- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #9.001
günaydın herkese uzunn bi aradan sonra geçmiş iyice birikmiş
canlarım ben 1 hAftadir evde yoktum ondan giremedim .
inş herşey yolundadir .
ilsu masallahhh kızınaaa çok tatlı cnm yaaaaaaaa
kızlar yazamadım 1-2 gündür di mi
doruk çok tatlı evet teyzeleri resmen kendimden geçiyorum onu görünce
acayip bi duyguymuş
onu çok teselli olsa da ama onu gördükçe çok daha fazla istiyorum anne olmayı
ortaya karışık yani
güzel prensesim güzel gelinim heceler kurmaya başladı demek allahım yerim ben onu yaaaaa
yaprakcım ilaydamın sebze çorbaları yemeye başlaması ne güzel bitanem iklim konuşma çabalarında ilayda büyükler gibi sebze çorbası yemeye başladı tuannam küçük belki ama hemen yetişir o da ablalarına dorukum çok çok minik teyzeleri o nu saymıyorum şimdilik pek bi poklu kendileri
dilekcim anlıyorum güzelim psikolojini az çok ama ne diyeyim ki kelin ilacı olsa başına sürermiş
çay ve kahve konusunda tamamne arkandayım ikisi olmadan asla yaşayamam hele ki çaysız asla
yaprak duymasın ama bana serbest di mi yaprak kuşum
ilsum sen nerelerdeydin bitanesi ablana mı gitmiştin tuannam nasıl herşey yolunda ağlamaları geçti di mi artık
dilekcim ev konusunda allah yardımcın olsa çok zor biliyorum bitanem taşıması ayrı sorun taşınmamak ayrı
yaprakım bu arada okuduğum kitabı sormuşsun elif şafak-aşk bitanem şiddetle tavsiye ediyorum yavaş yavaş sindire sindire okuyorum inanırmısın bitmesini istemediğimden de yavaş okuyorum altı çizilicek çok şey var çokk o kitapda
bu arada kızlar girp konusunda önce kendiniz sonra da kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.cominizi koruyun ne olur aman kıyamam ben hiçbirinize
sinem kuşşşşşşşşşşş seni unuttum sanma sakın
nasılsın nasıl gidiyor ev çalışmaları
denetimin sonucundan haber var mı
eşinin ne zaman geleceği belli mi
çok karışık oldu kızlar yaaaaaaa
ama idare edin bakalım
bu seferlik böyle olsun
kocaman ama kocaman öpüyorum hepinizi önce prensesleri sonra kraliçeleri ama
sorma canım ya ilk duyduğumda inanamadım beşikte kendi kendine aguları falan epeydir yapıyordu da heceleri duyunca şok oldum önce de-de aaaaaaaaaaaaa dedim dede diyor sonra da-da-da çok heycanlandım eşime söyledim akşam geldi oda tabii çok sevindi belki çok doğal bir süreç ama insan sanki ilk kendi bebeği yapmış gibi hissediyor
eşim zaten hemen kamereya çekti yeni ne yapsa babası hemen koşuyor şu ara yeniliklere çok açık aslında yaprak artık gözlerindeki mana bile değişti daha anlar ve dikkatli bakıyor derlerdi 6 aylık olunca daha çok anlarsın anne olduğunu gerçekmiş
aramızdaki bağ daha kuvetlendi sanki
canım sıra ile sana ve ilsuyumada allahım bu anları yaşamayı diğer arkadaşlara özellikle diloşuma da hamile kalmayı nasip etsin inş.
ben zaten çok duygusal bir insanım herşeye ağlarım :gitme:
iklimsucum evet benimki babaya döndü , doğduğu zaman bana benziyordu , şimdi rengi de esmerleşti .
demiştim ben sana benziyorlar diye:)))
delikafadulden
ay vallahi şu grip bnri çok korkutuyor ben neden korksam hemne başımada gelir bide bizim kızın bu sonbahar tam diş ve ayı olacak hem grip hem diş mafolur miniğim
bende acayip grip olmuştum gerçekten dediğin gibi insanlar bir antika çocuğu öpme dersin küserler sanada bin tane laf söylerler ama dediğin gibi öptürmemek lazım ben annemlerde biri grip olsa bile kızımı götürmem dediğin gibi hem çocuk çekiyor hem biz yok ateşi yok ağlaması uyumaması dediğin gibi hiç uğraşamam biz zaten bayramda pek bir yere gitmeyiz ...
yaprak sorma bende acayip stres yapıyorum ev konusunda nasıl yaparım ne yapacağım diye bayram sonu hızlandıracağım .bakalım bende 3 veya 4.katlar diye düşünüyorum burası çok yüksek gerçi 3 ,5 senedir alıştım yükseğe dediğin gibi evden eve taşma şirketi ile anlaşacağız tamam burdan toparladılar götürdüler orda naısl yerleştireceğim heryer her yerde mutfak salon yatak odası kıyafetler yeni evi temizlemeye ve taşınma günü zaten kadın tucağım benim eve gelen kadında hamile yenisini bulmam lazım zor işim zor ne bilim afakanlar basıyor beni .senağlamasenağlama
ay bide takmasam ne güzel olacak ama unutamamak çok kötü bir şey miş bacım ya hiç böyle biri deildim ne oldu ban bilmiyorum hemne herşeyi afeder ve unuturdum ama şimdi içimde bitmeyen bişeyler var ve bu bana zarar veriyor kendi kendime sesli sesli konuşuyorum bir bakıyorum sanki karşımda biri var ama yok seninde dediğin gibi bende bebeğim için bile olsa unutmalıyım yoksa ona bile verimli olamıyacağım
canım mail adresini alınca konuşuruz anlatacak ve derteşecek çok şey var dilekle ve ilsu ile konuştuk onlarda kızıyor boşver diye herkeste bir dert ....
