Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

kızlar günaydınnnnnnnn
ay dilek güldürdün beni hani insanın fikri neyze zikride o olurmuş ya:) biz herşeyi hamileliğie yoruyoz valla.. iklumsu benimde 12 çıktı hgb , doktor ciğer siyah üzüm ve et ye dedi bol bol .kan ilacları çok kilo aldırıyor bn içmiyorum doğal yollardan besleniyorum.seninki de düşükmüş .Ama o değer yüzünden düşük yaptığını sanmam..

ya adaşım ben ne kadar şartlanmışım bu konuya yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kusura bakma ne olur saçmalamışım bitanem ya
kansızlık hakkında bi bilgim olmadığında yorum yapamıcam ama ilsunun dediği gibi çok da düşük değilmiş ve düşüğe neden olmazmış sanırım yani inş.öyledir bitanem
beslenmene biras daha dikkat edersen sanırım sorunun kalmaz
canım benim ya ben bugünde adet olmadım ve olmuyacamda ısım yine aynı bir an önce olsakda şu çalışmalara başlasak yaaa
valla ben 2 ay beklimicem ne olursa olsun çalışmalara başlıcam demiştim ama al sana 2 ay oldu bile yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mrb kızlar nasılsınız ya ben dr aradı kanın düşük dedi ama düşüğe sebep deil dedi.kan ilacı verecek miş ben 1 kutu kürtajdan sonra bitirdim.pek kilo yapmadı.
Arkadaşlar senin ne kadar güzel düşündüğünüzü ben çok iyi biliyorum hep temennimiz herşeyi hamileliğe yuruyoruz ama hayırlısı dilek ilsunun dediği gibi zaten 2 ay oluyor bende başlayacağım daha adet olmadım bende belirtilerde yok zaten pazar günü dr gideceğim muayenede öğreneceğiz bakalım neden olamıyorum size yazarım

yawrussss hoşgeldin canım
ben de adet olmadım yaaa
bak dr ne güzel demiş düşüğe sebeb değil diye süper bir şey bu yaaa
pazar gidiceksin dr öyle mi
bende p.tesi gidicem heralde
p.tesi sen yazarsan niye adet olmadığını benim de bi fikrim olmuş olur

tamam canım yazarım dr muhtemelen hormonel diyor ama bakalım bide stres neden olabilir demiş eşime ne bilim dr çok iyi bir dr ama ben nedense acaba bir problem mi oldu kürtajdan sonra diye düşünmeden edemiyorum rahimde umarım bir probleme neden olmadı kürtaj hep kötüyü düşünür oldum artık bebeğimi kaybetmek beni paronayak yaptı sanki

Ilsu Canim Ben Zaten Geçen Hamileliğimden Beri Folikasit Kullaniyorum Bebe Aspirinini Duymadim Ama Benim Dr Herhangi Ek Bişeye Gerek Yok Sadece Folikasite Devam Dedi Bide Kan Alici Verecek Canim Seninde Ilk Gebeliğindi Demi Benim Boş Gebelik Deildi Kalbi önce Yavaş Atiyordu Normalde Sonra Durdu Ben Bebeğimi Gördü çok Güzeldi Teyzesi Hala Bazi Geceler Rüyamda O Kalp Seslerini Duyuyorum Ama Hayirlisi Böyleymiş Demekki Tanri Kimseye Dayanamiyacaği Kadar Büyük Bir Aci Vermezmiş Bizde Dayanmaya çalişiyoruz Zor Olsada

Bende canım geçen eylülden beri içiyom , bebe asprini de kanı sulandırıyormuş . Bebek ile ane arasında alışverişi kolaylastırıyor okuduğum kadarıyla. Sen Pazar günü gittiğinde bi sorarsan sevinrim bebe asprinini. Bakalım ne diyecek. Evet tatlım ben 5+6 iken duydum çok erken, benimkide senin tam tersin çok hızlı atıyordu:)normali 120-160 arası olmalıymış benimkisi 179 atıyordu.Tabiki hep sağlıklı hayırlı diye dua etmiştim demekki böylesi hayırlıymış ama 2 . hamilelik içinde önlem almamız lazım bizim düşük farklı çünkü karnımızda öldü . Öptüm seni ...

İlsu canım bende kendi dr ile deilde arkadaşımın dr ile konuştum geçen gün diyorki bebeğin kalp atışlarını duymamız bir sonraki hamileleik için hiç duymamaktan daha olumlu bir bulgu dedi kromozon eşleşmesinden oluşan bir problem olduğunu gösteriyormuş %80 dedi bilmiyorum ama sen çok endişe etme tatlım yani yinede hayırlısı ben dr sorar pazar akşamı yazarım burdan canım sen bu ay çalışmalara başladın mı ilk adetini gördün sanırım sen demi

canım kromozon bozukluğu olması bişey ifade etmiyor yani kromozonlar her hamilelikte yanlış eşleşecek diye bişey yok bu tamamen şans yani bir sonraki gebelikte olması yine %15 +1 düşük yapan için yani kromozon bozukluğu olması başka kalıtsal bir problemden daha iyi

