- 18 Eylül 2023
- 45
- 11
- 18
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kötü dusunuyorsun ki bence okuduğun bazı şeyler seni etkiledi ama degerlerin güzel şimdiden endişe duyma lütfenİlk tesettmde değerim 987 çıktı dört gün sonra 8111 çıktı doktora gittim keseler oluşmuş iki kese biri 4.95 diğeri 4.65 daha çok Yeni haftaya Çarşamba gel kalp atışlarına bakalım dedi ama benm kaşık ağrım var bel ağrım da ve göğüs ağrım da korkuyorum ya boş gebelik de dye
Hersey belli olana kadar lütfen buradaki şeyleri okumayin bende ilk hamile olduğumu öğrendiğim de dış gebelik mi yok boş mu degerim arttı mı diye kafayı yiyordum stres yapmayın kendinize ayrıca aile de ikiz yoksa yoktur demek degildir sadece aile de ikiz varsa ihtimal artar. Genel de çoğul gebelik anne geninden gelir belki sizin bilmediğiniz ikizi ölen bir akrabanZ vardır bir de şu etkenler var tabi ki ;Evet sabahtan beri burda okuyorum korktum o yüzden birde ikiz esimin ve benm ailemde Yok mucize gibi o yüzden korkuyorum
Sizde iyi ki varsınız sağlıkla kalınHaklısınız sakın olmalıyım haftaya kadar beklemeliyim birde 19 aylık kızım var onada stres yapıyorum iki kese vardı tek yumurta olmuyor sanırım Allah büyük teşekür ederim iyiki varsınız
Bu belirtiler hep gebelik belirtisi zaten. Siz kendinizi boş yere korkutup strese sokmayın lütfen.İlk tesettmde değerim 987 çıktı dört gün sonra 8111 çıktı doktora gittim keseler oluşmuş iki kese biri 4.95 diğeri 4.65 daha çok Yeni haftaya Çarşamba gel kalp atışlarına bakalım dedi ama benm kaşık ağrım var bel ağrım da ve göğüs ağrım da korkuyorum ya boş gebelik de dye
Ne güzel belirtilerin var işte neden kötüyü çağırıyorsun kiİlk tesettmde değerim 987 çıktı dört gün sonra 8111 çıktı doktora gittim keseler oluşmuş iki kese biri 4.95 diğeri 4.65 daha çok Yeni haftaya Çarşamba gel kalp atışlarına bakalım dedi ama benm kaşık ağrım var bel ağrım da ve göğüs ağrım da korkuyorum ya boş gebelik de dye