- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.281
kürtajdan önce 25 günde bir olurdum yine eski ritmine dönüyo galiba benimki kızlar
defnecim bu arada dr un sana ne kadar korun dedi
folit asit içmeye devam ediyormusun
benim dr um 2 ay korun dedi ve folik aside devam dedi
ama ben ilk adetten sonra çalışmalara başlamak istiyorum çünkü çok ama çok istiyorum
günaydınnnn
yaprakcığım geçmiş olsun tatlım hava alcam derken gerçekten almışsın yani:))
bende grip oldum hiç halim yok
yaaa çok az kaldı seninde doğumuna
fazla evden çıkmamaya gayret göster tatlım yoruldukça kasılmaların artar cünkü
herkese mrb kızlar minik kızım uyurken sizlere yazim dedim hepinizi çok özledim sosya hayatı özledim ama az kaldı dönüşüm muhteşem olacak kızlar geçen hafta çok zor ve sıkıntılıydı iklimsuda sarılık 15 e kadar çıktı 17 olsaydı doktor hastanede yatıracaktı çok şükür o kadr yükselmeden tekrar 12 civarlarına düştü çok korktum endişelendim onu hastanede bırakma duygusu beni mafetti ve 2 gün boyunca ağladım anne olmak çok farklı sadece hayatınız o oluyor aman uyandı emsin altı değişsin derken zaman çok çabuk geçiyor şimdi hamile olanlar bu günlerinizin kıymetini bilin ablam derdiki doğunca keşke içimde kalsın dersin dedi gerçekten öyle stres çok oluyor kızımla birbirimize alışmaya çalışıyoruz daha uykularımız emme düzenimiz oturmadı ama idare ediyoruz ben ise hala ağrılarım var kızlar sezeryan çok güzel ama sonrası çok zor normal doğurabiliyorsanız doğurun hala karnımı sanki bıçak kesiyor ve gaz sıkışmaları ve sancıları çok yoğun yani daha tam toparlanamadım kendimi çok yetersiz hissettim kızama bakamdım ilk hafta altını değiştiremedim üstünü değiştiremedim inanın kucağıma alıp gazını bile çıkaramadım ama artık yavaş yavaş yapıyorum ağrılar azaldıkça daha da iyi olacak geçmişi okuyamadım kusura bakmayın hepinizi çok öpüyorum umarım herkes çok iyi dir en kısa zamnada doğum hikayemi yazacağım unuttum sanmayın kendinize çok iyi bakın....................
kizlar merhaba
beni merak etmeyin iyiyim evdeyim dinleniyorum
zeytinim guzel haberlerini bekliyorum
ben kürtajdan sonra hiç korunmadım ama anca 3. ayda hamile kaldım. ama bilinen bişey var ki en azından 1-2 ay korunmak lazım. içinde bulunduğun duruma ne kadar üzülüyorsun bilmiyorum ama hepsi geçiyor. bak ben bu konuyu açalı neredeyse bir sene olacak... ve doğum yapmama 1.5 ay kaldı.
aaa defneciğim sen hamile misin hiç girip bilgi vermiyorsun ki
doğumunu da az kalmış güzelim
kızın mı olacak oğlun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?