Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın kızlar.ya bu bulantılar hayatımı kabusa çevirdi çok kötüyüm.bi yarın olsada gitsem doktora belki bi ilaç verir.herşeyden tiksiniyorum açlıktan ölüorum ama bi lokma yiyemiorum

günaydın kızlar bugün işim yoğundu o yüzden yazamadım elif dilek nasılsınız
elif çalışmalara devam dimi :)
dilekcim adetin sökülmesine sevindim canım

cnaım benim bugun 15. gun
progestan tablete basladım, biraz uyku yapiyor.
30 tane var sabah aksam alıcam sanırım hamilelik yoksa bu bitince regl olmam lazım mıs.
kan testinde progesteron hormonum dusuk cıkmıstı ondan verdi.
acaba hamile kalmayı kolaylastırırmıs bu ilac

merhaba.benimde gecen hafta kesem hiç gelişmemişti.6+5 haftalık hamileydim.yarın tekrar kontrolüm var.şimdi 7+3 günlük.bende çok korkuyorum boş gebelik olmasından.umarım değildir.inşallah kese gelişmiştir.ben anaokulu öğretmeniyim ve çocukları çok seviyorum.En korktuğum şey çocukları bu kadar çok sevmeme rağmen çocuk sahibi olamamaktı ama böyle bir problemle karşılaştım.Allah daha beterinden korusun.herkese Allah hayırlısıyla bebek sahibi olmayı nasip etsin.

herkese selam,
kızlar bir türlü giremiyorum nete ya, hepinizi çok özledim.
bebişim uyanık olduğu zaman sürekli memede. karnı tok bile olsa illa meme istiyor, göğsümde uyuyor. yatağına yatırınca da uyanıyor. yani çok ilgi isteyen bir bebek tıpkı annesi gibi. uyudğu zamanda yapmam gereken işleri yapıyorum. günler öyle geçip gidiyor işte.
sarılığı vardı atlattı çok şükür.
ilsu canım senin de doğumuna az kaldı. inşallah hayırlısıyla sen de özgül de bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. çok yorucu günler bekliyor sizi ama çok güzel ya. bir alın kucağınıza da hayatınız tamamen değişecek. onun haricinde hiçbirşeyin önemi yok gibi, hayatınızın merkezi haline geliyor adeta. Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.
dilekcim adet olmuşsun canım, hadi hayırlısı. yaz ayları senin ayların. en kısa zamanda gelecek inşallah bebişin.
zeytin, esterya inşallah sizler de hamile kalıp, meleklerinize kavuşursunuz.

kızlar en kısa zamanda bebişimin fotolarını ekleyeceğim, aklımda yani unutmuş değilim. ama makineden pc ye aktarmam lazım ama bir türlü elim gitmiyor.
dileğime de maille yollarım diye söz vermiştim ama bir türlü gönderemedim çok ayıp oldu. kusura bakmamışsındır umarım canım.
benden şimdilik bu kadar, en kısa zamanda tekrar yazmaya çalışacağım.

canım 7-8 hafta arası görülebilir. hemen moralini bozma. doktoruna güven.
inşallah yarın güzel haberlerle dönersin.

Merhaba yapraknil tekrar tebrik ederim Maşallah ona kırkbirkere maşallah çok şeker nasılda melek gibi uyuyor.Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah.

canım çok teşekkürler. darısı başına inşallah. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.

ya yaprak ben göremedim ilaydayı ama çok tatlıdır eminim canım allah analı babalı büyütsün
diloşşş elif nasılsınız benim 6 günüm kaldı haftaya pazar yada pazt. olmam lazım dün 2 kişinin hamiş haberini aldım darısı bizimkine kuzenimle komşunun kızı 5 haftalık hamişler

yapraknill annem o ne guzel bebek oyle , masallah, Allah kaderini de guzel yazsin arkadasım.

kızlar ben bisi sormak istiyorum,

adetimin 15. gunu ovulasyon testi yaptım 2. cizgi koyu cıktı hatta dr gittim 21 mm yumurtan var bugun yarin catlar dedi 16.gunu tekrar dr gittim 23mm olmus bu aksam catlar dedi ve ben ovulasyon testi yaptım 2. cizgi yine koyu cıktı. 17. gun tekrar ovulasyon testi yaptım 2.cizgi halen birinciyle aynı koyulukta. acaba yumurtam catlamadi mi? yumurta catlayana kadar 2. cizgi koyu cıkmaya devam ediyormu.
zeytinim varmı belirti falan goguslerde falan nasıl hissediyorsun sen?

ay bilmiyorum göğüslerimde arada sısı oluyo ama şişmedi
kasıklarımda kıpırtılar oluyo anlam veremedim
ovülasyon kitiyle hiç takip yapmadım canım yaaa o konuda sana yardımcı olamicam
dileeek
nerdesin

yaprağım nekadar güzel bir bebk .bayıldım .resmen biblo gibi masallah diyelim .usg görüntülerinden çok farklı . inş benim kızımda böyle güzel tatlı olur

ben geldim
burdamısınız kuşlar
yaprakcım söyliyecek söz bulamıyorum inan ki
allahım nazarlardan korusun kaderinin de kendi gibi güzel olsun inş.
nasıl melekler güldürüyor yaaaa
pamuk şekeri yawrum benim
allahım bize de nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…