Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

rep ne demek ya anlamadım ki...

bu arrada ben ovulasyon testini yine yaptım henuz 2. cizgi 1. cizgi kadar cok koyu degil ama var yani..
isteyene maille gonderebilirim :)

arkadaşlar merhaba brşey sorucam.ben geçen sene ilk hamileliğimde boş gebelik yaşadım.sonra korundum bir yıl.mart ayında son reglimi oldum korunmayı bıraktım ve hamile kalmışım çok sevindim.evde test yaptım pozitif çıktı hemen 4 mayısta doktoruma gittik.ultrasonla baktı dediki 4 haftalık.aslında 5 haftalık olması gerekiyordu son adet tarihime göre ama adetlerim çok düzensiz olduğu için geç yumurtlama olmuştur dedi.tamam şu an bi sorun yok hamilesin dedi.ama çok küçük olduğu için embriyoyu falan görme şansımız yoktu.cumartesi günü kontrole gidicem.aşırı derecede tedirginim acaba yine boş gebelik falan olabilirmiyim die kendimi yiyip bitiriyorum.boş gebelik tekrarlamaz diyorlar acaba doğrumu?birde ben hamilelik belirtilerini artık bariz yaşıorum halsizliklar uyku bulantı...bunlar hamileliğimin yolunda gittiğinin bi işareti değilmi kızlar.nolur beni biraz rahatlatın

canım ben sende sorun oldugunu sanmıyorum
stres yapma sabret bekle
bencede bos gebelik tekrarlamaz, gec yumurtlama olabilir stres yaparak kendini yıpratma bol bol dua et bence.. cmtesi gunu bize guzel haberler vermeni dilerim

canım ben sende sorun oldugunu sanmıyorum
stres yapma sabret bekle
bencede bos gebelik tekrarlamaz, gec yumurtlama olabilir stres yaparak kendini yıpratma bol bol dua et bence.. cmtesi gunu bize guzel haberler vermeni dilerim

canım ya sağol içim rahatladı.inşallah paylaşırım güzel haberleri.

biz ne kadar stres yapsakta hersey olacagina variyor guzelim
stres olmazsan bebisin daha bi rahat gelisir bence :)

Merhaba kızlar..

Uzun bı aradan sonra ılk ve son kez yazıyorum .... Bu gÜn ıŞtekı son gÜnÜm . Yarınsa taŞınıyorum..... Evımızde netımız olmuycak.. Ancak annemlere geÇersem gırebılır szılere selam verebılırıım.....

Hepınızı Çok ÖzlÜycem... Zaten bı sÜredır eleman geldıĞınde gıremedım burayada .....

Hepınız hakkınızı helal edın.......

ıklımsu - yaprak -cımbomlum- ılsu- esterya-sınem-adını getıremedıĞım bÜtÜn arkadaŞlarım....... Hepınız allaha emanet olun rabbım gÖnlÜnÜzdekı muradınızı tez zamanda versın ınŞallah.....

Sevgılerımle...

canım arkadasım benim çok üzülüyorum gitmene hernekadar da giremesen de msn den konuşuyorduk sohbet ediyorduk .
kendine çok iyi bak ve yağıza inş hereşy çok güzel olacak canım benim
yeni evinde mutluluklar .mutluluk içinde oturursunz inş .:1hug:

ayy özgülüm canım yaaaa
eksikliğin hep hissediliyordu kaç günlerdir
kalplerimiz dualarımız bir bitanem
yeni evinde yeni bi melek
hayırlı uğurlu olsun gülüm
aman kendini yorma ne olursun
çok çok dikkat et kendine
ve prensemize erkekimiz o bizim
melekler korusun sizi
allaha emanet olun

slm kızlar nasılsınız bakalım bugün özgül nasılsın canım seni özlicem
elif bugün yarın yumurtlarsın herifi boş bırakma sakın

efet sinemcik
adet söküldü hem de ne sökülme
çok sevindim valla gününde geldiğine
özellikle de özel bi gün de
sen nerelerdeydin yaa
elif de seni sordu

ilsum annem sen napıyorsun

kıslar bişi sorcam ya bende 4 ay önce geçirmiştim boş gebeliği bende beyaz akıntı çok oluyodu kasık ağrısıyla dr ozamn ftil antibiyotik verdi ondan sonra bebiş olmuştu 4 ay geçti bu ayda ve daha önceki aylarda antibiyotik fitil kullandım geçen ay enfeksiyon lkapmışşım bu ay kullanmak zorunda kaldım verdiklerini ama biteli bi hafta olcak bu hafta yumurtlama haftası aynı kasık ağrılarını yaşıyorum bu ilaçlarmı işe yaramıyo yoksa kocamın ilacımı bilmiyorum tek sıkıntım bu birlikteliğin ertesi günü kasık ağrısından ölüyorum dr antibiyotik verio ama bi işe yaramıyo benim gibi ertesi gün ağrı çeken oluyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…