- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #9.021
ah canım seninki bir olsun 6 aylık bak daha neler neler yapacak sen hiç merak etme maviş güzelim
yaprakcım resimlerini aldım harikasın vallahi .yüzün yüz hatların very beautifulopuyorumnanaktan
bnde atcam sana cd den bilgisayarıma alıyım da malum eski bilg da kaldı tüm resimler bunda sıf tunişimin resimleri var
canım Allah bebişleri de bizleri de hastalıktan korusun.
sonbahar ve ilkbaharda insanların bağışıklık sistemi zayıfladığı için hemen gribe yakalanıyormuş. tabi mevsimsel değişiklik en büyük etken.
ya bide dediğim gibi şapur şupur insanlar. ben grip olduğum zaman herkesden uzak dururm, yaklaşmayın size de geçmesin derim. bazı insanlar ona rağmen bişey olmaz deyip gelip sarılıp öper, işte insanlar bir tuhaf ne diyeceksin. ay bayramda bende mi biryere gitmesem ki. annemlere, kayınpedere tamam. kendimi düşünmüyorum da bebişi çok korumam lazım.
canım ev aramaya başladınızmı, gerçi sen iklimle arayamazsın tabi de, eşine düşer burda iş. gazete ve internet ilanlarına bakın. evi tutmak istediğiniz semtteki emlakçılara bakarsınız.
keşke bu işi yazın halletseydiniz canım. gerçi o zaman da sıcakta zor olurdu. ama kış bastırmadan halledin canım. artık yardıma gönüllü kim varsa, akraba, arkadaş, eş dost ahbap hepsine okey de. bu konuda kibarlık yapma. senin küçük bebeğin var, kendi başına halledemezsin.
canım şu sorunlarını bir ben bilmiyormuşum aşkolsun. bana da anlatın ya. ben de fikir boldur. arada birderdim var bölümüne takılıp oralarda da birşeyler yazıyorum sana mı yardım etmeyeceğim. eğer elimden gelen bişey varsa her zaman yanındayım.
gerçi diloşum da arif verimlinin kk şubesi delikafadulden tabi ama olsun belki benimde bir yardımım olur. mailde yazarsın canım
daha diloşa bir mail borcum var. dur birazdan onu da ödiyeyim bari, kızacak bana yoksa :mymeka:
canım valla çay kahve konusunda sana çok ısrarcı olmıycam o zaman. madem bu şekilde rahatlıyorsun aşırıya kaçmamak kaydıyla iç tabi
ben çok çay kahve düşkünü değilim. gece çay kahve içince uykum kaçıyor. benim eltim kahve düşkünüdür. geçen yıl birtikte tatil yapmıştık ya, kadın sabah kalkıyor kalkar kalkmaz hemen bir türk kahvesi yapıyor kendine aç karnına. bizi de alıştırmıştı 10 gün boyunca sabah kalkan hemen kahveleri yapıyordu, bahçede içiyorduk. tabi karşında sohbet edicek birileri varsa, ortam güzelse çay kahve içilir ama ben kendi kendime öyle kahve falan yapıp içmiyorum ya, alışmamışım belki de ondan. inşallah birgün dediğin gibi kahvelerimizi karşılıklı içeriz, bebişlerimiz oynar, biz de tanışır kaynaşırız. ben de sizleri bursaya beklerim inşallah.
canım ya şu aşı neyse bak da bana da söyle, bişey atlamış olmıyalım. gerçi gidince dr a da sorarım ama o büyük ihtimal özel bir aşıdır. biz ay sonu rotayı yaptırıcaz 2. dozunu ama o da değil diyorsun. neyse bakınca yazarsın canım.
canım evet eşimin doğuma girmesini çok isterdim ama kısmet değilmiş napalım. birdaha doğum yaparmıyım bilmem. yani hamile kalırsam aldırmam doğururum ama çok da istekli değilim yani. çok zor ya. valla bu kadar tatlı olmasalar, canından can olmasalar insan kafayı yer yani. Allah onlara sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah.
