Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

iyi iyi yap güzelim sen. sonra bizlere de yapıp gönderirsin.
ya valla ne süslü hatunlarsınız ya, biri erkenden çıkıp kuaföre gider, diğeri maskeler yapar. ben kendimi şimdi iyice paspal hissettim valla ama sıcakta hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden. siz güzelleşin bari. zaten güzelsiniz de güzelliğinize güzellik katın demek istedim yanlış anlamayın sakın.

Nakkad canim benim babamda deniz subayiydi Gölcük te gecti ömürleri annemle babamin. Annem hala Ulaslida bende Adapazarindan Yalova ya kadar heryerde gecti cocuklugum.Ama deprem sonrasi nasil oldu oralar bilemiyorum. Yaklasik 4,5 senedirde burdayim hic gitmedim o taraflara.

bak şimdi şekerim;
Bende bekarken 36 bedendim. 1 çocuk yaptım hamileliğimde 12 kilo aldım sonrasında 38 beden oldum
2. çocukta 15 kilo aldım sonrasında 40 beden oldum.
sonra bir rejime yaptım tekrar 36 oldum derken
3. çocuğa hamile kaldım 20 kilo aldım ve artık 40 bedenden aşşağı inemez oldum.
şimdi de 3 düşük tam bir senedir hamile geziyorum yanii kolay değil o kadar.
hem seri üretim yapıp hemde ince kalmak sengözlerimebaksanab

meltemcim ben doğma büyüme istanbul'luyum etilerde büyüdüm. sonra evlendim kadıköy acıbademde senelerce oturdum. sonra eşimden ayrılınca kalktım kocaeline geldim. Burda astsubay eşimle tanıştım evleneli 10 ay oldu. 3 çocuğum var ama onlar babalarında çok sık göremiyorum. şimdi bir tanecik daha çocuğum olsun istiyorum hepsinin yerine onu kucaklayayım ama düşüp duruyorlar yaşımdan mı bilemiyorum. Hayat süprizlerle dolu hiç ummadığın şeyler başına geliyor asla olmaz dediğin şeyleri yaşıyorsun.

aysima........
canım lahana çorbası diyetini denemiştim daha önce iğrençti yapamadım o diyeti. saraçoğlu devamlı onu yiyin bunu yiyin deyip duruyor ama insan bıkıyor ya yok dere otu çiğne her yemekten önce yok maydanoz suyu iğrenç...
ben lida ile 10 kilo vermiştim ama onun çok zararlı olduğunu söylüyorlar ya içmeye çekiniyorum sağlığım daha önemli. şimdi lahana hapı en azından zararsız ve deneyip kilo verenler var oya aydoğan, nadide sultan gibi birde ben olacağım

Nakkad canim sendede koca bi roman varmis ya.Dusuk her yasta olabiliyor doktor sana yasindan ötürü demedigi sürece yasa takma derim. Bende yasima takacaktim doktor benim kurtaj oldugum gunden 2 gun once benim gibi 8 haftalik 26 yasinda kurtaj olan bi hastasi oldugunu söyledi benim durumumda bazen bozuk gelen yumurta yada spermmis sebep heryasta olabilyiomus ama ben korkuyorum simdi hamile kalsam gene bozuk yumurta gelme ihtimali var.
Aynen canim hayat surprizlerle dolu bende ilk evliligimde cocugum olmamisti ama kabullenmistik öyle yasayip gidiyoduk bazen diyorum iyiki olmamis cunki simdi ondan cok uzaklarda olacaktim .
Insallah tez zamanda istedigin bebisin sana gelirde digerlerinin yerinede ona sarilirsin.

Günaydın mrb kızlar arkadaşlar sizi özledim 1-2 gündür çok yoğundum misafirlerim vardı onlarla ilgilendim ama bugün rahatım tabii ev temizlenecek neyse biraz izin verdim şimdilik dilekçiğim tatile gidiyormuşsun ohhhhhhhh sefan olsun bende gideceğim ama bakalım bi adet olim eşiminde işleri çok yoğun ama ayarlamaya çalışacak çok sıkıldım adet olim bitim hemen gidcem benim ilaç 2 günlük kaldı bugün dahil ama pek bir belirti yok bakalım ilaç bittikten sonra 1 hafta dedi ama dilekçiğim ben duphaston diye bir ialç kullanıyorum sana hangi ilacı vermişti doktor bu sefer yazsana bi benim ilaç en etkili adet sökücüymüş dr öyle dedi
İlsu canım ben bakalım şu ilaç zamanı geçerde adet olmazsam gideceğim prof.olursam yine gitmeyi düşünüyorum hamilelik için bakalım ne diyecek bir test ister ilk düşük için şuanki dr yapmıyor hiç bir test ilk düşüğü onlar hiç düşük yapmamış gibi düşünüyorlarmış
Yapranknil senin iyi haberlerini bekliyorum canım

canım ya nerelerdesin sen bende çok merak etmiştim seni . güzel haberlerini bekliyorum.
++
dilekcim senden naber fıstıkım nasılsın
++
yaprakcım sen nasılsın ya pkolu birisi elif26 diye hamileymiş yine bak bunlar umut olsun sana

