Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

ay canım olur mu öyle sey niye kızıyım.sen nıye hemen kalamıyosun kı bellı olmaz bakarsın ilk deneme de olur bebiş canım

Bizde 2 yıllık evliyiz canım 1 yıl korunduk 7 ay sonrada hamile kaldım. Dedigin gibi iki tarafında hazır olması gerekiyor. Eşim de evet derse istiyorum aslında. çok bekleme taraftarı değildi doktorum gittiğimde.demekki bir bildikleri var dimi .Kürtajdan sonra daha kolay hamile kalınabiliyormuş. Doğruluk payı var mı bilmiyorum:)

dilekçiğim mrb nerelerdesin ya görüşemiyoruz canım adet oldun mu ? ben henüz olmadım ilaçlar yarın bitiyor sen dr gittin mi hayatım ?

İlsucuğum bakalım doktorların söylediklerinin doğru söyuleyip söylemediğini göreceğiz ben bir adet olim bu ay çalışmalara başlayacağım baklaım dedikleri gibi kolaysa 2-3 ay için gebe kalmam gerek gerçi hayırlısı canım sağlıklı kucağımıza almaya nasip etsinde ben 2 yıl daha beklerim hiç önemli deil tatlım

CAnım bugun itibarıyla kaç gün oldu adet olmayalı
seninde yumurtan ne inatçıymış ya bi catlamadı:)))

canım bugün 47.gün vallahi bende anlamadım ilaçda kullanıyorum ama dr yumurtaman oluşmuş hatta olgunlaşmış dedi ama bir gelişme yok gerçi bugün karnım hafif ağrıyor ama hamilelik nedeni ile vücudumu tanıyamıyorum tam olucam diyorum ama bişey yok bekle bekle yine bişey yok sen adet oldun mu 2.kere

canım ilacın bitince belki olursun. bende haftaya falan olurum inş bakalım. düzenimiz belli değil 32. gün olmuştum kürtajdan sonra umarım eski düzenine döner.önceden 28-29 günde bir oluyordum..

canım ilaç yarın bitiyor bakalım dr ilaçtan sonra en geç 1 hafta dedi olurum herhalde
merak etme canım 1-2 aya kadar adetin düzene girer doktor öyle dedi gerçi bu dr neyi bilip bilmedikleri şüpeli benim bu ay yumurtlamam kürtajdan sonra 27.günde falan olduğunu söyledi dr adetten sonra bakalım nasıl olacak çalışmalara başlayacağız ama dr yumurtlama günü ilk bir kaç ay için vermek zor dedi ben 25 günde bir oluyordum dr 25 güne göre 9.ve 15.günler yumurtlaman dedi ama şimdi işler değişti bakalım bu ay ya tutarsa yapacağız .

arkadaşlar mrb
Dilekçiğim nerelerdesin sen ya sesin çıkmıyor,adet oldun mu inşallah bir problem yoktur
Defne-oğuz ben adet olamadım bugün 53.günüm dün gece 1-2 damla şeklinde olmuş ama bugün yine bişey yok çok sıkıldım vallahi doktora gideli 10 gün oldu bakalım cumaya kadar olmazsam tekrar arayacağım bakalım bu sefer ne diyecek sende mi hala adet olmadın

merhaba arkadaşlar. daha önceki sayfalarda da yazmıştım. mart ayının başında boş gebelik nedeniyle düşük yapmıştım. ilk adetimi 48 gün sonra görmüştüm. şimdi 2. adetimi bekliyorum, 20 nisandan bu yana 39 gün geçti ama 2. adetimde gelmedi. korunmadığım için gebelik mi var diye çok heyecanlanmıştım. gerçi gebeliğe dair pek belirti de yoktu ama yine de gebelik testi yaptım hem idrarda hem de kanda betahcg maalesef negatif. oysa bu ay çok umutluydum yumurta oluştuğunda gelen şeffaf yapışkan kıvamlı akıntıyıda görmüştüm. adetimin 20-21 ve 22. günü ben kesinlikle yumurtlama oldu ve çatladı diye düşünmüştüm ve o günlerde ve ondan öncesinde de ilişkide bulunmuştuk ama maalesef tutmadı. oysa düşük veya kürtajdan sonra çok kolay gebelik elde ediliyor demişti herkes ve çok umutlanmıştım ama maalesef sonuç hüsran. gebelikten geçtim ama niye adet olmadım. düşükten veya kürtajdan hemen sonraki adetin gecikmesi beklenen bir durum ama 2. nin beklenen günlerde geleceğini sanıyordum ama gelmedi ve çok sıkıntı yapıyor. her an gelecek diye bekliyorum. pko luyum eskiden glikofen diye bir şeker ilacı kullanıyordum ve adetlerimi çok düzene sokmuştu. gebelikte doktor kullanmamı istemedi ve düşükten sonra da gerek yok dedi ama yine adet düzenim bozuldu işte. o yüzden en kısa zamanda o ilaca tekrar başlamak istiyorum. ayrıca adet olunca doktorum ilaçla yumurtlama takibine başlayacak olmazsa da aşılama. vakit kaybetmek istemiyorum. düşük yaptığım gebeliğim doğal yollarla olmuştu ama aylarca beklemiştim ama artık beklemek istemiyorum. o yüzden biran önce adet olmak istiyorum. ayrıca özellikle sol kasığımda bıçak saplanır gibi sancılarım oluyor acaba adetmi başlayacak diyorum ama olmuyor. bu sancılarada bir anlam veremiyorum. doktorum adet olunca gitmemi istiyor ama bu sancılar neyin nesi? sizlerinde düşük veya kürtajdan sonra bu şekilde ağrılarınız veya adet düzensizlikleriniz oldu mu?