canım şu sütlü helvayı deniycem, bozayı da çok severim hamileyken hemen hergün içiyordum. ama çok kalorili ya, benim zayıflamam lazım en azından kilo almamam lazım. ama onu da denerim bebişime süt olacaksa hergün içerim. önümüzdeki bahara diyet ve spor işlerine girişirim artık. şu an olmaz.:icecream:
ilsu masallahhh kızınaaa çok tatlı cnm yaaaaaaaa
sağol ,ilsucuğum yaaa
inşallah canım inşallah. iklim ablası bizim kılavuzumuz.
iklimsu canım, verdiğin adrese yolladım ben zaten maili. gelmedimi,
hay Allah ya niye ki. tamam canım tekrar gönderirim.
ya benim bilgisayar problemli ya, net bağlantısı gidip geliyor, kitleniyor.
ikide yeniden başlat yapıyorum çok vakit kaybı oluyor ne sinir
eşiminkine el atıcam ama onu da bozarsam canıma okur valla :roflol:
canım genelde bu saatte buluşuyoruz yaramazları yatırıp bab kız uyuyorlar bende bir bakim sayfaya dedim buralardasın sende sanırım ama herhalde diloşun mailini yazıyorsun özelden sana attım mailimi bak bakalım aynısımı
canım ev işini eşim takip ediyor zaten benim beğendiğim bir site var ordan ayarlamaya çalışıyor emlakçı tanıdığı var adam bizi haberdar edecek canım bizim bir ev alma durumlarımız vardı ondan beklettik yazın bide çocuk çok küçüktü vallahi canım yardım edecek pek kimse yok ben ve eşim çocuğu ablama bırakırım gerisini ikimiz halledeceğiz gözümde ondan büyüyor zaten delikafadulden
canım senin msn yok cep telinde yok isu diloş ve ben telden veya msnden görüşüyoruz ordan anlattım senin olmadığı için habrein yok yoksa kasıt yok tabiiki senin fikrin ve düşüncelerin önemli benim için mailden yazışırız artık
bak yine iklim uyuyor neyse ben sana yarın sen olmasanda yazarım aşı karnem onun beşiğinin yanında yastığına yakın dal kıpırdasa uyanıyor bizim ki ,karma diye hatırlıyorum ben
canım allah kızıma sağlık sıhat versin bende 2.çocuğu düşünmüyorum çok zor 10 yıl yaşlandım hem piskolojik hem fizyolojik yani 2.olursa kesin arif verimli kaçarı yok delikafaduldendelikafadulden
bacım sen helva ve süte devam et baya faydası olur özellikle yatmadan önce ki sabaha kadar süt dolsun ...artık ban faydası olmuyor sütüm çok azaldı
ne bilem bacım ya gelmemiş 2 kez kontrol ettim ama yok .....
bacım al eşinin bilgs.nerden bilecek bozulursada kızın bozmuş dersin yalandan kim ölmüş.delikafaduldendelikafadulden
yok canım ya şimdilik buralardayım. diloşun mailini bu gece de yazamıycam, kafamı kırcak vallaklava:kk ya destanlar yazıyorsun bana yazmıyorsun diye haklı da ama dedim ya pc gelip gidiyor, yarın birsürelğine eşiminkine el koymayı düşünüyorum. o zaman rahat rahat yazarım. hem birazafamı toplarım şimdi dağınık biraz.
evet canım yok msn im falan bu konularda cahil kaldım biraz. ama artık mailden dertleşiriz. ben fotoları sana yarın tekrar yollarım tatlım, sen de bana aşı takvimini yollarsın. doktora da sorucam zaten. bişey kaçırmak istemem.
helvalı süt ve bozayı :icecream:en kısa zamanda deniyeceğim canım, önerdiğin için çok sağol
he valla haklsın artık evde benden başka bir zanlı daha var,
ben bozmadım ilayda bozmuş :1shok:delikafadulden
Arkadaslar merhaba,
Ben de malesef 1 hafta once anembriyonik (bos) gebelik tanisi ile kurtaj oldum. Benim de ilk hamileligimdi. Kurtaj 6+2 gunlukken gerceklesti. Bendeki sikayet cok fazla bulantimin olmasi idi, oncelikle doktorum bu iyiye isaret dedi ama anormal olan sey bulanti hic gecmedi. 4 gun boyunca bir lokma yiyemedim. Sonuc olarak tekrar ultrason ile bakildi ve malesef bos gebelik oldugu soylendi.
