Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

günaydın canım. ben şimdilik burdayım. ama birazdan yani yarım saat sonra falan yapmam gereken işlerim var onları halledeceğim ve 1-2 saat kaybolabilirim. ama öğleden sonra tekrar geleceğim inşallah.
iyi olmana sevindim canım, inşallah daha da iyi olacaksın. çünkü bunu hakediyorsun. senin başlıklara henüz bakamadım ama faydalı bilgiler geliyordur umarım. birazdan bakarım. hamilelik öncesi kilolara dikkat etmeliyiz canım. ben de tatlıyı aşırı seven biriyim ama şu glikofen denilen ilaca başladığımdan beri çok azalttım. artık yemiyorum gibi birşey. o yüzden de kilo veriyorum. zaten benim pko dan dolayı kesinlikle kilo almamam lazım, çünkü kilo hormonları altüst ediyor.

Nakkadcim Umarim Patoloji Sonucuyla Düşüğün Sebebini öğrenirsin. Bir Sonraki Gebeliğinde Ona Göre Hareket Edersin.

Yaprakcim Senin Regline Kaç Gün Kaldi Canim, Kan Testi Yaptirsan Acaba Sonuç Alabilir Misin .seni çok Merak Ediyorum Gerçekten De..kilolara Aman Dikkat Kizlar Gerçektende Almasi Kolay Ama Vermesi Zor Oluyor.

Yaprakcim Senin Regline Kaç Gün Kaldi Canim, Kan Testi Yaptirsan Acaba Sonuç Alabilir Misin .seni çok Merak Ediyorum Gerçekten De..kilolara Aman Dikkat Kizlar Gerçektende Almasi Kolay Ama Vermesi Zor Oluyor.

canım daha belli olmaz. benim yumurtam geç gelişti. geçen cuma çatlatma iğnesi yapıldı. bu iğneden 2 hafta sonra falan en erken belli olurmuş. yani ay sonuna kadar beklerim herhalde. ama çok da umutlu değilim nedense. kısmet artık. hayırlısı olsun. inşallah olursa ilk önce sizlere vereceğim müjdeyi. çünkü sizler bana çok desteksiniz.

Canim Olsun Bu Ay Olmassa Ki Umarim Olur Bir Sonraki Aya Takip Edersin . Allahtan Umut Kesilmez. Herzaman Yanindayiz.

Seni Böyle Güçlü Gördükçe Daha Da Mutlu Oluyorum Inan Bana.
Benimkilerde Yavas Yavas Kurumaya Basladi Ama Lekeleri Duruo Hala Umarim Geçer Onlarda .sen Bu Hafta Sonu Mu Gidiyordun Tatile Güzelim?

canım benim çok sevindim geçtiklerine her kötü şey geçiyor bak
ben çok kesin olmamakla beraber cuma akşamı yola çıkıcaz canım
ama oralardan da maydonoz olup herşeye burnumu sokucam hiç merak etmeyin

tam ben sorucaktım benden çok yaşıyacaksın

sende bize çok desteksin bitanem
bu kadar sıkı dostluk kurmamımızın nedeni de bu sanırım
birbirimizin güçleriini birleştirp acımız hafifletip umudumuzu arttırıyoruz
inşallah ay sonunda bayram var burda
amma olmazsa da hiç üzülmek yok biliyorsun
hani bi slogan vartdı ya
DURMAK YOK YOLA DEVAMMMMMMMMMMMMMMM