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
adaşım gelmiş ama gitmiş galiba yaaa
canım benim ben ilk önce farlutal içtim adet olamadım işte şimdiki dr da primolut-n verdi şimdi içtiğim ilaç adet geçiktirici ben bir kaç kez içmiştim ama ben 10 tane içip bırakıcam bakalım ne olucak bitanem toplam 30 tablet normalde c.tesi ilacım bitiyor sonra ki 10 günde adet olmayı beklicem işte
duphaston u ben adet düzenliyici biliyordum ama dr çok daha iyisini biliyor tabi ki
ya bi adet olsak da kurtulsak yaaa

kızlar canım sıkkın benim yaaa
p.tesi kuzenimin eşinin hamile olduğunu öğrenmiştim aynı zamanda korunmayı bırakmıştık çok istiyorlardı öyle sevinçliydi ki dün geln telefonla şok oldum ilk kan testi 649 du sonraki 1440 dün yapılanda 1305 çıkmış dr ilk önce dış gebelik demiş ama renkli ultrasonda keseyi görmüşler dış gebelikse tüpünü alıcaz demiş çok perişandı cnm yaa dr bi daha prş gün vermiş
sizce nedir bu şimdi

cimbomlu kuzeninin esine acil sifalar dilerim insallah bebisi sagliklidir. Ama ben bu doktorlari cözemedim canim biri bisi diyo baskasi baska bisi cok iyi guvendigin bi doktor bulmak lazim.
Kizlar hepinize iyihaftasonlari ctesi pazar yokum misafirlerim var pazar gunude havadurumuna baktim felaket bi hava var nasil geleceklerse artik ama yemek isi basimdan asacak bu haftasonu mutfak kölesiyim hicte sevmem (

Bitanem Keseyi Görmüşler Sonuçta Sağliksiz Bir Gebelikse Hcg Değeri Düşüyordur. Geçmiş Olsun. Kese Göründügü Için Diş Gebelik Değildir .

Adaşım kuzenin adına çok üzüldüm benim hiçbirr fikrim yok hergün doktorlar yeni bişey çıkarıyor allah hayırlısını nasip etsin kuzenine inşallah bir problem yoktur .
Canım bilmiyorum ki dr verdi ilacı adet sökücü dedi ama bakaılm zaten adet belirtileride yok ne bilim dilek ya ön sayfalarda okudum diyorlardıki Balık burcu kadınlar bu yıl düşük riskleri var diye bend e Balık burcuyum ne bilim tesedüf mü bilmiyorum ama etkilendim açıkcası
İlsu canım evdeydim kalabalık misafirlerim vardı çoluk çocuk o yüzden giremedim nete fazla alerjin iyiye gidiyormuş sevindim canım benimde kuzenimin eşi geçen annemlere gelmişti kızın 8 aylık bir kızı var bana demez mi ayyyyy düşük yapmışsın üzüldüm niye düşük yaptın ki yoksa ağır mı kaldırdın kendine niye dikkat etmedin bi bozuldum sorma bende senin gibi açıklama bile yapmadım ya sorma dedim ama çok bozuldum kötü temenni yapmak istemiyorum ama yaşamayan bilemez ben başkasına karşı bu kadar acımasız yargılayıcı olamam senin anlattığın olaya çok benzerde ben de paylaşim dedim

hoşgeldin dilekcim
aman ilacı saati saatine al bitanem
inş.bu ilaçlardan şifa buluruz
bazen 3-4 tane mi yutsam diyorum
o kadarcık bana ne yapıcak
adet olabilecekmiyim bilemiyorum valla

Dilekçiğim vallahi ben pek saati saatine içemedim ama bi sabah bi akşam içtim vallahi tatlım bütün kutuyuda yutsak olmazsa olmuyor işte bunlar 2.kutularımız ama tık yok gerçi bu sefer ben baya umutluyum ikimizin adına bakalım canım bugünde çok sıcak ya bunaldım

canım ya umutluyuz değil mi
olucaz değil mi biitanem yaaa
nasıl da herşeyimiz aynı gidiyor baksana
benim de ilacım yarın akşam bitiyor önümüzdeki haftayı da bekleyerek geçiricem artık ikimizde tabi
havayı hiç sorma bitanem dün de felaketti
sen sen çok daha şanslısın senin kistin yok bitanesi çok şükür ki

ilsu canım nasılsın fıstıkımmmmm

iyiyim bitanem , şimdi girdim işyerine .yemeğe çıkmıştık ama aklı olan dışarı çıkmasın yanıyor heryer piştik resmen. Sende moral dolusun yine ne güzel.. inş canım şu ilaclar derdinize derman olur bitanem ya.. kuzeninle ilgili de bilgi verirsin bize ok.

canımcım ilac nezaman biticekti az mı kaldı

canım boşver sen zayıflama daha fazla. sadece kilonu koru o zaman. madem eşin de bu durumdan memnun daha ne istiyorsun. kıyafet alırsın boşver. zaten ilerde daha bol kıyafetler lazım dimi ama.

süpersin hakkatten öyle yaa benim bol kıyafetlere ihtiyacım olacak bir kaç ay sonra,ooollleeeyyyyy beee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…