yaprak ne olur öyle deme çay yoksa bende yokummmmmmmkötükedihüsokötükedihüso
kahve beni rahatlatıyor 1 fincan kahvenin 40 yıl hatrı var tatlım yolun düşerse ist.beklerim sana şöyle bakır cezvede güzel bir türk kahvesi yaparım iklim ile ilaydadaoyuncakları ile oynar :içelim:ayyyyyyyy o günlerei görebilecek miyim ben
canım odada iklim uyuyor çantam onun arka tarafında oyanır şimdi ben bakıp yazarım sana ama ben eminim biz 5.ay aşımızı olduk hatta iklim hasta idi bir kaç gün sonra gittik olduk ateşi yükselmesin diye sanırım karma aşı idi bir bakim yazarım benim rotamız 4. ayda yapıldı o deil sen özel doktora gidiyon ya ona sor bizim doktor o aşı için para aldı belki özel bir aşı olabilir devlet karşılamıyordu.
canım benim doğumumda çekim yapan hast.görevlisi idi aslında eşimde başta girmek istedi ama ne yalan söylüm ben pek istedim pek hoş bir görüntü deil karnını kesiyorlar kanlar falan onun o halde görmesini istemedim doktorumuz istersen gir dedi bide ameliyathane hijyen açısından problem olur dedi doktor girmedi eşim sonra senin ohhhhhhhhhh eşin doktor ne güzel girse bile doğuma adam alışkın kesilen biçilen görmeye benimki bayılır falan diyede korktum .
canım helvanın üstüne içsen 1 bardak süt bişey olmaz günde 1 bardak sütün faydası var ben içiyorum okadar da gaz yapmıyor iç yani bişey olmaz ...
bacım bide boza diyorlar bi dene faydasını görürsün belki
çok gevezeyim
canım ya, ne güzel anlatmışsın.,
aslında anlatmakla anlaşılmaz yaşamak lazım.
bakalım bizimki 6 aylık olunca ne numaralar yapıcak.
inşallah iklim ablası gibi anlamlı heceler çıkarır.
ayyy bu ne güzel resim yaaaaaaaaa
allahım bu prensesler öldürüyor beni yaaaaa
hepsi birbirinden güzel yarabbim
istesen bu kadar güzeli bi araya toplayamazsın
bayılıyorum bu sayfaya bu güzel annelere bu prenseslereeeeee
kızlar yazamadım 1-2 gündür di mi
doruk çok tatlı evet teyzeleri resmen kendimden geçiyorum onu görünce
acayip bi duyguymuş
onu çok teselli olsa da ama onu gördükçe çok daha fazla istiyorum anne olmayı
ortaya karışık yani
güzel prensesim güzel gelinim heceler kurmaya başladı demek allahım yerim ben onu yaaaaa
yaprakcım ilaydamın sebze çorbaları yemeye başlaması ne güzel bitanem iklim konuşma çabalarında ilayda büyükler gibi sebze çorbası yemeye başladı tuannam küçük belki ama hemen yetişir o da ablalarına dorukum çok çok minik teyzeleri o nu saymıyorum şimdilik pek bi poklu kendileri
dilekcim anlıyorum güzelim psikolojini az çok ama ne diyeyim ki kelin ilacı olsa başına sürermiş
çay ve kahve konusunda tamamne arkandayım ikisi olmadan asla yaşayamam hele ki çaysız asla
yaprak duymasın ama bana serbest di mi yaprak kuşum
ilsum sen nerelerdeydin bitanesi ablana mı gitmiştin tuannam nasıl herşey yolunda ağlamaları geçti di mi artık
dilekcim ev konusunda allah yardımcın olsa çok zor biliyorum bitanem taşıması ayrı sorun taşınmamak ayrı
yaprakım bu arada okuduğum kitabı sormuşsun elif şafak-aşk bitanem şiddetle tavsiye ediyorum yavaş yavaş sindire sindire okuyorum inanırmısın bitmesini istemediğimden de yavaş okuyorum altı çizilicek çok şey var çokk o kitapda
bu arada kızlar girp konusunda önce kendiniz sonra da kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.cominizi koruyun ne olur aman kıyamam ben hiçbirinize
sinem kuşşşşşşşşşşş seni unuttum sanma sakın
nasılsın nasıl gidiyor ev çalışmaları
denetimin sonucundan haber var mı
eşinin ne zaman geleceği belli mi
çok karışık oldu kızlar yaaaaaaa
ama idare edin bakalım
bu seferlik böyle olsun
kocaman ama kocaman öpüyorum hepinizi önce prensesleri sonra kraliçeleri ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?