Boş gebelik nedeniyle kürtaj olunca...

canım geçmiş olsun. düşük yapıyor veya üstüne görüyor olabilirsin. hemen kan testi yaptır, kesin sonucu alırsın ona göre de tedbir alırsınız. doktora danışmayı ihmal etme canım.

arkadaşlar ayrıca ben bu sabah adet oldum. dün çok ağrım vardı kasıklarımda, çok sıkıntı yapmıştım sizlere de epey dert yandım. neyse ki bu sabah geldi adetim. tam 40 gün sonra. 2-3 gün içinde doktora kontrole gitmeyi düşünüyorum. inşallah kötü bir şey yoktur. eğer bir engel yoksa ve doktorum da uygun görürse tadaviye başlamak istiyorum. inşallah hakkımda hayırlısı olur. ve çok beklemeden hamile kalır ve bebeğimi kucağıma almak nasip olur. inşallah sizler için de herşey istediğiniz gibi olur.

yaprakcım merhaba fıstık
nasılsın bitanem
gözünaydın adet olmuşsun
ohhh ne gü<zel
inş.bi terslik yoktur bitanem yaaa
ama sen dr a git ve tedavinew bir an önce başla bence bitanmem
çünkü bizim kaybedecek zamanımız yok bitanem

çok haklısın canım geçmiş olsun bende boş gebelik sonucu düşük yapıp kürtaj oldum doktorum bebek var ama küçük olduğu için göremiyorum ama hamilesin merak etme diyerek beni oyaladı.Meğer kese boş 3.ayımda ani bi kanamayla doktora gittim şaşırdı sen hamilemisin dedi.evet dedim sonuçlar onu gösteriyodu.Dedi kese boş bebek oluşmamış hemen kürtaj olacaksın dedi dünyaöm başıma yıkıldı .Bende senin gibi inşallah bir gün hamile kalırsam çok fazla sevinmeyeceğim ve herkese söylemicem.

Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum aynı şeyi malesef bende yaşadım ilk gebeliğimdi benimde boş gebelikten sekizinci haftamda kürtaj oldum ama senin üçüncü ayda ortaya çıkması gerçekten üzücü yani doktorun hatası affedilir gibi değil benim altıncı haftasında anladı doktor ama ne olur olmaz diye on gün bekledik fakat yoktu işte kese boştu üstelik eşim kayınvalidem görümcem bir umut bebeği görürüz diye benle birlikteydiler ama onlarda hayal kırıklığına uğradı ben en büyüğüne tabi nede olsa çok kötü bir tecrübe yaşadım hemen bende kürtaj oldum bir ayım doldu kürtaj olalı ilk adetimde geldi neyseki umarım herşey yolundadır.Geçmiş olsun canım sanada..

cimbom merhaba canım. evet nihayet bu sabah adet oldum. çok sıkıntı yapmıştım. bu ay da gebelik olmadı canım oysa düşük sonrası daha kolay yakalanıyor diye duyunca çok umutluydum. ama maalesef gebelik olmadığı gibi adetlerim de bozuldu canım ya. bakalım birkaç gün içinde doktora gideceğim ne diyecek. ultrasonla kontrol falan eder bir terslik yoksa ilaçla yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum. diğer türlü yumurtlama günlerimi yakalayamıyorum, kaçırıyor olabilirim. şu an folikasit kullanıyorum ve doktorum düşükten sonra bebek aspirini başlamıştı düzenli olarak onu kullanıyorum. bir de birkaç tane hormon testi yaptırmak istiyorum prolaktin, trioid falan. göğüslerimde ağrı oluyor prolaktin hormonundan mı diye şüpheleniyorum. dediğin gibi yaşımız gereği vakit kaybetmememiz gerekiyor. sen ne yapmayı düşünüyorsun canım adet olunca doktora gidecekmisin. gebelik için kendiliğinden mi olmasını bekleyeceksin. yumurtlama takibi de yaptırabilirsin canım.

belalım ve sabırsızım maalesef ki aramıza hoş geldiniz
sabırsızım benim de dr 6.hafta anladı ama işte dr ve ben ve tüm ailem bi umut 7+4 güne kadar bekledik yine de görünmeyince bende kürtaj oldum 3 nisanda ama daha adet olamadım ilaç içiyorum şimdi inş.ilaçla olucam artık
ne güzel sen hemen adet olmuşsun bu süper bir şey bence
sen 2.gebelik için beklicekmisin
belalım senin yaşadığında çok zor cnm
allah hepimize sabır versin valla

aynen bitanem yaaa ben de bi umut kan testi yaptırdım ama negatif tabi adet düzenimde bozuldu baksana ilaçla adet olucam ki o da belki
moralim çok bozuk aslında çaktırmıyorum ama
dr um 1-2 ay bekleyelim bakalım adet düzenin nasıl olucak dedi
yumurtlama olayını ısı takibiyle yakalamaya çalışıcam bitanem hamileliğimde de öyle olmuştu zaten ama o zaman adetlerim öyle düzenliydi ki saati bile belliydi
ah ah yine öyle olsa keşke yarabbim yaaa
hatırlıyormusun yaprak ben 2 ay bekleyemem çalışmalara hemen başlamam lazım 2 ay çok uzun geçmez diyordum bak 2 gün oldu ve ben daha ilk adeti bile olmadımmm

