Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

takipteyim seni ablacım
hatta işe yararsa izindeyim :icecream:kafamçokkarıştı

minik kuşum benimmmmmmmmmmm:1hug:

oooy oyyyy oooyyy,neber kısss?
seni mutlu görmek ne güzel,allah hep böyle yüzünü güldürsün emiiiiii.
okuldan daha yeni geldim,sabahın köründe kalktım pizza yaptım,acaip uykum var ama uyumıycaam...
valla özledim sizi .kıslar baya bi kaynatmışsınız oku oku bitmiyor..allah muhabbetimizi güzel yönde arttırsın inşallah,darısı ' biz de hamileyiz artık' bölümüne inşallah.:sm_cool:
:teytey: a.s. :1hug: Şeniz

aaah ah bu kendini bilmezler yok mu?allah onların iyiliğini versin,
ilsucuğum ben de muşda çalışıoyrum,burada komşular edindim kendime,
benim durumumu öğrenen geçmiş olsun diyor,kimisi ilkokul mezunu kimisi okul yüzü görmemiş,ama nasıl anlayışlılar anlatamam,bana hep güzel örnekler verdiler,umuduma umut kattılar,allah onlardan razı olsun,
insanlar okuyunca hep adam olacak diye düşünülür oysa adamlık insanın yüreğinde başlıyor..
aaamaan boşver takma o insanları kafana,bu tip insanlar boş tenekeye benzer ve gereksiz yere çok ses çıkartırlar..klava: klava:
a.s. a.s. :1hug:

yaprakcığım güzel haberlerini bekliyoruz,umutsuz olma derim ben ama aynı zamanda çok da ümitlenme çünkü bizim bebeklerimiz çok nazlı, keyifleri ne zaman çatarsa o zaman gelecekler,ah bu yaramazlar artık babalarını bıraksınlar da bize misafirliğe gelsinler ama 9 ay 10 gün boyunca ve mutlu soooonnnn.
senden sonra çorap söküğüne döneceğiz,ışığı gören gelecek inşallah.

ooo cimcimem gelmiş
bizde ösledik seni minnoşum
maşallah sende bomba gibisin
yeriim seni ben yerim sosisim :icecream:

nakkadcığım ablacığım,lahana hapı yerine lahananın kendisi daha faydalı değil mi?öyle duymuştum ben de,
bu kilo bende pek sorun olmuyordu daha düne kadar,
normalde hep kilo almak için çabaladım,macunlar yedim,geceleri yatmadan önce hamur işleri yedim banamısın demedi,
ama son zamanlar da istemediğim halde kilo aldım nasıl olduysa,
körün istediği bir göz allah bana verdi 4 göz,
tam 4 kilo almışım :icecream:
şuanda 52 kiloyum,diyet yapmaya başladım hayatımda ilk kez(iki kilo versem yeter sanırım di mi?)
:dance: :dance:

tabii aysimaacım okumakla adam olunmuyor o bir gerçek .malesef basıma öyle bi olay geldi işte .ama pek aldırışta etmedim acıkcası .sonuçta ben biliyorum bebeğimin benim yüzümden ölmediğini. muş nasıl biyer güzel mi? isimin çok duyarız ama oralara gitmek kısmet olmadı

ilsucuğum muş güzel biryer,ama yolunun yokuş olduğunu söyliyemiyceeem ..
kışları maalum çok soğuk oluyor,ilk geldiğimde ayak parmaklarım dondu zannettim ve korkumdan çok ağlamıştım sokakta,
sanırım alışmayınca öyle oluyor,şimdi alıştım,antalyadan sonra biraz zor oldu ama oldu işte..
atama bekleyen arkadaşlara tavsiye ederim,diğer illere göre burası daha güvenilir(terör bakımından)
muşun laleleri de meşhurdur,

kıslar yaa deryalı günlerde çok tatlı bez bebek yaptılar,çok beğendim ben de yapmak istiyorum,becerebilirsem size de gösteririm hadi bana kolay gelsin,sonra yine gelirim,
hepicinizi sıcacık sıcacık öpüyorum gül yanaklarınızdan.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

kızlar ne haber. bir sürü iş yaptım, daha da tam olarak bitmedi ama sizleri merak ettim neler kaynatıyorsunuz diye o yüzden biraz ara verdim.

