- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.301
yaprakcığım kıslar darılmasın ama sırf şu yoğunluğumda senin güzel haberini görürüm ümidiyle geliyorum sayfaya,herkese günaydın. sizlere güzel haberler vermek isterdim fakat maalesef veremiyorum kızlar. adet oldum. aslında dün olmuştum ama haftasonu sizlere tatsız bir haber vermek istemediğim için yazmadım. çok üzüldüm ama yapacak birşey yok kısmet değilmiş. inşallah birdahaki aya.
cimbom doktora gittinmi canım. inşallah problem yoktur ve kistin gitmiştir. sen bize güzel haberler verirsin inşallah.
yaprakcım bitanem benmim canım arkadaşım benim
üzüldün biliyorum içinde kıpırdayan umudunu hiç kaybetmedin seni
tamam ilk hamileliğinin zor olmuştu ama bu sefer öyle olmuyacak artık sen tedbirini de aldın önümüzdeki ay için hamile kalabildiğini de biliyorsun dilek ve sen bu ay belki ilsu da gün sayıcak ben ise bu ay maalesef kızlar
bak benim durumuma onun için sen çok daha şanslısın bitanem ve bu şansını kullanıcaksın bebeğim
kızlar c.tesi gittim dr a kisttim 5.5+4.8 di şimdi ise 5.3+3.8 olmuş yani bi tarafı 1 cm küçülmüş ama çok yavaş dedi dr ama korkma öteki adette atabilirsin dedi ve bvana adetin 16.günü başlamam için 2 kutu farlutal verdi bu yeni kistlerin oluşmasını engelliyecek dedi ve şimdiki kistini patlaması için tetikliyecek dedi 10 gün boyunca ilacı içicem işte sabah akşam sonra adet olucakmışım adetin 3.günü gel bakalım yine dedi bi de rahimde 5 cm genişleme varmış bu ne demek dedim kontrol edicez bakalım dedi d.kontrol veriliyor aslında kist tedavileri için dedi ama benim psikolojin bunu kaldıramaz farlutalda aynı etkiyi göstericek dedi
artık ne düşüneceğimi şaşırdım
delüüüü karuuuuu sizi unutrmuyum hiç yaaaa,özlemcik gez bakalım tatilin keyfini çıkar ben bunu çok hakettin canım benim
ama bizi de sakın ihmal etme fıstık
yaprakcığım kıslar darılmasın ama sırf şu yoğunluğumda senin güzel haberini görürüm ümidiyle geliyorum sayfaya,
dün de göremedim seni,
üzülme canım yaaa kökü bizde nasıl olsa bu bebeklerin değil mi?
ergeç gelecek bebeklerimiz ve bizi beklettikleri için de popolarından birer ısırık alacağız artık, bu bizim hakkımız,:içelim:
dilekciğim kistin küçülmesi güzel bir haber her nekadar yavaş da olsa,güzel bir gelişme,dahası da gelecek canım,inşallah bundan sonra da güzel gelişmeler olacak,
sonra da gelsin bebek bezleri,mamalar,pişik kremleri,pusetler,patikler,minicik çoraplar allah allaaaaaahhhhh.....
hayali bile çok güzel valla,ben bu hayallerle kocişe bile gerek kalmadan hamiş kalırım kıslar :teytey: :teytey: :teytey: :içelim:
canım adaşım bak ne güzel kistin küçülmüş daha ne olsun herşey yoluna girecek 1 aycık daha bak biz 3 aydır bekledik 1 ay daha bekle arkadaşım herşey daha güzel olacak bir daha ki adetinde kurtulacaksın bu kistlerden hiç üzme kendini sabır biraz daha sabır canım
canım benim sağol ya. hepiniz çok tatlısınız. merak ettiğinizi biliyorum ama maalesef canım olmadı. bu akşam 5 gibi doktora gideceğim kist falan varmı bakacak sanırım. belki yine ilaç başlarım bilmiyorum ama artık üzerimde bir bezginlik var. havalar da etkiliyor sanırım. inşallah bir dahaki ay gelir bebişim.
Dilek canım ne olur böyle bezmiş gibi konuşma canım herşeyin hayırlısı demedik mi demekki bunda bir hayır var beklemek ne kadar zor bunu benden daha iyi kimse bilemez ama bu sefer neden beklediğini biliyoruz tatlım kistler gidecek ve tekrara yumurtlama hesapları yapcaksın bitanem bu bekleyiş bence çok hayırlı arkadaşım hayatta herşey ne böyle bizim yaşadığımız gibi özellikle ikimizin yaşadıkları gibi kötü gidemez bir dönüm noktası olacak ve herşey bu sefer iyiye gidecek ben çok inanıyorum adaşım
bide unutmadan senin eşinde balık burcuydu sanırım bende balık burcuyu tv türkmax ta çok ünlü bir astorolog vardı adam dediki önümüzdeki 1 kaç ay balık burcu için çocuk açısından çok olumlu yani bu aylarda anne baba olunabilir ve çok doğru bir zaman bende çok sevindim hem kendi adıma hem senin adına
Canım yazlığa gidecektin bu hafta gidin ayarlayabilirseniz istanbul çok sıcak ve bunaltıcı bizde gideceğiz ama eşimin izin olaylarını ayarlayamadı bende gideceğim buralardan deniz güneş sıcak kumlar ve buz gibi bira seni çok seviyorum ne olur artık NEŞELEN
Aysima Hanimefendi Gez Bakalim ühüüü
Biz Istanbuldayiz Hiç Biyere çikamiyos Valla .
Gel Buyur Bir öğlen Yemek Ismarlayayim Sana. Fatih Uzak Değil Benim Işyerime .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?