kızlar sağolun ya. inşallah olur. olmazsa çok üzüleceğim tabi ama pes etmek de yok. devam edeceğim inşallah. en hayırlı zamanda olacağına inanıyorum. hamile kalmakla iş bitmiyor bunu hepimiz çok acı bir şekilde tecrübe ettik, inşallah sonuna kadar götürebileceğim ve bebeğimi kucağıma alacağım bir hamileleik nasip etsin Allah bana. tabiki sizlere de. sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Enerjiye Bak Ya Helal Vallahi Kim Tutar Seni :) "yola Devam "
Canim Bu Durumu Yaşamayan Kişiler Kesinlikle Anlamiyor. Bakin Geçen Cumartesi Yasadiğim Bir Olayi Anlatiyim Size. Bir Kaç BayaN Tanidik Bebek Düşünmüyor Musun Dedi Bende 3 Ay Kadar önce Düşük Yaptim şimdilik Düşünmüyorum Dedim. Aynen şöyle Dediler Aman Dikkat Et 2. Si De Düşmesin. Yani Onlar Saniyor Ki Bizim Yüzümüzden Düşüyor. Bebek Gelişmemesi ,ya Da Boş Kese Olayini Bilmiyorlar. Ve Bön Bön Bakiyorlar .bende Cahilliklerine Verip Cevap Vermedim. Kismet Dedim

Merhaba bayanlar! Ne yazık ki ben de aranıza katıldım. Hamile olduğumu öğrendiğim gün 38,5 derece ateşim çıktı ve 4 gün boyunca ateşimi düşüremedik. Ateşim düştükten sonra hcg testi yaptırdım pozitif çıktı ama 2 gün sonra yaptırdığım hcg testi 2'ye katlanmadı. 2 gün sonra bi daha test istedi doktor onda da katlanmadı, sonra da 6. haftanın sonunda normal kanama ile düşük yaşadım. Herhangi bi müdahalede bulunmadı doktor. Sadece kontrol edip herşey yolunda çalışmalara devam dedi. İlk kanamam 1 haziranda başladı ama esas yoğun kanama 2 haziranda oldu ve sanırım keseyi 3 haziranda düşürdüm. 3 haziranda yine hcg testi yaptırdım ve 300 küsür bi değer çıktı, yani o sırada vücudum kendini hala hamile hissediyodu. Tahminime göre cumartesi falan hcg sıfırlanmış olmalı diye düşünüyorum. Doktor çalışmalara devam dedi ama ne zaman yumurtlıcağım hakkında hiçbir fikrim yok. Öyle 40-50 gün sonra ilk adet görülüyosa o zaman iyice aklım karışmış oluyo. Isı ölçüm yöntemi ile nasıl anlaşılıyo ki yumurtlama olacağı? Bi fikri olan var mı? Bi de cimbom üzülme sakın. Ben her zaman her işte bir hayır vardır diye düşünürüm. Mutlaka bunda da bi hayır vardır. Bak görüceksin herşey nasıl yoluna giricek hemen!!!

ay şu tip insanlara uyuz oluyorum yani. çok bilmişler Allah'ın işine karışıyorlar. sen sanki bilerek isteyerek düşük yaptın. o tiplerin ağzının payını vermek lazım aslında. bir daha açamasınlar o şom ağızlarını. çok yakınların haricinde aslında kimseyle paylaşmamak lazım bu tür şeyleri ama o zamanda niye istemiyor, bir kusur mu var acaba falan diye eşelemeye başlıyorlar. insanlar böyle işte ya kimse kendine bakmıyor.

kızlar ben bir süreliğine çıkıyorum. 1 saate kadar işelerimi bitirmeye çalışırım. sonra tekrar görüşürüz.

ooo kizlar toplanmis iyide gördüm sizleri sevindim.Bana kurtajda serimla kortizonu basmislar bide doktor 2 ay korun diyince dogum kontrol hapina basladim aynen söyle kilolar gelinn burda ben varim oldu hop hop hop bi baktim terazi ibresi almsi basini gidiyo fazlada yemem aslinda yiyo olsam girtlagi kesicem yemegi kessem kansiz kalicam zaten kan varmi yokmu belli diil sporuda hiccc sevmem mecbur basladim sabahlari 20 dakika kendimi perisan ediyorum artik spor deniyo adina herhalde. Burda arkadas yok spor salonuan gidelim birlite tenis filan oyniyim kilo gitsin o mantikli ama evde deli gibi zipla hopla bi oyana bi bu yana bakalim sabrim ne kadar yetecek hadi aldim alacagimi bari burda tutayim daha da alirsam vermek imkansiz olacak . Böyle kafayi bozmus durumdayim.
Nakkad sen Kocaeli de ne taraftasin?
Ilsu bosver canim öyle insanlari tutarim dusmesin deseydi delimi ne .
Basina gelmeyen anlamiyo .
Cimbomlum her sey guzel olacak canimmm.

