- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.261
selam kızlar nasılsınız?
Cimbomlu gözün aydın canım yeni okuyabildim mesajları.
Aysima benim kürtaj 11 hazirandı 3 ay bekleme süresi seninle aynı zamana denk geleceğiz 40ımız karışacak galiba
Kızlar bu arada 2 kilo verdim :dance:
şu bekleme süresince 3 ayda 10 kilo vereceğim bebeğe yer açılacak yerimseniben
burda yeni konu nasıl açılıyor bilen var mı? :uhm:
nerde bu kızlar yaaaaa
illa fırça mı gerekiyor yaaaaa
selaaam. fırçalama tamam ya geldik işte. güzelim sen de akşam 7 den sonra yoksun. ben de seni arıyorum o zaman. sen eve de net bağlat, daha çok konuşuruz.
cimbom, bu arada senin adetin ne durumda, eskilere göre farklılık varmı? pıhtı, parça vs. gibi şeyler geliyormu? ya inşallah şu kistin gider.
ha canım ayrıca senin iş durumu ne oldu eşinle konuşabildinmi, sıcak bakmıyormu. çok iyi düşünüp karar vermelisiniz.
eee bizi fırçalıyon kendin yoksun. ne oluyor anlamadım yani. aysonu kızlarına mı gittin yine. ben de başka yere gideyim bari kimse yok.
Dilekçim adet sökülmüyor sanırım ilk gün böyle olması normal de sonradan sökülmesi lazım ben birşey diyecem ama gülme:)) biraz hareket et yürüyüş yap yani sanırım oturuyorsun sürekli ben öyle yapmıştım arkası gelmişti kanamanın ama
Dilekçim adet sökülmüyor sanırım ilk gün böyle olması normal de sonradan sökülmesi lazım ben birşey diyecem ama gülme:)) biraz hareket et yürüyüş yap yani sanırım oturuyorsun sürekli ben öyle yapmıştım arkası gelmişti kanamanın ama
Tatlim ,benim 3. Günü Sökülmüştü Normaldir .
yaprakcım hadi sevniçli haberi ver bakem :))
canım inş tutmuştur. aslında dün adet olman gerekirdi senin yumurta catladıktan 14 gfün sonra oluuyor adet çünkü. eğer pazartesine kadar olmassan bir test yap güzelim.
evet ya içimiz biraz buruktu adet omadıkları için şimdi çok şükür herşey yoluna girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?