• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boş gebelik olabilir mi

betul1710

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2023
45
11
18
28
İlk tesettmde değerim 987 çıktı dört gün sonra 8111 çıktı doktora gittim keseler oluşmuş iki kese biri 4.95 diğeri 4.65 daha çok Yeni haftaya Çarşamba gel kalp atışlarına bakalım dedi ama benm kaşık ağrım var bel ağrım da ve göğüs ağrım da korkuyorum ya boş gebelik de dye

İlk tesettmde değerim 987 çıktı dört gün sonra 8111 çıktı doktora gittim keseler oluşmuş iki kese biri 4.95 diğeri 4.65 daha çok Yeni haftaya Çarşamba gel kalp atışlarına bakalım dedi ama benm kaşık ağrım var bel ağrım da ve göğüs ağrım da korkuyorum ya boş gebelik de dye
Neden kötü dusunuyorsun ki bence okuduğun bazı şeyler seni etkiledi ama degerlerin güzel şimdiden endişe duyma lütfen 🙏

Evet sabahtan beri burda okuyorum korktum o yüzden birde ikiz esimin ve benm ailemde Yok mucize gibi o yüzden korkuyorum

Evet sabahtan beri burda okuyorum korktum o yüzden birde ikiz esimin ve benm ailemde Yok mucize gibi o yüzden korkuyorum
Hersey belli olana kadar lütfen buradaki şeyleri okumayin bende ilk hamile olduğumu öğrendiğim de dış gebelik mi yok boş mu degerim arttı mı diye kafayı yiyordum stres yapmayın kendinize ayrıca aile de ikiz yoksa yoktur demek degildir sadece aile de ikiz varsa ihtimal artar. Genel de çoğul gebelik anne geninden gelir belki sizin bilmediğiniz ikizi ölen bir akrabanZ vardır bir de şu etkenler var tabi ki ;
35 yaş sonrası yumurtaların aynı anda iki tane atma ihtimali artar.
Daha önce doğum yapmış olmak, ikiz ihtimalini artırabilir.
Uzun boylu, biraz kilolu kadınlarda ikiz ihtimali daha yüksektir.
Tüp bebek gibi yardımcı üreme tekniklerinde ikiz ihtimali belirgin artar
Her şeyi geçtim tek yumurta ikizi genetik değil sadece rastlantidir
İçinizi Ferah tutun ❣️

Haklısınız sakın olmalıyım haftaya kadar beklemeliyim birde 19 aylık kızım var onada stres yapıyorum iki kese vardı tek yumurta olmuyor sanırım Allah büyük teşekür ederim iyiki varsınız

Bu belirtiler hep gebelik belirtisi zaten. Siz kendinizi boş yere korkutup strese sokmayın lütfen.

Ne güzel belirtilerin var işte neden kötüyü çağırıyorsun ki

Kasık ağrısı beni korkutuyor aslında ilk gebeliğim de yoktu olmadı hiç aslında doktor normal bebekler oluşuyor felan dedi

Merhaba ben de bugün ikiz olduğunu öğrendim iki ayrı kese birbirlerinden uzaklar sizin de öyle mi yolk sac ikisinde de oluşmuş benim de 1 tane kızım var şuan ki gebeliğimde de biri 5 haftalık diğeri 5+5 haftalık

Back
X