Kurtaj sonrasi cok cok az bir kanamam oldu. Bunun da normal oldugunu dusunuyorum. Doktor folik asit kullanmaya devam ettiriyor. FolicPlus kullaniyorum. Ilk adet doneminden sonra da tekrar deneyebilirsin dedi. Cok erken donemde yapilan kurtajlarda rahim kendini cok daha kisa surede toparliyormus. Tabii insanin psikolojisini toparlamasi daha da zor oluyor :) surekli aklimda ya ikincisi de ayni olursa korkusu var
okey tatlım diloşumu ihmal etme tabii benide küserim yoksa sana ilsuya da göndermişin bir bana gelmedi ......zaten çok hasasım ağlarım bak sonra :gitme:
sorma bende çok cahilim bilgs.ya eşim yada kardeşim yardımcı oluyor banda .
takvimi yarın yollarım sende ordan takibini yap .
canım afiyet olsun mavişime bol bol süt olsun .teyzesi onu yesin
bacım senide kocaman öpüyorum iyi geceler artık yatim biizmki 2 gibi tejkrra uyanıyor kendine iyi bak iyi geceler canım
yaprakçığım bana mailin gelmemiş baktım bugün gelen bişey yok kız diloş yanlış adres mi verdin yoksa
dur ben sana özelden göndermeye çalişim
arkadaşlar bende bugün gittim keseyi gördü inşallah boş değildir 10 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi.çok sevindim inşallah üzülmem dua edin yumurtalıklara rahime falan baktı herşey gayet normal dedi ama acemiyim bu konularda korktum şimdi
canım ben gidip yatıyorum, karnımda ağrı var biraz, adet olacakmışım gibi. ay şu ara olmak istemem. bayram geçsin bir kendime geleyim. daha bayram temizliği var. önümüzdeki hafta kadın gelicek, yorgunluk yani.
belki de üşüttüm. bugün çorap giydim hava serin diye sonra yine afakanlar bastı çıkardım.
çok aşırı yağmur yağdı bugün bursada da. eşim arabayı servise vermişti. şemsiye al yanına yağmur bastıracak dedim. dinlemedi beni. yarı yolda yakalanmış. hemen biryere sığınmış, sonra da servisteki çocuğu çağırmış arabayı olduğu yere istemiş. ama arabaya binene kadar bile sucuk gibi olmuş tekrar eve geldi üzerini değiştirdi ve nöbete gitti. dün gece de hastanedeydi. ay çok zor işi ya. ama yakında düzelecek inşallah.
hadi iyi geceler canım. sen yaz ben yarın okuyup cevaplarım. öpüyorum seni ve uyuyan prensesimi :1hug:
canım adet oldun mu öncellikle merak ettim bayramda geçsin öyle adet olim demişsin ama ne kadar erken olursan o kadar iyi hem karnının şişi iner benimki epey indi karnım zaten hamilelikten öncede hafif ayva göbeğim vardı yine aynı , vallahi ben bayram temizliği üstün kürü yapacağım belki taşınırsan neden boşa temizletip para ödüm hem bayramda gelen giden de olmaz hergün 2 odayı temzilerim bir günde bütün evi yapamam artık bugün eşim evdeyken yatak odasını epey temizledim mutfağıda öğleden sonra iklimi okutup dolapları silcem banyoyuda dün yaptım yani kadını çağırmayacağım.
kötükedihüsokötükedihüsoşimdi kızdım sana ben sana çorapları çıkarma demedim mi ?ateş adet olmadığın içinde basar biliyorsun demi ,
ya varya şu erkkeler bizi ne zaman dinlemeseler başlarına gelmedik kalmaz ama yinede inatla dinlemezler ohhhh olsun ıslanmış diyecem sen şimdi kıyamazsın demiyeyeim.
yağmur bu yıl mafetti ya ne yağdı bacım gerçi bizim buraya pek yağmadı şöyle şiddetli ama allahım dışarda kalanlara yardım etsin
düzelecek inşallah eşinin işleri yoksa onaklava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?