Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

yaprakcım bitanem benmim canım arkadaşım benim
üzüldün biliyorum içinde kıpırdayan umudunu hiç kaybetmedin seni
tamam ilk hamileliğinin zor olmuştu ama bu sefer öyle olmuyacak artık sen tedbirini de aldın önümüzdeki ay için hamile kalabildiğini de biliyorsun dilek ve sen bu ay belki ilsu da gün sayıcak ben ise bu ay maalesef kızlar
bak benim durumuma onun için sen çok daha şanslısın bitanem ve bu şansını kullanıcaksın bebeğim

kızlar c.tesi gittim dr a kisttim 5.5+4.8 di şimdi ise 5.3+3.8 olmuş yani bi tarafı 1 cm küçülmüş ama çok yavaş dedi dr ama korkma öteki adette atabilirsin dedi ve bvana adetin 16.günü başlamam için 2 kutu farlutal verdi bu yeni kistlerin oluşmasını engelliyecek dedi ve şimdiki kistini patlaması için tetikliyecek dedi 10 gün boyunca ilacı içicem işte sabah akşam sonra adet olucakmışım adetin 3.günü gel bakalım yine dedi bi de rahimde 5 cm genişleme varmış bu ne demek dedim kontrol edicez bakalım dedi d.kontrol veriliyor aslında kist tedavileri için dedi ama benim psikolojin bunu kaldıramaz farlutalda aynı etkiyi göstericek dedi
artık ne düşüneceğimi şaşırdım

yaprakcığım kıslar darılmasın ama sırf şu yoğunluğumda senin güzel haberini görürüm ümidiyle geliyorum sayfaya,
dün de göremedim seni,
üzülme canım yaaa kökü bizde nasıl olsa bu bebeklerin değil mi?
ergeç gelecek bebeklerimiz ve bizi beklettikleri için de popolarından birer ısırık alacağız artık, bu bizim hakkımız,:içelim:

dilekciğim kistin küçülmesi güzel bir haber her nekadar yavaş da olsa,güzel bir gelişme,dahası da gelecek canım,inşallah bundan sonra da güzel gelişmeler olacak,
sonra da gelsin bebek bezleri,mamalar,pişik kremleri,pusetler,patikler,minicik çoraplar allah allaaaaaahhhhh.....
hayali bile çok güzel valla,ben bu hayallerle kocişe bile gerek kalmadan hamiş kalırım kıslar :teytey: :teytey: :teytey: :içelim:

canım teşekkürler iyi dileklerin için. inşallah önümüzdeki ay daha güzel haberler veririm.
senin de kistin küçülüyor canım bak. birdahaki adetinde tamamen yok olacak inşallah. evet bu ay çok üzgünüz ama gelecek ay daha mutlu olacağız inşallah.

özlemcik gez bakalım tatilin keyfini çıkar ben bunu çok hakettin canım benim
ama bizi de sakın ihmal etme fıstık
delüüüü karuuuuu sizi unutrmuyum hiç yaaaa,
hep aklım sizde ve güzel haberlerinizde,
biz de geziyoruz işte,dün 10 saat gezmişiz yorgunluktan öldük valla,
bugün de çıkacağız birazdan,size yazmadan edenedim ,okuyorum yazdıklarınızı ama herzaman yazamıyorum kociş kapılarda beklemekten bıkmışş,,
neyse kıslar çıkıyorum ben,
hepinizi sıcacık öptüm gül yanaklarınızdan Şeniz Şeniz Şeniz

canım benim sağol ya. hepiniz çok tatlısınız. merak ettiğinizi biliyorum ama maalesef canım olmadı. bu akşam 5 gibi doktora gideceğim kist falan varmı bakacak sanırım. belki yine ilaç başlarım bilmiyorum ama artık üzerimde bir bezginlik var. havalar da etkiliyor sanırım. inşallah bir dahaki ay gelir bebişim.

canım adaşım bak ne güzel kistin küçülmüş daha ne olsun herşey yoluna girecek 1 aycık daha bak biz 3 aydır bekledik 1 ay daha bekle arkadaşım herşey daha güzel olacak bir daha ki adetinde kurtulacaksın bu kistlerden hiç üzme kendini sabır biraz daha sabır canım

canım dilekcim ya
ben beklerim de 1 ay daha ne yi beklicem ki
bi bilenmezliği
ya gitmezse hadi bi ay daha sonra bir ay daha
ben artık yumurtlama hesapları yapmak istiyorum
ya benim tatile çok ihtiyacım var
bi derece içim rahat d.kontrol vermediği için
deli gibi bebek isterken d.kontrol kullanmak bu kadar uzaklaşmak beni kahrederdi

şimdi yaprakcım dr dan güzel haberlerle geliceksin inş.
bezginlik dergen seni çok iyi anlıyorum
bebekden ve ya bebek çalışmalarından değil bu canım
biras sıcaklar biras psikolojik ve e n çok da kafamızdaki acabalar ve niye olmuyorlar
ama ne olursa olsun bu ruh halimiz bir an önce geçmeli senin ki çok daha kısa sürede geçmeli çünkü sen yumurtlama hesapları yapıcaksın bu ay yeniden umutlanıp yeniden umut yüklenip gün saymaya başlıyacaksın oysa ben bi bilensizliği bir ay daha beklicem
senin çok fazla bezginlik yapma gibi bi lüksün yok maaalesef yaprakcım

