- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
canım benimmmmmmm
kocaman günaydın fıstık
canım inşallah kızmamışsın benim yorumuma
ama beni özelliklede ilk bebeklerinde böyle bi acıyı yaşayanların bir an önce yeniden hamile kalmasını o kadar istiyorum ki
öyle aylarca beklemek çok zor olur yaaa
ben hemen hamile kalamadığım için korkuyorum heralde
inşallah beni anlamışsındır güzelim
:1hug:
arkadaşlar mrb nasılsınız görüşmeyeli;
adaşım adet oldun sen ben ilaçları kullanıyorum ama pek bir belirti yok bakalım dr en geç 10-12 gün içinde olşursun dedi gerçi bahar temizliği yapıyorum bu günlerde olmasam daha iyi daha çok işim var adet olana kadar bitirimde sonra inşallah hamile falan kalırsam iş falan yapmam gerçi hayırlısı ama olurda olur belki bir arkadaşım vardı oda kürtaj olmuştu 2.ay hamile kalmış şimdi 2 aylık hamileymiş onun adına çok sevindim darısı bizim başımıza
İlsucuğum çocuk sahibi olmak veya istemek eşlerin tamamen kendini hazır etmesi ve istemeseyli daha güzel olur ben 2 senelik evliyim eşim ilk evlendiğimiz günden beri deli gibi çocuk istiyor ama ben son 8 aydır istiyorum istedim 4.ay gebe kaldım ama 2 aylıkken kaybettim şimdide yaklaşık 2 aydır malum durum ama iki tarafta kendimizi hazır hissettiği zaman işte en güzel şey canım arkadaşım
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay hepinizi nasıl özledim ve merak ettim anlatamam valla
benim pc de sorun vardı o yüzden giremedim
kısaca anlatayım
ben daha adet olmadım ama 53-54. günlerde hafif kahverengi akıntım oldu dr u aradım oda ama farlutal diye bi ilaç verdi 6 gün boyunca içiçem ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde adet olursun dedi bakalım artık
bu arada bi ümit kan tesit yaptım ama maaleseffffffffffffffff
adaşım sende adet olmamışsın
resmen aynı şeyleri yaşıyoruz yaaaaa
yaprakcımmmmm canım arkadaşım benim yaaa
üzülme sakın bitanesi inş.adet olucaksın bitanem
ilsu sen nasılsın canım
defnecim sen neler yapıyorsun fıstık
bi de bu arada nesli diye bi arkadaş bana ulaşmış
ve benzer şeyler yaşamışız
inşallah onunla da knuşmak istiyorum ben
yapraknil arkadaşım kürtajdan sonraki ilk bir kaç ay adet gecikmesi veya erken olması normal dr olabileceğini söylüyor hormanel bişey sen hemen düzensizleşti diye düşünme kürtajla ilgisi olabilir ağrı konusunda benimde çok ağrım oldu 1 hafta boyunca dr yumurtlaman olduğu zaman olmuş dedi şuanda var ağrım ama bende adet olamıyorum benlar bence normal çok stres yaptığımız için adet olamıyoruz
Adaşım ya özlettin kendini merak ettim seni canım ya ismimiz gibi kaderimizde bu gidişle aynı olacak bende ilaç kullandım bitti ama yine bişey yok sancımda var olacağım gibi hissediyorum ben kesin hamile olmadığımı biliyorum o yüzden kan testi falan yapmadım ama bu ay bi adet olsam çalışmalara başlayacağım nedense sanki çok yakın zamanda hamile kalacağım gibi bir his var içimde yani iyimserim benimde dr kürtajdan sonra erken çocuk tutar dedi ama hayırlısı arkadaşlar Allah hayırlıysa nasip etsin
Defne oğuz hamile deilim dr gittim 10 gün önce öyle bişey yok teste gerek yok arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?