- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
canım haklısın da şu sıralar bez bebekle başlıyayım alıştırmalara da sonra (12 ay) sonra gerçeğinde acemilik çekmiyeyim değil mi?
aaayyyyyy benim yüzümde maske vardı yaaa unuttuuuum hemen yıkayayım du bi bekle...tatlicadiarzu
nakkadcığım ablacığım,lahana hapı yerine lahananın kendisi daha faydalı değil mi?öyle duymuştum ben de,
bu kilo bende pek sorun olmuyordu daha düne kadar,
normalde hep kilo almak için çabaladım,macunlar yedim,geceleri yatmadan önce hamur işleri yedim banamısın demedi,
ama son zamanlar da istemediğim halde kilo aldım nasıl olduysa,
körün istediği bir göz allah bana verdi 4 göz,
tam 4 kilo almışım :icecream:
şuanda 52 kiloyum,diyet yapmaya başladım hayatımda ilk kez(iki kilo versem yeter sanırım di mi?)
:dance: :dance:
Nakkad canim benim babamda deniz subayiydi Gölcük te gecti ömürleri annemle babamin. Annem hala Ulaslida bende Adapazarindan Yalova ya kadar heryerde gecti cocuklugum.Ama deprem sonrasi nasil oldu oralar bilemiyorum. Yaklasik 4,5 senedirde burdayim hic gitmedim o taraflara.
ilsu canım nasılsın fıstıkımmmmm
Dilekçiğim vallahi ben pek saati saatine içemedim ama bi sabah bi akşam içtim vallahi tatlım bütün kutuyuda yutsak olmazsa olmuyor işte bunlar 2.kutularımız ama tık yok gerçi bu sefer ben baya umutluyum ikimizin adına bakalım canım bugünde çok sıcak ya bunaldım
canım boşver sen zayıflama daha fazla. sadece kilonu koru o zaman. madem eşin de bu durumdan memnun daha ne istiyorsun. kıyafet alırsın boşver. zaten ilerde daha bol kıyafetler lazım dimi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?