herkese selam,
uzun bir aradan sonra nihayet sizlere yazma fırsatı bulabildim.
geçmişi okuyamadım. fırsatım olursa okuyacağım. umarım herkes iyidir ve bir problem yoktur.
evet kızlar bebişim bugün 1 haftalık oldu Allah'ıma çok şükür. darısı bekleyen tüm arkadaşlara olsun. şu an yanıbaşımda uyuyor, ben de fırsat bu fırsat girip arkadaşlarıma birkaç bişey yazayım dedim.
geçen hafta bugün yani 4 mayıs da saat 13:30 da dünyalar güzeli prensesim ilayda dünyaya geldi. doğumum epidural sezeryanla oldu. biraz benim telaş ve paniklemem yüzünden bazı güzel anları kaçırdım. bana sakinleştirici yaptılar ameliyat esnasında. hatta birara anestezi doktoru tamamen bayıltın falan dedi çünkü çok panik yaptım. ilk defa girdiğim için ameliyathane ortamı beni biraz gerdi sanırım. ama çok şükür atlattım. çok sakin ve tecrübeli bir doktorum olduğu için sayesinde hamileliğim gibi doğumum da çok güzel geçti.çok ilgilendi sağolsun, hakkını nasıl öderim bilmiyorum.
prensesimin ilk doğduğu anı göremedim gerçi. yani bana gösterdiklerini söylediler ama sakinleştiricinin etkisiyle sanırım içim geçmiş ve hatırlamıyorum. bu yüzden bebişimi çok sonra görebildim. ama nasıl güzel ve tatlı birşey kızlar bir görseniz
Allah nazarlardan saklasın onu. sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah.
ilk 2-3 gün çok ağrım oldu, ilk gün hiç yerimden kalkamadım. hatta epidural olup hiç ağrım olmadı diyenlere şaşıp kaldım. ama bünye meselesi sanırım. çok fazla baş ağrım oldu. oturup kalkarken, özellikle yatıp kalkma anlarında çok ağrım oldu. ama şu an atlattım çok şükür. eve gelince de hiç yatmadım, yatma gereği duymadım. bebişime de eşimle birlikte bakıyoruz. annem rahatsız ancak kendine bakıyor, kayınvalidem de yok zaten o yüzden iş başa düşüyor. hatta dün gece eşim çalıştığı için tamamen ben baktım. biraz panik oldum, tel.in saatini 1 saat arayla kurdum.kalkıp baktım. ama bebişim beni üzmedi sağolsun. alışmaya başladık sanırım. hafta sonu gibide dikişlerim alınacak o zaman daha rahatlarım herhalde. tabi bu arada gelen giden çok olduğu için hem bebiş hem misafir o biraz beni zorluyor. ama bir şekilde atlatılıyor.
bebişimde bir de fizyolojik sarılık çıktı. çok yüksek düzeyde değil ama yine de takip ediliyor. hergün ya da gün aşırı kan tahlili yapılıp karaciğer enzimlerine bakılıyor. ama atlatıyor artık. inşallah çok daha iyi olacak. kızlar fotoları da en kısa zamanda koyarım. şu an makineyi bulamadım, bulunca fotoları da eklerim.
doğum anında dileğime, sinem ve elife ve hamilelik için uğraşan tüm arkadaşlara dua ettim, ilsu özgül ve diğer hamile arkadaşlara da hayırlısıyla doğum yapmaları için dua ettim. inşallah kabul olur. bu arada dilekcim beni çok sık aradı sağolsun. ben doğumdan çıkınca da arayıp eşimle konuşup haberimi almış vefalı arkadaşım. sizlere de haberleri vermiş sanırım.
kızlar bende haberler şimdilik böyle. fırsat buldukça yazarım yine. ama çok güzel bir duyguymuş. hep derlerdi ama insan kendi sahip olmadan anlayamıyor işte. darısı sizin başınıza inşallah.