- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #7.801
ya yaprak ben göremedim ilaydayı ama çok tatlıdır eminim canım allah analı babalı büyütsün
diloşşş elif nasılsınız benim 6 günüm kaldı haftaya pazar yada pazt. olmam lazım dün 2 kişinin hamiş haberini aldım darısı bizimkine kuzenimle komşunun kızı 5 haftalık hamişler
yapraknill annem o ne guzel bebek oyle , masallah, Allah kaderini de guzel yazsin arkadasım.
kızlar ben bisi sormak istiyorum,
adetimin 15. gunu ovulasyon testi yaptım 2. cizgi koyu cıktı hatta dr gittim 21 mm yumurtan var bugun yarin catlar dedi 16.gunu tekrar dr gittim 23mm olmus bu aksam catlar dedi ve ben ovulasyon testi yaptım 2. cizgi yine koyu cıktı. 17. gun tekrar ovulasyon testi yaptım 2.cizgi halen birinciyle aynı koyulukta. acaba yumurtam catlamadi mi? yumurta catlayana kadar 2. cizgi koyu cıkmaya devam ediyormu.
zeytinim varmı belirti falan goguslerde falan nasıl hissediyorsun sen?
yaprağım nekadar güzel bir bebk .bayıldım .resmen biblo gibi masallah diyelim .usg görüntülerinden çok farklı . inş benim kızımda böyle güzel tatlı olur
ben geldim
burdamısınız kuşlar
yaprakcım söyliyecek söz bulamıyorum inan ki
allahım nazarlardan korusun kaderinin de kendi gibi güzel olsun inş.
nasıl melekler güldürüyor yaaaa
pamuk şekeri yawrum benim
allahım bize de nasip etsin inş.
canım çok teşekkürler. senin 1 oğlun varmış zaten Allah sana da güzel bir kız çocuğu nasip etsin inşallah.
canım benim sağolasın. eminim senin kızın da çok güzel olacak. eşini bilmiyorum ama sana benzerse güzel olacağı kesin. Allah kaderlerini de güzel yazsın inşallah. sağlıklı, mutlu uzun bir ömür sürmek nasip etsin hepimizin evlatlarına.
canım ya Allah'ım sana da en kısa zamanda nasip etsin. 1 kızın ve 1 oğlun olsun inşallah. ikisi de senin gibi güzel ve iyi kalpli olsunlar.
evet canım şu an gülmesi bilinçli değil, melekler güldürüyor derler.
Allah hep yüzünü güldürsün inşallah. isteyen herkese nasip etsin.
kızlar bebişimin fotoları. umarım beğenirsiniz.
darısı isteyen ve bekleyen tüm arkadaşlara inşallah.
ImageShack - Image Hosting :: ilayda187.jpg
ImageShack - Image Hosting :: ilayda188.jpg
bugun bos gebelık nedenıyle kurtaj olucam..tam 8 haftalık..8 hafta boyunca ne umıtler ne hayaller..allah kımseye vermesın..aglaya aglaya..
kızlar hepiniz umarım iyisinizdir ben uzun zamandır giremiyorum hayatımızı kısa bir süre için dondurduk tek işim minik kızım haile arkadaşlar özellikle size söylüyorum tadını çıkarın sonra benim gibi keşke karnımda kalsaydı dersiniz ben ve iklim su oldukça iyiyiz o hergün büyüyor bende onla uğraşıyor zor ve yorucu günlerden sonra şimdi daha iyiyim alışmaya başladım benden bu kadar .....
Yapraknil canım bebeğin çok güzel maşallah çok tatlı baya büyümüş alahım kaderinide kendi kadar güzel yazsın inşallah
Adaşım canım bu ay tekrara çalışmalara başlayacaksın demi hep aklımdasın bu ay artık sıra sende güzel haberlerini bekliyorum kendine iyi bak ...
İlsu canım seninde doğuma az kaldı hazırlıklarını tamamladın mı pek giremiyorum ama soracağun bişey varsa yada yardımcı olabilceğim bişey hiç çekinme canım
Zeytin canım sende umarım iyisindir seninde güzel haberlerini bekliyorum ....
Şimdilik benden bu kadar kızlar hepinizi çok öpüyorum arada girmeye çalışacağım ....
günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim niş. güzel haberler verecem canlarım tatilsiniz sanırım ben çalışıyorum ay maşallah minik iklimsu çok tatlı allah analı babalı büyütsün dilek elif ilsu yaprak nerdesiniz
genç arkadaşlarım bayramınızı tüm kalbimle kutluyorum
kızlar hepiniz umarım iyisinizdir ben uzun zamandır giremiyorum hayatımızı kısa bir süre için dondurduk tek işim minik kızım haile arkadaşlar özellikle size söylüyorum tadını çıkarın sonra benim gibi keşke karnımda kalsaydı dersiniz ben ve iklim su oldukça iyiyiz o hergün büyüyor bende onla uğraşıyor zor ve yorucu günlerden sonra şimdi daha iyiyim alışmaya başladım benden bu kadar .....
Yapraknil canım bebeğin çok güzel maşallah çok tatlı baya büyümüş alahım kaderinide kendi kadar güzel yazsın inşallah
Adaşım canım bu ay tekrara çalışmalara başlayacaksın demi hep aklımdasın bu ay artık sıra sende güzel haberlerini bekliyorum kendine iyi bak ...
İlsu canım seninde doğuma az kaldı hazırlıklarını tamamladın mı pek giremiyorum ama soracağun bişey varsa yada yardımcı olabilceğim bişey hiç çekinme canım
Zeytin canım sende umarım iyisindir seninde güzel haberlerini bekliyorum ....
Şimdilik benden bu kadar kızlar hepinizi çok öpüyorum arada girmeye çalışacağım ....
dileğim canım ne iş, sayfada yoksun yemek sayfalarında dolanıyorsun.
aman dikkat et canım yakında hamiş kalacaksın kilolara dikkat, ben evlendiğim zaman o tarifler yüzünden acayip kilo almıştım. zayıflayana kadar canım çıkmıştı. şimdi dikkat ediyorum ama şimdi de eşim çok kızıyor. az yediğim için sütüm yetmiyormuş. yiyiyorum aslında ama öyle tıka basa değil. bu yüzden kendimi suçlu hissetmeye başladım.
aaa yakalanmışım
evet fıstık yaa ne yapayım canım sıkıldı
tatlı konusunu çok fena kayfa taktım
her hafta sonu yeni bi tarif deniyorum
valla süper oluyor
kiloları hiç sorma
bu arada genciz biz delikanlı aktif dinamik heyecanlı:1hug::enbuyukkk:
Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün, nazarlardan korusun İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?