Handecik81 sende hosgeldin aramiza dicem adetten ama grup guzel olsada sebebi guzel diil umarim cok hizla bu gruptan hamileler grubuna gecer herkes.
Herkesin ilk adeti o kadar uzun surece diye bi sart yok dusukten sonra vucuttan vucuda degisiyo kurtj olup hemen sonraki ay hamile kalanlarda var benim kanamam cok fazla oldugu icin doktor 2 ay korunma verdi bana önümüzdeki hafta regl olmam gerekiyo bakalim ne olacak. 2 ay kan gelemsin diye beklerken simdi kan gelsin diye beklicem ne acayip bi durum ya.

Selam hepinize güzel bayanlar,
eşimden fırsat bulup pc'nin başına geçemiyorum izinde de 15 gün :)
meltem'cim ben kocaeli merkezdeyim. yahyakaptanda oturuyoruz. Ama eşimin tayini çıktı kendisi deniz assubayı Ağustos ayında marmariste göreve başlayacak.
üç hamileliğim boyunca hiç diyet yapamadım toplam 9 ay sürdü ve o süre boyunca sanki doğuracakmış gibi 10 kilo aldım canlarım. 70 tim 80 oldum. doğru düzgün bir dr.um olmadığı için gebeliklerde hiç ara falan vermedim bir regl sonrası hemen tekrar hamile kalıyordum. bu iyi birşey mi bilmem ama hani derlerya "adam üstüme ceketini atsa hamile kalıyorum" diye o hesap. en son askeri hastaneye gitmiştim ordaki dr. pataloji ye gönderdi son kürtajı. hayırlısı canlarım ya. Allah veriyor Allah alıyor elbet bir bildiği vardır. Biz elimizden geleni yapalımda gerisi ona kalıyor.

ben daha önce lida ile 10 kilo vermiştim. çok zararlı olduğunu söylüyorlar ama diyet yapmak çok zor geliyor.
elma sirkesi ve tere tohumu denedim bir gram bile veremedim.
şimdi hormonları düzene sokuyor ve selülitleri gideriyormuş aslanpençesi içeceğim sonra lahana haplarına başlayacağım. sonucu sizinlede paylaşırım hem takip olunca disiplini bozmam :1rolleyes: 81 kiloyum düştükçe yazacağım beni takip edin yerimseniben

allah kahretsin nasıl insan bunlar böyle yaaa
ama bu tiplerden ne yazık ki çok var bitanemmm
hepsineeeeeklava:Kötü Kazen:mymeka:

canım benim yaaa
hoşgeldin sen bakalım
her kötü şey geride kalıyor
şimdi saate bak saniyeler ne çabuk geçiyor bi bak
tüm bu sıkıntılarımız su gibi geçicek
önümüzü çıkan her engeli birer birer aşıcaz ki meleklerimize kavuşalım değil mi
para niye bu kadar değerli zor kazanıldığı için
bizim meleklerimiz bebeklerlerimiz de işte bu yüzden çok değerli olucak
onlar çok ama çok şanslılar bizim ki anneleri olduğu için
fedakar sabırlı ve sevgi dolu
çok mutlu bi bebeklerimiz olucak bizim
tekrar tekrar hoşgeldin
artık bizimlesin haticecik :1hug:

cimbomludan fenerli güzel aplama a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…