aysima hoş geldin canım. evet çok ümitlenmemek lazım sonra insan çok üzülüyor. ben bu klomeni ilk kullandığım ay çok umutluydum, kesin olur diyordum ama adet olunca şok oldum. ne yapalım hepsini atlatıyoruz işte. hayat devam ediyor. ama olursa da süper olur ya.

kızlar aranızda pko lu olan olsa glikofen isimli ilacı tavsiye ederdim size 2 haftada 3-4 kilo verdim. o ilacı içince sürekli toksunuz. ama çok iğrenç birşey acayip mide bulandırıyor. tatlı şeylere karşı özellikle bir iğrenme oluyor. gerçi zamanla vücut alışıyor ama ben o ilaç sayesinde 1 yıldır kilomu kontrol ediyorum. hamile kalınca doktor bıraktırmıştı. o zaman kilo almaya başladım.

eee arkadaş sanatçı insansın, yaparsın sen. biz senin gibi sanatçı değiliz ki. öyle bez bebek falan yapalım.
ama ben gerçek bebek yapmak istiyorum ya bezini de sonra yaparız.

ya kızlar ben geliyorum hepiniz kayboluyorsunuz. kızıyorum valla. ben de çıkayım bari de işlerimi bitireyim o zaman.

yok kızlar bu cimcime tam sopalık izninizle ben bi klava::mymeka:

eee arkadaş sanatçı insansın, yaparsın sen. biz senin gibi sanatçı değiliz ki. öyle bez bebek falan yapalım.

mende mende istiyommmmmm

selam kızlar, gittim geldim hiç hareket yok sayfada. sıcaktan kimsenin kolunu kıpırdatacak hali yok sanırım, haklısınız, ama iyice de boşlamayın yani.

evet cimbom, bu aysima tam sopalık yani.klava: 52 kiloya rejim de neyin nesiymiş. hastalanacak haberi yok. ben 63 kiloyum, nakkad 70-80 lerden bahsediyor o zaman biz köprüden atalım kendimizi dimi ama. Kötü Kazen

aşkım ben çıkıyorum bugün biraz erken oldu ama
kuaföre gidicem
hepoinizi kocaman öpüyorum yarın görüşürüz
iyi akşamlar

canım git tabi, güzel güzel saçlarını yaptır şöyle bir kendine gel, moralin düzelsin dimi canım. arasıra da olsa insanın kendini şımartması gerek.

canım haklısın da şu sıralar bez bebekle başlıyayım alıştırmalara da sonra (12 ay) sonra gerçeğinde acemilik çekmiyeyim değil mi?
aaayyyyyy benim yüzümde maske vardı yaaa unuttuuuum hemen yıkayayım du bi bekle...tatlicadiarzu

valla ne deseniz haklısınız,ama ben daha önce 36 beden kıyafet alırken bile daralttırmak zorunda kalıyordum,
ama şimdi gardrobu yenilemem lazım zayıflamazsam çükü 38 bedenim artık ,
bu çok hoşuma gidiyor ama kıyafetlerimi atmaya da kıyamıyorum,
ayrıca benim hafif göbiş problemim var kilo alınca hafifliği ortadan kalkıyor maaalesef.
aramızda kalsın kociş bu halime bayıldı kısslaaaar :1hug: Şeniz

yok kızlar bu cimcime tam sopalık izninizle ben bi klava::mymeka:

mende mende istiyommmmmm

valla ne deseniz haklısınız,ama ben daha önce 36 beden kıyafet alırken bile daralttırmak zorunda kalıyordum,
ama şimdi gardrobu yenilemem lazım zayıflamazsam çükü 38 bedenim artık ,
bu çok hoşuma gidiyor ama kıyafetlerimi atmaya da kıyamıyorum,
ayrıca benim hafif göbiş problemim var kilo alınca hafifliği ortadan kalkıyor maaalesef.
aramızda kalsın kociş bu halime bayıldı kısslaaaar
klava: Şeniz :dance:

canım boşver sen zayıflama daha fazla. sadece kilonu koru o zaman. madem eşin de bu durumdan memnun daha ne istiyorsun. kıyafet alırsın boşver. zaten ilerde daha bol kıyafetler lazım dimi ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…