biliyorum canım ya keşke bazı şeyler bizim elimizde olsa ve düzeltebilsek. ben de 2-3 ay çok uzun bir zaman diyordum ama neredeyse 3 ay olacak ama olmadı işte. üstüne üstlük adetlerim bozuldu o yüzden biran önce şu adetlerimi düzene sokmalıyım en azından çünkü adet düzensizliği olunca yumurta oluşması da zor olabilir hatta düzensiz olan aylar için hiç yumurtlama olmaması da ihtimal dahilinde. canım inşallah sen de en kısa zamanda adet olursun bu durumun sende de çok sıkıntı yaptığının farkındayım. ben pko dan dolayımı diyordum ama düşük veya kürtaj yapan birçok kişi de bu düzensizlikler oluyormuş yani normal bir durum. o yüzden ben artık doktor kontrolüne gireyim diyorum kendi başıma bazı şeyleri belirleyemiyorum. mesela ben bu ay adetime 1 hafta kala ısımı ölçtüm ısım 37 ve üzeriydi yüksek bir değer gibi geldi ve hamile olabileceğimi düşündüm ve çok umutlandım ama maalesef oradan da tutturamadım tabi adet başlangıcından itibaren ölçmem gerekliydi ama o dönem ihmal ettim. yani bu ısı işini ben pek beceremiyorum canım. ama sen bu işte başarılısın sanırım o yüzden sen bu yöntemle devam et. inşallah herşey istediğimiz gibi olur ve gebelik için çok beklemeyiz.

merhabaaa cimbomlu,iklimsu ve yaprak!!!
nezamandır yazışamıyoruz. 2 dilek arkadasım ben adet olmuşsunuzdur diye düşünmüştüm umarım en kısa zamanda hatta hemencicik olursunuz da üzerinizdeki stresi atarsınız .bu bekleyişte çok zor çünkü .bende bugun 2. adetimi oldum çok şükür gelmiyecek diye korkuyordum. Yaprak bak ayni durumu yasadım ateş ölçmeyi bende bi deniyim dedim masallah benim yumurtlama günüm hariç 37 ve 37.1 arasında gidip geldi acaba hamile miyim dedim kendi kendime. Bu sabahta 37.1 çıktı ve regl oldum. Sanırım bu yöntem yumurtlamayı tespit için güzel bi yöntem.
Buarada dün doktora gittim fikir almak için 1 adet geçtikten sonra size kalmış bebek düşünebilirsiniz dedi.Cünkü biz bebekleri ufakken kaybetiğimz için rahim yıpranmıyormuş fazla hemen toparlanıyormuş .Birde Folik asiti asla ihmal etme dedi.

merhaba ilsu. sen 2. adetini ne zaman oldun yani ilk adetine göre kaçıncı gündü. benim tam 40. gündü bugün. çok gecikti o yüzden çok sıkıntı yaptım. neyse geldi sonunda. doktorumu aradım cumartesi sabah kontrole gideceğim. bir problem çıkmazsa inşallah çıkmaz. ilaçla yumurtlama takibine başlayacağız. bizim cimbomla yaşlar 30 u geçtiği için çok fazla beklemek istemiyoruz. ama sizlerin yaşı bize göre daha küçük sanırım o yüzden bekleyebilirsiniz. yani kendinizi iyice hazır hissedince tekrar denersiniz. evet bir de dediğin gibi bu ateş ölçümü neden böyle oluyor anlamadım. 37 derece yüksek bir değer. e peki hamile olmuş olsaydık bu ateş kaç çıkacaktı. benim bildiğim regl den önce düşüyor. ya da biz ölçmeyi beceremiyoruz. cimbom bu işi güzel beceriyormuş. hatta bu yöntemle gebe kaldım demişti. ben beceremediğim için doktor yolu gözüküyor. biraz da sabırsızım galiba. inşallah bizler için güzel şeyler olur. hayırlı olur. ben folik aside hamilelikten 7-8 ay önce başlamıştım hala da devam ediyorum ayrıca kanı sulandırsın diye bebek aspirini kullanıyorum. düşükten sonra doktorum kullanmamı istedi.

canımsın ya ilsucum nasılda güzel ümit veriyorsun fıstık yaaa
inş.biz hepimiz bu işin üstesinden gelicez ve tam kadro şubat anneleri yada mart anneleri sayfasında buluşucaz inşallah
yaprakcım aman sakın ümidini kaybetme ben biraz kaybetmek üzereydim ama toparlandım aslında biliyormusun adetin düzenli olmasından çok yumurtlama gününü tutturmamız önemli olucak kızlar
O-LU-CAK

