Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kızlar dün gece rüyamda kiraz gördüm. hayırdır inşallah. koca koca napolyon kirazıydı sanırım. avuç avuç ceplerime doldurdum. rüya tabirlerinde çok iyiye işaret olduğu yazıyor. inşallah ya. çok heyecan yaptım bak şimdi. 1 hafta önce falan çok umutlu değildim, hatta umutsuzdum ama şimdi birden umutlanmaya başladım. olmazsa çok üzüleceğim ya. inşallah olur. dua edin bana ne olur. ettiğinizi biliyorum gerçi.

herkese tünaydın
dilek canım kuzenin için çok üzüldüm ama grçekten hayırlısı buymuş allah tekrarını yaşatmasın önemli olan bu
Yapraknil canım böyle umut içinde olman bizede umut oluyor dualarımız iyi dileklerimiz hep seninle umarım bir an önce meleğine kavuşursun canım ama inanmak başarmanın yarısıdır p.tesi ne kaldı ki biraz daha sabır ve umut sana güveniyoruz
Dilek canım bugün doktotra gidecektin sanırım sen 3.gel demiştiya gittin mi merak ediyorum doktor ne dedi umarım kisti adetle atmışsındır

ah ah canım arkadaşım benim
içimde sana sımsıkı sarılmak geliyor
öyle iyi anlıyorum ki o tatlı heyecanını telaşını
beyninin ve kalbinin bi yanı ya olduysa ya tuttuysa bebiş varsa diyor diğer yanı olmazsa sakın üzlüme yaparak bir daha ay olur diyor di mi tam orda noktadasın yani yüzü kadar kalbi de güzel kardeşim inş.gönlüne göre olucak bitanem yaa çok da ümitlendirmek istemiyorum sonradan üzülmemen için ama senin 14.gün adet olman gerekirdi bence şu ucuz testlerden alsan da yarın sabah yapsan ya bitanem inan içim pır pır senin için
ödüm kopuyor burda seninle ilgili kötü bir şey okucam diye tabi ki bu dünyanın sonu değil sadece bu ayın sonu ama önümüzde daha çokkkkkkkkkkk aylar var di mi
bu arada kistle ilgili söylediklerin için klava:
sakın sakın yapma bunu
pozitif ol gülüm ne olur
p.tesini iple çekiyorum ben
dualarım seninle güzel kız

cimbom, iklimsu çok teşekkür ederim canlarım ya. iyiki varsınız, sizleri çok seviyorum. çok iyisiniz, çok tatlısınız siz ya.
kızlar inanın çok heyecenlıyım. sabah ilsuya da söyledim. tuvalete gitmeye korkuyorum. olmazsa üzüleceğim ve sizleri de üzeceğim biliyorum ama elden birşey gelmez. bu ay olmazsa inşallah bir dahaki ay. hayırlısı olsun. geçen sefer yaşadığım talihsizlikleri yaşamak istemiyorum o yüzden en hayırlı zamanda olsun istiyorum. bugün karnımda ve sol kasığımda ağrı oluyor. ve halsizlik var. eşim tansiyonumu ölçtü 10 a 6 çıktı biraz düşük yani. uzanmıştım biraz ama sizden çok uzun süre ayrı kalamıyorum. çok özlüyorum sizlerin sohbetini.
cimbom sen bugün doktoramı gidecektin ben mi yanlış hatırlıyorum. sanırım henüz gitmedin yoksa bahsederdin. çıkışta mı gideceksin. adetin nasıl biraz arttı mı ağrın sızın devam ediyor mu. seni de çok mmerak ediyorum güzel arkadaşım benim.

yaprakcım ve adaşım bende sizleri çok seviyorum
aklım ve kalbim sizlerle inanın
günlük ne kadar sıkıntım ve yoğunluğum buhramlarım olsa da ben her an sizinleyim sanki
asla bırakmam ben sizi
canlarım daha gitmedim dr 4-6 arası burda oluyor 5 gibi digerim heralde ama ben pek umutlu değlim kızlar yaa adet tam gelmeden kesildi tam bi ped bile kirlenmedi açıkcası ama işte sanırım d.kontrol vericek bana ben kist gitsin diye hem düzenli adet olayım yine aslında bi yanımda daha iyi olur sanki diyor ama kafam rahatlar herşey düzene girer güzel bi tatil yapar iyice toparlanırım her ay acaba mı diye beklemem en azından 1-2 ay gerçi bunları yazarken de içim acıyor ama ne yapayım mantıklı olmak lazım heralde bi de bazı sebepler daha da var işte aman ne bileyim ben biras karmakarışığım da

kıslaaarrr,
istanbuldan herkese selamlar,
daha yeni geldim ve oturdum bilgisayar başına,
eşim bilet saatini yanlış anlamış,4 de değil saat 14 :00 da imiş,telefon geldi firmadan,zar zor yetiştik valla,
amma çok yazmıuşsınız kıslar bee,
yaprakcığım, ha gayret,bu son mutlu son olacak inşallah,
bu ay olmasa bile ilk müjdeyi senden alacağız gelecek ay,
tek dileğimiz bu ay bu müjdeyi almak,dualarımız seninle,

dilek kıss ben de 3 gündür regl oldum diyorum ya hani,
benimki de çok az,günlük ped kullanıyorum,
düşün yolculukda bile günlük ped kullandım,
hiç tasalanma sen regl oldun,
sanırım bu durum normal,
pedlerini güle güle kullan tatlım,

hepicinize bişeyler yazmak isterdim ama çok yorgunum,,
o kadar yolculuğun üstüne bir de yanlış tranvaya binmişiz,yarı yolda anladık da geri döndük,
neyse hayat hikayeme başladım sanırım ben yine,
hepicinizi öpüyorum,
tekrar görüşmek üzere...hoşçakalın mutlu haberlerle de geri dönün emiiii....:1hug: a.s. a.s.

