Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

tabii canım ya hatta çoğunun cinsiyetleri belli , demekki hakkımızda böylesi hayırlısı imiş .senin anadolu yakasında bildiğin ii bir doktor varmı dılekcım

tabii canım ya hatta çoğunun cinsiyetleri belli , demekki hakkımızda böylesi hayırlısı imiş .senin anadolu yakasında bildiğin ii bir doktor varmı dılekcım

canım benim
yine kk dan tanıdığım ama inanılmaz çok sevdiğim bi arkadaşım var karşıda oturuyor
yani anadolu yakasında rumuzu yeniyaşam
22 haftalık hamile çok dr araştırdı bu konuda oldukça titiz davrandı ve medipol hastanesinde
leyla altundaş a buldu ve çok çok memnun
netten bende araştırmıştım iyi bi dr
sen bi bak istersen

Çok tşkler canım bende duydum Medipolun ismini , Leyla Hanımı da duydum .
Yeniyaşamda önceden düşük ypamış mı

cimbom evet bir türlü karşılaşamadık canım ya. ben geliyorum sen yoksun senin olduğunda da ben yokum. canım sen en azından bir idrar testi yapsana yapmaktan bişey çıkmaz ya. ısıyı da çok kafaya takma. benim adetim normalde de 35 günde falan olduğu için 48 gün bana çok gelmedi sabredebildim yani ama sen 28 gün diyorsun. o yüzden idrar testi yap. az önce yine bu sitede dertleştiğim bir arkadaşım vardı D-E-M-E-T diye.hamile olduğunu öğrendim. o da pko lu adet düzensizliği ve ara kanamaları vardı. ayrıca fazla kiloları da varmış. ne yapacağım diye kara kara düşünüyordu. 2 gün önce öğrenmiş hamile olduğunu çok sevindim ya. inşallah bizlerde en kısa zamanda buradan o müjdeli haberi veririz birbirimize.

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn
dtatlım beinm
nerdesin yaaaaaa
yok be gülüm hamile olamam yani hiç bi belirtim yok
bi de sanırım ben daha yeni yumurtladım
umarım bundan sonra ki ay herşey zamanında olur
herşeyi kontrol altına almak istiyorum artık
böyle elim kolum bağlıymış gibi hissediyorum

kızlar size bi şey söylicem
konumuzla alakası yok ama
biraz olsun kafamı dağıtmak ve bu konudan uzaklaşmak adına
yine bu sitedeki evlilik aile çocuklar formunu okuyorum eğlenceli oluyor
tavsiye ederim yani bilmiyorum zamanınız varsa tabi
ben bütün gün pc başında olduğum için

Kızlar mrb nasılsınız ben bugün kan sayımı yaptırdım dr dün görüştüm pazara randevu verdi bide kan sayımı istedi hgb 10 çıktı düşük mü sizce merak ettim bilginiz var mı ben daha adet olmadım dilek normal diyor bakalım

cimbom canım ben buralardayım. hatta bazen ilsuyla ikinizin yazışmalarınızı falan okuyorum. ama sırf yazmış olmak için yazmıyayım diyorum. evet canım adeti beklemek ayrı bir dert adet sonrası yumurtlama oldumu yumurtlama olunca tuttumu böyle gidiyor bu. hamile kalsak da bu bekleyişler devam edecek. kese görünecekmi, kalp atışları duyulacakmı, 3 lü test, 4 lü test derken biz doğurana kadar böyle endişe içinde oluruz gibime geliyor. yaşadığımız talihsizlikten dolayı kalp atışlarını duyana kadar da pek sevinemeyiz gibi geliyor.inşallah bu sefer çok beklemeyiz cimbom canım ya. az önce bahsettiğim demet bana çok umut oldu akşam akşam. canım dediğin gibi hep bu gebelik bölümüne takılıp kalmamak lazım başka yerleri de gezmek lazım. çünkü bu şekilde aklımızdan çıkmıyor ve stres yapıyoruz. gerç,i ben bu ay pek takmamaya çalışıyorum daha rahatım sanki. olmazsa üzülürüm tabi ama yine de yola devam. ama hiç kafaya takmadım aklımdan tamamen çıkardım diyenlere de pek inanmıyorum açıkçası. en azından yumurtlama gününü, adet tarihini falan hesaplayıp acaba mı diyorlardır ya yoksa herkes bizim gibi saplantılı değilmiki. ama bizimki biraz da yaşımızdan kaynaklanıyor. ne diyeyim hayırlısı olsun artık. günler geçiyor bekleyip göreceğiz canım. dualarım seninle ve bekleyiş içinde olan tüm arkadaşlarımla.

