- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
tabii canım ya hatta çoğunun cinsiyetleri belli , demekki hakkımızda böylesi hayırlısı imiş .senin anadolu yakasında bildiğin ii bir doktor varmı dılekcım
Çok tşkler canım bende duydum Medipolun ismini , Leyla Hanımı da duydum .
Yeniyaşamda önceden düşük ypamış mı
Kızlar mrb nasılsınız ben bugün kan sayımı yaptırdım dr dün görüştüm pazara randevu verdi bide kan sayımı istedi hgb 10 çıktı düşük mü sizce merak ettim bilginiz var mı ben daha adet olmadım dilek normal diyor bakalım
Kızlar mrb nasılsınız ben bugün kan sayımı yaptırdım dr dün görüştüm pazara randevu verdi bide kan sayımı istedi hgb 10 çıktı düşük mü sizce merak ettim bilginiz var mı ben daha adet olmadım dilek normal diyor bakalım
cimbom canım ben buralardayım. hatta bazen ilsuyla ikinizin yazışmalarınızı falan okuyorum. ama sırf yazmış olmak için yazmıyayım diyorum. evet canım adeti beklemek ayrı bir dert adet sonrası yumurtlama oldumu yumurtlama olunca tuttumu böyle gidiyor bu. hamile kalsak da bu bekleyişler devam edecek. kese görünecekmi, kalp atışları duyulacakmı, 3 lü test, 4 lü test derken biz doğurana kadar böyle endişe içinde oluruz gibime geliyor. yaşadığımız talihsizlikten dolayı kalp atışlarını duyana kadar da pek sevinemeyiz gibi geliyor.inşallah bu sefer çok beklemeyiz cimbom canım ya. az önce bahsettiğim demet bana çok umut oldu akşam akşam. canım dediğin gibi hep bu gebelik bölümüne takılıp kalmamak lazım başka yerleri de gezmek lazım. çünkü bu şekilde aklımızdan çıkmıyor ve stres yapıyoruz. gerç,i ben bu ay pek takmamaya çalışıyorum daha rahatım sanki. olmazsa üzülürüm tabi ama yine de yola devam. ama hiç kafaya takmadım aklımdan tamamen çıkardım diyenlere de pek inanmıyorum açıkçası. en azından yumurtlama gününü, adet tarihini falan hesaplayıp acaba mı diyorlardır ya yoksa herkes bizim gibi saplantılı değilmiki. ama bizimki biraz da yaşımızdan kaynaklanıyor. ne diyeyim hayırlısı olsun artık. günler geçiyor bekleyip göreceğiz canım. dualarım seninle ve bekleyiş içinde olan tüm arkadaşlarımla.
çok ümitlendirmek istemem ama canım 10 iyi bir değer var gibi sanki. gebelik yoksa 0-2 arası falan çıkıyor sanırım. inşallah hamilesindir. 2 gün sonra testi tekrar et. yükseliyorsa kesin hamilesin. hayırlısı olsun canım.
canımsın yaaa ne güzel yazmışsın valla
aynı öyle bizim endişelerimiz doğurana kadar bitmiyecek sanırım
ve diğer yazdıklarında o kadar doğru ki
sanki benim ağzımdan yazılmışmış gibi
çok fazla ortak noktamız var yaprakcım
ya canım yanlış yazdım sanırım öyle deil kansızlık testi yaptırdım hamileleik için diil ya hcg deil dilekçiğim hgb yani kansızlık anlamında tatlım dr düşük nedeni kansızlık olabilir demişti kanım da biraz düşük kusra bakmayın ne olur yanlış yazdım ama inşallah birgün onuda yazarım ben bu ay adet olunca başlıyacağım çalışmalara iyi dilekleriniz için çok saolun,
valla yaprakcım benim yaş bayağı bi geçti de allahtan doktorum tam doğurganlık çağındasın diyerek beni teselli etti bende ona inandım artık ne yapayım
ya da inanmış gibi yaptım
ben hayatımda herşeyi çok geç yaşadım ama hayırlısını yaşadım çok şükür
geç evlendim ama eşimi öyle çok seviyorum ki
meleğimde geç gelicek ama hayırlısıyla sağlığıyla gelicek inşallah
hem fıstık biz çok bilinçli ve olgun anneler olucaz sen hiç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?