- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
yaprakcım ve çiğdem ablacım sadece siz burdasınız heralde
nasılsınız
ben daha iyiyim
çünkü iyi olmak zorundayım
başka lüksüm yok
çiğdem ablacım hayırlısıyla inşalah sonuçlarını güzel gelir
daha da önemlisi çözümü çok kolay olur inşallah
kilo olayını hiç sorma ben de felaket oldum adet olamamak da çok şişirdi beni
çok yiyorum ben ya
özellikle de tatlı
gözümü açınca ilk yaptım ya kaşık kaşık fındık ezmesii yiyorum ya da dondurma hem de çikolota soslu
Yaprakcim Senin Regline Kaç Gün Kaldi Canim, Kan Testi Yaptirsan Acaba Sonuç Alabilir Misin .seni çok Merak Ediyorum Gerçekten De..kilolara Aman Dikkat Kizlar Gerçektende Almasi Kolay Ama Vermesi Zor Oluyor.
Seni Böyle Güçlü Gördükçe Daha Da Mutlu Oluyorum Inan Bana.
Benimkilerde Yavas Yavas Kurumaya Basladi Ama Lekeleri Duruo Hala Umarim Geçer Onlarda .sen Bu Hafta Sonu Mu Gidiyordun Tatile Güzelim?
Yaprakcim Senin Regline Kaç Gün Kaldi Canim, Kan Testi Yaptirsan Acaba Sonuç Alabilir Misin .seni çok Merak Ediyorum Gerçekten De..kilolara Aman Dikkat Kizlar Gerçektende Almasi Kolay Ama Vermesi Zor Oluyor.
canım daha belli olmaz. benim yumurtam geç gelişti. geçen cuma çatlatma iğnesi yapıldı. bu iğneden 2 hafta sonra falan en erken belli olurmuş. yani ay sonuna kadar beklerim herhalde. ama çok da umutlu değilim nedense. kısmet artık. hayırlısı olsun. inşallah olursa ilk önce sizlere vereceğim müjdeyi. çünkü sizler bana çok desteksiniz.
Enerjiye Bak Ya Helal Vallahi Kim Tutar Seni :) "yola Devam "
Canim Bu Durumu Yaşamayan Kişiler Kesinlikle Anlamiyor. Bakin Geçen Cumartesi Yasadiğim Bir Olayi Anlatiyim Size. Bir Kaç BayaN Tanidik Bebek Düşünmüyor Musun Dedi Bende 3 Ay Kadar önce Düşük Yaptim şimdilik Düşünmüyorum Dedim. Aynen şöyle Dediler Aman Dikkat Et 2. Si De Düşmesin. Yani Onlar Saniyor Ki Bizim Yüzümüzden Düşüyor. Bebek Gelişmemesi ,ya Da Boş Kese Olayini Bilmiyorlar. Ve Bön Bön Bakiyorlar .bende Cahilliklerine Verip Cevap Vermedim. Kismet Dedim
Enerjiye Bak Ya Helal Vallahi Kim Tutar Seni :) "yola Devam "
Canim Bu Durumu Yaşamayan Kişiler Kesinlikle Anlamiyor. Bakin Geçen Cumartesi Yasadiğim Bir Olayi Anlatiyim Size. Bir Kaç BayaN Tanidik Bebek Düşünmüyor Musun Dedi Bende 3 Ay Kadar önce Düşük Yaptim şimdilik Düşünmüyorum Dedim. Aynen şöyle Dediler Aman Dikkat Et 2. Si De Düşmesin. Yani Onlar Saniyor Ki Bizim Yüzümüzden Düşüyor. Bebek Gelişmemesi ,ya Da Boş Kese Olayini Bilmiyorlar. Ve Bön Bön Bakiyorlar .bende Cahilliklerine Verip Cevap Vermedim. Kismet Dedim
Merhaba bayanlar! Ne yazık ki ben de aranıza katıldım. Hamile olduğumu öğrendiğim gün 38,5 derece ateşim çıktı ve 4 gün boyunca ateşimi düşüremedik. Ateşim düştükten sonra hcg testi yaptırdım pozitif çıktı ama 2 gün sonra yaptırdığım hcg testi 2'ye katlanmadı. 2 gün sonra bi daha test istedi doktor onda da katlanmadı, sonra da 6. haftanın sonunda normal kanama ile düşük yaşadım. Herhangi bi müdahalede bulunmadı doktor. Sadece kontrol edip herşey yolunda çalışmalara devam dedi. İlk kanamam 1 haziranda başladı ama esas yoğun kanama 2 haziranda oldu ve sanırım keseyi 3 haziranda düşürdüm. 3 haziranda yine hcg testi yaptırdım ve 300 küsür bi değer çıktı, yani o sırada vücudum kendini hala hamile hissediyodu. Tahminime göre cumartesi falan hcg sıfırlanmış olmalı diye düşünüyorum. Doktor çalışmalara devam dedi ama ne zaman yumurtlıcağım hakkında hiçbir fikrim yok. Öyle 40-50 gün sonra ilk adet görülüyosa o zaman iyice aklım karışmış oluyo. Isı ölçüm yöntemi ile nasıl anlaşılıyo ki yumurtlama olacağı? Bi fikri olan var mı? Bi de cimbom üzülme sakın. Ben her zaman her işte bir hayır vardır diye düşünürüm. Mutlaka bunda da bi hayır vardır. Bak görüceksin herşey nasıl yoluna giricek hemen!!!
kızlar ben bir süreliğine çıkıyorum. 1 saate kadar işelerimi bitirmeye çalışırım. sonra tekrar görüşürüz.
ooo kizlar toplanmis iyide gördüm sizleri sevindim.Bana kurtajda serimla kortizonu basmislar bide doktor 2 ay korun diyince dogum kontrol hapina basladim aynen söyle kilolar gelinn burda ben varim oldu hop hop hop bi baktim terazi ibresi almsi basini gidiyo fazlada yemem aslinda yiyo olsam girtlagi kesicem yemegi kessem kansiz kalicam zaten kan varmi yokmu belli diil sporuda hiccc sevmem mecbur basladim sabahlari 20 dakika kendimi perisan ediyorum artik spor deniyo adina herhalde. Burda arkadas yok spor salonuan gidelim birlite tenis filan oyniyim kilo gitsin o mantikli ama evde deli gibi zipla hopla bi oyana bi bu yana bakalim sabrim ne kadar yetecek hadi aldim alacagimi bari burda tutayim daha da alirsam vermek imkansiz olacak . Böyle kafayi bozmus durumdayim.
Nakkad sen Kocaeli de ne taraftasin?
Ilsu bosver canim öyle insanlari tutarim dusmesin deseydi delimi ne .
Basina gelmeyen anlamiyo .
Cimbomlum her sey guzel olacak canimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?