Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

sağol canım benim. o senin güzellğin.
senin fotoları da bekliyorum en kısa zamanda.

tuana ne kadar büyümüş canım ya maşallah ona
2 ayı dolacak neredeyse, daha bir seçiliyor artık, çok güzel bir kız olacak.
ya bizim topiğin prensesleri bir başka ya.
diloş hanıma elini çabuk tutmasını söylüyorum, doğursun prensleri peşpeşe de prensesler yabancıya gitmesin.
diloşdan iyi kaynana olur :roflol:

canım genelde bu saatte buluşuyoruz yaramazları yatırıp bab kız uyuyorlar bende bir bakim sayfaya dedim buralardasın sende sanırım ama herhalde diloşun mailini yazıyorsun özelden sana attım mailimi bak bakalım aynısımı

canım ev işini eşim takip ediyor zaten benim beğendiğim bir site var ordan ayarlamaya çalışıyor emlakçı tanıdığı var adam bizi haberdar edecek canım bizim bir ev alma durumlarımız vardı ondan beklettik yazın bide çocuk çok küçüktü vallahi canım yardım edecek pek kimse yok ben ve eşim çocuğu ablama bırakırım gerisini ikimiz halledeceğiz gözümde ondan büyüyor zaten delikafadulden

canım senin msn yok cep telinde yok isu diloş ve ben telden veya msnden görüşüyoruz ordan anlattım senin olmadığı için habrein yok yoksa kasıt yok tabiiki senin fikrin ve düşüncelerin önemli benim için mailden yazışırız artık

bak yine iklim uyuyor neyse ben sana yarın sen olmasanda yazarım aşı karnem onun beşiğinin yanında yastığına yakın dal kıpırdasa uyanıyor bizim ki ,karma diye hatırlıyorum ben

canım allah kızıma sağlık sıhat versin bende 2.çocuğu düşünmüyorum çok zor 10 yıl yaşlandım hem piskolojik hem fizyolojik yani 2.olursa kesin arif verimli kaçarı yok delikafaduldendelikafadulden

bacım sen helva ve süte devam et baya faydası olur özellikle yatmadan önce ki sabaha kadar süt dolsun ...artık ban faydası olmuyor sütüm çok azaldı

ne bilem bacım ya gelmemiş 2 kez kontrol ettim ama yok .....
bacım al eşinin bilgs.nerden bilecek bozulursada kızın bozmuş dersin yalandan kim ölmüş.delikafaduldendelikafadulden

yok canım ya şimdilik buralardayım. diloşun mailini bu gece de yazamıycam, kafamı kırcak valla klava:kk ya destanlar yazıyorsun bana yazmıyorsun diye haklı da ama dedim ya pc gelip gidiyor, yarın birsürelğine eşiminkine el koymayı düşünüyorum. o zaman rahat rahat yazarım. hem birazafamı toplarım şimdi dağınık biraz.

evet canım yok msn im falan bu konularda cahil kaldım biraz. ama artık mailden dertleşiriz. ben fotoları sana yarın tekrar yollarım tatlım, sen de bana aşı takvimini yollarsın. doktora da sorucam zaten. bişey kaçırmak istemem.

helvalı süt ve bozayı :icecream:en kısa zamanda deniyeceğim canım, önerdiğin için çok sağol

ne bilem bacım ya gelmemiş 2 kez kontrol ettim ama yok .....
bacım al eşinin bilgs.nerden bilecek bozulursada kızın bozmuş dersin yalandan kim ölmüş.delikafaduldendelikafadulden

he valla haklsın artık evde benden başka bir zanlı daha var,
ben bozmadım ilayda bozmuş :1shok:delikafadulden

okey tatlım diloşumu ihmal etme tabii benide küserim yoksa sana ilsuya da göndermişin bir bana gelmedi ......zaten çok hasasım ağlarım bak sonra :gitme:

sorma bende çok cahilim bilgs.ya eşim yada kardeşim yardımcı oluyor banda .
takvimi yarın yollarım sende ordan takibini yap .

