Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

2 kilo mu verdim çiğdem ablacım yaa ne yedin ne içtin
ya da ne yemedin ne içmedin
sırrı nedir bu işin vesselam

cimbom, bu arada senin adetin ne durumda, eskilere göre farklılık varmı? pıhtı, parça vs. gibi şeyler geliyormu? ya inşallah şu kistin gider.

ha canım ayrıca senin iş durumu ne oldu eşinle konuşabildinmi, sıcak bakmıyormu. çok iyi düşünüp karar vermelisiniz.

eee bizi fırçalıyon kendin yoksun. ne oluyor anlamadım yani. aysonu kızlarına mı gittin yine. ben de başka yere gideyim bari kimse yok.

selaaam. fırçalama tamam ya geldik işte. güzelim sen de akşam 7 den sonra yoksun. ben de seni arıyorum o zaman. sen eve de net bağlat, daha çok konuşuruz.

canım eğer eve de bağlatırsam biz kesin boşanırız zaten deli oluyor tık tık yazmamdan

canım ya hi,ç sorma ağrıdan ölüyorum ama bu da ümitlendiriyor beni ama çok az geliyor yaprakcım yaa ayıptır söylemesi bir pedde sadece bir kaç damla dünden beri düşün yani
bi arkadaş aspirin iç dedi işe yarmı ki bilmiyorum yaa o anam bu kist gitmez böyle

eee bizi fırçalıyon kendin yoksun. ne oluyor anlamadım yani. aysonu kızlarına mı gittin yine. ben de başka yere gideyim bari kimse yok.

bende dolaşıyorum işte kuş misali

canım soğan suyu veya maydanoz suyu da söktürüyormuş. maydanozu kaynat iç istersen hem doğal bişey olmaz. inşallah sökülür ya.

Dilekçim adet sökülmüyor sanırım ilk gün böyle olması normal de sonradan sökülmesi lazım ben birşey diyecem ama gülme:)) biraz hareket et yürüyüş yap yani sanırım oturuyorsun sürekli ben öyle yapmıştım arkası gelmişti kanamanın ama

evet sabırsızım haklısın. ben de ne zaman yürüyüş yapsam akıntım veya adetim artıyor. hormonlar harekete geçiyor sanırım. cimbom canım sen de biraz yürü istersen. en azından yarım saat falan. gerçi hava sıcak ama akşam iş çıkışı veya yemekten sonra da yürüyebilirsin. hem bir değişiklik olur.

valla öyle haklısın ki esracım
aklıma gelmedi değil valla
ama sabah evi silip süpürdüm biras ama faydası olmadı
maalesef mağazada hep oturuyorum işte
ama bu akşam biras yürüyüş yapalım bakalım

ay kızlar yaa
dün gece 12 de kuzenim aradı beni nasıl da korktum tam yatmaya hazırlanyordum meralin kanaması var çok da ağrısı var ben şimdi ne yapayım diye
hemen dedim dr u ara
aman bi<im bi tel trafiği sormayın
yakın değil ki gideyim yanına yaa
dr hemen gelin düşük yapıyorsun demiş
sonra kuzenim bi daha aradı düşük yapıyormuş biz şimdi hastaneye gidiyoruz kürtaj olucak heralde sen ne kadar vermiştin falan bi panik yani anlatamam arkadan da kızın bağrışları geliyor tabi ben iptal hıçkırıklarla ağlıyorum onları sakinleştirceğime neyse sonra 2 gibi aradım evden işte eve göndermişler yarın sabah gel kürtaja alıcaz demişler bu sabah da kürtaj oldu ama maalesef canlı canlı alerjisi varmış narkoza kızcağız diyor ki öldüm dilek abla yok böyle bi acı nefes alıp yürüyebildiğime inanamıyorum dedi sonrasına 2 şişe serum fitil 2 antibiyotik vermişler ve bugünde antalyaya tatile gidiyorlar ya yolda otobüste de olsaydı
offff çok zor kızlar yaa

selam herkese arkadaşlar
bugün çok sıcak ya bu havalar adamı çıldırtır ya öldük sıcaktan
yapraknil canım sende var mı bi gelşme canım
İlsu canım sen nasılsın
Adaşım bugün çok yoğun sanırım oooooooooo hayırlı işler bol kazançlar

cimbom canım çok geçmiş olsun. zaten problem olduğunu söylemiştin. umarım kolay atlatır bu süreci ve yeniden hamile kalır.
bugün çok sıcak gerçekten o yüzden bilgisayar başında fazla kalamıyorum.
cimbom canım ağrın varsa sökülürsün yakında. çok stres yapma ve sıkma canını. üzüldün bir de sen şimdi o da etkiler.
iklimsu canım bugün biraz ağrım var ama adet olmadım. haftasonu da olmazsam umut var demektir ve hafta başı pzt salı test yaparım. hakkımda hayırlısı olsun artık.

geçmiş olsun bitanem .problemliydi zaten demekki hayırlısı buymuş .ama kız mahvolmuştur ya narkozsuz ,inş bi deha yasatmaz allah

yaprakcım hadi sevniçli haberi ver bakem :))

günaydın canım. ya inanki gitgide heyecan yapmaya başladım. bugün çatlatma iğnesinden sonra 15.gün. sabah karnımda ağrı vardı, çok moralim bozuldu. sanırım gaz ağrısıymış sonra geçti. çok diken üstündeyim ama korkunun ecele faydası yok yani tutmadıysa eninde sonunda olurum. ama inşallah tutmuştur. şöyle sayfamız şenlenir biraz. iklimsu ile cimbom adet olunca zaten hepimiz sevindik ben de hamile olursam bu neşemiz devam eder. inşallah öyle olur.

canım inş tutmuştur. aslında dün adet olman gerekirdi senin yumurta catladıktan 14 gfün sonra oluuyor adet çünkü. eğer pazartesine kadar olmassan bir test yap güzelim.
evet ya içimiz biraz buruktu adet omadıkları için şimdi çok şükür herşey yoluna girdi.

olmazsam pzt ya da salı sabah yaparım diye düşünüyorum. ama şu iki gün çok kritik. tuvalete bile gitmeye korkuyorum inan. gidipte o kırmızı lekeyle karşılaşmaktan çok korkuyorum. beklemek çok zor ya. eğer adet olursam hem kendim hem de sizler hayal kırıklığına uğrayacak ama hiç bir şey bizim elimizde değil. yani bizler elimizden geleni yapıyoruz tabi dua da ediyoruz. gerisi Allah'ın işi. kısmet ettiyse hiç bir şey engel olamaz buna inanıyorum. ama kısmet etmediyse istersen 3-4 tane mükemmel yumurtan olsun, eşinin spermleri dört dörtlük olsun olmuyor. bunları söylüyorum ama olmayınca da kahrolup üzülüyorum. ayrıca şimdi de yumurtalar çatladımı acaba, çatlamadıysa kist oluştuysa o da adet geciktirir diye şüphe girdi içime. inşallah öyle bir şey yoktur. hakkımda hayırlısı neyse o olsun artık ne diyeyim. hepinizin bana çok destek olduğunuzu biliyorum canım. çok sağolun. iyiki varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…