Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

merhaba kızlar
kaç gündür giremiyordum siteye doğru dürüst

Yaprakcım doğum yapmış sağlıklı bir şekilde, hayırlı olsun .Darısı hepimizin basına

canım benim hoşgeldin
kendini çok özletin , iklimsuda büyümüş masallah
yerim onu ben annesi
nasıl zevkli mi bebek bakmak büyütmek?

iyiyim canım ben

kan tahlilleri yaptırdım FSH falan filan iyi cktı cok sukur, aslinda ben bu ay aşilama yaptırmak istiyorum bakalım bu aksam doktorum ne diyecek.

Dilek söyledi Elifcim aşılama istediğini
Mademki çok bebeiş istiyosunuzböylece daha kolay ulasırsınız
fsh de problem olmaması çok ii demekii yumurtlaman çok ii

elifim nerdesin yaaa

ulan sen dün ne ara girdin kk ya bi de elifi soruyon
ooo zeytin hn unuttun mu bizi kötükedihüso

aşılama dedik ya kısımmmm sakalım yok ondan mı takmıyosun beni
gelelim şu taktik olayına
taktik ne ulen
dilek bilmez ne demek ulen
kısımmmmm bittin sen bittin klava:

güzeller güzeli adaşım benim ilk önce iklim su yu kocaman öpüyorum kötü günler demişsin aman aman hepsi geride kalmıştır inş. daha sık gel anlat prensesi yaaaaaa
yaprak da evet anniş oldu artık bugun yine arıcam bakalım nasıl oldu çıkmış mı hastaneden :1hug:

yok sana resim mesim çatla da patla -tatlicadiarzu-
bak gene taktik diyor yaaaaaa
yok kızlar tutmayın beniklava:

ok canım olmazsa msn de görüşürüz

bak bak bi de msn adresleri verilmiş
vay beeeee delikafadulden

merhaba kızlar
kaç gündür giremiyordum siteye doğru dürüst

Yaprakcım doğum yapmış sağlıklı bir şekilde, hayırlı olsun .Darısı hepimizin basına

yok arkadaşım yok sende bi gariplik yok bende giremedim kaç gündür ama baksana zeytin cadısıyla elif cadısı taktikler maktikler gırla gitmiş kuşum

yaw kızlar aşılama olayı icin ilaç kullanma asetin kacıncı gununde baslıyor

5.gün dedik yaaaaa
kaale alsana beni yaaaaa şakkıdı

canım benim hoşgeldin
kendini çok özletin , iklimsuda büyümüş masallah
yerim onu ben annesi
nasıl zevkli mi bebek bakmak büyütmek?

ayyyy o mis kokusu yeter be ilsum di mi yaaa
darısı önce sizlerin başına sonra da çatlak elife cadı zeytin sonra da güzeller güzeli bana inş.hihoyyyt

canım çok geçmiş olsun üzme kendini bende 22 nisanda boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum çok üzüldüm hep srtesi altında yaşadım her gittiğimde dr ye bebek görünmüyordu dr bi umut bekleyelim 10. haftaya kadar dedi kese büyüyodu en son gittiğimde 9 haftalık olması gerekirken 5 haftalık göründü ve o günde kanamam başladı 22 nisana randevu verdi ve genel anesteziyle temizledi rahmim rabbim bir daha yaşatmasın herşeyin hayırlısını versin dr bana 6 ay korun dedi sana ne kadar korun dedi canım ?

ya dileğim giremediğim zamanlarda sana msn de yazdım canım yaaa kızma ne olur elifi diğer sayfalarda yakalıyorum ama sen yoksun
canım kusura bakma hep soruyorum seni canımsın

canım defne pek gelmez sayfaya kendisi hamile şimdi sorunu ben cavaplayım bana 3 ay korun demişti ama ben korunmadım tabi hamilemisin dersen hayır değilim ama bence 1 adet döngüsü yeterli ama kişiden kişiye değişiyor rahmin toparlanma süreci bu arada çok geçmiş olsun cnm bu sayfada kürtajdan hemen sonra sağlıklı gebelik yaşayan o kadar güzel arkadaşlarım var ki o yüzden içini ferah tut

sağol canım 6 ay bana biraz uzun geldi ama sabredicem artık ya ilk gebeliklerde böle sıkıntılar olabiliyor işte yaşanması kötü bir duygu ama kader kısmet.

bu arada yaprakla konuştum
daha iyiceymiş
bugun evlerine gelmişler
bebeği maşallah pek bi iştahlıymış
aman maşallah deyin kızlar
yaprağın ağrıları çok olmuş lakin
epiduralı tavsiyeeeee et-mi-yooooooo
duyurulur hamişler

yaaaaa daha bize ne yapacan yafrum gelsinde senin elinden gelsin
amaaaaaaaaa ben eliften taktikleri aldım msn den sende al öptüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…