canım benim üzme kendini. inşallah doktordan hayırlı haberlerle döneceksin. kürtaj sonrası adetlerin böyle çok az ya da çok fazla olması normaldir canım ya. doktorlarda öyle söylüyor zaten. sen üzülme. belki kistin küçülmüş veya kaybolmuştur, hap kullanmaya bile gerek kalmaz umarım. ama dediğin gibi bizim için hayırlısı neyse o olsun. ben de kistim varken hiç istemediğim halde kullanmıştım doğum kontrol hapı ama sonra geçiyoz zaten. sağlığımız daha önemli. bizler sağlıklı olmalıyız ki bebeklerimiz de sağlıklı olsun dimi hayatım.

aysima sağol canım iyi dileklerin için. inşallah mutlu son olur ve hepimiz en yakın zamanda birbirimize müjde veririz inşallah.
yorgun argın bizleri unutmayıp yazdığın için ayrıca teşekkürler. gez dinlen tatil yap. hakettin sen bunu. bizim için de gez eğlen. fırsat bulunca da yazarsın.

iklimsu canım sen napıyosun bakalım, sen adetini normal mi oluyorsun az mı sana hi sormadık:)))
kızlar bende eve gelmişim işten yatışo yatış yeni kalktım güya evi temizleyecektim:)

Mehaba kızlar ben bir süre olamayacam aranızda ev taşıma olayı başlamış bulunuyor işte öteki eve net bağlanana kadar,, kendinize iyi bakın kızlar döndüğümde umarım iyi haberlerinizi okurum buradan sevgiler hepinize:))))))))))))))))))))))))))))

İlsu canım adetim öbür adetlerim gibi yani hamile kalmadan önceki gibi ağrılı ve baya kanamam oldu doktor az olursun dedi ama ben baya oldum yani herşey normal canım arkadaşım boşver dinlen ya çalışıyorsun dinlenmek hakkın senin

cimbomlu bilmem canim belki balik erkekleride baska turlu etkileniyodur kimbilri benim bi tarafim inanmaya bi tarafim sacmalama demeye devam ediyo ne bilim :)

Kizlar ben bu sabah regl oldum. Cuma gunu olmam gerekiyodu normal 28 gun sayinca kurtaj oldugum gunden cuma ve ctesi yi bayagi bi sinirli kafam bozuk gecirdim. Dun abarttim durumu benim evin icinde iki kat merdiven var yer fircasiyla merdivendeki halilari fircaladim 2 odadaki halilari fircaladim abarttim temizligi gecede bel ve ayak agrisindan uyku tutmadi madem dedim fazla is yapinca bebekte kanama yapiyo bakim yapacakmi yoksa ne yaparsan yap dusmicek bebek dusmez diyo bi grupta bende deneme yaptim aklimi seveyim (((((((((( bu gun geberiyorum ne oturabilyiorum ne yatabilyiorum yarin kipirdamadan yaticam insallah bi halt gelmez basima. Bidaha bebek deniyecegim zaman esimle brlikte oldugum andan itibaren kipirdamadan yaticam ne isi evin ici cöplük olsa umursamicam valla .

herkese günaydın. sizlere güzel haberler vermek isterdim fakat maalesef veremiyorum kızlar. adet oldum. aslında dün olmuştum ama haftasonu sizlere tatsız bir haber vermek istemediğim için yazmadım. çok üzüldüm ama yapacak birşey yok kısmet değilmiş. inşallah birdahaki aya.

cimbom doktora gittinmi canım. inşallah problem yoktur ve kistin gitmiştir. sen bize güzel haberler verirsin inşallah.

yapraknil canım çok üzüldüm emin ol bütün hafta sonu aklım sendeydi gerçi kısmet hayırlısı böyleymiş bir dahaki ay beraber gün sayacağız en azından demi canım benim ne olur üzme kendini biz güçlü kadınlarız kendine iyi bak bir durmak yok yola devammmmmmmmmmmmmm
Adaşım nerelerdesin ya haber yok senden doktor ne dedi meraktayız yaz bize

defnecim altı ay önce aynısı benim başıma geldi.seni çok iyi anlıyorum.Allah en kısa zaman da sana da banada tekrar hamilelk nasip etsin.....

canım çok teşekkürler. biliyorum merak ettiğini. keşke güzel bir haber verebilseydim ama nasip değilmiş. dediğin gibi birdahaki ay birlikte gün sayarız inşallah bu sefer müjde veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…