Yaprakcim 29 Martta Kürtaj Oldum 32. Gün Ilk Adetimi Oldum 2. Ise 28 Gün Sonra Oldum.2-3 Ay Böyle Gecikmeler Olabiliyor Ama .bencede Hamile Kalsak 40 Dereceyi Bulur Bizimkisi Ama Ben Havalarin Sicakliğina Da Bağliyorum Birascik. Yasin Geldiyse Kendini De Hazir Hissediyorsan Hiç Bekleme Bencede.
++++++++
Dilekcim Sende Konşumalarinla Okadar Sicaksin Ki Canim Benim Allah Insallah Gönlüne Göre Verir Cabucak Hamile Kalirsin. Bebişini Kucağina Alip Bize De Resimlerini Göndrirsin Haa:) Ben Bi Kaç Tahlil Yaptirip öyle Kalicam Bakalim. Hastaneye üşenmeden Bi Gidebilsem. Kan Pihtilaşma Testi Birde Eşimle Karyotip (kromozom)analizini çikartirsan Ii Olur Dedi Doktor. Ona Göre Sorun Onlardan Kaynaklaniyotsa 2. De Aspriin Ve Iğne Veriyolarmiş Bebek Düşmesin Diye .

canım benim ya inşallah yakında hamilelik sayfalarına transfer ederiz. umudumu kaybetmek istemiyorum sadece moralim bozuluyor ve umutlar bir sonraki aya kalıyor. cumartesi doktordan randevu aldım bakalım gideyim. adetli olduğum için ultrasonla falan bakacak sanırım gerekli ilaçları yazar. ben pko luyum biliyorsun. glikofen şeker ilacı kullanıyordum hem kilo vermiştim hem de adetlerim düzelmişti. yumurtalıklar üzerine de olumlu etkisi var. gebelikte doktor bu ilacı kesti ve daha sonra da gerek yok demişti. şimdi tekrar başlamak istiyorum onu da söyleyeceğim. 1-2 ay içinde tuttururuz diye ümit ediyorum. inşallah öyle olur.

ilsu senin adetlerin gayet düzgünmüş canım ya. yani düşükten veya kürtajdan sonra da bozulmamış. ben zaten normalde de 34-35 günde adet oluyorum demek düşükten sonra bu şekilde kayması normal. benim düşükten sonra 48. günde, 2. si de 40 günde oldu. cimbomunda 50 günlere sarkmış. seninki bizimkinin yanında şahane yani. 40 ve üzeri adet kaymalarında yumurtlama da olmuyor diye biliyorum o yüzden adetleri normale çekmek lazım ki yumurtlama da beklenen zamanlarda olsun. ben ilk aydan beri hazırım canım. o yüzden beklemek istemiyorum. ama Allah ne zaman kısmet eder bilmiyorum. ama hamile kalmakla da iş bitmiyor işte bizler bunu yaşayıp gördük. sağlıklı olarak sonuna kadar götürüp doğurabilmek önemli. Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

mrb arkadaşlar bugün misafirim vardı sayfaya bakamadım pek ben yine adet olmadım bugünde geçti ilacı biteli tam 1 hafta oldu ve adet olmadım az önce doktoru aradım diyorki 1 hafta içinde olacaksın diye bir şart yok belki bu süre 2 hafta olabilir bu ne biçim bir iştir anlamadım doktora gitsen bir dert gitmesen iki dert problemini çözemiyorlar çok gerginim 1 saatir ağlıyorum karnım şiş patlamak üzereyim ne zormuş bu işler dayanmak hergün geçtikçe zorlaşıyor
İlsu bak tatlım 2.adetini oldun ben daha ilkini olmadım canım ya ilk düşükten sonra genelde doktorlar bu testleri istemiyor senin doktorun neden bunları istedi anlam veremiyorum gerçi yapmandan bir sakınca yok ama benim doktorumun eşide ilk bebeğini düşürmüş doktorum diyorki ben doktor olmama rağmen hiçbir test yaptırmadım çünkü ilk düşükten sonra bu testlere gerek yok dedi 3.düşükten sonra yapıyorlarmış gerçi dr daha iyi bilir
Dilekçiğim sende mi hala adet olmadın canım sen kaç gündür ilaç kullanıyordun ?

canım bak ne diyeceğim bizim bir ark vardi kürtajdan sonra adet olamamış doktor ona adet söktürücü bir iğne vermiş onu vurununca hemen adet görmüş.seninde o ilactan sonra olman lazımdı aslında istersen baska bi doktora daha danış .. anlayabiliyorum gerildikçe geriliyorsun vucudun patlıcakmış gibi oluyor.. inş tez zamanda gelir ... CAnım ben doğum kotrol hapı kullandıktan sonra pıhtılaşma olmuştu , şimdi önlem amacıyle doktor yaptırabilirsin dedi..çünkü onlarda düşüğe sebep oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…