Dilek canım ne olur böyle bezmiş gibi konuşma canım herşeyin hayırlısı demedik mi demekki bunda bir hayır var beklemek ne kadar zor bunu benden daha iyi kimse bilemez ama bu sefer neden beklediğini biliyoruz tatlım kistler gidecek ve tekrara yumurtlama hesapları yapcaksın bitanem bu bekleyiş bence çok hayırlı arkadaşım hayatta herşey ne böyle bizim yaşadığımız gibi özellikle ikimizin yaşadıkları gibi kötü gidemez bir dönüm noktası olacak ve herşey bu sefer iyiye gidecek ben çok inanıyorum adaşım
bide unutmadan senin eşinde balık burcuydu sanırım bende balık burcuyu tv türkmax ta çok ünlü bir astorolog vardı adam dediki önümüzdeki 1 kaç ay balık burcu için çocuk açısından çok olumlu yani bu aylarda anne baba olunabilir ve çok doğru bir zaman bende çok sevindim hem kendi adıma hem senin adına
Canım yazlığa gidecektin bu hafta gidin ayarlayabilirseniz istanbul çok sıcak ve bunaltıcı bizde gideceğiz ama eşimin izin olaylarını ayarlayamadı bende gideceğim buralardan deniz güneş sıcak kumlar ve buz gibi bira seni çok seviyorum ne olur artık NEŞELEN

canımsın sen yaaa
nasıl umut verdin neşe verdin sen bana yaaa
gerçekten mi türkmaxı bende çok severek ve ilgiyle izlerim hep
balık burcu için söyledikleri çok sevindirici ve umut verici
inşallah gerçek olur bitanem ben inanırım astrolojiye
evet ya ha bugün ha yarın adet olucaz diye 3 ay bekledik bak bu sefer sadece 1 ay ve bir ayın da nerdeyse 1 haftası geçti bile haklısın yaaa üstelik ilaç da içicem ve kist öyle ya da böyle gidicek dr um o kadar rahat ki ya çok sıkıyorsun kendini o kadar normal bi durum ki dedi ve tedavisi de sonucunu almak da çok kolay rahat sabırlı ve umutlu ol sadece sen gerisini bana bırak dedi ya bu yaz bitmeden inşallah kavuşucaz bebeklerimize bitanem
deniz güneş kum ve bira ya son derece katılıyorum ama temmuzun 26 sında gidicem 15 gün kalıcam inşallah belki tohumlar yazlıkta atılır kimbilir hani strestten de uzakız yaaaa
aman aman bu yazı yoğun bi çalışma temposuyla geçirip kışın kendimizi nadasa bırakıcaz ayaklarımızı uzatıp yatıcaz hamileliğimiz keyfini çıkarıcaz inşallah
kızlar bu yazı boş geçmicez allahın izniyle
rüyamda 9.ayı gördüm sanki bebeğim bana 9. ay da geliyorud gibi ama rüya işte
inş.rüyalarım ve hayallerim gerçekleşir
hepimiz hayal kurmalıyız ve içimizde b u hayalimizi umudumuzu büyütmeliyiz canlar

Ben Geldim Kizlarr Sabah Sabah Kafayi Yedim Calişmaktan .
Ya Yaprakcim Ben ümitliydim Gerçi Amaolsun Bitanem Bi Sonraki Aya Inş Tutar. Ama Bak Enazindan Adetini Zamaninda Oldun Diğer Günlerindeki Gibi 45 Günü Falan Bulmadi Birde Bu Güzel Tarafindan Bak Olaya.

++++

Cimbomum şimdi Sen Az Adet Gördün Ya Ondan Kistin Tamamen Kaybolmadi Bak Zaten Azda Olsa Küçülmüş , Bir Sonrakinde Dr Unda Dediği Gibi Yo Olacak Inş . Biras Daha Sabir Bitanem Ya .biliyorum Artik Gücün Kalmadi Ama Elden De Baska Bişi Gelmiyor .enazindan Bak Yapişiklik Ortadan Kalkti Onu Düşünmüceksin.

Aysima Hanimefendi Gez Bakalim ühüüü
Biz Istanbuldayiz Hiç Biyere çikamiyos Valla .
Gel Buyur Bir öğlen Yemek Ismarlayayim Sana. Fatih Uzak Değil Benim Işyerime .

Aysima Hanimefendi Gez Bakalim ühüüü
Biz Istanbuldayiz Hiç Biyere çikamiyos Valla .
Gel Buyur Bir öğlen Yemek Ismarlayayim Sana. Fatih Uzak Değil Benim Işyerime .

naber fıstıkım yaaa
çok çalıştırmasınlar seni yaa dicem ama ekmek parası tabi
bende bu ay yaprakdan çok ümitliydim ama kısmet napalım
bak şimdi biz ne yapıcaz biliyor musun
bu temmuz ayında dilekcim ve yaprak
ağustos ayında da sen ve ben çalışıcaz
yani temmuzda dilek-yaprak
ağustos da dilek-ilsu
inş. olmaz ama eğer ki bi aksilik olursa ağustos da tam kadro çalışıcaz bitanem

canım inş bende ağustosta istiyom içimi okumuşsun
dün annemle konuştum fazla beklemeyin dedi :)) ama eşimi bi şekilde ikna edeceğim bakalım.

kızlar ben geldim ama birazdan çıkacağım doktora gideceğim.
cimbom evet canım neden olmadı diye üzülüyorum. eşim keçiboynuzudur, vitamindir herşey kullanıyor, sigarayı da bıraktı. benim yumurta da oluşmuştu. ama herşey Allah'tan işte kısmet. hayırlısı buymuş demek lazım.
ilsu canım senin de dediğin gibi tek iyi tarafı 45 günleri bulmadı adetim. 30 günde geldi. bu da bişeydir. en azından yeni umutlara yelken açacağız inşallah hep birlikte.

Tabiki Canim Bu Da Büyük Bi Basari Bence Kist Yoktur Umarim. Ya Zaten Sağlikli Bir çiftin Her Ay % 25 Miş Gebe Kalma Sansi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…