yawyummm önce hoşgeldinnnnnnnn
ya ben bi şedy söylicem
çok da emin değilim 5 ve üstü hamile olmuyormuyduuuuuuuuuuuuu
dilekcim bu değerini doktoruna söyledin mi

çok ümitlendirmek istemem ama canım 10 iyi bir değer var gibi sanki. gebelik yoksa 0-2 arası falan çıkıyor sanırım. inşallah hamilesindir. 2 gün sonra testi tekrar et. yükseliyorsa kesin hamilesin. hayırlısı olsun canım.

canımsın yaaa ne güzel yazmışsın valla
aynı öyle bizim endişelerimiz doğurana kadar bitmiyecek sanırım
ve diğer yazdıklarında o kadar doğru ki
sanki benim ağzımdan yazılmışmış gibi
çok fazla ortak noktamız var yaprakcım

ya valla dilekcim bende öyle biliyorum fıstık ya dedim ya
ayyyy ben çok heyecanlandım şimdiiii
gerçi siz bir ay korunmuştunuz galiba ama
bu ay strest yoktu ya yani bi rahatlık vardı ya belki de olmuştur haaaaa
inşallah yani
yaaa dilekcim karışmak gibi olmasın ama bi dr a sorsan telde

canım benim o senin güzelliğin arkadaşım. karakterlerimiz benziyor sanırım birbirimize o yüzden bu da düşüncelere yansıyor. dediğin gibi çok ortak noktamız var. bide bir an önce hamile kalsak yaş iyice geçmeden. neyse stres yapmayalım relax olalım ve dua edelim. Allah elbet bizim de yüzümüzü güldürür.

valla yaprakcım benim yaş bayağı bi geçti de allahtan doktorum tam doğurganlık çağındasın diyerek beni teselli etti bende ona inandım artık ne yapayım
ya da inanmış gibi yaptım
ben hayatımda herşeyi çok geç yaşadım ama hayırlısını yaşadım çok şükür
geç evlendim ama eşimi öyle çok seviyorum ki
meleğimde geç gelicek ama hayırlısıyla sağlığıyla gelicek inşallah
hem fıstık biz çok bilinçli ve olgun anneler olucaz sen hiç merak etme

ya canım yanlış yazdım sanırım öyle deil kansızlık testi yaptırdım hamileleik için diil ya hcg deil dilekçiğim hgb yani kansızlık anlamında tatlım dr düşük nedeni kansızlık olabilir demişti kanım da biraz düşük kusra bakmayın ne olur yanlış yazdım ama inşallah birgün onuda yazarım ben bu ay adet olunca başlıyacağım çalışmalara iyi dilekleriniz için çok saolun,

yok canım ya sen doğru yazmışsın da bizim aklımız fikrimiz gebelikte ve hcg değerinde olduğu için biz hemen öyle anladık. senin yazdığın hemoglobin değeri. evet biraz düşük çıkmış canım. kan yapan şeyler ye kuru üzüm, ciğer falan. daha vardır da aklıma ilk bunlar geldi. belki doktorun demir ilacı falan da verir. benim de 5-6 sene önce 11 lerdeydi sonra ferro sanal diye bir hap kullandım 2 kutu falan beslenmeme dikkat ettim şu an 13 ama hala kışın çok üşüyorum. hatta bu yağmurlu havalarda bile üşüyorum. bazen abartıp kaloriferi falan yakıyorum hala poalrla dolaşıyorum sanıyorum düşükten sonra da kan kaybından dolayı biraz düşmüş olabilir. canım yanlış anladık ama inşallah en kısa zamanda bize böyle bir müjde verirsin.

canım benim biz hemen hemen aynı yaşlardayız. evet dediğin gibi bazı şeylere geç kaldık ama geç olsun ama güzel olsun. bende senin gibi bazı şeyleri geç yaşadım hatta birçok şeyi ilkinde başaramadım üniverste sınavını, ehliyet sınavını 2. seferde kazandım o yüzden gebeliği de 2. seferde başarıyla tamamlayacağım diye düşünüyorum. evlilik hariç aman nazar değmesin. bende senin gibi eşimi gerçekten çok seviyorum. ben evleneli 5-6 sene oldu ama salak gibi 1 yıl öncesine kadar hep erteledim. belki de elimde olmayan sebeplerden ve engellerden dolayı erteledim ama şimdi çok pişmanım. insan korunmayı bırakınca hemen olacak sanıyor. bir de başımda bu pko illeti var. inşallah canım artık daha fazla beklemeyiz bir kaç ay içinde tekrar hamile kalıp meleklerimizi kucağımıza alırız inşallah. dediğin gibi bilinçli ve olgun anneler olacağız.ve bebeklerimizin kıymetini bileceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…