Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın herkese uzunn bi aradan sonra geçmiş iyice birikmiş
canlarım ben 1 hAftadir evde yoktum ondan giremedim .
inş herşey yolundadir .

ayyy bu ne güzel resim yaaaaaaaaa
allahım bu prensesler öldürüyor beni yaaaaa
hepsi birbirinden güzel yarabbim
istesen bu kadar güzeli bi araya toplayamazsın
bayılıyorum bu sayfaya bu güzel annelere bu prenseslereeeeee

kızlar yazamadım 1-2 gündür di mi
doruk çok tatlı evet teyzeleri resmen kendimden geçiyorum onu görünce
acayip bi duyguymuş
onu çok teselli olsa da ama onu gördükçe çok daha fazla istiyorum anne olmayı
ortaya karışık yani
güzel prensesim güzel gelinim heceler kurmaya başladı demek allahım yerim ben onu yaaaaa
yaprakcım ilaydamın sebze çorbaları yemeye başlaması ne güzel bitanem iklim konuşma çabalarında ilayda büyükler gibi sebze çorbası yemeye başladı tuannam küçük belki ama hemen yetişir o da ablalarına dorukum çok çok minik teyzeleri o nu saymıyorum şimdilik pek bi poklu kendileri
dilekcim anlıyorum güzelim psikolojini az çok ama ne diyeyim ki kelin ilacı olsa başına sürermiş
çay ve kahve konusunda tamamne arkandayım ikisi olmadan asla yaşayamam hele ki çaysız asla
yaprak duymasın ama bana serbest di mi yaprak kuşum
ilsum sen nerelerdeydin bitanesi ablana mı gitmiştin tuannam nasıl herşey yolunda ağlamaları geçti di mi artık
dilekcim ev konusunda allah yardımcın olsa çok zor biliyorum bitanem taşıması ayrı sorun taşınmamak ayrı
yaprakım bu arada okuduğum kitabı sormuşsun elif şafak-aşk bitanem şiddetle tavsiye ediyorum yavaş yavaş sindire sindire okuyorum inanırmısın bitmesini istemediğimden de yavaş okuyorum altı çizilicek çok şey var çokk o kitapda
bu arada kızlar girp konusunda önce kendiniz sonra da kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.cominizi koruyun ne olur aman kıyamam ben hiçbirinize
sinem kuşşşşşşşşşşş seni unuttum sanma sakın
nasılsın nasıl gidiyor ev çalışmaları
denetimin sonucundan haber var mı
eşinin ne zaman geleceği belli mi
çok karışık oldu kızlar yaaaaaaa
ama idare edin bakalım
bu seferlik böyle olsun
kocaman ama kocaman öpüyorum hepinizi önce prensesleri sonra kraliçeleri ama

yaprakcım resimlerini aldım harikasın vallahi .yüzün yüz hatların very beautifulopuyorumnanaktan
bnde atcam sana cd den bilgisayarıma alıyım da malum eski bilg da kaldı tüm resimler bunda sıf tunişimin resimleri var

dileğim benim kurban olayım ben doruğa .. masalah iştahı hali vakti yerindeymiş .
sorma 1 hafta ablamda kalmak zorunda kaldım , evimi sizleri özledim yaa ..
teyzesi tuana sürekli büyüyüp değişiyor resimlere bakınca anlıyoruz bizde .
bugunde iklimsuyla konuştuk telde beni merak etmiş canım ben çok saol güzelim çok içten bir insansın .buradaki herkesi çok seviyorum herkesin yeri çok ayrı

tatlışım hoşgedin nerelerdesin demiyeceğim artık doruk paşa varya sen onlasın teyze
vallahi bacım sorma gelinin aynı anası gibi acayip geveze vır vır tüm gün konuşuyor bide yaramaz ki sorma tüm gün canım çıkıyor uğraşmaktan .
canım eşimde bana ayşe kulinin son kitabını almış sadece ilk 3-4 sayfasını okuyabildim kitabı alalı 15 gün oldu o kadar okuyabildim ama güzel tavsiye ederim konusu sürükleyici gibi geldi bana ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kitap okumak hayal bana sende tadını çıkar nede olsa seneye okuyamıyacaksın benim damat gelince huzur vermez vallahi diyim sana sırnaşık şey

iklimsucum evet benimki babaya döndü , doğduğu zaman bana benziyordu , şimdi rengi de esmerleşti .
demiştim ben sana benziyorlar diye:)))

canım ya, ne güzel anlatmışsın.,
aslında anlatmakla anlaşılmaz yaşamak lazım.
bakalım bizimki 6 aylık olunca ne numaralar yapıcak.
inşallah iklim ablası gibi anlamlı heceler çıkarır.

