- Konu Sahibi defne/oxgxuz
-
kıslar ya ben dün kürtaj sonrası 35. güne bastığımda :) sabah bi test yapiim dedim ana ne gördüm çift çizgi ama akşamına kanama... şimdi her zamankinden biraz daha fazla kanamam var. çok halsizim. bir günde bir kilo vermişim vs...
Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum aynı şeyi malesef bende yaşadım ilk gebeliğimdi benimde boş gebelikten sekizinci haftamda kürtaj oldum ama senin üçüncü ayda ortaya çıkması gerçekten üzücü yani doktorun hatası affedilir gibi değil benim altıncı haftasında anladı doktor ama ne olur olmaz diye on gün bekledik fakat yoktu işte kese boştu üstelik eşim kayınvalidem görümcem bir umut bebeği görürüz diye benle birlikteydiler ama onlarda hayal kırıklığına uğradı ben en büyüğüne tabi nede olsa çok kötü bir tecrübe yaşadım hemen bende kürtaj oldum bir ayım doldu kürtaj olalı ilk adetimde geldi neyseki umarım herşey yolundadır.Geçmiş olsun canım sanada..çok haklısın canım geçmiş olsun bende boş gebelik sonucu düşük yapıp kürtaj oldum doktorum bebek var ama küçük olduğu için göremiyorum ama hamilesin merak etme diyerek beni oyaladı.Meğer kese boş 3.ayımda ani bi kanamayla doktora gittim şaşırdı sen hamilemisin dedi.evet dedim sonuçlar onu gösteriyodu.Dedi kese boş bebek oluşmamış hemen kürtaj olacaksın dedi dünyaöm başıma yıkıldı .Bende senin gibi inşallah bir gün hamile kalırsam çok fazla sevinmeyeceğim ve herkese söylemicem.
yaprakcım merhaba fıstık
nasılsın bitanem
gözünaydın adet olmuşsun
ohhh ne gü<zel
inş.bi terslik yoktur bitanem yaaa
ama sen dr a git ve tedavinew bir an önce başla bence bitanmem
çünkü bizim kaybedecek zamanımız yok bitanem
cimbom merhaba canım. evet nihayet bu sabah adet oldum. çok sıkıntı yapmıştım. bu ay da gebelik olmadı canım oysa düşük sonrası daha kolay yakalanıyor diye duyunca çok umutluydum. ama maalesef gebelik olmadığı gibi adetlerim de bozuldu canım ya. bakalım birkaç gün içinde doktora gideceğim ne diyecek. ultrasonla kontrol falan eder bir terslik yoksa ilaçla yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum. diğer türlü yumurtlama günlerimi yakalayamıyorum, kaçırıyor olabilirim. şu an folikasit kullanıyorum ve doktorum düşükten sonra bebek aspirini başlamıştı düzenli olarak onu kullanıyorum. bir de birkaç tane hormon testi yaptırmak istiyorum prolaktin, trioid falan. göğüslerimde ağrı oluyor prolaktin hormonundan mı diye şüpheleniyorum. dediğin gibi yaşımız gereği vakit kaybetmememiz gerekiyor. sen ne yapmayı düşünüyorsun canım adet olunca doktora gidecekmisin. gebelik için kendiliğinden mi olmasını bekleyeceksin. yumurtlama takibi de yaptırabilirsin canım.
aynen bitanem yaaa ben de bi umut kan testi yaptırdım ama negatif tabi adet düzenimde bozuldu baksana ilaçla adet olucam ki o da belki
moralim çok bozuk aslında çaktırmıyorum ama
dr um 1-2 ay bekleyelim bakalım adet düzenin nasıl olucak dedi
yumurtlama olayını ısı takibiyle yakalamaya çalışıcam bitanem hamileliğimde de öyle olmuştu zaten ama o zaman adetlerim öyle düzenliydi ki saati bile belliydi
ah ah yine öyle olsa keşke yarabbim yaaa
hatırlıyormusun yaprak ben 2 ay bekleyemem çalışmalara hemen başlamam lazım 2 ay çok uzun geçmez diyordum bak 2 gün oldu ve ben daha ilk adeti bile olmadımmm
merhabaaa cimbomlu,iklimsu ve yaprak!!!
nezamandır yazışamıyoruz. 2 dilek arkadasım ben adet olmuşsunuzdur diye düşünmüştüm umarım en kısa zamanda hatta hemencicik olursunuz da üzerinizdeki stresi atarsınız .bu bekleyişte çok zor çünkü .bende bugun 2. adetimi oldum çok şükür gelmiyecek diye korkuyordum. Yaprak bak ayni durumu yasadım ateş ölçmeyi bende bi deniyim dedim masallah benim yumurtlama günüm hariç 37 ve 37.1 arasında gidip geldi acaba hamile miyim dedim kendi kendime. Bu sabahta 37.1 çıktı ve regl oldum. Sanırım bu yöntem yumurtlamayı tespit için güzel bi yöntem.