Kızlar mrb doktordan yeni geldim muayene oldum dr yumurtan olgunlaşmış dedi tabii hormonlardan dolayı geç oluşmuş bu ay duphaston diye bir ilaç verdi hormon ilacı 5 gün kullan sonra 7 gün için de adet olman lazım dedi baklalım İlsu canım bebek aspirinini sordum dr gerek olmadığını söyledi çünkü aspirinin artı yönü kadar eksi yönüde olduğunu söyledi bazı gebeliklerde sorun olabilir dedi yani bebeğin tutunmasını zorlaştırabilirmiş yanlızca dr tavsiye dedrse yani pıhtılaşma ile ilgili bir bulgu varsa oda tahlil sonucu olabilir dedi.Senin dr al demiştiyse sen kullan ama kesin emin ol tekrar sor dr

dilekçiğim dr bu ay çalışmalara başlayabilirsin dedi rahim için herhangi bir problem yokmuş zaten dedi kürtaj olduğun ayda bir problem yoktu ama ben senin piskolojin için 2 ay dedim diyor kürtaj yapılan ay hamile kalan bayanlarda herhangi bir problem olmuyormuş yani sende çalışmalara başlayacaktınya bir problem olmaz piskolojin iyiyse ki iyi işte kızlar böyle unutmadan bide kan ilacı verdi folikasite devam dedi

canım benim çok sevindim bak ben sana söylemiştim bişi çıkmıyacak diye. gözün aydın.
demekki benim doktor doğru söylemiş 1 adet döneminden sonra korunmayabilirsiniz diye:)
tşkler buarada aspirin için benim doğum kontrol hapından sonra pıhtılaşma vardi ama son zamanlarda o testi yaptırmadım. bakalım Alalh herkese hayırlı bebekler nasip etsin inş.Dilek bu arada benim yumurtlama günüm bu ay 16. gün oldu . ısı yöntemiyle baktım. gerçi ben birsüre daha korunmaya dvm edeceğim ...

güzeller güzeli arkadaşlarım nasılsınız bakalım
dilekcimmmm çok çok ama çok sevindim bitanem bir sorun olmadığına bitanesi
bende geç yumurtladığım sanırım ısımı takip ediyorum ya
heralde 1 hafta 10 içinde adet olurum
yani 1 hafta bekliyim diyorum bakalım tabi
aman kızlar folbiola devam mutlaka
aslında en çok da dr un adetten sonra çalışmalara başlayabilirsin demesine sevindim adaşım yaa
ilsucummm sen nasılsın fıstıkımmm

ilsucum kesinlikle bana düşmez biliyorum ama
yumurtlama döneminde olduğunu söylemişsin
fıstık ya niye erteliyorsun anne olmayı
zaten hemen de olmuyor ki bu iş

Canim Adaşim Bende çok Sevindim Bencede Gitme Bekle Biraz Dr Banada Dediki Gelmeseydin Zaten Adet Olacaktin Dedi Yumurtan Olgunlaşmiş Bende Zaten çalişmalara Başlayacktim Bak Dr Onayladi.eşimde çok Sevndi Darisi Senin Başina Tatlim Gerçi Allahtan Hayirlisi Canim Herşey Oluruna Biraktik Artik

Günaydınnn arkadaslarım,
Cimbomlu benim eşim istemiyor şuan canım ondan bekliyoruz..

canım benimmmmmmm
kocaman günaydın fıstık
canım inşallah kızmamışsın benim yorumuma
ama beni özelliklede ilk bebeklerinde böyle bi acıyı yaşayanların bir an önce yeniden hamile kalmasını o kadar istiyorum ki
öyle aylarca beklemek çok zor olur yaaa
ben hemen hamile kalamadığım için korkuyorum heralde
inşallah beni anlamışsındır güzelim
:1hug:

arkadaşlar mrb nasılsınız görüşmeyeli;
adaşım adet oldun sen ben ilaçları kullanıyorum ama pek bir belirti yok bakalım dr en geç 10-12 gün içinde olşursun dedi gerçi bahar temizliği yapıyorum bu günlerde olmasam daha iyi daha çok işim var adet olana kadar bitirimde sonra inşallah hamile falan kalırsam iş falan yapmam gerçi hayırlısı ama olurda olur belki bir arkadaşım vardı oda kürtaj olmuştu 2.ay hamile kalmış şimdi 2 aylık hamileymiş onun adına çok sevindim darısı bizim başımıza
İlsucuğum çocuk sahibi olmak veya istemek eşlerin tamamen kendini hazır etmesi ve istemeseyli daha güzel olur ben 2 senelik evliyim eşim ilk evlendiğimiz günden beri deli gibi çocuk istiyor ama ben son 8 aydır istiyorum istedim 4.ay gebe kaldım ama 2 aylıkken kaybettim şimdide yaklaşık 2 aydır malum durum ama iki tarafta kendimizi hazır hissettiği zaman işte en güzel şey canım arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…