canım benim bu konuda bi bilgm yok ama umarım bi an önce sancıların biter ve adet olur daha sonra da bebeğine kavuşursun

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ay hepinizi nasıl özledim ve merak ettim anlatamam valla
benim pc de sorun vardı o yüzden giremedim
kısaca anlatayım
ben daha adet olmadım ama 53-54. günlerde hafif kahverengi akıntım oldu dr u aradım oda ama farlutal diye bi ilaç verdi 6 gün boyunca içiçem ilaç bittikten sonra 1 hafta içinde adet olursun dedi bakalım artık
bu arada bi ümit kan tesit yaptım ama maaleseffffffffffffffff
adaşım sende adet olmamışsın
resmen aynı şeyleri yaşıyoruz yaaaaa
yaprakcımmmmm canım arkadaşım benim yaaa
üzülme sakın bitanesi inş.adet olucaksın bitanem
ilsu sen nasılsın canım
defnecim sen neler yapıyorsun fıstık
bi de bu arada nesli diye bi arkadaş bana ulaşmış
ve benzer şeyler yaşamışız
inşallah onunla da knuşmak istiyorum ben

yapraknil arkadaşım kürtajdan sonraki ilk bir kaç ay adet gecikmesi veya erken olması normal dr olabileceğini söylüyor hormanel bişey sen hemen düzensizleşti diye düşünme kürtajla ilgisi olabilir ağrı konusunda benimde çok ağrım oldu 1 hafta boyunca dr yumurtlaman olduğu zaman olmuş dedi şuanda var ağrım ama bende adet olamıyorum benlar bence normal çok stres yaptığımız için adet olamıyoruz
Adaşım ya özlettin kendini merak ettim seni canım ya ismimiz gibi kaderimizde bu gidişle aynı olacak bende ilaç kullandım bitti ama yine bişey yok sancımda var olacağım gibi hissediyorum ben kesin hamile olmadığımı biliyorum o yüzden kan testi falan yapmadım ama bu ay bi adet olsam çalışmalara başlayacağım nedense sanki çok yakın zamanda hamile kalacağım gibi bir his var içimde yani iyimserim benimde dr kürtajdan sonra erken çocuk tutar dedi ama hayırlısı arkadaşlar Allah hayırlıysa nasip etsin

canım hoşgeldin ya, nerelerdeydin. seni aradım hep özellikle bu başlıkta merak ettim bu kıza ne oldu diye. pc bozuktu demek. neyse tekrar aramızdasın ya önemli olan bu. evet canım ya çok moralim bozuk. ilk adet neyse de 2. adette normale döner gecikmez diyordum. ama bu da gecikti. hamile de değilmişim o kadar da çok çalışmıştık ama yine tutturamadık. adetim gelince tedaviye başlayacağım artık. en azından klomen ve çatlatma iğnesi ile bir ucundan başlayalım. ben de pko da olduğu için düzenli yumurtlama olmuyor. düşükten sonra da iyice allak bullak oldum. ruh halimde de gördüğün gibi bugünlerde depresyondayım. inşallah bir an önce adet olurum da tedaviye başlarım en azından yeni bir umut oluyor ve biraz da olsa insanın morali yerine geliyor. senin de adetin çok gecikmiş canım ya. benim ilki 48. günde gelmişti. demekki herkesin bünyesine göre değişiyor. neyse ilacını kullanda bir an önce adetin başlasın. çok sıkıntı yapıyor ya insana.hani hava yağmurdan önce çok bunaltıcı ve boğucu olur, sonra yağmur yağınca ferahlar ya ortalık ben de adet öncesi öyle hissediyorum. bir an önce gelse de insan rahatlayacak. ay canım ya nasıl sabredeceğiz biz bilmiyorum. birgün bu başlıklarda hamilelik ve doğum sohbetleri yapabilecekmiyiz. inşallah Allah bizleri de çok bekletmez. bir an önce bizlere de sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.

iklimsu sağol canım ya. bilmiyorum strestenmidir nedir ama bu adet gecikmeleri bana çok sıkıntı veriyor. bir de hamile olmadığını bilip de beklemek daha da sıkıntılı. ben kürtaj olmamıştım canım kendiliğinden düşük oldu. düşükten sonra 1 er hafta arayla kontrole gitmiştim parça falan yok, temizlenmiş demişti doktorum. düşük veya kürtaj farketmiyor sanırım adetlerin düzensizleşmesi hormonlarla alakalı dediğin gibi. kasıklardaki ağrı ve sancılar da beni korkutuyor açıkçası yumurta çatlamadığı için kist mi oluştu acaba diye şüpheleniyorum. yumurtlama ile alakası olsa benim son 15 gündür devam ediyor. sürekli değil tabi ama ara ara da olsa ağrı ve sancım var. benim bugün 39. günüm yumurtlama bu güne kalmaz.inşallah kist falan yoktur ve düşükle alakalı hormonal birşeydir. doktorum adet olunca gitmemi söyledi ama adet daha fazla gecikirse gidip muayne olacağım ters giden bir şey varsa bir an önce müdahele edilsin. düşükten veya kürtajdan sonra çabuk hamile kalınır diyorlar ama bu adet düzensizliğinde nasıl olacak bilmiyorum.inşallah hepimiz biran önce adet olup yumurtlarız ve bebeklerimizi müjdeleriz.

kıslar ya ben dün kürtaj sonrası 35. güne bastığımda :) sabah bi test yapiim dedim ana ne gördüm çift çizgi ama akşamına kanama... şimdi her zamankinden biraz daha fazla kanamam var. çok halsizim. bir günde bir kilo vermişim vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…