- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
ya canım yanlış yazdım sanırım öyle deil kansızlık testi yaptırdım hamileleik için diil ya hcg deil dilekçiğim hgb yani kansızlık anlamında tatlım dr düşük nedeni kansızlık olabilir demişti kanım da biraz düşük kusra bakmayın ne olur yanlış yazdım ama inşallah birgün onuda yazarım ben bu ay adet olunca başlıyacağım çalışmalara iyi dilekleriniz için çok saolun,
tamam canım yazarım dr muhtemelen hormonel diyor ama bakalım bide stres neden olabilir demiş eşime ne bilim dr çok iyi bir dr ama ben nedense acaba bir problem mi oldu kürtajdan sonra diye düşünmeden edemiyorum rahimde umarım bir probleme neden olmadı kürtaj hep kötüyü düşünür oldum artık bebeğimi kaybetmek beni paronayak yaptı sanki[/Q
YA AYNEN CANIM RESMEN PARANOYAK OLDUM , HERŞEYİ TAKIYORUM KAFAMA HATTA RÜYALARIMA BİLE GİRİYOR DESEM YERİDİR. 2 DİLEK ARKADASIM PAZARTESİ İKİNİZDE OLMASANIZ GİTMENİN VAKTİ GELDİ ZATEN . İÇİNİZ RAHAT OLSUN Bİ SORUN YOKTUR. KÜRTAJDAN SONRA ÇOĞU KİŞNİN BASINA GELİYOR BU. BU ARADA KENDİ SORUNUM İÇİN BİR DOKTORA MAİL ATMIŞTIM CVP VERMİŞ , GENETİK DESTEK ALMAN SENİN İÇİN FAYDALI OLUR DEMİŞ .BİRDE FOLBİOL BEBE ASPRİNİ SENİN DURUMUNDAKİ KİŞİLER İÇİN ÖNERİLİYOR DEMİŞ .TABİKİ TEDAVİ OLMADAN KARAR VERİLMEZ AMA BEBE ASPİRİNİ ÇOK DUYUORUM DÜŞÜK OLAYLARINDA ÖNLEYİCİ OLARAK. ÖPTÜM SİZİ FISTIKLAR...
Günaydınnn arkadaslarım,
Cimbomlu benim eşim istemiyor şuan canım ondan bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?