- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.661
herkese mrb kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben iyi idare eder çok zor günler geçirdikten sonra şimdi iyi olmaya çalışıyorum kızımla uğraşıyorum büyüyor hergün bir önceki günden daha büyük gibi belkide bana öyle geliyor artık çevresindeki sesleri dinliyor gözleri ile beni takip ediyor kızımla herşey daha güzel olacak .....
Yaprak canım minik prensesini kollarına almışsın çok sevindim allahım analı babalı büyütsün inşallah şimdi işin biraz daha zor hamile günlerini arayacaksın keşke içimde kalsın bile diyebilirsin ama minik kızına alışıncada bağımlılık yapacak sena kızınla eşinle uzun uzun mutlu yıllar bitanem .....
elifim nerdesin yaaa
zeytinim burdayım
ay beynim allak bullak
aşilama yaptırsak mı normal yollamı yapsak şaşırıdm
ama aşılama olcak sanırım garanti olsun gibilerden
kızım bak sana bazı taktikleer vericem dilek bile bilmez bunları hahha
neyse bi ara ozelden yazarim..
hehe
herkese mrb kızlar umarım hepiniz iyisinizdir ben iyi idare eder çok zor günler geçirdikten sonra şimdi iyi olmaya çalışıyorum kızımla uğraşıyorum büyüyor hergün bir önceki günden daha büyük gibi belkide bana öyle geliyor artık çevresindeki sesleri dinliyor gözleri ile beni takip ediyor kızımla herşey daha güzel olacak .....
Yaprak canım minik prensesini kollarına almışsın çok sevindim allahım analı babalı büyütsün inşallah şimdi işin biraz daha zor hamile günlerini arayacaksın keşke içimde kalsın bile diyebilirsin ama minik kızına alışıncada bağımlılık yapacak sena kızınla eşinle uzun uzun mutlu yıllar bitanem .....
sinemim bir ara online olda taktikleri konusalim :)
yaprak resimleri gonderirmi acaba cok merak ettim bebegini, Allah analı babalı saglıklı buyumesini nasip
etsin insallah...
bende bu aksam esimin ve benim tahlillerimi beaber doktora gostericez bakalım ne diycek..
ok canım olmazsa msn de görüşürüz
merhaba kızlar
kaç gündür giremiyordum siteye doğru dürüst
Yaprakcım doğum yapmış sağlıklı bir şekilde, hayırlı olsun .Darısı hepimizin basına
yaw kızlar aşılama olayı icin ilaç kullanma asetin kacıncı gununde baslıyor
canım benim hoşgeldin
kendini çok özletin , iklimsuda büyümüş masallah
yerim onu ben annesi
nasıl zevkli mi bebek bakmak büyütmek?
bundan bi buçuk ay önce adet günüme 1-2 gün kala eczaneden gebelik testi aldım; ikinci çizgi soluk çıktı, ertesi gün denedim tekrar; aynı. sonra kanda baktıralım dedik 110 du. doktora gittik; "takip gerekiyor iki günde bir ikiye katlamalı kan değerin" dedi. biz iki gün sonra yaptırdık tahlili katlamadı, ardından biçok kez daha yaptırdık bi ümit katlar diye.... hani ilk bebek ya endişeleniyo insan....artış vardı ama 2ye katlamıyordu. sonra bi başka doktora gittik; doktor muayene etti usgde kese göründü ve biz çok sevindik,5 haftalıktı, neyse ki dış gebelik şüphesi ortadan kalkmıştı. 5 gün sonra gittik yine kese orda bu sefer 5+2 haftalık, şaşırdık. tabi gördük ya keseyi artık hcg baktırmıyoruz. sonra bi 5 gün sonra yine gittik 5+5 haftalık, korktuk. kese yeterince büyümüyordu. sonra bi başka doktora gittik bi iki gün içinde ve boş gebelik.... yarım saat içinde gene anestezi ile her şey temizlendi. ben çok ağladım....
çıkarılacak ders: bir sonraki gebeliğimde bu kadar ümitlenmeyeceğim ve tarama testleri bitene kadar kimseye gebeliğimi söylemeyeceğim.
sonuç: iyiyim, toparlıyorum, rejimdeyim :))))
ya dileğim giremediğim zamanlarda sana msn de yazdım canım yaaa kızma ne olur elifi diğer sayfalarda yakalıyorum ama sen yoksun
canım kusura bakma hep soruyorum seni canımsın
canım çok geçmiş olsun üzme kendini bende 22 nisanda boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum çok üzüldüm hep srtesi altında yaşadım her gittiğimde dr ye bebek görünmüyordu dr bi umut bekleyelim 10. haftaya kadar dedi kese büyüyodu en son gittiğimde 9 haftalık olması gerekirken 5 haftalık göründü ve o günde kanamam başladı 22 nisana randevu verdi ve genel anesteziyle temizledi rahmim rabbim bir daha yaşatmasın herşeyin hayırlısını versin dr bana 6 ay korun dedi sana ne kadar korun dedi canım ?
canım defne pek gelmez sayfaya kendisi hamile şimdi sorunu ben cavaplayım bana 3 ay korun demişti ama ben korunmadım tabi hamilemisin dersen hayır değilim ama bence 1 adet döngüsü yeterli ama kişiden kişiye değişiyor rahmin toparlanma süreci bu arada çok geçmiş olsun cnm bu sayfada kürtajdan hemen sonra sağlıklı gebelik yaşayan o kadar güzel arkadaşlarım var ki o yüzden içini ferah tut
busecim geçmiş olsun
6 ay çok fazla vermiş dr un
benim ki 1 ay vermişti korunma süresi
ay alemsin diloşum ya şenlendirmişsin burayı gelip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?