Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın kızlar dilek elif ilsu yaprak iklimsu
dileğim burda yazmim msnde yazarım bugün
ben çatlatma iğnemi olacam bugün

kizlar gunaydin
sinemim taktiklerimle hamile kalırsa bebege benim adımı koyacak gobek adı olarak hahha
dilegim yakınız bulusalimda sana uygulamalı taktik vereyimmm hehe
dun aksam dr gittim ben doktor tahlillerime baktı.
progesteron hormonujm dusuk cıkmıs. ilac yazdi ve adetimin 15. gunu kullanmaya baslayacagım.
yaw bide komik bisi oldu dr sordum acaba esim icinde morfolojiyi duzeltmek icin bir ilac var mi dedim
cikardi bi brosur verdi v-plus mı ne bi bitkisel hap esim eline aldı okumaya basladı iktidarsizlik cinsel performans a falan icin super bi ilac falan yaziyor tabi benimkinin rengi degisti.
ciktik dr dan ben bir gır gır bi samata dr seni iktidarsiz sandi falan diye 1 saat dalga gectim.
fena bi ceza bekliyor beni ama bakalim ne :)

kizlar artik bana yumurtta arttici olarak falan ne biliyorsanız tavsiye edin bakalım
bu ay full calısıcam fakat esim 19 mayista yurtdısına gidecek sanırım tam benim yumurtlama zamanım. cunku ben 31 gunde falan adet oluyorum

günaydın elif dilekkkk nerdesin
elif yumurta büyütücü bal ila arıpoleni sabah aç karnına bir çay kaşığı karıştır ye ok
canım
ben 3 gündür yiyorum

Kızlar sıze bıŞey sormak ıstıyorum.7 haftaya yenı gırdım.bebek gorunmuyor henuz.alttan baktı.yumurtlama gec olmus buyuk olasılıkla dedı doktor.yolk sac kesesı var dedı ama bos gebelıkte olablır dedı.10 gun sonra gel dedı.cok huzursuzum.bos gebelıkte kesın tanı ıcın nezaman bellı olur?

canım bir hafta sonra başka bir dr. git takip altında ol eğer bebek görünmezse ultrasonda boş gebeliktir umarım yumoşun geç döllenmiştir de kontrolde büyür bebeğin hayırlısı ve sağlıklı bir bebek nasip etsin herkese allah

kızlar işlerim var akşama calışacam dileğim öyle dedi diloşşş nasılsın
dün benim kedi sokuldu ama yarın dedim yapmadım hayırlısı artık belim karnım ağrıyo acaba çatlıyomu yumoşum
elifim sen ne yaptım ilaç kullanıyo musun

başta yeni annelerimiz dilek ve yaprağın sonra da zaten anne olan ve inş. yeniden o duyguyu tadıcak olan elifin sonra en tatlı anne adaylarım ilsum özgülüm özlemim (gelmiyor artık ama) defnenin anneler gününü tüm kalbimle kutluyorum inş. bi daha anneler gününde sinem elif ve bende anne olurum
umutmadan kutlamak istedim pazar günü pek girilmiyor çünkü
çok seviyorum sizi annişlerim benim

dilek ablacım çok teşekkür ederim. umarım en yakın zamanda senin de anneler gününü kutlayabilirim... hatta şimdiden kutlarım ki kalbin sevgile dolu... öpüyorum...
arkadaşlar hepiniz için dileklerim; anneler gününüz kutlu olsun.

günaydın kızlar nasılsınız annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun elif dilek ve banada o duyguyu yaşatması dileğiyle nice senelere sağlıklı ve mutlu karnı bebiş dolu
kızlar eşim bugün akşam ankaraya gidecek ordan ist. ordanda arabistana yani buay tuttu tuttu yoksa sanırım 1 yıl gelemeyecek
hayırlısı kızlar sağlıklı olsun da çalışsın evimiz yaptıracaz çünkü
dilek elif ilsu iklimsu özgül yaprak nasılsınız

zeytinim ben bu ay senden oldukca umitliyim.
tum arkadaslarımın anneler gununu kutluyorum..
size bisi sorcm kızlar.
simdi ben 31 gunde bir regl oluyorumya ben adetimin 16.17. gunleri yumurtluyorum baska gunler yumurtlamıyorum dime..

elifim olabilir canım o aralıklarda yumurtlarsın inş. canım çatlatma iğnemide oldum allah hayırlısını versin 12 de izin alacam kocamlar vakit geçirim belki 1 yıl yok (
dilekkkk nerdesin kız

ayyy defnecim canım benim yaaa
ne güzel yazmışsın fıstıkım
çok gururlandım kendimle
şımarıcam şimdi tutmayın beni
ayy sizlerin bu güzel sözleriyle
ben hiç üzülmüyorum ki
mutluyum,umutluyum ben
hem de çokkk
kocaman öpüyorum seni güzel anniş:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…