yaprakçığım bana mailin gelmemiş baktım bugün gelen bişey yok kız diloş yanlış adres mi verdin yoksa
dur ben sana özelden göndermeye çalişim

iklimsucum evet benimki babaya döndü , doğduğu zaman bana benziyordu , şimdi rengi de esmerleşti .
demiştim ben sana benziyorlar diye:)))

bak görüyor musun sen bizim cimcimeleri bizim ki aynısının tıpkısı sanki herkes aynı bab diyor kimse bana benzetmiyor , evet vallahi ilsu çok benziyorlar Şeniz

canım Allah bebişleri de bizleri de hastalıktan korusun.
sonbahar ve ilkbaharda insanların bağışıklık sistemi zayıfladığı için hemen gribe yakalanıyormuş. tabi mevsimsel değişiklik en büyük etken.
ya bide dediğim gibi şapur şupur insanlar. ben grip olduğum zaman herkesden uzak dururm, yaklaşmayın size de geçmesin derim. bazı insanlar ona rağmen bişey olmaz deyip gelip sarılıp öper, işte insanlar bir tuhaf ne diyeceksin. ay bayramda bende mi biryere gitmesem ki. annemlere, kayınpedere tamam. kendimi düşünmüyorum da bebişi çok korumam lazım.

canım ev aramaya başladınızmı, gerçi sen iklimle arayamazsın tabi de, eşine düşer burda iş. gazete ve internet ilanlarına bakın. evi tutmak istediğiniz semtteki emlakçılara bakarsınız.
keşke bu işi yazın halletseydiniz canım. gerçi o zaman da sıcakta zor olurdu. ama kış bastırmadan halledin canım. artık yardıma gönüllü kim varsa, akraba, arkadaş, eş dost ahbap hepsine okey de. bu konuda kibarlık yapma. senin küçük bebeğin var, kendi başına halledemezsin.

canım şu sorunlarını bir ben bilmiyormuşum aşkolsun. bana da anlatın ya. ben de fikir boldur. arada birderdim var bölümüne takılıp oralarda da birşeyler yazıyorum sana mı yardım etmeyeceğim. eğer elimden gelen bişey varsa her zaman yanındayım.
gerçi diloşum da arif verimlinin kk şubesi delikafadulden tabi ama olsun belki benimde bir yardımım olur. mailde yazarsın canım
daha diloşa bir mail borcum var. dur birazdan onu da ödiyeyim bari, kızacak bana yoksa :mymeka:
canım valla çay kahve konusunda sana çok ısrarcı olmıycam o zaman. madem bu şekilde rahatlıyorsun aşırıya kaçmamak kaydıyla iç tabi
ben çok çay kahve düşkünü değilim. gece çay kahve içince uykum kaçıyor. benim eltim kahve düşkünüdür. geçen yıl birtikte tatil yapmıştık ya, kadın sabah kalkıyor kalkar kalkmaz hemen bir türk kahvesi yapıyor kendine aç karnına. bizi de alıştırmıştı 10 gün boyunca sabah kalkan hemen kahveleri yapıyordu, bahçede içiyorduk. tabi karşında sohbet edicek birileri varsa, ortam güzelse çay kahve içilir ama ben kendi kendime öyle kahve falan yapıp içmiyorum ya, alışmamışım belki de ondan. inşallah birgün dediğin gibi kahvelerimizi karşılıklı içeriz, bebişlerimiz oynar, biz de tanışır kaynaşırız. ben de sizleri bursaya beklerim inşallah.

canım ya şu aşı neyse bak da bana da söyle, bişey atlamış olmıyalım. gerçi gidince dr a da sorarım ama o büyük ihtimal özel bir aşıdır. biz ay sonu rotayı yaptırıcaz 2. dozunu ama o da değil diyorsun. neyse bakınca yazarsın canım.

canım evet eşimin doğuma girmesini çok isterdim ama kısmet değilmiş napalım. birdaha doğum yaparmıyım bilmem. yani hamile kalırsam aldırmam doğururum ama çok da istekli değilim yani. çok zor ya. valla bu kadar tatlı olmasalar, canından can olmasalar insan kafayı yer yani. Allah onlara sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah.

canım şu sütlü helvayı deniycem, bozayı da çok severim hamileyken hemen hergün içiyordum. ama çok kalorili ya, benim zayıflamam lazım en azından kilo almamam lazım. ama onu da denerim bebişime süt olacaksa hergün içerim. önümüzdeki bahara diyet ve spor işlerine girişirim artık. şu an olmaz.:icecream:

hadi elini çabuk tut, böyle güzellerini bulamazsın birdaha, doğur şu prenslerini peşpeşe
gelinler hazır bak.
kertik yapmaya gelicem istanbula

ay yerim ben o doruk paşayı, maşallah ona teyzesi bol bol kokla seninki gelene kadar. sonra o kadar zaman ayıramazsın paşaya.
yeni doğdunda çok kaka yapar bebişler ama zamanla azalır. kardeşinin de gözü korkmasın yani.

canım sana çay kahve serbest ama şimdilik tabi.
hamile kalınca sana da yasak bak ona göre gelmiyeyim oraya :mymeka:

canım dedğin kitap aklımda olsun, inşallah okurum birgün.
daha kulinin serilerini tamamlayamadım. önce onlar sonra diğerleri.

iklimsu canım, verdiğin adrese yolladım ben zaten maili. gelmedimi,
hay Allah ya niye ki. tamam canım tekrar gönderirim.
ya benim bilgisayar problemli ya, net bağlantısı gidip geliyor, kitleniyor.
ikide yeniden başlat yapıyorum çok vakit kaybı oluyor ne sinir
eşiminkine el atıcam ama onu da bozarsam canıma okur valla :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…