- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
ben daha önce lida ile 10 kilo vermiştim. çok zararlı olduğunu söylüyorlar ama diyet yapmak çok zor geliyor.
elma sirkesi ve tere tohumu denedim bir gram bile veremedim.
şimdi hormonları düzene sokuyor ve selülitleri gideriyormuş aslanpençesi içeceğim sonra lahana haplarına başlayacağım. sonucu sizinlede paylaşırım hem takip olunca disiplini bozmam :1rolleyes: 81 kiloyum düştükçe yazacağım beni takip edin yerimseniben
minik kuşum benimmmmmmmmmmm:1hug:
Enerjiye Bak Ya Helal Vallahi Kim Tutar Seni :) "yola Devam "
Canim Bu Durumu Yaşamayan Kişiler Kesinlikle Anlamiyor. Bakin Geçen Cumartesi Yasadiğim Bir Olayi Anlatiyim Size. Bir Kaç BayaN Tanidik Bebek Düşünmüyor Musun Dedi Bende 3 Ay Kadar önce Düşük Yaptim şimdilik Düşünmüyorum Dedim. Aynen şöyle Dediler Aman Dikkat Et 2. Si De Düşmesin. Yani Onlar Saniyor Ki Bizim Yüzümüzden Düşüyor. Bebek Gelişmemesi ,ya Da Boş Kese Olayini Bilmiyorlar. Ve Bön Bön Bakiyorlar .bende Cahilliklerine Verip Cevap Vermedim. Kismet Dedim
canım daha belli olmaz. benim yumurtam geç gelişti. geçen cuma çatlatma iğnesi yapıldı. bu iğneden 2 hafta sonra falan en erken belli olurmuş. yani ay sonuna kadar beklerim herhalde. ama çok da umutlu değilim nedense. kısmet artık. hayırlısı olsun. inşallah olursa ilk önce sizlere vereceğim müjdeyi. çünkü sizler bana çok desteksiniz.
yaprakcığım güzel haberlerini bekliyoruz,umutsuz olma derim ben ama aynı zamanda çok da ümitlenme çünkü bizim bebeklerimiz çok nazlı, keyifleri ne zaman çatarsa o zaman gelecekler,ah bu yaramazlar artık babalarını bıraksınlar da bize misafirliğe gelsinler ama 9 ay 10 gün boyunca ve mutlu soooonnnn.
senden sonra çorap söküğüne döneceğiz,ışığı gören gelecek inşallah.
nakkadcığım ablacığım,lahana hapı yerine lahananın kendisi daha faydalı değil mi?öyle duymuştum ben de,ben daha önce lida ile 10 kilo vermiştim. çok zararlı olduğunu söylüyorlar ama diyet yapmak çok zor geliyor.
elma sirkesi ve tere tohumu denedim bir gram bile veremedim.
şimdi hormonları düzene sokuyor ve selülitleri gideriyormuş aslanpençesi içeceğim sonra lahana haplarına başlayacağım. sonucu sizinlede paylaşırım hem takip olunca disiplini bozmam :1rolleyes: 81 kiloyum düştükçe yazacağım beni takip edin yerimseniben
ilsucuğum muş güzel biryer,ama yolunun yokuş olduğunu söyliyemiyceeem ..tabii aysimaacım okumakla adam olunmuyor o bir gerçek .malesef basıma öyle bi olay geldi işte .ama pek aldırışta etmedim acıkcası .sonuçta ben biliyorum bebeğimin benim yüzümden ölmediğini. muş nasıl biyer güzel mi? isimin çok duyarız ama oralara gitmek kısmet olmadı
kıslar yaa deryalı günlerde çok tatlı bez bebek yaptılar,çok beğendim ben de yapmak istiyorum,becerebilirsem size de gösteririm hadi bana kolay gelsin,sonra yine gelirim,
hepicinizi sıcacık sıcacık öpüyorum gül yanaklarınızdan.
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
yok kızlar bu cimcime tam sopalık izninizle ben binakkadcığım ablacığım,lahana hapı yerine lahananın kendisi daha faydalı değil mi?öyle duymuştum ben de,
bu kilo bende pek sorun olmuyordu daha düne kadar,
normalde hep kilo almak için çabaladım,macunlar yedim,geceleri yatmadan önce hamur işleri yedim banamısın demedi,
ama son zamanlar da istemediğim halde kilo aldım nasıl olduysa,
körün istediği bir göz allah bana verdi 4 göz,
tam 4 kilo almışım :icecream:
şuanda 52 kiloyum,diyet yapmaya başladım hayatımda ilk kez(iki kilo versem yeter sanırım di mi?)
:dance: :dance:
eee arkadaş sanatçı insansın, yaparsın sen. biz senin gibi sanatçı değiliz ki. öyle bez bebek falan yapalım.
ama ben gerçek bebek yapmak istiyorum ya bezini de sonra yaparız.
canım haklısın da şu sıralar bez bebekle başlıyayım alıştırmalara da sonra (12 ay) sonra gerçeğinde acemilik çekmiyeyim değil mi?eee arkadaş sanatçı insansın, yaparsın sen. biz senin gibi sanatçı değiliz ki. öyle bez bebek falan yapalım.
ama ben gerçek bebek yapmak istiyorum ya bezini de sonra yaparız.
valla ne deseniz haklısınız,ama ben daha önce 36 beden kıyafet alırken bile daralttırmak zorunda kalıyordum,selam kızlar, gittim geldim hiç hareket yok sayfada. sıcaktan kimsenin kolunu kıpırdatacak hali yok sanırım, haklısınız, ama iyice de boşlamayın yani.
evet cimbom, bu aysima tam sopalık yani.klava: 52 kiloya rejim de neyin nesiymiş. hastalanacak haberi yok. ben 63 kiloyum, nakkad 70-80 lerden bahsediyor o zaman biz köprüden atalım kendimizi dimi ama. Kötü Kazen
yok kızlar bu cimcime tam sopalık izninizle ben biklava::mymeka:
mende mendeistiyommmmmm
valla ne deseniz haklısınız,ama ben daha önce 36 beden kıyafet alırken bile daralttırmak zorunda kalıyordum,
ama şimdi gardrobu yenilemem lazım zayıflamazsam çükü 38 bedenim artık ,
bu çok hoşuma gidiyor ama kıyafetlerimi atmaya da kıyamıyorum,
ayrıca benim hafif göbiş problemim var kilo alınca hafifliği ortadan kalkıyor maaalesef.
aramızda kalsın kociş bu halime bayıldı kısslaaaar:1hug: Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?