Boş Gebelik sonrası yaşadığımız tecrübeler

hastayız sinem teyzesi ya sorma
ben ayrı kısçem ayrı, inşallah yarına daha iyi olur
annemler epey heyecanlı ve telaş içindeler
bakalım orada olacak doğumgünü opuyorumnanaktan
inşallah güzel geçer, hasta diye mızmız biraz senağlama

hanımlar ya beniim kafam karıştı bende kese vardı yol sac var dendi ama bebek yoktu ben boş gebelik biliyordum ama yol sac varsa boş gebelik değildir diye okudum simdi benim ki ne oluyo o zaman doktorlarda bişey demedi zaten doktor meselesi tam bir rezillikti...

merhaba arkadaşlar bende geçenlerde bi sorun yaşadım. gebeliğimin 4. haftası kanamam başladı 7. haftaya kadar sürdü, üçüz gebelikti fakat bebek gelişimi gözlenmedi, 7. hafta da bile bebek görülemedi, boş gebelik dediler, çok şiddetli ağrılarım vardı düşük yapıyordum ama 3 kese olduğu için çok fazla kanaman olur dedi doktorum, o yüzden geçen hafta kürtaj oldum çok üzüldüm, çünkü çok istiyordum bebek sahibi olmayı ama kısmet değilmiş, şimdi 2 ay ara vermem gerekiyormuş, 2 adet dönemi geçirdikten sonra tekrar deneyebilirmişiz, hayırlısı olur inşallah hepimiz için...

:lepi:ya varya bacım aynen ben benimki doktorda deil ama ne desede ben kendi bildiğimi yapıyorum emin ol onun dediğini ne zaman yapsam muakkak pişman olurum sonra o yüzden kendi bildiğinden şaşma derim sositosositosositososito

ay bacım hep aynı iklimde 2 gün iyi 3.gün yine sallya sümük şu kış bir çıksa da biraz toparlansalar bizimkide bu ara çok iştahsız hiçbirşey yemiyor tüm gün 200 cc mama ile duruyor ne yoğurt ne meyve ne yemek suyu 3 gündür iyece iştahsızlaştı zayıfladı süzüldü resmen doktor havalar ısınınca yemesi biraz azalır dedi ama bizimki kesildi resmen zorla peşinde geze geze yediriyorum bahçeye indirip çubuk kraker falan veriyorum çok dertliyim yemeyen bebek ay ne zor ben alışmışım yiyen iklime şimdi çok zor geliyor ,

canım sanada eşinede çok geçmiş olsun ay şu faranjit zor ya baya zorluyor seni tatlımya eşim bir ilaç falan yaptı demiştin baya geçmiştiya onu yapsın tekrar biraz rahat edersin en azından mavişim şöyle biraz büyüyene kadar ay sende alemsin ne kızıyorsun adama hasta olacağı varsa oluyorlar biizm iklime kim bulaştırıyor her ay 2 hafta grip zaten bu ara acayip mikrobik bir grip salgını var herkesin çocuğu hasta kimle konuşuyorsam aynı dert yani eşinle pek alakalı deil ,

aman mavişime iyi bak teyzesi yesin onu çok tatlı atlatır zaten ilaca devam et yapacak bişey yok doğal süreç hasta ola ola büyüyecekler sende bu kadar sıkma kendini iklime ilaç iyi geldi prof. arkadaşım bundan sonra seni ararım hem bedava doktora götür dünya masraf demi ama yerimseniben

ay ne pratik zeka hatunum demi ohaoldumsmile

sinem canım sen nasılsın yok bir yaramaz durum deil mi hreşey yolundadır umarım aman en dikkat isteyen zamanlardasın kendine çok dikkat et çok yorma kendini gelişmeleride yaz ara ara

evet gelleim bugünün en önemli ve özel olayına

04/05/2010 evet minik kızım ıLAYDAM bugün tam 1 yaşında iyki doğdun dünya güzeli kız
iyiki bu harika annenin kızısın
iyiki iklimin ablasısın
iyiki benim yiğenimsin
iyiki varsın seni çok ama çok seven ablan ve teyzen

canım arkadaşım yaprağım allahım sağlıkla sıhatle dünya tatlısı kızınla uzun uzun ömürler nasip etsin ,

