorum canım
bu sayfadaki herkes o kadar iyi bir anne ki
herkes bunun farkında
sen mükemmel bi anne olucaksın bitanem benim adım gibi eminim buna ben

gelelim bana
bugun son kez dr a gittim yumurtalarım hepsi çatlamış bu ay ki yumurtlaman çok iyi oldu dedi herşey mükemmel görünüyor dedi kasık ağrım olduğunu söyledim bu da iyiye işaret dedi çok umutlu konuştu kızlar ne bileyim yaaa ha bi de aşılamadan bi hafta sonra tekrar çatlatma iğnesi yaptır 4 gün sonra sonra hcg yaptır demişti yaaa sordum bugun çatlatma iğnesi niye yaptırıcam diye eğer gebelik barsa bebek rahme tutunsun diye dedi bu arada progestan içiyorum zaten günde 3 tane bu da o işe yarıyor diye biliyorum ama ee peki p.tesi iğne yaptırıcam cuma kan testi iğnedeki hcg testte bizi yanıltmayacak mı dedi o kadar yüksek çıkmaz sonuç dedi en fazla 30 çıkar dedi biz 30 u baz alıcaz dedi ama 30 un altında da çıksa 30 un üstünde de çıksa 3-4 gün sonra testi tekrarlıcaz dedi bakalım kızlar yaaa ne bileyim işte beklicez ve görücez artık
hepinizi kocaman öpüyorum yine görüşürüz güzeller

sağol ilsucum. evet dediğin gibi tam hava aldım.
şu an daha iyiyim, havalar çarpıyor ya.
çabuk yoruluyorum artık, yorulunca da sırt ağrılarım falan oluyor ama hafta itibariyle bunların olması artık normal herhalde.
canım mecburen dışarı çıkıyorum. bebişin hala eksikleri var. onları tamamlamaya çalışıyoruz. ben gitmeden de olmuyor. 1 hafta içinde falan tamamlayıp, yıkama ütüleme faslına geçicem.
bugün de biberon, emzik, şampuan,krem, bez gibi bakım ürünlerini aldık. daha da eksikler var. küvet falan alınacak, birkaç takım daha tulum, zıbın, nevresim takımı, battaniye, bebek için çamaşır deterjanı falan gibi şeyler eksik. yavaş yavaş tamamlayacam artık. çabuk yoruluyorum o yüzden çok gezemiyorum, dolayısıyla da alışveriş işi uzuyor. böyle yani.

canım benim, Allah yardımcın olsun. kolay değil gerçekten. ama yavaş yavaş atlatacaksın.
önemli kısmını atlattın zaten. en güzeli de minik prensesini kucağına almış olman. Allah sizleri hiç ayırmasın. minik iklimsuyu sizlere bağışlasın.

canım ağrıların için ağrı kesici falan vermedimi doktorun.
ben düşük yaparken, ağrı kesici de alma kasılmaları engeller ve düşüğü geciktirir demişti. ay o kadar zordu ki. seni anlayabiliyorum. o kadar ağrı ve sancı çekeceğimi bilsem baştan kürtaj olmak isterdim.
o yüzden beni de şimdiden doğum korkusu sarıyor, ne yapıcami nasıl geçicek, ne kadar zamanda toparlanırım, bebeğime bakabilirmiyim gibi. inşallah kolay atlatırım. biraz da bünye meselesi canım. kimisi çok kolay atlatıyor.
ben henüz doğum şeklini falan konuşmadım dr la. önümüzdeki hafta gidince konuşurum herhalde. ama normal doğum yapabileceğimi sanmıyorum. herhalde sezeryan olur.

canım kendini iyice toparlayınca bize gelişmeleri ve doğumunu yazarsın. kendine ve minik prensese iyi bak.

aaa defneciğim sen hamile misin hiç girip bilgi vermiyorsun ki
doğumunu da az kalmış güzelim
kızın mı olacak oğlun mu

ya evet gerçekten. defnenin hamile olmasına çok şaşırdım. bu konuyu açan kendisi ve bizde burada bütün paylaşımlarımızı az çok yapıyoruz.
niye bizlerle paylaşmadı ki. sanırım nete çok sık giremiyor ama yine de bir şekilde paylaşması gerekirdi. neyse napalım. hayırlı uğurlu olsun bebeği, kucağına almak da nasip olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…