- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
- #1.281
olmazsam pzt ya da salı sabah yaparım diye düşünüyorum. ama şu iki gün çok kritik. tuvalete bile gitmeye korkuyorum inan. gidipte o kırmızı lekeyle karşılaşmaktan çok korkuyorum. beklemek çok zor ya. eğer adet olursam hem kendim hem de sizler hayal kırıklığına uğrayacak ama hiç bir şey bizim elimizde değil. yani bizler elimizden geleni yapıyoruz tabi dua da ediyoruz. gerisi Allah'ın işi. kısmet ettiyse hiç bir şey engel olamaz buna inanıyorum. ama kısmet etmediyse istersen 3-4 tane mükemmel yumurtan olsun, eşinin spermleri dört dörtlük olsun olmuyor. bunları söylüyorum ama olmayınca da kahrolup üzülüyorum. ayrıca şimdi de yumurtalar çatladımı acaba, çatlamadıysa kist oluştuysa o da adet geciktirir diye şüphe girdi içime. inşallah öyle bir şey yoktur. hakkımda hayırlısı neyse o olsun artık ne diyeyim. hepinizin bana çok destek olduğunuzu biliyorum canım. çok sağolun. iyiki varsınız.
yaprakcım ve adaşım bende sizleri çok seviyorum
aklım ve kalbim sizlerle inanın
günlük ne kadar sıkıntım ve yoğunluğum buhramlarım olsa da ben her an sizinleyim sanki
asla bırakmam ben sizi
canlarım daha gitmedim dr 4-6 arası burda oluyor 5 gibi digerim heralde ama ben pek umutlu değlim kızlar yaa adet tam gelmeden kesildi tam bi ped bile kirlenmedi açıkcası ama işte sanırım d.kontrol vericek bana ben kist gitsin diye hem düzenli adet olayım yine aslında bi yanımda daha iyi olur sanki diyor ama kafam rahatlar herşey düzene girer güzel bi tatil yapar iyice toparlanırım her ay acaba mı diye beklemem en azından 1-2 ay gerçi bunları yazarken de içim acıyor ama ne yapayım mantıklı olmak lazım heralde bi de bazı sebepler daha da var işte aman ne bileyim ben biras karmakarışığım da
yapraknil canım çok üzüldüm emin ol bütün hafta sonu aklım sendeydi gerçi kısmet hayırlısı böyleymiş bir dahaki ay beraber gün sayacağız en azından demi canım benim ne olur üzme kendini biz güçlü kadınlarız kendine iyi bak bir durmak yok yola devammmmmmmmmmmmmm
Adaşım nerelerdesin ya haber yok senden doktor ne dedi meraktayız yaz bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?