ilk ben tebrik etmek istedim ,ilaydamı ve seni çok öpüyorum

ben de bende
mavişim prensesim bitanem benim
yeni yaşın kutlu mutlu olsun inş
yüzündeki gülücükler hiç solmasın
boncuk gözlerin seni nazarlardan korusun
ömrün gözlerinin mavisi okyanuslar kadar uzun dingin berrak olsun güzel kızım benim
iyi ki varsınız güzel anne ve güzel meleği
yeni yaşında ve önmrün boyunca hep gül olur mu mavişim

ay sıra bende ilaydam sağlıklı mutlu nice senelere allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin
yaprağım canım iloşun doğum günü kutlu olsun inş. herşey istediğin gibi olmuştur canım
bugün büyük gün yi eğlenceler
diloş iklim sizler nasılsınız canlarım dün dr. gittim kesenin büyümesi iyi dedi yolksacı küçücükte bebeği gördük karından baktı 10 gün sonra kalp atışları için gel dedi 12 gün sonra gidecem c.tesi günü mayıs 15 te allahım saplıklı hayırlı bebekleri kucağımıza laıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin isteyen herkese bu duyguyu tattırsın

hamra kaç haftalıksın canıım biraz daha bekle belki geç döllemedir
berivan geçmiş olsun canım inş. bir dahaki hamilelğin sağlıklı olur bebeğini kucağına lamayı nasip eder mevlam allah bir daha yaşatmasın
ay benim bulantılarım varr progestan sersem gibi yapıyo

günaydın canlarım,
sabah sabah ağlattınız beni ya senağlama
çok duygulandım inanki, iyi ki sizleri tanımışım
iyi ki sizin gibi arkadaşlarım, ilaydanın da sizler gibi güzel yürekli teyzeleri var a.s.

ne diyeyim ya, kelimelerle ifade edemem sizlere olan sevgimi :1hug:
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
evet ilaydam bugün 1 yaşına giriyor, bir anne olarak çok güzel bir duygu
iklimsu sen bunu yaşadın biliyorsun, inşallah diloşla sinem de yaşayacak az kaldı
Allah hepimizin evlatlarına sağlıklı uzun ömürler versin, onları bizlere bağışlasın
hayırlı evlatlar olurlar inşallah, her zaman güzel ve mutlu günlerini görürüz inşallah

iyiki doğdun maviş prensesim , iyi ki doğurmuşum seni senağlama
iyi ki bu sayfada böyle dostluklar kazanmışım sizleri tanımışım a.s. :içelim:

kızlar size de çok geçmiş olsun, inşallah yakın zamanda sağlıklı gebelikler yakalayıp bebeklerinize kavuşursunuz. beriwan 3 üz gebelik olunca işler daha da zorlaşır tabi. kendini toparlaman daha fazla zaman alır. tedaviyle mi bu gebeliği yakaladın bilmiyorum ama demekki hamile kalabiliyorsun yine kalırsın inşallah.
hamra, bebeğin kalp atışları görülmediyse genelde boş gebelik diyorlar. ama benim de 8 haftalık gebelikti ama 6 haftalıkla uyumluydu. kalp atışlarını göreceğim hafta kanamam başladı bana da o zamanki dr um gelişme geriliği demişti mesela ama ben kalp atışları görülmeden gebelik sonlandığı için boş gebelik olduğunu düşünüyorum. seninki de belki gelişme geriliği olabilir.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ay canım ya demek minik iklimin iştahı kesildi
hastalıktan herhalde, ilayda da pek yemiyor, iştah şurubu mu versek ne yapsak

ay ben böyle çok bilmişlik taslıyotum ilaç falan tavsiye diyorum ya
sağlık bakanlığı gelip yakama yapışmasın :1shok: kendi kafanıza göre ilaç önermeyin diye :roflol:

ama bacım o grip için olanı biz ilaydaya da kullanıyoruz. iyi geliyor. en azından daha kötüye gitmeden toparlıyor.
benim de faranjit illeti evet. kız sen de bizi iyice prof yaptın valla, eşim ilaç hazırlamayı bilmez. sadece içinde bakteri olan bir ilaç önermişti bana bundan 4-5 yıl önce ben o ilaçtan 1 kutu falan içtim sonra 1-2 sene faranjit olmammıştım olsam da hafif geçmişti. sonra işte düşükler hamilelikler doğum emzirme falan derken bidaha da kullanamadım. şimdi yine ondan başlayalım diyor. sanırım faranjite karşı bağışıklığı güçlendiriyor. bakalım başlıycam tekrar sanırım.

