günaydın sinem, nasılsın canım
bulantı durumları nasıl, umarım hafif geçer
sen beslenmene dikkat et
folikaisitin zararı olmaz bence de
ama dr lar bilirsin kafana göre iş yaptın mı bozuluyor
ben eşimden biliyorum, onun söylediğinden farklı bişey yapayım
hemen başlıyor triplere :dilcikar: sen daha iyisini biliyorsun
yok işte git internet arkadaşlarına sor gibisinden lülülülülülü
ama ben yine de doğru bildiğimi yapıyorum kaydirigubbakcemile3
merhaba canım ya, valla mart ayından beri bir hastalık yapıştı üzerimize
2 hafta iyiysek 3. hafta hastayız sorma bacım ya
artık mevsim geçişi bitse de biz de kurtulsak şu hastalıklardan
ilayda tam iyileşmedi, burnu akıyor arada öksürüyor
ateşi yok çok şükür ilaç da veriyoruz inşallah iyileşir biran önce :Saruboceq:
eşimle ben de hastayız canım ya :sinifsinif:
zaten hep eşim taşıyor şu mikropları, ya senin küçük bebeğin var
biraz daha dikkatli ol diyorum ama dikkat etsem de oluyor diyor :mymeka:
benim zaten senelerdir şu faranjit illeti yakamı bırakmıyor
önce boğaz ağrısı ile başladı, sonra öksürüğe döndü
ilaç kullanıyorum ama 1 haftadan önce tam iyileşmez
tam da doğum günü haftası kötü oldu ama yapacak bişey yok
daha doğrusu yapılacaklar yapılıyor zaten gerisi zamana kaldı
Allah beterinden saklasın ne diyeyim canım :Saruboceq:
iklimin iyi olmasına çok sevindim , evet ilacı 1-2 gün daha kullanmakta fayda var.
inşallah sen de toparlanırsın bir an önce
o ilaç iyi evet, etkili yani. ben faranjit için boğaz spreyi kullanıyorum
ama öksürüğe döndü eşim baktı boğazıma bu seferki kötü, daha kötüleşmeden
antibiyotik başlayalım dedi, antibiyotik kullanıyorum bi de
ay iyileşelim artık ya, yani görüntüde hasta gibi değiliz ama işte
öksürük kötü yaevet canım bizim dirençler düştü bu sene iyice
uykusuzluk, yorgunluk eee olacağı bu yani senağlama
evet gelleim bugünün en önemli ve özel olayına
04/05/2010 evet minik kızım İLAYDAM bugün tam 1 yaşında iyki doğdun dünya güzeli kız
iyiki bu harika annenin kızısın
iyiki iklimin ablasısın
iyiki benim yiğenimsin
iyiki varsın seni çok ama çok seven ablan ve teyzen
canım arkadaşım yaprağım allahım sağlıkla sıhatle dünya tatlısı kızınla uzun uzun ömürler nasip etsin ,
ilk ben tebrik etmek istedim ,ilaydamı ve seni çok öpüyorum
ben de bende
mavişim prensesim bitanem benim
yeni yaşın kutlu mutlu olsun inş
yüzündeki gülücükler hiç solmasın
boncuk gözlerin seni nazarlardan korusun
ömrün gözlerinin mavisi okyanuslar kadar uzun dingin berrak olsun güzel kızım benim
iyi ki varsınız güzel anne ve güzel meleği
yeni yaşında ve önmrün boyunca hep gül olur mu mavişim
ay sıra bende ilaydam sağlıklı mutlu nice senelere allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin
yaprağım canım iloşun doğum günü kutlu olsun inş. herşey istediğin gibi olmuştur canım
bugün büyük gün yi eğlenceler
diloş iklim sizler nasılsınız canlarım dün dr. gittim kesenin büyümesi iyi dedi yolksacı küçücükte bebeği gördük karından baktı 10 gün sonra kalp atışları için gel dedi 12 gün sonra gidecem c.tesi günü mayıs 15 te allahım saplıklı hayırlı bebekleri kucağımıza laıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
hamra kaç haftalıksın canıım biraz daha bekle belki geç döllemedir
berivan geçmiş olsun canım inş. bir dahaki hamilelğin sağlıklı olur bebeğini kucağına lamayı nasip eder mevlam allah bir daha yaşatmasın
ay benim bulantılarım varr progestan sersem gibi yapıyo
hanımlar ya beniim kafam karıştı bende kese vardı yol sac var dendi ama bebek yoktu ben boş gebelik biliyordum ama yol sac varsa boş gebelik değildir diye okudum simdi benim ki ne oluyo o zaman doktorlarda bişey demedi zaten doktor meselesi tam bir rezillikti...
merhaba arkadaşlar bende geçenlerde bi sorun yaşadım. gebeliğimin 4. haftası kanamam başladı 7. haftaya kadar sürdü, üçüz gebelikti fakat bebek gelişimi gözlenmedi, 7. hafta da bile bebek görülemedi, boş gebelik dediler, çok şiddetli ağrılarım vardı düşük yapıyordum ama 3 kese olduğu için çok fazla kanaman olur dedi doktorum, o yüzden geçen hafta kürtaj oldumçok üzüldüm, çünkü çok istiyordum bebek sahibi olmayı ama kısmet değilmiş, şimdi 2 ay ara vermem gerekiyormuş, 2 adet dönemi geçirdikten sonra tekrar deneyebilirmişiz, hayırlısı olur inşallah hepimiz için...
:lepi:ya varya bacım aynen ben benimki doktorda deil ama ne desede ben kendi bildiğimi yapıyorum emin ol onun dediğini ne zaman yapsam muakkak pişman olurum sonra o yüzden kendi bildiğinden şaşma derim sositosositosositososito
ay bacım hep aynı iklimde 2 gün iyi 3.gün yine sallya sümük şu kış bir çıksa da biraz toparlansalar bizimkide bu ara çok iştahsız hiçbirşey yemiyor tüm gün 200 cc mama ile duruyor ne yoğurt ne meyve ne yemek suyu 3 gündür iyece iştahsızlaştı zayıfladı süzüldü resmen doktor havalar ısınınca yemesi biraz azalır dedi ama bizimki kesildi resmen zorla peşinde geze geze yediriyorum bahçeye indirip çubuk kraker falan veriyorum çok dertliyim yemeyen bebek ay ne zor ben alışmışım yiyen iklime şimdi çok zor geliyor ,
canım sanada eşinede çok geçmiş olsun ay şu faranjit zor ya baya zorluyor seni tatlımya eşim bir ilaç falan yaptı demiştin baya geçmiştiya onu yapsın tekrar biraz rahat edersin en azından mavişim şöyle biraz büyüyene kadar ay sende alemsin ne kızıyorsun adama hasta olacağı varsa oluyorlar biizm iklime kim bulaştırıyor her ay 2 hafta grip zaten bu ara acayip mikrobik bir grip salgını var herkesin çocuğu hasta kimle konuşuyorsam aynı dert yani eşinle pek alakalı deil ,
aman mavişime iyi bak teyzesi yesin onu çok tatlı atlatır zaten ilaca devam et yapacak bişey yok doğal süreç hasta ola ola büyüyecekler sende bu kadar sıkma kendini iklime ilaç iyi geldi prof. arkadaşım bundan sonra seni ararım hem bedava doktora götür dünya masraf demi ama yerimseniben
ay ne pratik zeka hatunum demi ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?