Buarada dün doktora gittim fikir almak için 1 adet geçtikten sonra size kalmış bebek düşünebilirsiniz dedi.Cünkü biz bebekleri ufakken kaybetiğimz için rahim yıpranmıyormuş fazla hemen toparlanıyormuş .Birde Folik asiti asla ihmal etme dedi.
belalım ve sabırsızım maalesef ki aramıza hoş geldiniz
sabırsızım benim de dr 6.hafta anladı ama işte dr ve ben ve tüm ailem bi umut 7+4 güne kadar bekledik yine de görünmeyince bende kürtaj oldum 3 nisanda ama daha adet olamadım ilaç içiyorum şimdi inş.ilaçla olucam artık
ne güzel sen hemen adet olmuşsun bu süper bir şey bence
sen 2.gebelik için beklicekmisin
belalım senin yaşadığında çok zor cnm
allah hepimize sabır versin valla[/QU
Aslında ikinci kez hamile kalmak için beklemiycem bu ay ama yumurtlama günlerinde maalesef şehir dışında olmam gerekiyor ne yazıkki döndüğümde yumurtlama günümün son günü olacak tabi benim hesabım tutarsa o zamn deniycem bakalım kısmet ilk hamileliğimde hesapladığımın ikinci ayı tutturmuştuk ama işte bakalım...:sm_confused:
belalım ve sabırsızım maalesef ki aramıza hoş geldiniz
sabırsızım benim de dr 6.hafta anladı ama işte dr ve ben ve tüm ailem bi umut 7+4 güne kadar bekledik yine de görünmeyince bende kürtaj oldum 3 nisanda ama daha adet olamadım ilaç içiyorum şimdi inş.ilaçla olucam artık
ne güzel sen hemen adet olmuşsun bu süper bir şey bence
sen 2.gebelik için beklicekmisin
belalım senin yaşadığında çok zor cnm
allah hepimize sabır versin valla[/QU
Aslında ikinci kez hamile kalmak için beklemiycem bu ay ama yumurtlama günlerinde maalesef şehir dışında olmam gerekiyor ne yazıkki döndüğümde yumurtlama günümün son günü olacak tabi benim hesabım tutarsa o zamn deniycem bakalım kısmet ilk hamileliğimde hesapladığımın ikinci ayı tutturmuştuk ama işte bakalım...:sm_confused:
sabırsızım mrb
maşallah 2.ayda mı tutturdun
aferim sana valla çok ama çok şanslısın yaşın da genç sakın kendine dert etme cnm
herşey çok güzel olucak
merhabaaa cimbomlu,iklimsu ve yaprak!!!
nezamandır yazışamıyoruz. 2 dilek arkadasım ben adet olmuşsunuzdur diye düşünmüştüm umarım en kısa zamanda hatta hemencicik olursunuz da üzerinizdeki stresi atarsınız .bu bekleyişte çok zor çünkü .bende bugun 2. adetimi oldum çok şükür gelmiyecek diye korkuyordum. Yaprak bak ayni durumu yasadım ateş ölçmeyi bende bi deniyim dedim masallah benim yumurtlama günüm hariç 37 ve 37.1 arasında gidip geldi acaba hamile miyim dedim kendi kendime. Bu sabahta 37.1 çıktı ve regl oldum. Sanırım bu yöntem yumurtlamayı tespit için güzel bi yöntem.
Buarada dün doktora gittim fikir almak için 1 adet geçtikten sonra size kalmış bebek düşünebilirsiniz dedi.Cünkü biz bebekleri ufakken kaybetiğimz için rahim yıpranmıyormuş fazla hemen toparlanıyormuş .Birde Folik asiti asla ihmal etme dedi.
canımsın ya ilsucum nasılda güzel ümit veriyorsun fıstık yaaa
inş.biz hepimiz bu işin üstesinden gelicez ve tam kadro şubat anneleri yada mart anneleri sayfasında buluşucaz inşallah
yaprakcım aman sakın ümidini kaybetme ben biraz kaybetmek üzereydim ama toparlandım aslında biliyormusun adetin düzenli olmasından çok yumurtlama gününü tutturmamız önemli olucak kızlar
O-LU-CAK
Yaprakcim 29 Martta Kürtaj Oldum 32. Gün Ilk Adetimi Oldum 2. Ise 28 Gün Sonra Oldum.2-3 Ay Böyle Gecikmeler Olabiliyor Ama .bencede Hamile Kalsak 40 Dereceyi Bulur Bizimkisi Ama Ben Havalarin Sicakliğina Da Bağliyorum Birascik. Yasin Geldiyse Kendini De Hazir Hissediyorsan Hiç Bekleme Bencede.
++++++++
Dilekcim Sende Konşumalarinla Okadar Sicaksin Ki Canim Benim Allah Insallah Gönlüne Göre Verir Cabucak Hamile Kalirsin. Bebişini Kucağina Alip Bize De Resimlerini Göndrirsin Haa:) Ben Bi Kaç Tahlil Yaptirip öyle Kalicam Bakalim. Hastaneye üşenmeden Bi Gidebilsem. Kan Pihtilaşma Testi Birde Eşimle Karyotip (kromozom)analizini çikartirsan Ii Olur Dedi Doktor. Ona Göre Sorun Onlardan Kaynaklaniyotsa 2. De Aspriin Ve Iğne Veriyolarmiş Bebek Düşmesin Diye .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?