evet canım valla eşime kızıyorum, çünkü gripli hastayı muayne ettikten sonra dezenfekte etmeli kendini, eve gelince de aynı şekilde. sadece el yıkamak yetmez. ama o çok önemsemiyor daha doğrusu benim kadar titizlenmiyor o yüzden kızıyorum :mymeka:
ona göre çok steril olmak da iyi değil, çocuğun bağışıklığının güçlenmesi için hasta olması şart. ilerde okulda zaten tanışacak hastalıklarla şu an hasta olmayıp o dönemde birden olursa çok daha kötü olur diyor. tamam o da haklı ama böyle 2-3 haftada bir de hastalanması da çok kötü ya.
dur bakalım yaz geliyor, bizim gezentiler dışarlarda pek hasta falan olmazlar. gezerken herşeyi unutuyorlar çünkü dimi kaydirigubbakcemile3

sinemcim sen de diloş gibi doktordan güzel haberlerle gelmişsin
inşallah hep böyle devam eder, buradan kucağınıza aldığınız haberlerini de kutlamak nasip olur inşallah :Saruboceq:

diloşum mailini aldım canım, boş bir zamanımda uzun uzun cevaplıycam. bugün biraz telaşım var malum, ama yarın öbürgün inşallah yazarım sana. kendinize iyi bakın a.s.

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim bir yaamazlık yok
yaprağım mavişin doğum günü nasıl geçti umarım herşey çok güzel
olmuştur resimleri atarsın artık kuşum hersene bugünlere nice sağlıklı uzun
analı babalı bir hayat diliyorum mavişime
diloşş nerdesin canım yaa derya iklim nasılsınız
arada uğrayın topiği boş bırakmayın

günaydın sinemcim, nasılsın

sağol canım, Allah hepimizin evletlarına sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
dün akşam annemlerde küçük bir kutlama yaptık
fena değildi, ama ilayda pek durmadı huzursuzlandı
devamlı mızmız, ya da yaramazlık peşindeydi hep kaydirigubbakcemile
neyse atlattık yine de güzeldi, pastanın üzerinde ilaydanın fotosu vardı
haftasonu da evde birkaç yakınımız gelicek onlarla da kutluycaz inşallah
o pastamızda uğur böcekli ya da 1 şeklinde olacak, bakalım inşallah güzel olur
dün akşamki pastayı herkes beğendi, üzerinde mavişin fotosu olunca hatta kesmeye kıyamadık opuyorumnanaktan fotoları pc ye atınca size de gönderirim canım

zeytin1007 beklememe gerek kalmadı gecen hafta düşük ardındanda kürtaj oldum...
ilayda sağol canım cevapladığın icin, evet sanırım gelişmedi. peki senin daha sonra hamileliğin oldu mu

harem geçmiş olsun canım sağlıklı bir bebek değilmiş inş. bir sonraki hamileliğin sağlıklı olur ve allahım kucağına almayı nasip eder
yaprak kuşum iyi geçmesine sevindim canım ben dün izin aldım progestan çok halsiz bırakıyo beni midem de kötü 1,5 ayı da atlassaydım hayırlısıyla
iklim diloş nerdesiniz deryada uğramaz oldu

günaydın herkese,
sinem dikkat et kendine canım
havalar da çok değişken bu taraflarda
sizin oralar daha iyidir belki ama burasıbir sıcak bir serin
hastalıklar yakamızı bırakmadıvalla
sen de dikkat et kendine, vitaminlerini falan ihmal etme
ayağını sıcak başını serin tut derler ya :roflol:
progestan halsizlik yapar evet, ama bebişin için mecburen kullanacaksın

hamra bana sormuşsun sanırım. düşükten 5 ay kadar sonra hamile kaldım ben.
bir kızım var Allah bağışlasın. bu hafta 1 yaşına girdi :hooray:
darısı senin başına inşallah :Saruboceq:

yaprağım midem çok kötü çıkarmaya başladım canım
su içsem bulanıyo erken başladı yaa
sende olmuşmuydu bulantı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…