canım afiyet olsun mavişime bol bol süt olsun .teyzesi onu yesin
bacım senide kocaman öpüyorum iyi geceler artık yatim biizmki 2 gibi tejkrra uyanıyor kendine iyi bak iyi geceler canım

canım ben gidip yatıyorum, karnımda ağrı var biraz, adet olacakmışım gibi. ay şu ara olmak istemem. bayram geçsin bir kendime geleyim. daha bayram temizliği var. önümüzdeki hafta kadın gelicek, yorgunluk yani.
belki de üşüttüm. bugün çorap giydim hava serin diye sonra yine afakanlar bastı çıkardım.
çok aşırı yağmur yağdı bugün bursada da. eşim arabayı servise vermişti. şemsiye al yanına yağmur bastıracak dedim. dinlemedi beni. yarı yolda yakalanmış. hemen biryere sığınmış, sonra da servisteki çocuğu çağırmış arabayı olduğu yere istemiş. ama arabaya binene kadar bile sucuk gibi olmuş tekrar eve geldi üzerini değiştirdi ve nöbete gitti. dün gece de hastanedeydi. ay çok zor işi ya. ama yakında düzelecek inşallah.

hadi iyi geceler canım. sen yaz ben yarın okuyup cevaplarım. öpüyorum seni ve uyuyan prensesimi :1hug:

Arkadaslar merhaba,
Ben de malesef 1 hafta once anembriyonik (bos) gebelik tanisi ile kurtaj oldum. Benim de ilk hamileligimdi. Kurtaj 6+2 gunlukken gerceklesti. Bendeki sikayet cok fazla bulantimin olmasi idi, oncelikle doktorum bu iyiye isaret dedi ama anormal olan sey bulanti hic gecmedi. 4 gun boyunca bir lokma yiyemedim. Sonuc olarak tekrar ultrason ile bakildi ve malesef bos gebelik oldugu soylendi.
Kurtaj sonrasi cok cok az bir kanamam oldu. Bunun da normal oldugunu dusunuyorum. Doktor folik asit kullanmaya devam ettiriyor. FolicPlus kullaniyorum. Ilk adet doneminden sonra da tekrar deneyebilirsin dedi. Cok erken donemde yapilan kurtajlarda rahim kendini cok daha kisa surede toparliyormus. Tabii insanin psikolojisini toparlamasi daha da zor oluyor :) surekli aklimda ya ikincisi de ayni olursa korkusu var

canım öncelikle çok geçmiş olsun. aramıza hoşgeldin.
umarım bu yaşadıklarını biran önce atlatırsın ve birdaha da böyle acı yaşamazsın.

canım senin durumunla ilgili kafama takılan bişey var ya, kürtajın çok erken bir dönemde gerçekleşmiş. yani benim kalp atışları 7. haftada duyulmuştu.
önceki gebeliğimde de 8. haftaya kadar beklemiştik. kanamam olmasaydı belki daha da bekliyecektik ama kanamayla beraber düşük yapmıştım zaten. ama doktorun çok erken sonlandırmış gebeliği. yani 1-2 hafta daha bekleseydi keşke ama bildiği birşey vardır mutlaka. belki 7-8 haftalıktı ama 6+2 ile uyumluydu yani öyle bişeyde olabilir. ama keşke başka doktora da gitseydin sonlandırmadan önce.
neyse canım keşkelerle hiçbir şey geri gelmiyor umarım biran önce toparlarsın kendini.
adet olman biraz uzun sürebilir yani 35-40 gün veya daha fazla da olabilir bu durumda endişelenme. ilk adetten sonra da çalışmalara başlayabilirsin. doktorun da öyle söylemiş madem. ben de hemen başlamıştım ama 5 ay sonra oldu. gerçi ilk adetim 48 gün sonra olmuştu ondan sonra başlamıştım. 3-4 ay korunanlar da var rahim toparlansın diye ama erken dönemdeki kürtajlar için ilk adetten sonrası uygun bence de.
umarım en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve kucağına almak nasip olur.

ah canım benim ya ben seni ihmal edermiyim hiç, senin yerin ayrı, çok özel :1hug:
seni çok seviyorum ben inanki, diloşum u ayrı seviyorum o da benim dert ortağım, çok farklı biri ya. ilsu desen öyle. onun yeri de çok ayrı. ne güzel buluştuk bu topikte inşallah yüzyüze de görüşmek nasip olur birgün.
sinemcim de alınmasın, o daha yeni ama onu da seviyorum ama çok az yazıyorsun zeytinim ya biraz daha yaz seni daha iyi tanıyalım.
zeytinim sana da mail attım geldimi bilmiyorum hata verdi gerçi. gelmediyse tekrar yollarım canım. seni ayırdığımı sanma sakın.

