Boş gebelik olabilir mi

Nurbal27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2018
1.795
1.579
83
36
Merhaba hanımlar
10 gün önce hamile olduğumu öğrendim ve çok mutlu oldum çünkü istiyordum.
Son adet tarihim 14 haziran
6 haftalık gibi görünüyor ama 2 dr.a muayene olmama rağmen net bişey öğrenemedim.Son kontrol dündü beta hcg 10,000 di.
Vajinal usg ile de keseyi gördük 14mm ama bebek yok:KK43:
Dr biraz daha bekleyelim haftaya tekrar gelin dedi.Boş gebelik olabilir mi diye sordum ama cevap alamadım..
Bi süre gitmemeyi düşünüyorum gerçekten yıprandım çünkü evham mı yapıyorum bilemedim ama hiç aklımdan çıkmıyor hayal bile kuramıyorum endişe etmekten:KK43:

Bhcg hıc gün aşırı bakıldı mi? İkiye katlıyor mu sayı? Katliyorsa geç yumurtlama olmuş olabilir.

Bebeğin olduğunu kalp atışından anlayabiliyoruz değil mi ultrasonda hemen görünmeyebilir mi yani
Tabi tabi. Kalp atışını duymak için zaman geçmeli bazen. Bazıları 6. Haftada duyarken bazen 8.9. Haftalarda duyuluyor. Endişe etme. Sağlıkla duyarsınız inşallah. Tebrikler şimdiden

Tabi tabi. Kalp atışını duymak için zaman geçmeli bazen. Bazıları 6. Haftada duyarken bazen 8.9. Haftalarda duyuluyor. Endişe etme. Sağlıkla duyarsınız inşallah. Tebrikler şimdiden
Çok teşekkür ederim inşallah duyarız​

Adet tarihime göre 8 haftalık olması gereken bebeğim ilk kontrolde 6+3 çıkmıştı kalp atışı o zaman görülmüştü biraz daha bekleyin bakalım.

Adet tarihime göre 8 haftalık olması gereken bebeğim ilk kontrolde 6+3 çıkmıştı kalp atışı o zaman görülmüştü biraz daha bekleyin bakalım.

Araya gireceğim ama sonradan o aradaki haftayı kapattı mı bebişiniz?

1.5 aylıkken ultrasyonda bakıldı ve doktor gormustı bebeyi daha mınıcıktı belki sızın biraz daha zamana ihtiyacınız var kalbinizi bozmayın Insallah vardır

Bence en zor olanda ne olacağını bilmeden beklemek hele de benim gibi evhamlı belirsizlikten hoşlanmayanlar için,eşim seviniyor şakalar yapıyor geleceğe dair planlar yapıyor ama ben hiç pozitif düşünemiyorum.

Bende bundan şüpheleniyorum açıkçası
Benim gec dollenmeydi ama 1 hafta sadece. Biz hamileligimi gec ogrendik o sebeple ilk kontrolde hem bebegi gorduk hem kalbini duyduk. Ama gec dollenmeyse duyarsınız diye dusunuyorum strese girmeden bekleyin.. Stres bebislerimize zararli cunku :) insallah saglikla buyur kucaginiza alirsiniz..

Bende bundan şüpheleniyorum açıkçası
canim peki gebelik belirtilerin ne durumda benim de adetim 17 gun gecikti hcg 10935 cikti hala doktora gitmedim su an sat'a gore 7+3 um ama hic belirtim yok kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum bos gebelik olmasindan korkuyorum..

Bence en zor olanda ne olacağını bilmeden beklemek hele de benim gibi evhamlı belirsizlikten hoşlanmayanlar için,eşim seviniyor şakalar yapıyor geleceğe dair planlar yapıyor ama ben hiç pozitif düşünemiyorum.
sanki 1 hafta arayla ayni gibi
senin SAT 14 haziran 29 Haziran hcg 10000
benim SAT 8 Haziran 21 Haziran Hcg 10935
1 hafta arayla degerlerimiz ayni gibi :)

canim peki gebelik belirtilerin ne durumda benim de adetim 17 gun gecikti hcg 10935 cikti hala doktora gitmedim su an sat'a gore 7+3 um ama hic belirtim yok kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum bos gebelik olmasindan korkuyorum..
Bütün belirtileri yaşıyorum diyebilirim 2 haftadır göğüste hassasiyet ve ağrı gün geçtikçe azalıyor gerçi,mide bulantısı ve kusma,midem de yanma oluyor zaman zaman ve hazımsızlık oluyor bende

Back
X