yaprakçığım bana mailin gelmemiş baktım bugün gelen bişey yok kız diloş yanlış adres mi verdin yoksa
dur ben sana özelden göndermeye çalişim

canım özelden yolladığın adresi aynen kopyalayıp tekrar gönderdim. umarım bu sefer gelmiştir.

peki eskisi niye gelmedi ya, kime gitti acaba. ay fotoğraflarım da vardı. umarım saçma sapan kişilere gitmemiştir. mayolu fotoğraflarım falan yoktu iyiki :roflol:

canım umarım sen de kalp atışlarını duyarsın. aklına kötü şeyler getirme.

canım adet oldun mu öncellikle merak ettim bayramda geçsin öyle adet olim demişsin ama ne kadar erken olursan o kadar iyi hem karnının şişi iner benimki epey indi karnım zaten hamilelikten öncede hafif ayva göbeğim vardı yine aynı , vallahi ben bayram temizliği üstün kürü yapacağım belki taşınırsan neden boşa temizletip para ödüm hem bayramda gelen giden de olmaz hergün 2 odayı temzilerim bir günde bütün evi yapamam artık bugün eşim evdeyken yatak odasını epey temizledim mutfağıda öğleden sonra iklimi okutup dolapları silcem banyoyuda dün yaptım yani kadını çağırmayacağım.
kötükedihüsokötükedihüsoşimdi kızdım sana ben sana çorapları çıkarma demedim mi ?ateş adet olmadığın içinde basar biliyorsun demi ,
ya varya şu erkkeler bizi ne zaman dinlemeseler başlarına gelmedik kalmaz ama yinede inatla dinlemezler ohhhh olsun ıslanmış diyecem sen şimdi kıyamazsın demiyeyeim.
yağmur bu yıl mafetti ya ne yağdı bacım gerçi bizim buraya pek yağmadı şöyle şiddetli ama allahım dışarda kalanlara yardım etsin
düzelecek inşallah eşinin işleri yoksa ona klava:klava:klava:

adet olmadım canım ya,
bilmiyorum karnımda adet olacakmışım gibi bir ağrı oldu ama geçti sonra uyuyunca.ayaklarımı üşütüyorum sanırım valla haklısın oklavalarda dur bitane de ben kendime vurayım klava: ama sürekli hareket halinde olduğum için sıcaklıyorum. oturunca üşüyorum tekrar giyiyorum falan.
evet onu ben de duydum adet olduktan sonra bir miktar daha kilo gider diye, sanırım vücuttaki ödemi atıyor. ama emzirdiğim için olmuyor sanırım. prolaktin hormonu halen tepelerde sanırım. epey emziriyorum çünkü.. 7-8 ayı geçerse giderim kontrole.

canım evet senin taşınma durumun varmış o yüzden çok ayrıntılı temizliğe girmene gerek yok. yeni evi temizletirsin. bize bayramda gelen oluyor ya. eşimin kendinden küçük kuzenleri var, kardeşleri falan, ortak arkadaşlarımız var onlar da geliyor. yani ayrıntılı temizlik şart da sürekl yağmur var, bu havada nasıl cam silicek bilmiyorum. bakalım yarın kadını arayıp konuşucam, bayrama kadar birgün gelsin.

evet canım ya erkekler nedense pek sevmiyor şemsiye taşımayı, bide bizimki sürekli arabayla gider heryere o durumda da şemsiyeye pek gerek kalmaz ama işte dün arabayı servisten almaya giderken yakalanmış. 5 metre kadar yoda ıslandım diyor. ben de dedim ben sana şemsiye almanı söylemiştim diye bişey diyemiyor tabi laelaelaelaelae
sabah geldi, kahvaltı etti bebişle biraz oynadı. sonra yattı. üşüyorum falan diyor battaniye çıkarttırdı. inşallah hasta olmaz. gerçi hemen eve gelip üzerini değiştirdi ama üşüyorm deyince şüpheendim. sanırım uykusuzluktan.
evet canım yağmur bursa da bugünde devam. çok kasvetli hava ya içim karardı.

sana tekrar yolladım fotoları gelmiştir umarım. gelmediyse o zaman senin mailde bir problem var, o durumda yeni bir adres verirsin. çünküilsuya falan gitmiş. diloşla da devamlı mailleşiriz. ama sana niye gelmedi ki. neyse gelmiştir ve beğenirsin umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…